Lehet, hogy nem a megfelelő szót használtam, nem olvastam vissza addig, de valami hasonló jött le nekem. Úgy gondolom én is, hogy annyira nem lehetsz mazochista, persze ki tudja...
Nem köteleznélek arra, hogy olvass vissza többet, mert az tényleg kín lenne.
A dolog lényege, hogy mire személyeskedésbe és trágárságba csap át a dolog, amit én se szeretek, addigra már megtörténik néhány dolog. Nem újak, a szifon megjelenése óta ez megy mindenhol, meggyőződéses emberek szállnak szembe elvtelenül a tényekkel, csupán azért, mert ezt mondatják velük.
Tapasztalatuk nincs, vagy kevés, félre-, vagy alultájékozottak és bosszantóan arrogánsan állítják a valótlant, sőt a hazugságtól sem rettennek vissza. Na, ez ki szokta borítani a bilit.
Nem tudom, hogy Peter-Ulkesh-Mordon az XDA-n mióta és milyen aktuális álnéven van fent, azon se csodálkoznék, ha sokan innen, valamint akár jómagam is régebben ott lennénk.
Az XDA sem különbözik a többi fórumtól abban, hogy ott is emberek vannak, ők is különböző tudással és tapasztalattal. Ott is láthatsz, sőt gyakori a kétségbeesett user, aki ezt-azt elrontott, vagy nem ért, nem tud megoldani, de ettől még P-U-M
általánosításait kár figyelmen kívül hagyni, mert az alapján az Android A-tól Z-ig szarnak mondható lenne. Így volt ez WinMo alatt is, így van iPhone esetén is, sok ember különböző gondjaival teljesen lefedhető egy-egy rendszer összes funkciója.
Mégsem úgy van. Míg én anno annyi ROM-ot raktam WinMo-ra a szabályok - melyek bonyolultnak egyáltalán nem nevezhetőek - betartásával, amennyit csak bírtam, akartam és soha nem volt gondom, addig állandó panaszokat lehetett mindig olvasni a sikertelen - és sokszor egyszerűen csak ügyetlen - userektől. Rengeteg "bricked" készülékről lehetett olvasni, nálam egy se volt. Én vagyok zseni? NEM!
Volt anno egy magyar fickó valamelyik fórumon, aki most már P-U-M révén előjött a feledésből, akinek mikor jóindulattal annyit mertem mondani, hogy az XDA-n kár borzalmas Google fordítással kérdezni, talán még fel is ajánlottam, hogy segítek, mert senki nem válaszolt az érthetetlen fordítására, amit poénból szintén Google-val visszafordítottam magyarra és érthető volt, még meg is sértődött és elhordott mindennek...
Akkor se lepődnék meg, ha ő lenne az...
Szóval, igazad van, de nehéz az embernek tűrtőztetnie magát, mikor ekkora mértékű rosszindulattal, ennyi félremagyarázással, hazudozással és amnéziával találkozik, remélem megértesz.
Köszönöm!