2024, 11 25, 00:23:00
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118949 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #425 Dátum: 2011, 11 26, 20:24:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Szóval, igazad van, de nehéz az embernek tűrtőztetnie magát, mikor ekkora mértékű rosszindulattal, ennyi félremagyarázással, hazudozással és amnéziával találkozik, remélem megértesz.

NE haragudj, de itt az elmúlt két napban rosszindulatot, félremagyarázást és hazudozást csak tőled és Macikától lehetett itt látni. Olvass vissza és ugyan már sorold fel, hogy amit én írtam abból mi az ami nem igaz...

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #426 Dátum: 2011, 11 26, 20:27:45 »
Bocs, hogy folytatom, de ez még nyomja a bögyöm:
P-U-M minden szarnak elhordta már az Android-ot, kár visszakoznia.
Annyi 'általa tapasztalt hibáról' számolt be itt, amennyi egy kamionnyi eszközön együtt nem jelentkezik, ráadásul általánosít belőle.
Kértem többször, adja már oda valakinek, aki képes rendbehozni egy jó ROM felrakásával, de hát egy überokos ezt nem teszi, csak fikáz és az XDA-n, meg egyéb helyeken olvasott dolgokkal példálózik, miközben mi itt nézünk, hogy hogyan lehet egy embernek ennyi baja egy SGS-en és egy SGS2-őn, mert nekünk, akik szarrá buzuljuk, mégsincs.
Szerinte tehát a PFC-sek, mint leírta hazudnak és elhallgatják a hibákat.
Ezt én mindannyiunk nevében kikérem magamnak és azt is, hogy mi csak fikáznánk az iOS-t, mert ez sem igaz.
Elmondjuk, mi nem tetszik benne, vele kapcsolatban, de ami jó, elismertük. De amíg több jót tudunk az Android-ról elmondani, akkor kussolnunk kéne? Tőlem ne várja ezt senki.

Volt még valami, amit akartam, de most elfelejtettem, ááááá, sebaj, majd.  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #427 Dátum: 2011, 11 26, 20:33:26 »
NE haragudj, de itt az elmúlt két napban rosszindulatot, félremagyarázást és hazudozást csak tőled és Macikától lehetett itt látni. Olvass vissza és ugyan már sorold fel, hogy amit én írtam abból mi az ami nem igaz...

Sok minden, amit sokszor sokan elmondtunk, de te letojod és újra, meg újra előjössz vele.

Sok dologban igazad van, de attól még rengetegben ugyanúgy nincs.
Nem sértésként mondom rád, hogy amnéziás vagy, egyszerűen ez így van, kérsz néhány támpontot?

"Komolyabb játékok miért nincsenek Android-ra" vitánk, "Amoled az iPhone-ba" vitánk, emlékszel? Nem, nem akarsz...
Ezek jutnak most eszembe, ezeket azóta mellőzöd, pedig én válaszoltam rá, adtam link-et, elmagyaráztam, miben tévedsz, de a te gyűlöletedet ezek csak fokozták valószínűleg. Sajnos, de hát a te életed...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

« Reply #428 Dátum: 2011, 11 26, 20:34:34 »

Fontos itt látni, hogy mire válaszolsz és mire nem.
Elgondolkodtató...

Nem elérhető Mordon

« Reply #429 Dátum: 2011, 11 26, 20:34:40 »
le_vente:

"Kértem többször, adja már oda valakinek, aki képes rendbehozni egy jó ROM felrakásával"

Szóval elismered, hogy egy Android alapú eszközt a dobozból kivéve nem lehet használni, mert kell rá egy "jó ROM"? :D

"de hát egy überokos ezt nem teszi, csak fikáz és az XDA-n, meg egyéb helyeken olvasott dolgokkal példálózik"

Elismered, hogy te is találkoztál a felsorolt problémákkal más fórumokon is, de ezt inkább eddig tagadtad és engem illettél negatív jelzőkkel, mert ezeket fel mertem hozni?

"miközben mi itt nézünk, hogy hogyan lehet egy embernek ennyi baja egy SGS-en és egy SGS2-őn, mert nekünk, akik szarrá buzuljuk, mégsincs."

Ki mondta, hogy minden felhozott problémával nekem van bajom?
Vagy az iPhone-al kapcsolatos dolgokat te személyesen tapasztaltad, amikről itt írogattál???

"Szerinte tehát a PFC-sek, mint leírta hazudnak és elhallgatják a hibákat."

Nem, ezt nem állítom, de van egy-két kedves hangadó, aki személyes sértésnek veszi, ha bántják a kis zöld kukásdroidját és vendettát hirdet, ha valaki negatívat ír róla.

Néhányan rosszabbak vagytok a legelvakultabb Apple fanboyoknál és való igaz, néha élvezet görbe tükröt tartani az orrotok elé.

"Volt még valami, amit akartam, de most elfelejtettem, ááááá, sebaj, majd.  ;)"

Semmi baj, öregszel  >:( ;)

Nem elérhető le_vente

« Reply #430 Dátum: 2011, 11 26, 20:39:24 »
"Kértem többször, adja már oda valakinek, aki képes rendbehozni egy jó ROM felrakásával"

Szóval elismered, hogy egy Android alapú eszközt a dobozból kivéve nem lehet használni, mert kell rá egy "jó ROM"? :D

"de hát egy überokos ezt nem teszi, csak fikáz és az XDA-n, meg egyéb helyeken olvasott dolgokkal példálózik"

Elismered, hogy te is találkoztál a felsorolt problémákkal más fórumokon is, de ezt inkább eddig tagadtad és engem illettél negatív jelzőkkel, mert ezeket fel mertem hozni?

"miközben mi itt nézünk, hogy hogyan lehet egy embernek ennyi baja egy SGS-en és egy SGS2-őn, mert nekünk, akik szarrá buzuljuk, mégsincs."

Ki mondta, hogy minden felhozott problémával nekem van bajom?
Vagy az iPhone-al kapcsolatos dolgokat te személyesen tapasztaltad, amikről itt írogattál???

"Szerinte tehát a PFC-sek, mint leírta hazudnak és elhallgatják a hibákat."

Nem, ezt nem állítom, de van egy-két kedves hangadó, aki személyes sértésnek veszi, ha bántják a kis zöld kukásdroidját és vendettát hirdet, ha valaki negatívat ír róla.

Ezt én mindannyiunk nevében kikérem magamnak és azt is, hogy mi csak fikáznánk az iOS-t, mert ez sem igaz.
Elmondjuk, mi nem tetszik benne, vele kapcsolatban, de ami jó, elismertük. De amíg több jót tudunk az Android-ról elmondani, akkor kussolnunk kéne? Tőlem ne várja ezt senki. Néhányan rosszabbak vagytok a legelvakultabb Apple fanboyoknál és való igaz élvezet görbe tükröt tartani az orrotok elé.

"Volt még valami, amit akartam, de most elfelejtettem, ááááá, sebaj, majd.  ;)"

Semmi baj, öregszel  >:( ;)

Tessék, hát lehet ilyen aljas hozzászólásra szép, tiltott szavak nélkül válaszolni?

Nem, nem kell ROM, avval adják, a gyári kitűnő, ne ferdíts, de neked se az van fent, bakker.
Te, igen, te állítottad azokat, amiket a sajátodról írtál!!!!!!!!!!!!!!
Nem az hoz ki a béketűrésből, ha bántod, hanem az a gyűlölködő, álszent és hazug stílusod, AZ!!!

Nem elérhető Mordon

« Reply #431 Dátum: 2011, 11 26, 20:40:49 »
"Komolyabb játékok miért nincsenek Android-ra"

Miért, vannak? Vannak persze, de a legtöbb régi iOS-es átirat, vagy egy időben jelenik meg mindkét platformra.
Az tény, hogy az iOS-re több és jobb alkalmazás készül, ezt cáfolnod butaság.

""Amoled az iPhone-ba" vitánk, emlékszel? Nem, nem akarsz..."

Mármint arra a vitára, amit feltételezésekre és pletykákra alapoztál?
Bocsi, de ezt nem tartottam soha lényegesnek, ne haragudj.

Nem elérhető le_vente

« Reply #432 Dátum: 2011, 11 26, 20:43:43 »
"Komolyabb játékok miért nincsenek Android-ra"

Miért, vannak? Vannak persze, de a legtöbb régi iOS-es átirat, vagy egy időben jelenik meg mindkét platformra.
Az tény, hogy az iOS-re több és jobb alkalmazás készül, ezt cáfolnod butaság.

""Amoled az iPhone-ba" vitánk, emlékszel? Nem, nem akarsz..."

Mármint arra a vitára, amit feltételezésekre és pletykákra alapoztál?
Bocsi, de ezt nem tartottam soha lényegesnek, ne haragudj.

Hazudsz megint, még vitáztál is róla és próbáltad rásütni hogy ócska az Amoled, ahogy van.
A játékokról is rengeteget tudtál meg tőlem, fel se fogtad, vagy csak elfelejtetted? Öregszel te is?

Nem elérhető Mordon

« Reply #433 Dátum: 2011, 11 26, 20:44:31 »
"Nem, nem kell ROM, avval adják, a gyári kitűnő, ne ferdíts, de neked se az van fent, bakker."

Sorry, én nem használok főzött vackokat.

"Te, igen, te állítottad azokat, amiket a sajátodról írtál!!!!!!!!!!!!!!"

A hardveres problémákról is biztos a rom tehet, a fenébe.
A hibás alkalmazások és némely alkalmazás hiánya is egész biztos orvosolható egy "jó ROM"-mal.

"Nem az hoz ki a béketűrésből, ha bántod, hanem az a gyűlölködő, álszent és hazug stílusod, AZ!!!"

Bocsi, egyrészt max. te gondolod gyűlölködőnek, mert nem az, másrészt akkor lenne hazug, ha nem lenne igaz, de sajna az és ezt te is alátámasztottad, hogy azt feltételezed, hogy egyéb fórumokon olvastam róla, vagyis te magad is tudsz ezen problémákról más forrásokból is. No ez valóban álszent viselkedés.

Nem elérhető Mordon

« Reply #434 Dátum: 2011, 11 26, 20:46:02 »
Hazudsz megint, még vitáztál is róla és próbáltad rásütni hogy ócska az Amoled, ahogy van.
A játékokról is rengeteget tudtál meg tőlem, fel se fogtad, vagy csak elfelejtetted? Öregszel te is?

Az AMOLED ócskaságát most első kézből tapasztalom, ez egy még béta fázisban sem lévő technológia, aminek a felhasználók fizetik ki a tesztjét.
A játékokról semmi olyat nem írtál, amit addig nem tudtam volna, vagy cáfolta volna azt amit állítottam.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #435 Dátum: 2011, 11 26, 21:02:25 »

Ezt miért csinálod? Miért ferdítesz? Egyáltalán nem erről volt szó. Neked ez okoz élvezetet? Mert ez már szándékos húzásnak tűnik. :hmm:

Nem elérhető Mordon

« Reply #436 Dátum: 2011, 11 26, 21:06:42 »
Ezt miért csinálod? Miért ferdítesz? Egyáltalán nem erről volt szó. Neked ez okoz élvezetet? Mert ez már szándékos húzásnak tűnik. :hmm:

Miért ferdítek? Ő írta, hogy ha nálam gond van, akkor azt egy "jó ROM" megoldja. Mivel én nem használok főzött romot, így biz a következtetés helyes (az más kérdés, hogy nem teljesen igaz, de elég szépen rávilágít le_vente logikátlan érveire).

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #437 Dátum: 2011, 11 26, 21:09:22 »
Miért ferdítek? Ő írta, hogy ha nálam gond van, akkor azt egy "jó ROM" megoldja. Mivel én nem használok főzött romot, így biz a következtetés helyes (az más kérdés, hogy nem teljesen igaz, de elég szépen rávilágít le_vente logikátlan érveire).

Akkor segítek: jó gyári rom. Mert van ilyen és köze sincs a főzöttekhez, erről sem volt szó, csak te egyből erre gondoltál. Az iOS sem az 1.0-nál tart ugye? ;)

Nem elérhető Mordon

« Reply #438 Dátum: 2011, 11 26, 21:15:15 »
Akkor segítek: jó gyári rom. Mert van ilyen és köze sincs a főzöttekhez, erről sem volt szó, csak te egyből erre gondoltál. Az iOS sem az 1.0-nál tart ugye? ;)

No igen, csak akkor mit tartunk gyárinak? Amit a Kies legálisan és garanciában felajánl, vagy amit a Samsung készít és más úton is elérsz, akár a garanciát is kockáztatva? Mert ahány irányból jössz, annyiféle verzióval találkozol.
Ez is egy kellemes adalék még az amúgy is kusza Android feelinghez.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #439 Dátum: 2011, 11 26, 21:16:50 »

Tudjátok miért szeretem az alma vs androbi témákat?
Elvétve sem találkozom ilyenekkel: fel tetem, meg ilyedtem, ilyen, olyan amolyan, bevan kapcsolva...
Csak a személyeskedés zavar :

Szerk: az i-jen, o-jan automatikusan javítódik  :ima: a botnak :)

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Mordon

« Reply #440 Dátum: 2011, 11 26, 21:24:38 »
Droid feeleing. 10 perce azzal szöszölök, hogy az eddig jól működö NoLed alkalmazás miért hülyült meg, nincs bekapcsolva benne, hogy jelezze az e-maileket, de neki most olyanja van, hogy ha fejem tetejére állok, akkor is bekapcsolja a kijelzőt és kirak egy kis kék kockát. A vicces, hogy ezt most már akkor megteszi, ha minden jelzést kikapcsolok benne.
Törlés és újratelepítés után ugyanúgy. Sebaj, jön vissza a nandroid mentés reggelről, akkor még jó volt :D ...

No az ilyen megmagyarázhatatlan anomáliák miatt tudok fújni erre a rendszerre.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #441 Dátum: 2011, 11 26, 21:31:10 »
Droid feeleing. 10 perce azzal szöszölök, hogy az eddig jól működö NoLed alkalmazás miért hülyült meg, nincs bekapcsolva benne, hogy jelezze az e-maileket, de neki most olyanja van, hogy ha fejem tetejére állok, akkor is bekapcsolja a kijelzőt és kirak egy kis kék kockát. A vicces, hogy ezt most már akkor megteszi, ha minden jelzést kikapcsolok benne.
Törlés és újratelepítés után ugyanúgy. Sebaj, jön vissza a nandroid mentés reggelről, akkor még jó volt :D ...

No az ilyen megmagyarázhatatlan anomáliák miatt tudok fújni erre a rendszerre.

Én is próbáltam egyszer azt a programot, aztán töröltem. Valami nekem sem volt benne jó. Na meg meddig tart megnyomni az előlapi gombot? Viszont én nem a rendszert hibáztatnám azért mert egy program nem megfelelően működik. Ez bármelyik rendszeren előfordul.

Nem elérhető Mordon

« Reply #442 Dátum: 2011, 11 26, 21:32:47 »
Én is próbáltam egyszer azt a programot, aztán töröltem. Valami nekem sem volt benne jó. Na meg meddig tart megnyomni az előlapi gombot? Viszont én nem a rendszert hibáztatnám azért mert egy program nem megfelelően működik. Ez bármelyik rendszeren előfordul.

Én fél éve használom és semmi gond nem volt vele ma délutánig, ha csak egy hibás alkalmazás lenne, amivel összefutok, akkor szóvá sem teszem :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #443 Dátum: 2011, 11 26, 21:34:11 »
No igen, csak akkor mit tartunk gyárinak? Amit a Kies legálisan és garanciában felajánl, vagy amit a Samsung készít és más úton is elérsz, akár a garanciát is kockáztatva? Mert ahány irányból jössz, annyiféle verzióval találkozol.
Ez is egy kellemes adalék még az amúgy is kusza Android feelinghez.

Szerintem egyértelműen a kiesben levőket, azokkal megmarad a garancia (és úgy gondolom azokkal kaphatók az új készülékek is), ugyanakkor telepíteni lehet más úton is a kiesben levő romokat.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #444 Dátum: 2011, 11 26, 21:36:27 »
Én fél éve használom és semmi gond nem volt vele ma délutánig, ha csak egy hibás alkalmazás lenne, amivel összefutok, akkor szóvá sem teszem :D

Nem mondtam, hogy nem lehet több hibás alkalmazás. Amíg a 3GS használtam, ott is találkoztam jó minőségű és gagyi programmal egyaránt bőven.

Nem elérhető Mordon

Re: Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #445 Dátum: 2011, 11 26, 21:38:37 »
Nem mondtam, hogy nem lehet több hibás alkalmazás. Amíg a 3GS használtam, ott is találkoztam jó minőségű és gagyi programmal egyaránt bőven.

No problem, a fejlesztő elszúrta és a kis hülye lefrissítette magát a háttérben. Vissza a régebbi version és már jó is :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #446 Dátum: 2011, 11 26, 21:41:39 »
Szerintem egyértelműen a kiesben levőket, azokkal megmarad a garancia (és úgy gondolom azokkal kaphatók az új készülékek is), ugyanakkor telepíteni lehet más úton is a kiesben levő romokat.

No az speciel nálam nem volt nyerő. XWKI4-et rak fel a Kies mint legfrissebb rendszer, de az simán csinált pár újraindulást véletlenszerűen, mint később kiderült, nem csak nálam.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #447 Dátum: 2011, 11 26, 21:49:24 »
No az speciel nálam nem volt nyerő. XWKI4-et rak fel a Kies mint legfrissebb rendszer, de az simán csinált pár újraindulást véletlenszerűen, mint később kiderült, nem csak nálam.

Nekem nem volt vele bajom, igaz nem a kies-sel raktam fel. Kíváncsiságból megnéztem volna a helyedben egy gyári alaphelyzetből kiindulva is, bár akkor minden törlődik a készülékről. Egyébként mintha az az előtti rom valamivel jobb lett volna, de már nem vagyok benne biztos.

Nem elérhető Mordon

« Reply #448 Dátum: 2011, 11 26, 21:50:40 »
Nekem nem volt vele bajom, igaz nem a kies-sel raktam fel. Kíváncsiságból megnéztem volna a helyedben egy gyári alaphelyzetből kiindulva is, bár akkor minden törlődik a készülékről. Egyébként mintha az az előtti rom valamivel jobb lett volna, de már nem vagyok benne biztos.

Az XXKI4-el elégedett vagyok, void kernellel száguld mint a szél és nincsenek vele komoly gondok.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #449 Dátum: 2011, 11 26, 21:53:17 »
Az XXKI4-el elégedett vagyok, void kernellel száguld mint a szél és nincsenek vele komoly gondok.

Aha, most látom, hogy az van most neked, Tapatalkban sajnos nem látszik. Nem találgatok mi lehetett a gond. :)