Szia. Én sem ételek téged. 6 pontban soroltad, hogy miért nem veszed meg. És nagyjából olyan dolgokat írtál amiért sok s2 tulaj nem veszi meg. Volt ilyen az s1 és s2 idején? Sztem nem. Akkor nem volt kérdés, most pedig az. Valószínű nem kell temetni a samut, persze. De sztem nem lesz akkora üzleti siker mint az elődök.
Nem most veszed meg,ok. De ha mondjuk fél év múlva gondoltad, akkor addig mennyi készülék fog kijönni, nincs arra esély, hogy elcsábulsz másfelé? Dehogynem... Ez mind veszteség lehet.
Az s2 fórumban annó volt ilyen off-olás,hezitálás? Én nem emléxem..
Szóval sztem ez a gond, nem az ouuhhh azonnal kell nekem készülék amit vártunk...szerintem.
Jobban bele gondolsz 2 db még cc 1.5 év garis s2 ára plusz még majdnem egy használt defy is beleférne. Ezt csak akkor nem venném figyelembe ha durván ütős telefonról beszélnünk.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Hát, ha azt nézed, akkor kocsit is kapsz ennyiért....
Továbbra sem értem.
Egyszerre a gondotok, hogy drága és hogy kevés a hardware, ami benne van.
Ezen még gondolkodni kellene...
Az SGS1 és SGS2 között hatalmas a különbség, ahhoz hasonlót az SGS3 esetén várni enyhe túlzás.
Az SGS1 mondjuk pariban volt, de sokak szerint alatta volt az etalon (legyen az) iPhone-nak, az SGS2 még az azóta kijött 4S-nél is jobbnak mondható, kivéve a GPU-t. Az SGS3 pedig messze fölötte van alacsonyabb áron.
Még valami, ami nagyon fontos: az SGS1 határeset, mert míg nekem például nagyon karcsú, másnak ma is elegendő, de az SGS2 bőven nem túlhaladott még, így míg bár nagyszerű a négymagos proci, de semmi szükség 2GB RAM-ra, meg olyan dolgokra, ami ma még nem kiaknázható.
Mondd, mikor találkoztál olyan véleménnyel, hogy kevés valakinek az 1GB RAM? Én még nem futottam ebbe bele, míg az SGS1 512MB-ja hipp-hopp eltűnik és kevés alapon is majdnem.
Csak azért, hogy az enyém legyen a legnagyobb RAM-mal, meg 24MPixeles kamerával rendelkező telefon, fizessek sok tízezerrel többet?
Ha az a cél, hogy menőzzek vele, akkor jogos, addig nem. Menőzésre a mai napig szifont vennék, de nem célom. Az ára pedig, ha marad is kb. 190 pénz, sokkal emészthetőbb, mint a szifoné. Valamint, mivel bár nem ouuuhhhh telefon, azért még igencsak fejlettebb az SGS2-nél is, így én elfogadom, hogy drágább, annak kell lennie.
Tehát, a fejlődés bár töretlen, kissé csökkenő gyorsulású és akinek ez gond, hát nem veszi meg. Én, mint felsoroltam, egész más, szerintem észérvek miatt nem tervezem.
Nem tartok attól, hogy ócskavas lesz, mire a többiek kijönnek valami ütőssel és főleg nem lesz az még az SGS4 kijövetelekor sem.
Mára ott tartunk, hogy e téren a hardware a fejlettebb, mint a software, ahogy PC-n is megtörtént, itt is eljönnek majd azok a programok, melyek ennél is erősebb PDA-t igényelnek, ma ez messze nem áll fent.
Addig meg kár aggódni. De nem tilos.
Amit meg mindig is mondtam, ha valaki jobbat csinál, arra fogok átnyergelni, ez tiszta sor, nem szeretek én egy gyártót se annyira, hogy kitoljak magammal.
De ha most nem lenne SGS2-m, nem sokat kellene gondolkodnom azért. Neked kellene?
Na, látod, nincs vetélytársa most.
Jó és kezelhető CPU. Főzött ROM-ok tekintetében értem.
Szépen kialakult háttér, persze nem a KIES-re gondolok, hanem az Android-ra, meg, amit vele megkaphatsz, ebben sem vezet az Apple már.
Na, sorolhatnám, de még egyet mondok, nézd meg az iPhone 4S mekkora (jogos) csalódás volt, mégse azért van most bajban az Apple, szinte nem is számított a fiaskó, pedig fájásig röhögtem rajta...