2024, 11 24, 13:56:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118917 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #650 Dátum: 2012, 02 10, 09:44:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Törvény tisztelő és adófizető polgár vagyok, az asszonyt nem csalom, mert imádom őt, stiklijeim és ellenségeim sincsenek, de azért inkább felek, mint megijedek...
A nagyapám azt mondta... A titok az, amit CSAK én tudok!... Azt mondod, közhely? Akkor nézd meg, hogy kezeled a saját titkaidat?!
Ha valamit csak nekem kell tudnom, akkor azt nem írom fel sehova, nem hagyom meg senkinek üzenetben, nem telefonálom meg soha, nem írom meg email-ben, stb, stb.....!!
A többi infóval, meg azt csinálnak, amit akarnak!! :p
Ja és azon a kártyán, ami így info. szinten be van dobva a virtuális közösbe, nem tartok 30000-nél több pénzt! ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #651 Dátum: 2012, 02 10, 09:54:45 »

A hibák pedig nagy tempóban javulnak Android-on, ezt elég nehéz nem látni, de elég egyszerű dolog csak tagadni a tagadhatatlant...
Azért kicsit ellentmondva neked meg kell mondanom, hogy épp most dühöngtem egyet a Note fórumon!
Megnéztem a szürke teszttel a kijelzőmet és már észrevehetően sávosodik!! >:(
Úgyhogy azért csak szép nyugodtan menjenek a p*csába a Samsungnál is a csúcskészülékükkel együtt ezért az árért!!
Annyira el vannak ragadtatva az amoled technológiától, de képtelenek egy állandó hibátlan színvonalat produkálni immár másfél éve!! Eddig minden általam használt készüléknél, vagy nekem volt hasonló panaszom, vagy olvastam, hogy elég sokaknak van!
Szóval a Samuéknál is lehetne inkább beledőlni a melóba és nem a marketinggel teleüvöltözni a bolygót, meg fikázni az iPhonet, hanem végre letenni az asztalra egy tömeggyártásban is kiváló és hibátlan amoled kijelző!
 >:( >:(

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #652 Dátum: 2012, 02 10, 10:12:28 »
Azért kicsit ellentmondva neked meg kell mondanom, hogy épp most dühöngtem egyet a Note fórumon!
Úgyhogy azért csak szép nyugodtan menjenek a p*csába a Samsungnál is a csúcskészülékükkel együtt ezért az árért!!
Annyira el vannak ragadtatva az amoled technológiától, de képtelenek egy állandó hibátlan színvonalat produkálni immár másfél éve!! Eddig minden általam használt készüléknél, vagy nekem volt hasonló panaszom, vagy olvastam, hogy elég sokaknak van!
Szóval a Samuéknál is lehetne inkább beledőlni a melóba és nem a marketinggel teleüvöltözni a bolygót, meg fikázni az iPhonet, hanem végre letenni az asztalra egy tömeggyártásban is kiváló és hibátlan amoled kijelző!
Igazad van, de én először az iphonos korszakomban találkoztam először pl. sárga foltos kijelzőkkel, tehát ott is van-volt probléma... :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #653 Dátum: 2012, 02 10, 11:18:09 »
Igazad van, de én először az iphonos korszakomban találkoztam először pl. sárga foltos kijelzőkkel, tehát ott is van-volt probléma... :hmm:
Ne kezd ezt velem! Szerintem magyarul írtam és egy szóval sem ecseteltem az iPhone előnyeit!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #654 Dátum: 2012, 02 10, 11:44:13 »
Ne kezd ezt velem! Szerintem magyarul írtam és egy szóval sem ecseteltem az iPhone előnyeit!
Én pedig egyértelműen foglaltam állást az android mellett. :p
Arra próbáltam rávilágítani, hogy pl. ez a kijelző probléma közös, és nem platform-függő. Inkább technológiai. :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #655 Dátum: 2012, 02 10, 11:53:00 »
Én pedig egyértelműen foglaltam állást az android mellett. :p
Arra próbáltam rávilágítani, hogy pl. ez a kijelző probléma közös, és nem platform-függő. Inkább technológiai. :)
Nem érdekel, mitől függ! Ennyi pénzért, ilyen erős marketinggel, ne legyen ilyen (nem kevés) meghibásodás!
Gratulálok az állásfoglalásodhoz, de mi köze mindennek az androidhoz? :p

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #656 Dátum: 2012, 02 10, 12:05:10 »
Nem érdekel, mitől függ! Ennyi pénzért, ilyen erős marketinggel, ne legyen ilyen (nem kevés) meghibásodás!
Gratulálok az állásfoglalásodért, de mi köze mindennek az androidhoz? :p
Valóban, ha már az ember ennyi pénzt kiad, elvárható, hogy ne legyen minőségi kifogása. Ha viszont garanciába javítják, akkor rendben van. De ha azt mondják, hogy kérem ez ilyen - nincs benne hiba: az már pofátlanság.
A topik címe viszont félrevezető: ahogy észrevettem nem a két készülék pro és kontrája megy, hanem a két op. rendszer versengése, hibái, előnyei. Ezért foglaltam állást. ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #657 Dátum: 2012, 02 10, 12:28:43 »
Valóban, ha már az ember ennyi pénzt kiad, elvárható, hogy ne legyen minőségi kifogása. Ha viszont garanciába javítják, akkor rendben van. De ha azt mondják, hogy kérem ez ilyen - nincs benne hiba: az már pofátlanság.
A topik címe viszont félrevezető: ahogy észrevettem nem a két készülék pro és kontrája megy, hanem a két op. rendszer versengése, hibái, előnyei. Ezért foglaltam állást. ;)
Én androidot használok, mert ez megfelel nekem... Ha lesz jobb, akkor azt fogom használni! :)
Iphone-om soha nem volt és nem is szimpatikus sem a stratégiája, sem az ára, nekem kicsi a kijelzője, kötött a rendszere és igaz, hogy nem használtam, de haveroktól hallom a panaszokat, szóval nem kaptam gusztust leváltani az androidot! :)
De nálam mindig nyílt a verseny!... Lehet elkápráztatni! :D Ha valami majd jobban tetszik, mint az android, akkor egy perc alatt azt fogom használni! :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #658 Dátum: 2012, 02 10, 12:35:20 »
Én androidot használok, mert ez megfelel nekem... Ha lesz jobb, akkor azt fogom használni! :)
Iphone-om soha nem volt és nem is szimpatikus sem a stratégiája, sem az ára, nekem kicsi a kijelzője, kötött a rendszere és igaz, hogy nem használtam, de haveroktól hallom a panaszokat, szóval nem kaptam gusztust leváltani az androidot! :)
De nálam mindig nyílt a verseny!... Lehet elkápráztatni! :D Ha valami majd jobban tetszik, mint az android, akkor egy perc alatt azt fogom használni! :D
Ezt magam sem fogalmazhattam meg volna jobban! :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #659 Dátum: 2012, 02 10, 20:52:42 »

Nem fogom tagadni a problémát, mert mondták páran, nem tudom, mennyire általános és mennyire zavaró.
Saját tapasztalatom a következő: most megnéztem azt a homogén szürke képet, amit direkt eme gond feltárására rittyentettem és anno valóban minimális sávozódás látható volt vele.
Én happy lehetek: nincs sávozódás, se folt rajta most.
Anno már a szürke kép nézegetése során is jobb lett az amúgy sem zavaró állapot, nem a szemem bolondult meg, tényleg, szinte jót tett neki ez a kép. Talán ez segített akkor már fizikailag a kijelzőn, de lehet, hogy az LPB ICS ROM tett valamit.
Több ötletem nincs.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #660 Dátum: 2012, 02 10, 23:16:20 »

Nem fogom tagadni a problémát, mert mondták páran, nem tudom, mennyire általános és mennyire zavaró.
Saját tapasztalatom a következő: most megnéztem azt a homogén szürke képet, amit direkt eme gond feltárására rittyentettem és anno valóban minimális sávozódás látható volt vele.
Én happy lehetek: nincs sávozódás, se folt rajta most.
Anno már a szürke kép nézegetése során is jobb lett az amúgy sem zavaró állapot, nem a szemem bolondult meg, tényleg, szinte jót tett neki ez a kép. Talán ez segített akkor már fizikailag a kijelzőn, de lehet, hogy az LPB ICS ROM tett valamit.
Több ötletem nincs.
Biztos ismered... ez ennek a problémának a teszt oldala...
A második SGSII-őm nekem is jó volt... az elsőnél volt egy pici szineződés.
A Note-nál alig észrevehető, de van egy kis sávosodás. :hmm:

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #661 Dátum: 2012, 02 11, 23:27:17 »
Biztos ismered... ez ennek a problémának a teszt oldala...
A második SGSII-őm nekem is jó volt... az elsőnél volt egy pici szineződés.
A Note-nál alig észrevehető, de van egy kis sávosodás. :hmm:

Nem ismertem, de amit csináltam, szinte ugyanaz a tónus.
Nagyon minimális nálam, erősen kell néznem, hogy lássam.
Szerintem, amíg csak ilyen tesztnél jön elő erősen nézve és nem romlik, addig nincs baj.
Remélem, nem romlik senkinek és csak a technológia apró melléke ez, ami normál körülmények közt nem zavaró és korrigálják a későbbiekben.
Nálam még van az enyhe felhőszerű folt, ha kukksötétben nézek egy teljesen fekete képet, de nem tesztképet, hanem kamerával készített teljesen feketét.
De ez is csak így látható.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető ronq14

• PDA: Iphone 4s / Blackberry Bold 9780
  • PDA ROM: ios5 / os 6
« Reply #662 Dátum: 2012, 02 17, 18:42:09 »
Sziasztok!
Egyre inkább kezd megmérgezni az i4s arra szeretnélek megkérni titeket h próbáljatok rá beszélni vagy lebeszélni róla! előnyei hátrányairól  h miért lenne vagy miért nem lenne érdemes lecserélni! :D Szeretem az s2 őt de nagyon meg tettszett a 4s kiváncsi vagyok a véleményetekre előre is köszi

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #663 Dátum: 2012, 02 17, 19:29:09 »
Sziasztok!
Egyre inkább kezd megmérgezni az i4s arra szeretnélek megkérni titeket h próbáljatok rá beszélni vagy lebeszélni róla! előnyei hátrányairól  h miért lenne vagy miért nem lenne érdemes lecserélni! :D Szeretem az s2 őt de nagyon meg tettszett a 4s kiváncsi vagyok a véleményetekre előre is köszi
Nincs értelme lebeszélni.
A 4Gs nagyon jó készülék!
Kisebb a kijelzője jóval, mint az SGS2-nek, és SOKKAL törékenyebb, ha véletlenül leejted.
Ha megveheted, vedd meg szerintem, ne gondolkozz rajta!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #664 Dátum: 2012, 02 17, 20:59:51 »
Sziasztok!

Egy klasszikust tudok Neked hirtelen idézni: :) (A 4S-t még nem használtam, a kamerája és a sebessége biztos hogy jobb mint volt)

Na, Mordon kolléga nem válaszol, akkor én írok, mert nekem van évek óta SGS-em (I és II) és iPhone4-em is:
FIGYELEM! AZ ALÁBBI VÉLEMÉNY SZUBJEKTÍV, KIZÁRÓLAG A HOZZÁSZÓLÓ VÉLEMÉNYÉT TARTALMAZZA!

iP4+:
szép
UI
mérete (épp megfelelő)
képernyő felbontása
Appstore (elvben) tesztelt programokkal
apukája(3G) forradalmasította a PDA ipart. Ez tény és hála és köszönet!
kamera

iP4-:
nehéz
no Flash
vág a széle
üvege törik
nem lehet akkut cserélni benne csak a szervizben
nem lehet memóriakártyát tenni bele
macerás a sim kártyát kipiszkálni belőle(vagy áttenni másik nem micro-sim telóba)
nem szabványos a töltő/adatkábel
feltörés nélkül nem lehet pl. bt, wifi kapcsolót azonnal elérni, csak macerásan menüből
akkuidő (nekem) rövid
UI nem cserélhető, testreszabható (törés nélkül)
fájlcsere másik készülékre/kel macerás

SGSII+:
android és google minden előnye (felhőt milyen rég kitalálták...)
teljesen képes a notebook helyettesítésére (pl: flash is van)
szabványos töltő
microsd kártya
normál méretű simkártya
cserélhető akksi
kijelző mérete miatt jobb a netezésre, olvasásra
testre szabható/cserélhető UI+ Romcsere mindenek felett:)
FREEDOM. FREEDOM, FREEDOM!!!

SGSII:-
Nekem már túl nagy
Olcsó műanyagok, amig bírják a strapát, de nem keltik a minőség érzetét
akkuidő (nekem) kevés ennél is
Lehetne szebb a design

Biztos van még, de ennyi jutott hirtelen eszembe. Szidhattok nyugodtan, de ezek az én tapasztalataim, nem más fórumokból valók és nem más igényei szerinti tesztek eredményei. ...
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető ronq14

« Reply #665 Dátum: 2012, 02 17, 21:23:24 »
Egy klasszikust tudok Neked hirtelen idézni: :) (A 4S-t még nem használtam, a kamerája és a sebessége biztos hogy jobb mint volt)

Köszönöm ! és neked nem szokatlan s2 után az iphone 4 képernyője? úgy értem nem túl kicsi?:D

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #666 Dátum: 2012, 02 17, 22:21:12 »
Sziasztok!

Tök jó ATom összefoglalás, talán még annyit hozzátéve, hogy a Romolás élménye és a változás öröme, természetesen hosszú várakozás után az SGS2-őn élvezetesebb! :)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #667 Dátum: 2012, 02 17, 22:38:16 »
Köszönöm ! és neked nem szokatlan s2 után az iphone 4 képernyője? úgy értem nem túl kicsi?:D
Dehogynem. Kicsi, mellé mellé,bökök itt ott. Pedig az samun pont az zavar, hogy nagy...

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #668 Dátum: 2012, 02 18, 10:36:12 »

Update:

1 hete (mivel két telefon kell) intezíven használom az i4-et.
Többször belassult, és 2 hatalmas karc van a kijelzőjén, pedig tokban hordom... Sajnos a SGS2 gorilla glass elkényelmesített, nem gondoltam volna, hogy a i4 ennyire tud karcolódni...
Aki ért hozzá: ki lehet ezt polírozni, vagy cseréltessem le egy vagyonért mielőtt eladom???

Nem elérhető le_vente

« Reply #669 Dátum: 2012, 02 18, 15:11:38 »
Update:

1 hete (mivel két telefon kell) intezíven használom az i4-et.
Többször belassult, és 2 hatalmas karc van a kijelzőjén, pedig tokban hordom... Sajnos a SGS2 gorilla glass elkényelmesített, nem gondoltam volna, hogy a i4 ennyire tud karcolódni...
Aki ért hozzá: ki lehet ezt polírozni, vagy cseréltessem le egy vagyonért mielőtt eladom???

Az i4 üvege is Gorilla Glas!
Biztos lehet polírozni, de nehéz, hiszen nagyon kemény az is.

Nem elérhető ronq14

« Reply #670 Dátum: 2012, 02 18, 19:12:54 »

Az i4 üvege is Gorilla Glas!
Biztos lehet polírozni, de nehéz, hiszen nagyon kemény az is.

Én úgy tudom az i4 en valami ásvány kristály üveg szerűség van :hmm:

Nem elérhető le_vente

« Reply #671 Dátum: 2012, 02 18, 19:48:39 »
Én úgy tudom az i4 en valami ásvány kristály üveg szerűség van :hmm:

A kijelző Gorilla Glas, a hátulján edzett üveg. Ne kérdezd, mire jó...

A jobbakén meg Swarovski kristály, ezt pláne ne kérdezd, mire jó...

:taps:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #672 Dátum: 2012, 02 18, 21:06:16 »
A kijelző Gorilla Glas, a hátulján edzett üveg. Ne kérdezd, mire jó...

A jobbakén meg Swarovski kristály, ezt pláne ne kérdezd, mire jó...

:taps:
Jobb SGS2-sökén is lehet a gombon, és a kamera körül :) You are not allowed to view links. Register or Login 

Hátlap is: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #673 Dátum: 2012, 02 18, 22:03:17 »
Jobb SGS2-sökén is lehet a gombon, és a kamera körül :) You are not allowed to view links. Register or Login 

:shock: Hát az agyam ledobtam, eléggé sznobnak kell lenni ehhez. Az oldalára nincs még? :hmm: Lehet az teccene :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #674 Dátum: 2012, 02 18, 23:27:47 »

Meg se nézem...
 :D