2024, 11 24, 00:00:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982440 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető carpediem007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
Re: TheNextGalaxy
« Reply #575 Dátum: 2012, 05 16, 23:29:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Itt egy picit drágább, de tuti magyar garis és nincs futár.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #576 Dátum: 2012, 05 17, 00:22:44 »
Azt gondoltam hogy nem fog menni 100 alá bár ahol vettem az SGS-t mikor először megkérdeztem hogy mennyi 100K mondtak majd rá pár hónappal kijött az SII és már csak 80K volt az SGS

Régi előfizumra, ami kb csak egy alapcsomag most kerek 100 készülékváltással t-nél az s2. Megy ez még lejjebb, de ez kicsit off topik úgy érzem...

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #577 Dátum: 2012, 05 17, 08:29:19 »

Itt egy picit drágább, de tuti magyar garis és nincs futár.

Mikor én vettem, volt futár.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #578 Dátum: 2012, 05 17, 08:32:09 »

és az,hogy van hogy 1év garival is annyi mint 2- gyárival-val,na ez furi :D

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #579 Dátum: 2012, 05 17, 08:43:30 »

és az,hogy van hogy 1év garival is annyi mint 2- gyárival-val,na ez furi :D

Tényleg, nem is figyeltem, érdekes, azt hittem, a felszereltségben van különbség, de nincs.

Amire figyelni kell, az az ÁFA tartalom, mert én pl. nulla százalékosan vettem, evvel sok mobilbolt mondjuk úgy, trükközik.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #580 Dátum: 2012, 05 17, 13:00:11 »
2GB ram? :taps:

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #581 Dátum: 2012, 05 17, 13:23:07 »
Ismeritek?Kicsit túlzó, de érdekes cikk. (ilyenre az s2-nél nem emlékeztem, hogy lett vonva)
Én biztos nem veszek s3-at(nem emiatt a cikk miatt),a már leírtak miatt (skita,wolfpapa és még sokan mások akik jól festették le a szitut), de kezdem félteni a Samsungot, remélem nem lesz bukta és nem veti vissza a Samut. (szerencsére nema magyar piacból él a Samu, mert nálunk sztem nem lesz olyan sikere mint az elődöknek volt... Sztem..)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #582 Dátum: 2012, 05 17, 13:37:56 »
Ismeritek?Kicsit túlzó, de érdekes cikk. (ilyenre az s2-nél nem emlékeztem, hogy lett vonva)
Én biztos nem veszek s3-at(nem emiatt a cikk miatt),a már leírtak miatt (skita,wolfpapa és még sokan mások akik jól festették le a szitut), de kezdem félteni a Samsungot, remélem nem lesz bukta és nem veti vissza a Samut. (szerencsére nema magyar piacból él a Samu, mert nálunk sztem nem lesz olyan sikere mint az elődöknek volt... Sztem..)

ne viccelj...nézd meg a konkurenciát.... nem tud bukni vele a samu... mellesleg az előbb lett linkelve a kifogásolt hardver elemekkel szerelt változat....

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #583 Dátum: 2012, 05 17, 13:43:17 »
ne viccelj...nézd meg a konkurenciát.... nem tud bukni vele a samu... mellesleg az előbb lett linkelve a kifogásolt hardver elemekkel szerelt változat....

Tapatalked, swyped from cm9 nightly

Bizony, a konkurencia feltalálta a 4"-es kijelzőt.  Bőgnek is miatta a blogok, mert hiszen a 3,5 a megfelelő méret, a 4 már egy tepsi és használhatatlan. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető le_vente

« Reply #584 Dátum: 2012, 05 17, 14:11:11 »

Nem teljesen értelek titeket.
Mi kellene bele és mennyit adnátok érte?
Proci sebessége nem elég? De. Amint rendesen optimalizálják a ROM-okat hozzá, nem fogod tudni kihajtani.
Biztos akarsz 2GB RAM-ot? Nem hiszem, mert nemigen kell. Szívesen fizetnéd ki? Én nem, még nem kell. Az 512MB az a kevés.
Biztosan nem elég a 8MP egy mobil eszközbe? Ez ugyanaz a kamera amúgy, mint az S2-ben? Nem biztos, nem tudom, de ha az érzékelőlapka esetleg fejlettebb, akkor már jól járhatsz vele.

Így is az a gondotok, hogy drága, de mihez képest? A nyomába se érő iPhone-hoz? Vagy mihez?

Én se tervezem venni az elején, több okból:
- nincs most rá keret.
- a S2 sebessége most elképesztően megnőtt a ROM-kernel kombó segítségével. Annyira gyors, hogy a Sense Multitasking lapozása kb. 15 alkalmazás között is csak az elején reccen meg.
- a kinézete sem jön be, de ez egyrészt tuti korrigálható lesz tokkal, másrészt pedig biztos sokaknak ez a forma jön be jobban.
- nincs még vezeték nélküli töltés
- bevezető áron nem szeretném
- kiforratlanul sem szeretném (minden okos gép kiforratlan az elején)

Tehát, ha gondolod, gyászold a Samut, de én nem értek ebben egyet.

Nem veszek, mert nem feszít a hiánya, de ez én vagyok, akinek van S2, sokan helyette is meg fogják venni, sokak pedig régebbi telefonról fognak erre váltani és imádni fogják, ez biztos.

Lehetne 1000MPixeles 500 magos is, 2TB RAM-mal, de mindenképp tele kell legyen a legfrissebb elemekkel?
Apple felé nincs ilyen elvárás? Talicska ehhez képest és drágább...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #585 Dátum: 2012, 05 17, 14:40:52 »

Nem teljesen értelek titeket.
Mi kellene bele és mennyit adnátok érte?

Így is az a gondotok, hogy drága, de mihez képest?

Én se tervezem venni az elején, több okból:
- nincs most rá keret.
- a S2 sebessége most elképesztően megnőtt a ROM-kernel kombó segítségével. Annyira gyors, hogy a Sense Multitasking lapozása kb. 15 alkalmazás között is csak az elején reccen meg.
- a kinézete sem jön be, de ez egyrészt tuti korrigálható lesz tokkal, másrészt pedig biztos sokaknak ez a forma jön be jobban.
- nincs még vezeték nélküli töltés
- bevezető áron nem szeretném
- kiforratlanul sem szeretném (minden okos gép kiforratlan az elején)

Tehát, ha gondolod, gyászold a Samut, de én nem ..
Szia. Én sem ételek téged. 6 pontban soroltad, hogy miért nem veszed meg. És nagyjából olyan dolgokat írtál amiért sok s2 tulaj nem veszi meg. Volt ilyen az s1 és s2 idején? Sztem nem. Akkor nem volt kérdés, most pedig az. Valószínű nem kell temetni a samut, persze. De sztem nem lesz akkora üzleti siker mint az elődök.
Nem most veszed meg,ok. De ha mondjuk fél év múlva gondoltad, akkor addig mennyi készülék fog kijönni, nincs arra esély, hogy elcsábulsz másfelé? Dehogynem... Ez mind veszteség lehet.
Az s2 fórumban annó volt ilyen off-olás,hezitálás? Én nem emléxem..
Szóval sztem ez a gond, nem az ouuhhh azonnal kell nekem készülék amit vártunk...szerintem.
Jobban bele gondolsz 2 db még cc 1.5 év garis s2 ára plusz még majdnem egy használt defy is beleférne. Ezt csak akkor nem venném figyelembe ha durván ütős telefonról beszélnünk.

Nem elérhető le_vente

« Reply #586 Dátum: 2012, 05 17, 15:16:35 »
Szia. Én sem ételek téged. 6 pontban soroltad, hogy miért nem veszed meg. És nagyjából olyan dolgokat írtál amiért sok s2 tulaj nem veszi meg. Volt ilyen az s1 és s2 idején? Sztem nem. Akkor nem volt kérdés, most pedig az. Valószínű nem kell temetni a samut, persze. De sztem nem lesz akkora üzleti siker mint az elődök.
Nem most veszed meg,ok. De ha mondjuk fél év múlva gondoltad, akkor addig mennyi készülék fog kijönni, nincs arra esély, hogy elcsábulsz másfelé? Dehogynem... Ez mind veszteség lehet.
Az s2 fórumban annó volt ilyen off-olás,hezitálás? Én nem emléxem..
Szóval sztem ez a gond, nem az ouuhhh azonnal kell nekem készülék amit vártunk...szerintem.
Jobban bele gondolsz 2 db még cc 1.5 év garis s2 ára plusz még majdnem egy használt defy is beleférne. Ezt csak akkor nem venném figyelembe ha durván ütős telefonról beszélnünk.

Hát, ha azt nézed, akkor kocsit is kapsz ennyiért....

Továbbra sem értem.

Egyszerre a gondotok, hogy drága és hogy kevés a hardware, ami benne van.
Ezen még gondolkodni kellene...

Az SGS1 és SGS2 között hatalmas a különbség, ahhoz hasonlót az SGS3 esetén várni enyhe túlzás.

Az SGS1 mondjuk pariban volt, de sokak szerint alatta volt az etalon (legyen az) iPhone-nak, az SGS2 még az azóta kijött 4S-nél is jobbnak mondható, kivéve a GPU-t. Az SGS3 pedig messze fölötte van alacsonyabb áron.

Még valami, ami nagyon fontos: az SGS1 határeset, mert míg nekem például nagyon karcsú, másnak ma is elegendő, de az SGS2 bőven nem túlhaladott még, így míg bár nagyszerű a négymagos proci, de semmi szükség 2GB RAM-ra, meg olyan dolgokra, ami ma még nem kiaknázható.
Mondd, mikor találkoztál olyan véleménnyel, hogy kevés valakinek az 1GB RAM? Én még nem futottam ebbe bele, míg az SGS1 512MB-ja hipp-hopp eltűnik és kevés alapon is majdnem.
Csak azért, hogy az enyém legyen a legnagyobb RAM-mal, meg 24MPixeles kamerával rendelkező telefon, fizessek sok tízezerrel többet?
Ha az a cél, hogy menőzzek vele, akkor jogos, addig nem. Menőzésre a mai napig szifont vennék, de nem célom. Az ára pedig, ha marad is kb. 190 pénz, sokkal emészthetőbb, mint a szifoné. Valamint, mivel bár nem ouuuhhhh telefon, azért még igencsak fejlettebb az SGS2-nél is, így én elfogadom, hogy drágább, annak kell lennie.

Tehát, a fejlődés bár töretlen, kissé csökkenő gyorsulású és akinek ez gond, hát nem veszi meg. Én, mint felsoroltam, egész más, szerintem észérvek miatt nem tervezem.
Nem tartok attól, hogy ócskavas lesz, mire a többiek kijönnek valami ütőssel és főleg nem lesz az még az SGS4 kijövetelekor sem.
Mára ott tartunk, hogy e téren a hardware a fejlettebb, mint a software, ahogy PC-n is megtörtént, itt is eljönnek majd azok a programok, melyek ennél is erősebb PDA-t igényelnek, ma ez messze nem áll fent.

Addig meg kár aggódni. De nem tilos.  ;)

Amit meg mindig is mondtam, ha valaki jobbat csinál, arra fogok átnyergelni, ez tiszta sor, nem szeretek én egy gyártót se annyira, hogy kitoljak magammal.

De ha most nem lenne SGS2-m, nem sokat kellene gondolkodnom azért. Neked kellene?
Na, látod, nincs vetélytársa most.

Jó és kezelhető CPU. Főzött ROM-ok tekintetében értem.
Szépen kialakult háttér, persze nem a KIES-re gondolok, hanem az Android-ra, meg, amit vele megkaphatsz, ebben sem vezet az Apple már.

Na, sorolhatnám, de még egyet mondok, nézd meg az iPhone 4S mekkora (jogos) csalódás volt, mégse azért van most bajban az Apple, szinte nem is számított a fiaskó, pedig fájásig röhögtem rajta...

« Reply #587 Dátum: 2012, 05 17, 15:27:33 »

Akkor máskép :) Nem kötelező hozzá futár :) hisz itthon megtudod venni, és ha van is belföldi szállitás :)

« Reply #588 Dátum: 2012, 05 17, 15:28:47 »

Tényleg, nem is figyeltem, érdekes, azt hittem, a felszereltségben van különbség, de nincs.

Amire figyelni kell, az az ÁFA tartalom, mert én pl. nulla százalékosan vettem, evvel sok mobilbolt mondjuk úgy, trükközik.
miért kell rá figyelni? Garanciához nem kell Áfás számla :)

Nem elérhető le_vente

« Reply #589 Dátum: 2012, 05 17, 15:46:38 »
miért kell rá figyelni? Garanciához nem kell Áfás számla :)

Azért, mert ha valami 0%-os adóval 100 pénz, az máshol teljes adóval 127. Ha valaki el tudja számolni, akkor a matek úgy alakul: 100=127... Tehát, nem mindig drágább a drágább.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #590 Dátum: 2012, 05 17, 15:58:19 »

Továbbra sem értem.
..........
Pedig egy malomba őrlünk :)
Nem tudott most a Samu összehozni egy nagy durranást (csak kicsit) a sajátléptékéhez képest. A kampányban is próbáltak az apple-hez hasonlítani, hogy az érzelmeket célozzák meg. Sztem az apple zseniálisan célozta meg a saját rétegét ezzel, csak a baj, hogy az androidos társadalom zömében ezt pont letojja. (ember központúság... Ezt meg pont kelet európában tojják le, pedig jól hangzik:)) Az androidosoknak kézzel fogható komoly változás kell hogy váltsanak és nemcsak hardver, főleg ami kihasználatlan.
És mégegy az utolsó. Méret: sztem a női fogyasztókat a méret növekedéssel ki fogják zárni (hacsak nem lesz s3 Mini) , példa. Húgom szokta elkapni az én levetett telefonjaimat, neki már az s2-m sem fog kelleni azt mondta, túl nagy. Nekem is határteset.
Ui: soha nem volt Iphone-om, tőlem nagyon távol áll, de a marketingjük, stratégiájuk , na az hibátlan.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #591 Dátum: 2012, 05 17, 16:03:58 »
Nem tudott most a Samu összehozni egy nagy durranást (csak kicsit) a saját léptékéhez képest. A kampányban is próbáltak az apple-hez hasonlítani abban, hogy az érzelmeket célozzák meg, unboxing, meg minden.... Sztem az apple zseniálisan célozta meg a saját rétegét ezzel, csak a baj, hogy az androidos társadalom zömében ezt pont letojja. (ember központúság... Ezt meg pont kelet európában tojják le, pedig jól hangzik:)) Az androidosoknak kézzel fogható komoly változás kell hogy váltsanak és nemcsak hardver, főleg ami kihasználatlan.
És mégegy az utolsó. Méret: sztem a női fogyasztókat a méret növekedéssel ki fogják zárni (hacsak nem lesz s3 Mini) , példa. Húgom szokta elkapni az én levetett telefonjaimat, neki már az s2-m sem fog kelleni azt mondta, túl nagy. Jó neki az annó elkapott s1. Nekem is határteset már az s2 néha.
Ui: soha nem volt Iphone-om, tőlem nagyon távol áll, de a marketingjük, stratégiájuk , na az hibátlan.
Egyébként meg hajrá Samu, remélem csak én látom így a dolgokat és nem lesz belőle visszaesés, mert az s4-re már pályázók, csak csökkenjen a mérete. :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #592 Dátum: 2012, 05 17, 16:07:10 »
Azért, mert ha valami 0%-os adóval 100 pénz, az máshol teljes adóval 127. Ha valaki el tudja számolni, akkor a matek úgy alakul: 100=127... Tehát, nem mindig drágább a drágább.
Ez így van kivéve ha alanyi mentes a cég. (pl orvosi cégnek akarod elszámolni)

« Reply #593 Dátum: 2012, 05 17, 16:09:22 »

Nem elérhető le_vente

« Reply #594 Dátum: 2012, 05 17, 16:13:21 »
Nem tudott most a Samu összehozni egy nagy durranást (csak kicsit) a sajátléptékéhez képest. A kampányban is próbáltak az apple-hez hasonlítani, hogy az érzelmeket célozzák meg. Sztem az apple zseniálisan célozta meg a saját rétegét ezzel, csak a baj, hogy az androidos társadalom zömében ezt pont letojja. (ember központúság... Ezt meg pont kelet európában tojják le, pedig jól hangzik:)) Az androidosoknak kézzel fogható komoly változás kell hogy váltsanak és nemcsak hardver, főleg ami kihasználatlan.
És mégegy az utolsó. Méret: sztem a női fogyasztókat a méret növekedéssel ki fogják zárni (hacsak nem lesz s3 Mini) , példa. Húgom szokta elkapni az én levetett telefonjaimat, neki már az s2-m sem fog kelleni azt mondta, túl nagy. Nekem is határteset.

Igazad van, sokaknak nagy az S2. De talán el tudod akkor adni, ha a húgod nem igényli, valószínűleg többért, mint neki, nem?

Újra elmondom, a növekedés nem lehet évente dupla és nem is kell, mert mobil eszközről van szó. Sokak szerint már most túl erősek ezek a hardware-ek. Jövőre meg 8 magosat vártok, 24Mp-eles kamerával és 4GB RAM-mal? Ha lenne értelme, én pártolnám, de nincs.

Márpedig az SGS1 után az SGS2 duplázott majdnem mindenben. Ez a fejlődés nem tartható. Ott az SGS alatta volt a geek-ek követelményének, az SGS2 már kielégíti azt, az SGS3 pedig túlmegy rajta. Ezért nincs nekünk wáááááh érzésünk, de van annak, akinek nincs SGS2, vagy Note a kezében.

Ezt már nem tudom több módon ecsetelni.

Nem elérhető le_vente

« Reply #595 Dátum: 2012, 05 17, 16:14:50 »
Ez így van kivéve ha alanyi mentes a cég. (pl orvosi cégnek akarod elszámolni)

Igen, ezért fontos ennek tudatában lenni. Valakinek egyik, valakinek másik a jó, de ha nincs képben, kitolhat magával, illetve kitolhatnak vele.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #596 Dátum: 2012, 05 17, 16:59:23 »

Továbbra sem értem.

Egyszerre a gondotok, hogy drága és hogy kevés a hardware, ami benne van.
Ezen még gondolkodni kellene...

Az SGS1 és SGS2 között hatalmas a különbség, ahhoz hasonlót az SGS3 esetén várni enyhe túlzás.

Az SGS1 mondjuk pariban volt, de sokak szerint alatta volt az etalon (legyen az) iPhone-nak, az SGS2 még az azóta kijött 4S-nél is jobbnak mondható, kivéve a GPU-t. Az SGS3 pedig messze fölötte van alacsonyabb áron.

Még valami, ami nagyon fontos: az SGS1 határeset, mert míg nekem például nagyon karcsú, másnak ma is elegendő, de az SGS2 bőven nem túlhaladott még, így míg bár nagyszerű a négymagos proci, de semmi szükség 2GB RAM-ra, meg olyan dolgokra, ami ma még nem kiaknázható.
Mondd, mikor találkoztál olyan véleménnyel, hogy kevés valakinek az 1GB RAM? Én még nem futottam ebbe bele, míg az SGS1 512MB-ja hipp-hopp eltűnik és kevés alapon is majdnem.
Csak azért, hogy az enyém legyen a legnagyobb RAM-mal, meg 24MPixeles kamerával rendelkező telefon, fizessek sok tízezerrel többet?
Ha az a cél, hogy menőzzek vele, akkor jogos, addig nem. Menőzésre a mai napig szifont vennék, de nem célom. Az ára pedig, ha marad is kb. 190 pénz, sokkal emészthetőbb, mint a szifoné. Valamint, mivel bár nem ouuuhhhh telefon, azért még igencsak fejlettebb az SGS2-nél is, így én elfogadom, hogy drágább, annak kell lennie.

Tehát, a fejlődés bár töretlen, kissé csökkenő gyorsulású és akinek ez gond, hát nem veszi meg. Én, mint felsoroltam, egész más, szerintem észérvek miatt nem tervezem.
Nem tartok attól, hogy ócskavas lesz, mire a többiek kijönnek valami ütőssel és főleg nem lesz az még az SGS4 kijövetelekor sem.
Mára ott tartunk, hogy e téren a hardware a fejlettebb, mint a software, ahogy PC-n is megtörtént, itt is eljönnek majd azok a programok, melyek ennél is erősebb PDA-t igényelnek, ma ez messze nem áll fent.

Addig meg kár aggódni. De nem tilos.  ;)

Amit meg mindig is mondtam, ha valaki jobbat csinál, arra fogok átnyergelni, ez tiszta sor, nem szeretek én egy gyártót se annyira, hogy kitoljak magammal.

De ha most nem lenne SGS2-m, nem sokat kellene gondolkodnom azért. Neked kellene?
Na, látod, nincs vetélytársa most.

Jó és kezelhető CPU. Főzött ROM-ok tekintetében értem.
Szépen kialakult háttér, persze nem a KIES-re gondolok, hanem az Android-ra, meg, amit vele megkaphatsz, ebben sem vezet az Apple már.

Na, sorolhatnám, de még egyet mondok, nézd meg az iPhone 4S mekkora (jogos) csalódás volt, mégse azért van most bajban az Apple, szinte nem is számított a fiaskó, pedig fájásig röhögtem rajta...

Persze, hogy szep es jo amit leirtal.Viszont ellentetben Veled ,Cornetto72 es en sem hasonlitgatjuk egy masik platformu keszülekhez.Androidon belül probalom felmerni a keszülek adotsagait.
2GB Ram? Japanban miert?(mert mas az igeny!Többet jatszanak,stb.Mas az eletvitelük,mint az europaiaknak) Tudod elöre mennyit fog felemesztteni az EU-s 1GB-os valtozat? Az en SGII-öm 450-550 alapon es nem jatszok.Nem vagyok egy müszaki zseni, de hatha vki ezt el fogja magyarazni.
Az asztali pc-em egy 8magos 12GB DDR3 Ram-os keszülek.A regi ket magos meg el ketyegett 2GB DDR2-vel,ami jatekoknal mar a plafonon volt. A mostani meg 12 GB-val uazokkal a jatekoknal(akar a hatterben megnyitva mas progik mellett, amire az elözö nem volt kepes) nem verzik el.Persze proci is kell hozza ami levezenyli, de az SGSIII-ba is mar negy magocska csücsül 1GB DDR2-es Ram-val, ha jol tudom. Tehat a kihasznalhatosaga vegett nem lett volna celszerü a 2GB DDR3 Ram???
Nem szeretnek Veled vitazni, mert jo vagy benne, de en is. Hol gyartott az Apple az iPhone-bol különbözö keszülekvariansokat? Mindenhol uazt kapod meg a Földön.Ez pont, hogy igen is megkülönbözteti a többi gyartotol!Szoval en nem hasonlitgatnam az iphone-t egy mas platformmal soha. Mert a vasarloik nem a FÖZÖTT romokra apellalnak mikor megveszik. Ezt egyszer mar nagyon regen irtam,hogy ennyi erövel eleg volna csak hardvert gyartania a Samsungnak, mert ha vmi nem tökeletes szoftosan,gyarilag nem olyan jol müködik(de azert kiadjak),mert az XDA-sok ugy is kijavitjak!  :shock: :shock: Ez Neked üzletpolitika?
Miert nem csinaljak meg ök  a maximalis kerneleket a keszülekekhez?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #597 Dátum: 2012, 05 17, 17:36:16 »
Persze, hogy szep es jo amit leirtal.Viszont ellentetben Veled ,Cornetto72 es en sem hasonlitgatjuk egy masik platformu keszülekhez.Androidon belül probalom felmerni a keszülek adotsagait.
2GB Ram? Japanban miert?(mert mas az igeny!Többet jatszanak,stb.Mas az eletvitelük,mint az europaiaknak) Tudod elöre mennyit fog felemesztteni az EU-s 1GB-os valtozat? Az en SGII-öm 450-550 alapon es nem jatszok.Nem vagyok egy müszaki zseni, de hatha vki ezt el fogja magyarazni.
Az asztali pc-em egy 8magos 12GB DDR3 Ram-os keszülek.A regi ket magos meg el ketyegett 2GB DDR2-vel,ami jatekoknal mar a plafonon volt. A mostani meg 12 GB-val uazokkal a jatekoknal(akar a hatterben megnyitva mas progik mellett, amire az elözö nem volt kepes) nem verzik el.Persze proci is kell hozza ami levezenyli, de az SGSIII-ba is mar negy magocska csücsül 1GB DDR2-es Ram-val, ha jol tudom. Tehat a kihasznalhatosaga vegett nem lett volna celszerü a 2GB DDR3 Ram???
Nem szeretnek Veled vitazni, mert jo vagy benne, de en is. Hol gyartott az Apple az iPhone-bol különbözö keszülekvariansokat? Mindenhol uazt kapod meg a Földön.Ez pont, hogy igen is megkülönbözteti a többi gyartotol!Szoval en nem hasonlitgatnam az iphone-t egy mas platformmal soha. Mert a vasarloik nem a FÖZÖTT romokra apellalnak mikor megveszik. Ezt egyszer mar nagyon regen irtam,hogy ennyi erövel eleg volna csak hardvert gyartania a Samsungnak, mert ha vmi nem tökeletes szoftosan,gyarilag nem olyan jol müködik(de azert kiadjak),mert az XDA-sok ugy is kijavitjak!  :shock: :shock: Ez Neked üzletpolitika?
Miert nem csinaljak meg ök  a maximalis kerneleket a keszülekekhez?

Keversz dolgokat.
Mondtam, hogy ez nem PC, hanem mobil eszköz.
A PC-n a RAM mennyisége nem kötődik a CPU-hoz, mellesleg 12GB RAM nem jó választás (hacsak nem 4db 3GB modul van benne, de olyanról nem tudok...), csak triple chanel memóriavezérlőhöz (tehát 3*4GB), az meg i7, abban meg nincs 8 magos.

Nekem 6 mag van és 16GB, ez volt a négymagosnál is, ezzel ne is foglalkozzunk tovább.

Hova kell 2GB RAM és minek? Futottál már bele abba, hogy kevés a RAM az SGS2-n? Én nem, pedig van párszáz progi fent és aztán ha valaki, én nekiállok egyszerre futtatni nem kis progikat. De ha kell, meg fogod találni azt a készüléket, amiben lesz, de az még drágább lesz. Mellesleg, szifonban mennyi a RAM? Na, akkor hova ugrálunk?

Arra pedig, hogy mennyire kell frissítgetni, meg főzött ROM-okkal bombázni egy Android-ost egyszerű a válasz: semennyire nem KELL. LEHET!!! Az nagyon más!

Én simán ellennék a GB ROM-on is, ahogyan sokmillióan el is vannak rajta. Nincs igazán szükség semmi frissítésre, én azért csinálgatom, mert értek valamennyire hozzá és szórakoztat, de meséld el, mi fontosban van elmaradva bárki, akinek gyári ROM fityeg rajta, akár GB is? Semmi lényeges.

Tehát ezt hagyjuk már.

Mindenki a világon ugyanazt a szifont kapja, ok. ÉS? Egyféle hozzáállás, a többieknél másfajta, még a Galaxy-kból is más az európai és az USA modell. Érdekel ez valakit? Zavaró? Akinek az, küzdjön vele.
Jóval olcsóbbnak kellene lennia szifonnak pontosan ezért! Ezt már végiggondoltad? Mégsem az, miért is?

Sokan hiányolnak is variánsokat iPhone-ból, nekik mit üzensz? Mert bár azt mondod, nem hasonlítgatod, mégis tetted már rég, nem miattam. Pl. teljesen feleslegesen erős a GPU a 4S-ben azért, hogy könnyebb legyen a dolguk az iPad-dal közösen fejleszteni rá, te meg csak fizesd ki szerintük. Most meg szerinted kell az SGS3-ba 2GB RAM, de nekem nem kell, jobb lenne, ha lenne neked való drágábban, meg nekem való olcsóbban.
Ugyanez a helyzet a kijelző felbontásban, 3,5"-os kijelző 960 sorral, mi a tosznak? Csak a kompatibilitás érdekében az iPad-del. A birka meg fizesse ki és mantrázza  baromságot, hogy neki Retina kijelzője van, de hogy mekkora ökörség, azt csak mi tudjuk, szektán kívüliek.

Én azt nem tudom megérteni, Nálad hogy jött képbe a szifon az SGS3 helyett, de szerintem nem is fogom.

Az én SGS2-met kézbe veszed és kitűnően tudod, hogy nem a tiéd, mert teljesen máshogy néz ki. Ha az a cél, hogy ez ne így legyen, akkor gyári állapotút kell kézbe vegyél, vagy szifont, az ugyanolyan mindenkinek, aki nem túr bele. Aki meg beletúr, az megint lökött?

Mondj egy Samsung telefont a közelmúltból, amire ez igaz, amit mondasz, hogy az XDA-soktól várja a Samsung, hogy megcsinálja, mert rosszul működik!

Nincs ilyen, a kiadott ROM-mal jól működnek, ez nem mondható el a többi gyártóra, akik még ezen felül jól le is védik, hogy nehezen bindzsizd.
Annyira legalábbis mindegyik működik a gyárilag rakott ROM-mal, mint bárkié, akár az Apple-é is.
Mellette pedig sokkal többet tud.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #598 Dátum: 2012, 05 17, 17:59:04 »

Igazad van, sokaknak nagy az S2. De talán el tudod akkor adni, ha a húgod nem igényli, valószínűleg többért, mint neki, nem?

Újra elmondom, a növekedés nem lehet évente dupla és nem is kell, mert mobil eszközről van szó. Sokak szerint már most túl erősek ezek a hardware-ek. Jövőre meg 8 magosat vártok, 24Mp-eles kamerával és 4GB RAM-mal? Ha lenne értelme, én pártolnám, de nincs.

Márpedig az SGS1 után az SGS2 duplázott majdnem mindenben. Ez a fejlődés nem tartható. Ott az SGS alatta volt a geek-ek követelményének, az SGS2 már kielégíti azt, az SGS3 pedig túlmegy rajta. Ezért nincs nekünk wáááááh érzésünk, de van annak, akinek nincs SGS2, vagy Note a kezében.

Ezt már nem tudom több módon ecsetelni.
Szerintem megint felmásztál egy magas lónak látszó tárgyra....  :D :D :D :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #599 Dátum: 2012, 05 17, 18:14:58 »
Nem tudom mit kell rinyálni! Akinek nem tetszik ne vegye! Nekem kimondottan tetszik a kinézete, jobb lett volna egy kocka? S2 szerintem csúnya, s1 hasonlít az s3ra mégis olyan van nektek. S1 nem volt csúnya? Ami az anyag használatot illeti, jobb is h műanyag, mivel biztos el fogom ejteni. Sírtok, hogy nem lett egetverő újítás...  Azért csak telefononról beszélünk, nem egy számítógépről. Igenis megfogom venni. Ámen

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.