2024, 11 28, 02:21:35
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119133 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #100 Dátum: 2011, 10 29, 18:30:40 »
Én szóltam, hogy kemény fába vágtátok a fejszét :D :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #101 Dátum: 2011, 10 29, 19:02:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ügyesen belinkelted a jelen kor készülékeinek csomagolását, most tedd meg ugyanezt az iPhone előtti időkből, azátn csodálkozz rá, hogy jé, azelőtt nem így nézett ki egyik gyártó csomagolása sem.

A bolhás kutyát nem érdekli, milyen VOLT időszámításotok (=Apple) előtt.
A jelent perli az arcátlan Apple.

Hát a Samsung ügyvédje nem tudta 3 lépésről megmondani, hogy melyik készülék az iPad, szóval ezt nem forszíroznám. Az SGS és a 3GS között sem véletlenszerű a hasonlóság ugyebár. A tabletek portja és csatlakozója sem véletlenül néz ki megszólalásig úgy, mint az Apple dokk portja és csatija. A töltők is csupán véletlenül ugyanolyanok.
Néha rácsodálkozom az emberi naivitásra, meg elfogultságra, hogy a szemmel látható, letagadhatatlan tényeket is képesek cáfolni.

Te ott voltál és láttad??? Vagy igazi egy apple-hívő nem kérdőjelezi meg egy másik apple-hívő jóóóóól elfogult igazmondását? :D
De jó is hogy felhoztad. SZERINTED 3 lépés távolságról, az elejéről készített fotóról valaki, vérbeli apple-fan meg tudja különböztetni az eredeti, a 3G és a 3Gs-t??? Mert 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem.
Azon kívül az ügyvéd az ügyvéd, a Samsung alkalmazottai meg Samsung-alkalmazottak. Nem hiszem, hogy egy ügyvédnek feladata lenne megkülönböztetni bármit bármitől.
Ez is egy epizód az apple szánalmas vergődéséből, amivel nevetségessé teszi magát a gondolkodni képes emberek előtt...

Ez is nem kicsit csúsztatás, egy HTC eléggé egyedi designt képvisel és bármikor megmondod első ránézésre egy készülékről, hogy HTC. Picit sem másolat.
Pontosan annyira képvisel egyedi design-t a HTC, mint a Samsung.

Az Apple-t hidegen hagyja ez, mert a kevesebb eladással is akkora profittal rendelkezik, mint a többi gyártó összesen, igaz nem is árul filléres kacatokat.
Ha a prémium termékeket nézzük, akkor egyik konkurens gyártó sem büszkélkedhet. A Samsung verte a mellét, hogy az SGS II milyen sikeres, mert 55 nap alatt eladtak 5 milliót, nos az Apple-nek erre elég volt 4 nap is. :)
Ha ez a legkisebb mértékben is igaz lenne (hogy hidegen hagyja), akkor nem csinálná ezt a nevetséges pereskedést.
És ne feledd el, GONDOLKOZNI KELL!
Az Apple által egységnyi idő alatt értékesített ÖSSZES mobiltelefonját kell összehasonlítani a Samsung által, ugyanannyi idő alatt értékesített mobiltelefonnal. Akkor jön ki a tényleges eladási szám.
Na persze, ez nem jó, mert kiderülne az igazság, az meg nem jó nektek...

És végül, idéznék a teljesen pártatlan Wikipédiáról, az iPhone címszó alól:
"...A képernyő három szenzorra reagál; egy közelségi szenzorra ami lekapcsolja a képernyőt amikor a telefont fülhöz emelik, hogy energiát spóroljon és hogy megelőzze a nem szándékos bevitelt ami a használó füle vagy arca miatt történhet, egy környezeti fényt mérő szenzorra, ami a kijelző fényerejét változtatja szintén az energiatakarékosság miatt, és egy három tengelyű gyorsulás mérőre, ami érzékeli a telefon helyzetét és annak megfelelően állítja a képet..."

Tessék nekem gyorsan megmondani, ki is alkalmazott ilyen technológiát legelőször???
BIZONY, a Nokia.

A kapacitív kijelzőt pedig csak a hozzád hasonlók gondolják Apple-találmánynak. Hamarabb létezett (1965), mint ahogy megjelent az első rezisztív érintőképernyős kijelzőjű mobiltelefon (1994 - IBM Simon).
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #102 Dátum: 2011, 10 29, 19:26:11 »
Macika:

"Te ott voltál és láttad??? Vagy igazi egy apple-hívő nem kérdőjelezi meg egy másik apple-hívő jóóóóól elfogult igazmondását? :D"

Hát ezek szerint egy bírósági tárgyalásról csakis Apple hívők tudósítanak :D

" az elejéről készített fotóról "

A két készülék lett felmutatva, nem fotó.

"Azon kívül az ügyvéd az ügyvéd, a Samsung alkalmazottai meg Samsung-alkalmazottak. Nem hiszem, hogy egy ügyvédnek feladata lenne megkülönböztetni bármit bármitől."

Az adott ügyvéd a Samsung alkalmazásában áll és elsődleges feladata éppen arról meggyőzni a bíróságot, hogy a két eszköz nem keverhető össze.

"Ez is egy epizód az apple szánalmas vergődéséből, amivel nevetségessé teszi magát a gondolkodni képes emberek előtt..."

Én inkább a Samsung szánalmas vergődésének látom, tekintve, hogy mindenhol veszít és az ellen pereit mindenhol ejtik.

"Az Apple által egységnyi idő alatt értékesített ÖSSZES mobiltelefonját kell összehasonlítani a Samsung által, ugyanannyi idő alatt értékesített mobiltelefonnal. Akkor jön ki a tényleges eladási szám."

Ok, nézzük az elmúlt 2 hetet? :D :D

"Tessék nekem gyorsan megmondani, ki is alkalmazott ilyen technológiát legelőször???"

Három tengelyű gyorsulás érzékelőt az Apple-n kívül még senki nem használt tudtommal (ha jól tudom azóta se nagyon van ilyen hardver más eszközben).

"A kapacitív kijelzőt pedig csak a hozzád hasonlók gondolják Apple-találmánynak."

Senki nem mondta, hogy ők találták fel, csupán Ők használták először smartphone-ban.

--

De visszatérve a téves elképzelésedhez, hogy az iPhone csak egy állomás a mobil fejlődésben. Egy kérdést engedj meg.
Hogy lehetséges, hogy a kor összes PDA-s operációs rendszere mára már kihalt, vagy kihalóban van és csak az maradt fent és képes eredményt felmutatni, amelyik az iPhone-t másolta (Android)?
Ha csak egy lépcső lett volna és nem fordulópont, akkor ma még létezne Windows Mobile, PalmOS és a Symbian is eredményes rendszer lenne, hisz nem kellett volna, hogy hatással legyen rájuk az iPhone, hisz az semmit korszakalkotót nem jelentett ugyebár. Vagy lehet, hogy tévedsz és ismét csak nem látsz ki a szemellenző mögül? ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #103 Dátum: 2011, 10 29, 21:11:00 »
Í
Három tengelyű gyorsulás érzékelőt az Apple-n kívül még senki nem használt tudtommal (ha jól tudom azóta se nagyon van ilyen hardver más eszközben).
Gyorsan elmondanád, a te értelmezésedben mi az a 3tengelyű gyorsulásérzékelő? (Félreértés ne essék, tudom, mi az, csak érdekelne, hogy te mit tudsz róla, mert van egy gyanúm.)
"A kapacitív kijelzőt pedig csak a hozzád hasonlók gondolják Apple-találmánynak."
Senki nem mondta, hogy ők találták fel, csupán Ők használták először smartphone-ban.
KÖSZÖNÖM a kulcsszót!!!
Azért, mert valaki először használ valamit (de nem ő találta fel!) attól SEMMI joga nincs, hogy saját találmányaként próbálja eladni a világnak...[/quote]
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #104 Dátum: 2011, 10 29, 22:40:44 »
Macika:

"Gyorsan elmondanád, a te értelmezésedben mi az a 3tengelyű gyorsulásérzékelő?"

Inkább megmutatom :D

"Azért, mert valaki először használ valamit (de nem ő találta fel!) attól SEMMI joga nincs, hogy saját találmányaként próbálja eladni a világnak..."

Megmutatnád, hogy az Apple hol említette a kapacitív kijelzőt mint saját fejlesztést? Tényleg érdekelne...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #105 Dátum: 2011, 10 29, 22:45:32 »
Megmutatnád, hogy az Apple hol említette a kapacitív kijelzőt mint saját fejlesztést? Tényleg érdekelne...

Ugyanígy nem sajátja amit most levédetett... mégis levédette.

Nem elérhető Mordon

Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #106 Dátum: 2011, 10 29, 22:50:24 »
Ugyanígy nem sajátja amit most levédetett... mégis levédette.

A slide alapú feloldást az ő elgondolásuk, előttük senki nem használta. A megjelenéskor adták be a levédésre az engedélyt, az elbírálás késett eddig.

Szóval sajnálom, de ismét tévedtél.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #107 Dátum: 2011, 10 29, 23:15:30 »
Abba ne hagyjátok :ok: :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #108 Dátum: 2011, 10 29, 23:24:07 »
Én tudtam, hogy ez lesz... :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #109 Dátum: 2011, 10 29, 23:26:52 »

:D
Én is élvezem. :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #110 Dátum: 2011, 10 30, 01:06:13 »

Én a PDA-zást 1999-ben kezdtem egy MC16-al, WindowsCE 1.0-val :D
Az első "smartphone-omat" 2000-ben vettem, egy Alcatel One Touch Com személyében.

Szóval nem ma kezdtem a történetet én sem.
:D :D
Akkor már egyértelmű, hogy csak a balhé kedvéért vitázol.... :D
Tudod a szifon nem procikért, felbontásokért, vagy memóriákért perelget... hanem designért. Namost ha te annak ellenére nem vagy hajlandó meglátni az elődökben az iphonig vezető utat, hogy magad is aktívan használtad őket (és gondolom más gépeket is néztél a sajátjaidon kívül), akkor nem tudok segíteni az "almavakságodon" :D
Igazából már nem is akarok, mert nem léteznek érvek számodra, ezt be kell látnom.
Aki ilyet leír teljes komolysággal:
"Sajna ebben nem fogunk egyetérteni, mert a bumfordi rezisztív kijelzős, cerkás jószágok után nem volt átmenet, az iPhone után egyből annak a megoldásait vette át mindenki."
Lefordítom. Az eszközzel érintő képernyő és az ujjal érintő képernyő közötti átmenetet hiányolod, illetve azt vagy bátor kijelenteni, hogy a szifon előtt az senkinek nem jutott eszébe, hogy az érintő képernyőt esetleg ujjal is lehetne érinteni! :taps: :taps:
Ez már annyira komolytalan, hogy engem nem szórakoztat. Veled ellentétben a vitát vég nélkül pusztán a vitáért nem élvezem.
Azért csak nézelődj, hátha észreveszel valamit! :)

Na jó még segítek egy kicsit. Megtaláltam 3 akkori gépemet (ill. a Dell csak nálam volt 2 hónapig, de végül a hp5550-es lett az enyém)
Így is semmi?.... Gyanítom igen. :hmm:

Nem elérhető romcika

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: I9100
  • PDA ROM: XXLPQ TurkbeyIcsV1
« Reply #111 Dátum: 2011, 10 30, 01:25:23 »
Na én is rakok pici fát a tüzre. A dizájnal kapcsolatban. A belső tartalom evidens. Tudjátok mi volt az első gondolatom amikor megláttam az S2-tőt? Hogy ez olyan mint az iPhone, csak jobban néz ki!  A telefon sarkai pl. hasonlítanak. Fura, de a gomb is,  mégha nemis kerek. A hangszoro nyílás is. Összességiben akár iPhone 5 is lehetne. És ez baja az Apple-nek. És ezt nem tudja az Apple lenyelni. Ez írigységről szól. Aki meg összehasonlitja a két rendszert gyári mivoltában és iPhone mellet dönt, hát nem akarom magamat kidobatni a fórumrol. Szóval nem publikus. Az meg hogy az amerikaiak nagy többsége egyszerűen buta, gazdag és buta, az nem titok. Nekik való a szifon. Vannak emberek akik nem értik a fájlmüveleteket. Pl. az anyám. Total Commanderrel összezavarodik, nem érti a meghajtókat. Ezeknek az embereknek az Mekkrendszer lehet hogy egyszerübb a szinkronizálásaival. Tehát szerintem ha valaki egy fórumon keresi a választ hogy melyik a jobb rendszer az automatikusan azon a szinten van hogy nem lehet kérdés hogy melyik mellet kellene dönteni.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #112 Dátum: 2011, 10 30, 01:26:59 »
Veled ellentétben a vitát vég nélkül pusztán a vitáért nem élvezem.

Én viszont ezt igen, azon felül, hogy szórakoztat okít is.
Hajrá fiuk győzzétek meg egymást!  :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #113 Dátum: 2011, 10 30, 01:29:23 »

Na jó még segítek egy kicsit. Megtaláltam 3 akkori gépemet (ill. a Dell csak nálam volt 2 hónapig, de végül a hp5550-es lett az enyém)
Így is semmi?.... Gyanítom igen. :hmm:
De van itt még pár gyönyörűség 2005-ig. :D ;)
Direkt különböző gyártókat választottam.
De most már tényleg nem segítek többet!.... ;) A többire magadtól kell rájönnöd! :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #114 Dátum: 2011, 10 30, 01:54:22 »
Macika:

"Gyorsan elmondanád, a te értelmezésedben mi az a 3tengelyű gyorsulásérzékelő?"

Inkább megmutatom :D
Félreértettél.
Én tudom, hogy mi az.
Te viszont...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #115 Dátum: 2011, 10 30, 01:55:00 »
Én viszont ezt igen, azon felül, hogy szórakoztat okít is.
Hajrá fiuk győzzétek meg egymást!  :ok:
Hogyne! Ezekben a szűkös időkben azt az értékes borsót hülye leszek a falra hányni! :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #116 Dátum: 2011, 10 30, 01:57:32 »
Na én is rakok pici fát a tüzre. A dizájnal kapcsolatban. A belső tartalom evidens. Tudjátok mi volt az első gondolatom amikor megláttam az S2-tőt? Hogy ez olyan mint az iPhone, csak jobban néz ki!  A telefon sarkai pl. hasonlítanak. Fura, de a gomb is,  mégha nemis kerek. A hangszoro nyílás is. Összességiben akár iPhone 5 is lehetne. És ez baja az Apple-nek. És ezt nem tudja az Apple lenyelni. Ez írigységről szól. Aki meg összehasonlitja a két rendszert gyári mivoltában és iPhone mellet dönt, hát nem akarom magamat kidobatni a fórumrol. Szóval nem publikus. Az meg hogy az amerikaiak nagy többsége egyszerűen buta, gazdag és buta, az nem titok. Nekik való a szifon. Vannak emberek akik nem értik a fájlmüveleteket. Pl. az anyám. Total Commanderrel összezavarodik, nem érti a meghajtókat. Ezeknek az embereknek az Mekkrendszer lehet hogy egyszerübb a szinkronizálásaival. Tehát szerintem ha valaki egy fórumon keresi a választ hogy melyik a jobb rendszer az automatikusan azon a szinten van hogy nem lehet kérdés hogy melyik mellet kellene dönteni.
Kiemeltem, ami ISZONYATOSAN igaz.

Jó, ennek ellenére, amit leírtam korábban az iPhone tiszteletéről, általam elismeréséről, azt (de nem többet!) továbbra is tartom.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #117 Dátum: 2011, 10 30, 02:03:49 »
Kiemeltem, ami ISZONYATOSAN igaz.

Jó, ennek ellenére, amit leírtam korábban az iPhone tiszteletéről, általam elismeréséről, azt (de nem többet!) továbbra is tartom.
Erre rímelve álljon itt az első iPhone képe is!
Tisztelet érte a tervezőknek, de nem volt előd nélküli original ötlet! :taps: :taps:
És ha már itt tartunk, ennyi kép után talán többeknek nyilvánvaló, hogy a Samsung Galaxy-k inkább hasonlítanak a század elején gyártott "egy középső gomb, kettő, vagy több kis gomb mellette" koncepciójú gépekre, mint az iphone-ra!

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #118 Dátum: 2011, 10 30, 07:09:58 »
Erre rímelve álljon itt az első iPhone képe is!
Tisztelet érte a tervezőknek, de nem volt előd nélküli original ötlet! :taps: :taps:

Hááát igen... Az első iPhone... Samsung CPU-val... De szép is...  :ok: :D

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #119 Dátum: 2011, 10 30, 07:16:52 »
Hááát igen... Az első iPhone... Samsung CPU-val... De szép is...  :ok: :D

Nemcsak az elsőben, az iphone 4-ben is Samsung duruzsol.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #120 Dátum: 2011, 10 30, 14:21:11 »
Nemcsak az elsőben, az iphone 4-ben is Samsung duruzsol.
Ugye, hogy igaza van az Apple-nek?
Még a processzort is az iPhone-ban alkalmazottról másolták...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #121 Dátum: 2011, 10 30, 15:04:41 »
Ugye, hogy igaza van az Apple-nek?
Még a processzort is az iPhone-ban alkalmazottról másolták...

:D :D :D :taps: :ok:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #122 Dátum: 2011, 10 30, 15:52:02 »
Mordon:
Abba a korba, mikor a PDA kapacitív kijelzőt, cerkát, 240x320-as felbontást, 210 MHz-es TI procikat és 32-64 mega memóriát használt és GPU támogatásról max a fejlesztőjük olvasott valahol. Jött az iPhone kapacitív kijelzővel 320x480-as felbontással, 128 mega memóriával 480 MHz-es procival és hardveres gyorsítású UI-val, multi touch, ujjra optimalizált rendszerrel.
Végül is nem volt benne semmi eget rengető, hisz bármelyik gyártó kijöhetett volna ilyesmivel, a technológia részben mindenkinek elérhető volt. Apró probléma, hogy nem tették és az akkori kor nagyjait ismerve (MS, Nokia, Palm) az Apple nélkül még 4-5 évig nem is tették volna meg (sőt az Apple után is csak késve reagáltak, amibe bele is buktak mindannyian).

Abszolút nem vagy képben. A leírtaknál jóval erősebb eszközök voltak akkor már. 520-as, 600-as procik, 640*480 kijelzők, volt bizony PDA GPU-val, 64MB RAM, sőt 128 is, USB host, meg egyebek. Azokhoz képest szifon gyenge játéxer volt, ahogy a mai csúcs PDA-khoz képest a 4s is az.

Hát a Samsung ügyvédje nem tudta 3 lépésről megmondani, hogy melyik készülék az iPad, szóval ezt nem forszíroznám. Az SGS és a 3GS között sem véletlenszerű a hasonlóság ugyebár. A tabletek portja és csatlakozója sem véletlenül néz ki megszólalásig úgy, mint az Apple dokk portja és csatija. A töltők is csupán véletlenül ugyanolyanok.
Néha rácsodálkozom az emberi naivitásra, meg elfogultságra, hogy a szemmel látható, letagadhatatlan tényeket is képesek cáfolni.
.
Ok, a Samu ügyvédje egy szánalmas tök, ha nem ismerte fel.
Te, okos, te felismerted volna?
Bármi a válaszod, rosszul jársz.
Ha nem, akkor sutyi vagy, mint az ügyvéd, ha igen, akkor meg sunyi.
Letagadhatatlan tényeket inkább Appleszemcsisek szoktak tagadni.
Arról a szóról hallottál már, hogy trend, amúgy?
Na, azt követi minden profitorientált cég.
A mai trend kialakulásában van szerepe az Apple-nek, csakhogy anno ők sem máshogy kapcsolódtak be, mint trendet lovagolva és persze valóban fejlesztve.
A Samu mostani cuccai valóban hasonlítanak, de egyben jócskán túl is mutatnak az Apple dolgain. Ez fáj nektek? Vegyétek rá Apple-t, hogy új dolgokat hozzon.
Mit hozott a 4s? Behozta a lemaradását néhány téren és később hozta azokat, mint a Samu, vagy pl. Az LG. No meg ismét lopott, SIRI egyszerű koppintás, logo-ja is, kicsit fejlesztették, de nem saját ötlet, ugye? Semmiképp, mert aki sci-fi olvasóként evvel nem találkozott, az nem is olvasott sci-fi-t és nem ezen a bolygón él.
Magyarázd el, miért nem az LG-t perelgeti Apple, holott ott még üvöltőbb hasonlóságok vannak?
Kisegítelek: mert nem akarja elveszteni partnerként. Másrészt, mert az LG kétmagosa oly szánalmasan teljesít, érdekes azt nem vitte sikerre az Apple design, mert az is nagyon hasonlít.
Nagyon szomorú, hogy minden ilyen vita Apple-oldali szereplője állandóan egy alulinformált és korrekt vitára képtelen ember.
De ez így marad, mert korrekt ember annyit mondana, igazatok van, összességében nem jobb az Apple, de ez, meg ez a megoldás klassz, esetleg korszakalkotó.
Ebben pedig meg is tudnánk egyezni.
De te, aki Samu cuccokat birtokolsz és az Apple-t isteníted, annyira hiteltelen vagy, már megbocsáss. El nem tudom képzelni azt a szenvedést, mikor reggel meglátod valamelyik SGS-t és már el is van rontva a napod, lol!
Egy percig nem birtokolnék valamit, aminél ennyivel jobbnak éreznék egy másikat…

.
Ha a prémium termékeket nézzük, akkor egyik konkurens gyártó sem büszkélkedhet. A Samsung verte a mellét, hogy az SGS II milyen sikeres, mert 55 nap alatt eladtak 5 milliót, nos az Apple-nek erre elég volt 4 nap is.   
.
Ekkora évek óta tartó hype mellett ennyi ostobának CSAK ennyit eladni, az karcsú, de majd a további eredményeket is figyeled? Mert más lesz, mint az előrendelhetőség idején! Arra lennék kíváncsi, hány olyan volt, aki visszakérte a pénzét, mert nem ezt várta.
Szerintem egy sem, ez is minősíti az elvakult hívőket.

.
Hogy lehetséges, hogy a kor összes PDA-s operációs rendszere mára már kihalt, vagy kihalóban van és csak az maradt fent és képes eredményt felmutatni, amelyik az iPhone-t másolta (Android)?

Ha te úgy hiszed, hogy az Android az iPhone-t másolta, az csak egy a rengeteg tévedésed közül.

Még le is akarta védeni, de ezt neked jobban kéne tudni, mert te vagy az enciklopédia.
Bár, azt se tudtad, hogy az Apple Amoled kijelzőt akart az iPhone4-be…

A slide alapú feloldást az ő elgondolásuk, előttük senki nem használta. A megjelenéskor adták be a levédésre az engedélyt, az elbírálás késett eddig.

Szóval sajnálom, de ismét tévedtél.

Vagy megint te tévedtél…dátumokra érdemes lenne figyelni.

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #123 Dátum: 2011, 10 30, 16:01:32 »
Rájöttem!
Mordon és Le_vente ugyanaz a személy! :D :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA