Uff, kezdem szégyelni, hogy nálam mekkora rend van
You are not allowed to view links.
Register or Login
Mint tudjuk a dilis emberek vagy nagyon kupisak vagy iszonyú rendmániások. Te az utóbbi csoportba tartozol...
Viccet félretéve, nem értem az embereket!
Szerintem igenis Mordonnak több mindenben is igaza van!
Almásoktól még nem hallottam csúnya szavakat androidosra! Persze nem H.András bandájából kell kiindulni aki sír a 2%-os ÁFA emelésen, közbe Las Vegas-ba megy 2 hétre utónyaralásra!
Nem lettem alma rajongó, nem vagyok elfogult, elég sokat tevékenykedtem értetek/értünk mai napig visszajárok, ha találok érdekeset, nyitok neki témát, de mikor ide le merem írni a tapasztalataimat, a tényeket, akkor meg le vagyok támadva!
Most vagy nem az almásokkal van baj, hanem ti nem mertek nyitni, vagy legalább elismerni, hogy ez sem sz*r, vagy mi vagyunk túl relatívan gondolkodók...
Nem tudom miért nem férhet meg egymás mellett a két tábor!
Én sem lettem agymosott, másnak is van apple terméke android mellett, s belátja mindkettőnek a hibáit és előnyeit!
Maradjunk annyiban, hogy vannak itt olyan emberek akik ráakarják erőltetni saját véleményüket a másikra. S most nem Mordonról beszélek, hisz ha visszaolvastok neki vannak konkrét példái/tényei!
Ha valaki azt írja, hogy ez fehér akkor van itt 2-3 ember akik egyből ugranak kötekedni, hogy az törtfehér, illetve inkább vajszínű... A többi aki meg csak olvasgat elolvas két kommentet és aki jobb poént lő be, annak ad igazat...
HALIHÓ emberek NEM vagyunk egyformák!
Ez az undorító viselkedés (mert ez lassan már az egyeseknél) a gyártók szánalmas viselkedéséből ered...