"Hardveresen jobb az S2"
Gondolom ezért veri el az i4S 800 MHz-en az 1.2 GHz-es SGS II-t.
De egyébként elég csak a hardverkomponenseket megnézni, főleg a GPU-t, hogy ne tegyél ilyen kijelentéseket.
"szoftveresen nem tudom pontosan de azt tudom, hogy sokkal-sokkal több az ingyenes program."
Ismét tévedés.
- Egyrészről több a minőségi alkalmazás iOS-re
- Másrészről bár arányaiban kevesebb az ingyenes alkalmazás, de mivel nagyobb az egész App Store kínálata így számszerűleg mégis több az ingyenes megoldás, mint a Marketen.
" A kamerája szintén jobb"
A kamerája még a sima i4-nek is jobb, az i4S-nek meg fényévekkel (főként a videózás terén, hála a stabilizátornak).
"sz.géppel szintén könnyebb kapcsolatot létesíteni..."
A felhő miatt ennek ma már nincs jelentősége, iOS5 után nem nagyon van ok, hogy miért akarnád rádugni a gépre, max. ha onnan akarod tölteni.
"Ami a szifon mellett szól, az a márka " jobban megnéznek az utcán ha egy iphone-od van mint egy S2-öd " habár tapasztaltam már az ellenkezőjét is!"
SGS II-vel többen megnéztek már, hogy mi a frász ez a nagy darab jószág.
"Valamint az, hogy edzett üvegből van gyártva?!"
Az SGS-ek üvege is az.
"Elvileg azért készül üvegből, hogy "ütésállóbb " legyen? de akkor mi értelme van ha jobban törik mint a műanyag?"
A gorilla glass nagyon ellenálló a merőlegesen érkező hatások ellen és akár hajlítást is kibírja. Az iPhone problémája az, hogy az üveglap oldalát nem védi semmi, az onnan érkező ütésre meg ugyanúgy érzékeny, mint a sima üveg.