le_vente:"Kértem többször, adja már oda valakinek, aki képes rendbehozni egy jó ROM felrakásával"
Szóval elismered, hogy egy Android alapú eszközt a dobozból kivéve nem lehet használni, mert kell rá egy "jó ROM"?
"de hát egy überokos ezt nem teszi, csak fikáz és az XDA-n, meg egyéb helyeken olvasott dolgokkal példálózik"
Elismered, hogy te is találkoztál a felsorolt problémákkal más fórumokon is, de ezt inkább eddig tagadtad és engem illettél negatív jelzőkkel, mert ezeket fel mertem hozni?
"miközben mi itt nézünk, hogy hogyan lehet egy embernek ennyi baja egy SGS-en és egy SGS2-őn, mert nekünk, akik szarrá buzuljuk, mégsincs."
Ki mondta, hogy minden felhozott problémával nekem van bajom?
Vagy az iPhone-al kapcsolatos dolgokat te személyesen tapasztaltad, amikről itt írogattál???
"Szerinte tehát a PFC-sek, mint leírta hazudnak és elhallgatják a hibákat."
Nem, ezt nem állítom, de van egy-két kedves hangadó, aki személyes sértésnek veszi, ha bántják a kis zöld kukásdroidját és vendettát hirdet, ha valaki negatívat ír róla.
Néhányan rosszabbak vagytok a legelvakultabb Apple fanboyoknál és való igaz, néha élvezet görbe tükröt tartani az orrotok elé.
"Volt még valami, amit akartam, de most elfelejtettem, ááááá, sebaj, majd.
"
Semmi baj, öregszel