2024, 11 28, 06:29:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119136 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #175 Dátum: 2011, 11 03, 17:02:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
....
Tanulság:
Ha valaki fogorvoshoz jár, ne akarjon iPhone-t venni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #176 Dátum: 2011, 11 03, 18:07:33 »
A Mordon gyerek nagyon csendben van.... :) 

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #177 Dátum: 2011, 11 03, 18:58:45 »
Szigorúan a zenére vonatkozott a hasonlatom ! :))))

Igen? :D :D :taps:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #178 Dátum: 2011, 11 03, 20:23:55 »
a szervizes ügyintéző azt mondta, hogy nem cserélik azonnal a készüléket, 15 napra vállalják a bevizsgálást és a cserét. Azaz a három napon belüli cseregarancia náluk azt jelenti, hogy én 3 napon belül bejelentem a hibát, ők ezt tudomásul veszik, és 15 napon belül cserélik a telefont bevizsgálás után.
NÁLUK???

A hatályos magyar jogszabály rendelkezik így.
Ha valaki nem tud valamiről és még ezzel kérkedik is.
Ehhhh...
Ne de végülis előre bocsátotta, hogy "igazi Apple-rajongó vagyok", ezek után mit is várhatnánk el? :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #179 Dátum: 2011, 11 03, 23:07:40 »
sziasztok,
Nekem SGS2-m van a barátnőmnek Iphone 4.
Nos én csinálom a szokásos kis romolásaim, trükközéseim. Nekem úgy általában 30 órát bír ki, de ha nincs nálam notebook vagy ilyesmik akkor az internet miatt meg minden miatt csak 20 óra inkább. Én nagyon szeretem a Galaxyt, mindennel össze tudom kötni, gyorsan, egyszerűen. A telefon gyors személyre szabható teljes mértékben. Bluetoothon telefonálok, motoron is használom. Zenét felrakni 2 perc:) Nekem az adathordozás, és másolás nagyon fontos és tudja is.

A barántőm iphone4 készülékével is szoktam szórakozni. De hát ugye vagy sokat kéne költenem rá(App store) vagy jailbreak. Jelenlegi problémája úgy, hogy csak facebook+internet kombót használja, az az hogy lemerül 6-10 óra alatt kb. 50%-70% Pedig semmi játék, semmi bluetooth, semmi GPS. Reméljük ez csak az ios5 hibája mert eléggé idegesítő. Szereti mert jól nézki meg, meg gyors, meg okos. De bármi ami jó lenne hozzá az vagy fizetős vagy jailbreakkel hozzá. Szegény még zenét is alig bírt rá rakni. Sőt igazából még most sem tudja, hogy, hogyan kell. Szinkronizálás.... inkább nem mondok semmit.

Összegezve: Nekem az SGS2 a hétköznapokban egy windows géppel sokkal de sokkal jobb, mint az iphone. Nem tudok olyat mondani, amit ne tudna az SGS2 viszont az iphone 4 igen.
Saját egyéni véleményem, és tapasztalatom! Semmi bajom nincs az iphonenal egy jó gyors szép készülék, de egy jól felpozicionált divat mobil. Mindezt Steve Jobs-nak  :angyal: köszönheti.
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #180 Dátum: 2011, 11 03, 23:10:50 »
...egy jól felpozicionált divat mobil.
Így van!!!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #181 Dátum: 2011, 11 03, 23:30:13 »
sziasztok,
Nekem SGS2-m van a barátnőmnek Iphone 4.
Nos én csinálom a szokásos kis romolásaim, trükközéseim. Nekem úgy általában 30 órát bír ki, de ha nincs nálam notebook vagy ilyesmik akkor az internet miatt meg minden miatt csak 20 óra inkább. Én nagyon szeretem a Galaxyt, mindennel össze tudom kötni, gyorsan, egyszerűen. A telefon gyors személyre szabható teljes mértékben. Bluetoothon telefonálok, motoron is használom. Zenét felrakni 2 perc:) Nekem az adathordozás, és másolás nagyon fontos és tudja is.

A barántőm iphone4 készülékével is szoktam szórakozni. De hát ugye vagy sokat kéne költenem rá(App store) vagy jailbreak. Jelenlegi problémája úgy, hogy csak facebook+internet kombót használja, az az hogy lemerül 6-10 óra alatt kb. 50%-70% Pedig semmi játék, semmi bluetooth, semmi GPS. Reméljük ez csak az ios5 hibája mert eléggé idegesítő. Szereti mert jól nézki meg, meg gyors, meg okos. De bármi ami jó lenne hozzá az vagy fizetős vagy jailbreakkel hozzá. Szegény még zenét is alig bírt rá rakni. Sőt igazából még most sem tudja, hogy, hogyan kell. Szinkronizálás.... inkább nem mondok semmit.

Összegezve: Nekem az SGS2 a hétköznapokban egy windows géppel sokkal de sokkal jobb, mint az iphone. Nem tudok olyat mondani, amit ne tudna az SGS2 viszont az iphone 4 igen.
Saját egyéni véleményem, és tapasztalatom! Semmi bajom nincs az iphonenal egy jó gyors szép készülék, de egy jól felpozicionált divat mobil. Mindezt Steve Jobs-nak  :angyal: köszönheti.
Én is pont így gondolom. Telefonnak nem vennék iost. Kicsi a kijelzője és macerásabb az élet vele mint egy androidos telefonnal. Tabletnek viszont szeretem az ipad2-t. Amire vettem, arra kiváló. Persze nem ios5-tel használom és JB nélkül nem szeretném ennyire. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #182 Dátum: 2011, 11 03, 23:40:17 »
Én is pont így gondolom. Telefonnak nem vennék iost. Kicsi a kijelzője és macerásabb az élet vele mint egy androidos telefonnal. Tabletnek viszont szeretem az ipad2-t. Amire vettem, arra kiváló. Persze nem ios5-tel használom és JB nélkül nem szeretném ennyire.
Tabletből már nehezen döntenék, de lehet inkább az iPad-t venném. Csak a fent leírt okok miatt gondolkodnék az androidos tab-ban. De az iPad vs. Tab? Nehéz kérdés. A pénz miatt a tab, de mivel még nincs semmilyen apple termékem ezért az iPad :ok:
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #183 Dátum: 2011, 11 03, 23:50:50 »
Ma szórakoztam kisit megint a Voice Actions-szel.
Procit nem terheli, ez azért érdekes, hisz a "kollégája" miatt kell venni erős iPhone4S-t.
Szerintem nem egy nagy szám, de elmókázunk.
Hirtelen ötlettől vezérelve, rákérdeztem a Siri-re, de nem ismeri.
Sok mást se...
De leestem a székről a válaszától, mikor annyit mondtam neki: Apple.

Próbáljátok ki!  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #184 Dátum: 2011, 11 03, 23:56:27 »
Tabletből már nehezen döntenék, de lehet inkább az iPad-t venném. Csak a fent leírt okok miatt gondolkodnék az androidos tab-ban. De az iPad vs. Tab? Nehéz kérdés. A pénz miatt a tab, de mivel még nincs semmilyen apple termékem ezért az iPad :ok:
Nem látom értelmét egy csúcskategóriás androidos telefon mellé egy szintén androidos tabletnek. Ipad2 új kihívás és legalább megismerek valami mást, élvezem az előnyeit, átsiklok a hiányosságain. Játékra, olvasni, filmhez jó, ezekre vettem. Jb után külső BT Gps vevővel mennek a navik, ha mobil internetre van szükségem, wifi hotspottá alakítom az SGS2-t. Notin meg ott a win. Elégedett vagyok ezzel a hármassal :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #185 Dátum: 2011, 11 04, 00:08:34 »
Erre a garanciális dologra ellenpélda, ahol mi vettük a telefonjainkat, ha nem baj, beírom: Nextel.
Havert nem tudtam rávenni, hogy SGSII-t vegyen, így LG P990 lett neki.
Elég gyengén zenélt már az elején, aztán állandóan fagyott, stb.
Simán kicserélték neki, egy morcosabb mondat se kellett hozzá.
Mondjuk, az új se valami fényes, de sokkal jobb, tudtam én, nem kellene azt vennie.
SGSII-höz képest pedig nagyon lassú, de ez nem ennek a helye, bár egy ok arra, miért az SGSII az ellendarab ebben a mondjuk úgy, beszélgetésben.
Másik haver már lecserélte SGSII-re, neki is visszavették.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #186 Dátum: 2011, 11 04, 00:27:20 »
Ma szórakoztam kisit megint a Voice Actions-szel.
...
Próbáljátok ki!  :D

Próbáld ki a :"what is the meaning of the life" kérdést! A siri nem tudta a választ az iphone-on! :)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető le_vente

« Reply #187 Dátum: 2011, 11 04, 08:38:07 »
Próbáld ki a :"what is the meaning of the life" kérdést! A siri nem tudta a választ az iphone-on! :)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, fél órája beszél miatta, minden ideillő szóba került a Monty Python-tól a "Galaxis-útikalauz stopposoknak"-ig, bár valódi válasz nem jött...  :D

Én mondjuk Lev Tolsztoj-tól tudom: The only absolute knowledge attainable by man is that life is meaningless.
Kb. 25 éve volt ez egy film elején, beégett az agyamba.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #188 Dátum: 2011, 11 04, 09:01:40 »
Erre a garanciális dologra ellenpélda, ahol mi vettük a telefonjainkat, ha nem baj, beírom: Nextel.
Havert nem tudtam rávenni, hogy SGSII-t vegyen, így LG P990 lett neki.
Elég gyengén zenélt már az elején, aztán állandóan fagyott, stb.
Simán kicserélték neki, egy morcosabb mondat se kellett hozzá.
Mondjuk, az új se valami fényes, de sokkal jobb, tudtam én, nem kellene azt vennie.
SGSII-höz képest pedig nagyon lassú, de ez nem ennek a helye, bár egy ok arra, miért az SGSII az ellendarab ebben a mondjuk úgy, beszélgetésben.
Másik haver már lecserélte SGSII-re, neki is visszavették.
A vevő számára kedvezőbb felé bármikor el lehet térni.
Amit a jogszabály előír, az az, hogy a 72 órán belül észlelt/vélt hiba esetén csere kérhető, melynek indokoltságát jogosult a forgalmazó szakértői vizsgálattal alátámasztani.
A 72 órás csere nem azt jelenti, hogy 72 órán belül meglesz az új készülék is. De jelentHETi azt is.

Gondolom, az új 4Gs-en nem volt korábban tapasztalható olyan probléma, amivel bevitték garanciális panaszként, a kereskedő a maga módszerével nem tudott meggyőződni a hiba fennállásáról (ez nem is feladata, nem is várható el tőle), így teljesen korrekt és jogszerű a részéről az eljárás.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető AdrianS2K

• Navigáció / Navigation: IGO My Way, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II + Iphone 4
  • PDA ROM: cMIUI 2.8.10
« Reply #189 Dátum: 2011, 11 04, 11:56:33 »
A t-mobile-os 72 órás cseréhez kapcsolódva nekem is hasonló a tapasztalatom, de az az igazság, hogy ők is csak az Apple termékekkel kell, hogy így járjanak el, ugyan is az Apple nem engedélyezi számukra a helybeli 72 órás csere elbírálását. Azért a 15 nap, mert az Apple a saját szervizében bírálja el a meghibásodást és valóban cseréli is újra a készüléket, valamint a garancia is újraindul. Én kb egy hónapja jártam így az újonnan vásárolt Iphone 4- emmel. Vásárlás után két órával, az első telefonhíváskor derült ki, hogy 1 decibel hang nem sok, annyi nem jön ki a hangszóróján, aznap visszavittem, ráadásul ismerősök is voltak az eladók, így sem tudták megoldani.
1 hétre elküldik, Apple bevizsgál, hiába baromi egyértelmű és folyamatosan jelentkező a hiba és küld másik készüléket.
Egyéb készülékekkel a t-mobile és bármelyik másik szolgáltató is rugalmasabban tudja kezelni a készülék cserét...
Csak hát ugye az Apple "egyszerű megoldásai itt is meglátszanak... :-X

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #190 Dátum: 2011, 11 04, 14:22:52 »
A t-mobile-os 72 órás cseréhez kapcsolódva nekem is hasonló a tapasztalatom, de az az igazság, hogy ők is csak az Apple termékekkel kell, hogy így járjanak el, ugyan is az Apple nem engedélyezi számukra a helybeli 72 órás csere elbírálását. Azért a 15 nap, mert az Apple a saját szervizében bírálja el a meghibásodást és valóban cseréli is újra a készüléket, valamint a garancia is újraindul. Én kb egy hónapja jártam így az újonnan vásárolt Iphone 4- emmel. Vásárlás után két órával, az első telefonhíváskor derült ki, hogy 1 decibel hang nem sok, annyi nem jön ki a hangszóróján, aznap visszavittem, ráadásul ismerősök is voltak az eladók, így sem tudták megoldani.
1 hétre elküldik, Apple bevizsgál, hiába baromi egyértelmű és folyamatosan jelentkező a hiba és küld másik készüléket.
Egyéb készülékekkel a t-mobile és bármelyik másik szolgáltató is rugalmasabban tudja kezelni a készülék cserét...
Csak hát ugye az Apple "egyszerű megoldásai itt is meglátszanak... :-X
Aki rámsüti azt, hogy Apple-párti vagyok, az nem komplett! :)

De állítom, hogy teljesen érthető és elfogadható az Apple álláspontja ez ügyben... ;)

Annyi készülékkel találkoztam, amit az első 3 napban próbáltak függetleníteni, ROM-olni, buherálni, stb-stb, és 72 órán belül cserélték is a hozzá nem értő kereskedők. És ezeknek az árát nem a gyártó fogja kifizetni, hanem mi, mindannyian, együttvéve, apránként.
Nagyon örülök, hogy az Apple ezt saját kezébe vette. A saját szerviz az a saját költéségén intézi ezt, ebből másnak (sem a forgalmazónak, sem áttételesen a vevőknek) kára nem lesz.

Az már más kérdés, hogy mit árul el 72 órán belüli meghibásodás esetén a handabandázás az Apple-tulajdonosok IQ-járól...

Tetszett az idézett szövegben, hogy előadta a nagy fenyegetőzős hisztit az illető, majd lecsendesedett, amikor mondták neki, hogy "Öreg, itt ezzel nem mész semmire..."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #191 Dátum: 2011, 11 04, 15:04:09 »

Az már más kérdés, hogy mit árul el 72 órán belüli meghibásodás esetén a handabandázás az Apple-tulajdonosok IQ-járól...

Tetszett az idézett szövegben, hogy előadta a nagy fenyegetőzős hisztit az illető, majd lecsendesedett, amikor mondták neki, hogy "Öreg, itt ezzel nem mész semmire..."
Mindez igaz és én még hozzátenném, hogy egyszerűen nem veszek olyan műszaki cikket, amit nem próbltam (próbálhattam ki!).
Nekem pl. a T-mobillal (Westend, Aréna) és a Samsung központi szervizzel kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak! (ezeket máskor és máshol már részleteztem)
Azt még nem írtam sehol, hogy az SGS-t és a két SGSII-t is simán kipróbálhattam a vásárlás előtt! Arra kért csak az eladó, hogy a fóliát ne vegyem le róla.
Mondjuk az is igaz, hogy én kötöttem biztosítást is az SGS-eimre! És nem bántam meg! ;)

Nem elérhető romcika

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: I9100
  • PDA ROM: XXLPQ TurkbeyIcsV1
« Reply #192 Dátum: 2011, 11 04, 22:41:52 »

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #193 Dátum: 2011, 11 04, 23:25:58 »
Nos igen, ha megnézzük, hogy az Apple MÁSODIK helye hány telefonmodellből áll össze és a Samsung első helye hányból, azért nem nagyon van szégyenkezni valója az almának...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető romcika

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: I9100
  • PDA ROM: XXLPQ TurkbeyIcsV1
« Reply #194 Dátum: 2011, 11 04, 23:41:57 »
Csak hogy a Samu ÁTVETTE az első helyet és egyébként a Nokia és nagyon jó irányt vett fel végre. Ugyanott meg lehet nézni. Valahogyan nem is annyira visszataszitó a Windows rendszer sem. Sőt. Egyébként nem haragszunk az Almára, csak az egészséges érzés, hogy bukjon mál el a diktatórikus rendszer.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #195 Dátum: 2011, 11 04, 23:55:19 »
Csak hogy a Samu ÁTVETTE az első helyet és egyébként a Nokia és nagyon jó irányt vett fel végre. Ugyanott meg lehet nézni. Valahogyan nem is annyira visszataszitó a Windows rendszer sem. Sőt. Egyébként nem haragszunk az Almára, csak az egészséges érzés, hogy bukjon mál el a diktatórikus rendszer.
Számomra de!
És ez lehet előítélet miatt is, a rendszer zártsága miatt is, mindegy, vállalom.
Nekem egy olyan készülék eleve nem jön be, amibe nem tudok memóriakártyát tenni!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #196 Dátum: 2011, 11 05, 09:17:36 »
Nos igen, ha megnézzük, hogy az Apple MÁSODIK helye hány telefonmodellből áll össze és a Samsung első helye hányból, azért nem nagyon van szégyenkezni valója az almának...
Nem szeretem az ilyen torz összevetéseket! Nem szimpatikus nekem az Apple, de nem szopom be az ilyen cég piaci részesedés dumát se!
A reális verseny elbírálás (már ha van ilyen) készülék típus szerint történne! Vagyis minden olyan telefon összehasonlítása piaci részesedés tekintetében, amiket nyíltan és egyértelműen az iPhone ellenfelének szántak a gyártók!
Rögtön leszűkülne a Samsung versenyzők száma kettőre, SGS és SGSII!
Így is olyan marha jól áll a verseny? :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #197 Dátum: 2011, 11 05, 09:42:42 »
Najómegméga Nexus S!  :oops:

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #198 Dátum: 2011, 11 05, 09:51:07 »
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, fél órája beszél miatta, minden ideillő szóba került a Monty Python-tól a "Galaxis-útikalauz stopposoknak"-ig, bár valódi válasz nem jött...  :D

Én mondjuk Lev Tolsztoj-tól tudom: The only absolute knowledge attainable by man is that life is meaningless.
Kb. 25 éve volt ez egy film elején, beégett az agyamba.

Tudjátok mit nem értek? Az iPhone4s-t a SIRI-vel ajnározzák. AZ SGS2-ben 1 éve benne van ez a technológia, a neve VLINGO. Még az SGS1-re is le lehet tölteni és tök jól működik. Ez miért nincs kihangsúlyozva a tesztekben, cikkekben?
Most mutattam meg SGS1/2-est birtokló barátaimnak és nem is tudták, hogy az övékben is van ilyen!
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #199 Dátum: 2011, 11 05, 10:15:25 »
Tudjátok mit nem értek? Az iPhone4s-t a SIRI-vel ajnározzák. AZ SGS2-ben 1 éve benne van ez a technológia, a neve VLINGO. Még az SGS1-re is le lehet tölteni és tök jól működik. Ez miért nincs kihangsúlyozva a tesztekben, cikkekben?
Most mutattam meg SGS1/2-est birtokló barátaimnak és nem is tudták, hogy az övékben is van ilyen!
Ezt én se tudtam! :ok:
Tanulmányozom. Sehogy se lehet magyar? :hmm: