Macika:
"Te ott voltál és láttad??? Vagy igazi egy apple-hívő nem kérdőjelezi meg egy másik apple-hívő jóóóóól elfogult igazmondását?
"
Hát ezek szerint egy bírósági tárgyalásról csakis Apple hívők tudósítanak
" az
elejéről készített fotóról "
A két készülék lett felmutatva, nem fotó.
"Azon kívül az ügyvéd az ügyvéd, a Samsung alkalmazottai meg Samsung-alkalmazottak. Nem hiszem, hogy egy ügyvédnek feladata lenne megkülönböztetni bármit bármitől."
Az adott ügyvéd a Samsung alkalmazásában áll és elsődleges feladata éppen arról meggyőzni a bíróságot, hogy a két eszköz nem keverhető össze.
"Ez is egy epizód az apple szánalmas vergődéséből, amivel nevetségessé teszi magát a gondolkodni képes emberek előtt..."
Én inkább a Samsung szánalmas vergődésének látom, tekintve, hogy mindenhol veszít és az ellen pereit mindenhol ejtik.
"Az Apple által egységnyi idő alatt értékesített
ÖSSZES mobiltelefonját kell összehasonlítani a Samsung által, ugyanannyi idő alatt értékesített mobiltelefonnal. Akkor jön ki a tényleges eladási szám."
Ok, nézzük az elmúlt 2 hetet?
"Tessék nekem gyorsan megmondani, ki is alkalmazott ilyen technológiát legelőször???"
Három tengelyű gyorsulás érzékelőt az Apple-n kívül még senki nem használt tudtommal (ha jól tudom azóta se nagyon van ilyen hardver más eszközben).
"A kapacitív kijelzőt pedig csak a hozzád hasonlók gondolják Apple-találmánynak."
Senki nem mondta, hogy ők találták fel, csupán Ők használták először smartphone-ban.
--
De visszatérve a téves elképzelésedhez, hogy az iPhone csak egy állomás a mobil fejlődésben. Egy kérdést engedj meg.
Hogy lehetséges, hogy a kor összes PDA-s operációs rendszere mára már kihalt, vagy kihalóban van és csak az maradt fent és képes eredményt felmutatni, amelyik az iPhone-t másolta (Android)?
Ha csak egy lépcső lett volna és nem fordulópont, akkor ma még létezne Windows Mobile, PalmOS és a Symbian is eredményes rendszer lenne, hisz nem kellett volna, hogy hatással legyen rájuk az iPhone, hisz az semmit korszakalkotót nem jelentett ugyebár. Vagy lehet, hogy tévedsz és ismét csak nem látsz ki a szemellenző mögül?