Mostanámabn kedtem olvasgatni ez a topicot, mivel az S3 telóm kezd rettenetesen belassulni. Az előtörténete az, hogy anno egyszer ment pár kört a mosógépben, ami után egy jó fej szerelő srác meg tudta még menteni. Azóta tökéletesen működött, igaz pár orosz gyári app is lett a telefonon
de nem zavart, No ami a lényeg már kezd nagyon lassú lenni, fagyokat, újraindul stb..
Az itt olvasott és neten fellelt leírások alapján sikerült Rootolnom. Nem áll tőlem messze a IT , de telefonokat eddig nem barkácsoltam, ezért nekem elég ufo itt a sok ez-az ami kell a telóra.
Szerettem volna feltenni ezt a Note 4 ROM-ot a telóra.
A ROM Zip fájlban le is jött. A Clockwork ROM manager fent van (5.5.3.7.)
A telón 4.3 Jelly Bean van, a Kernel jelenleg 3.0.31-2795693 dpi@SWDB4807 #1 akármit is jelentsen ez .)
Lementettem a telón lévő összes adatot ADB backuppal, KIES-sel, a EFS mappát is több helyre.
Neki is indulnék a telepítésnek.
- Az addig rendben van, hogy gyári állaporta visszaállítás után a Recovery menüből tudnám feltenni a Note Rom-ot, viszont mire kell a kernel és a hozzá tartozó APK, amit a hozzászólásodban említettél?
- A ROM fájlt tömörítve kell feltennem a kártyára, vagy kicsomagolva?
- Recovery módban újraindítva a sima Android System Recovery (3a) jön be, nem a ClockWork recovery menü.
Amúgy nem ragaszkodom ehhez a Note 4 romhoz, bármi stabil jöhet, ami mentes a sallangoktól, eddig úgy sem volt rajta semmit.
Még olvasgatom a fórumot, hátha megvilágosodok.
Minden segítséget előre is köszönök!
Ezt javaslom:
Új recowery kell hogy simán felmenjen: You are not allowed to view links.
Register or Login
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ez You are not allowed to view links.
Register or Login de a fenti linket linket töltsd, abban benne minden frissítés, és ami kell. Nincs jelen pillanatban jobb cucc ettől. Sztem!
Kernel hozzá:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Kernel config .apk: You are not allowed to view links.
Register or Login
Nekem két napot simán elmegy az akkuja, na meg a Greenify csodákra képes