2024, 11 28, 04:39:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119135 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #125 Dátum: 2011, 10 30, 16:15:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:D
Áh, ez túl egyszerű lenne...
:hmm:
Akkoszabadagazda...
 :(

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #126 Dátum: 2011, 10 30, 16:35:46 »
Akkoszabadagazda...
Majd nem nevettek, ha megjön és reagál az írásaitokra ;). Akkor lesz aztán ne mulass :D. Egyébként most lehet cikkeket olvas és felkészül :D :taps:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #127 Dátum: 2011, 10 30, 16:37:26 »
Majd nem nevettek, ha megjön és reagál az írásaitokra ;). Akkor lesz aztán ne mulass :D. Egyébként most lehet cikkeket olvas és felkészül :D :taps:
Én már elmondtam mindent, amit erről a témáról el akartam. De olvasgatni visszajövök. :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #128 Dátum: 2011, 10 30, 16:43:16 »
:D :D
Rájöttem!
Mordon és Le_vente ugyanaz a személy! :D :D
"...azt álmodtam, hogy két macska vagyok, és játszottam egymással..."
(Karinthy)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #129 Dátum: 2011, 10 30, 17:11:49 »
:D :D
Rájöttem!
Mordon és Le_vente ugyanaz a személy! :D :D

Ez biztos poén akart lenni, de majdnem megsértődtem.

Valamiben nem értesz egyet velem?
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #130 Dátum: 2011, 10 30, 17:13:02 »

Ez könnyen lehet, aztán kereshetjük a cikkeit helyretévő cikkeket...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

« Reply #131 Dátum: 2011, 10 30, 17:20:08 »

Lacus_

• Vendég
« Reply #132 Dátum: 2011, 10 30, 17:29:29 »
Itt olvasom és mosolygok hogy mit össze vitáztok egy egyszerű tényen.

Az Apple-nek nem adok 1 max 2 évet és annyi neki, az Android veszi át vagy már át is vette felette az uralmat :D :D :p :p

Az alma megsérült így elrohad ;) :D :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #133 Dátum: 2011, 10 30, 17:46:19 »
Itt olvasom és mosolygok hogy mit össze vitáztok egy egyszerű tényen.

Az Apple-nek nem adok 1 max 2 évet és annyi neki, az Android veszi át vagy már át is vette felette az uralmat :D :D :p :p

Az alma megsérült így elrohad ;) :D :D
Én megmondom őszintén rühellem a szifont (azt nem írom le miért, mert Mordon rácáfol :D), de azért Amerika nagy hatalom és túl elvakultak ahhoz, hogy arra felé ez kihaljon. Lehet, hogy Európában bekövetkezhet a dolog, na majd meglátjuk az android 4.0-val mit raknak le az asztalra ;)

Lacus_

• Vendég
« Reply #134 Dátum: 2011, 10 30, 17:53:41 »
Én megmondom őszintén rühellem a szifont (azt nem írom le miért, mert Mordon rácáfol :D), de azért Amerika nagy hatalom és túl elvakultak ahhoz, hogy arra felé ez kihaljon. Lehet, hogy Európában bekövetkezhet a dolog, na majd meglátjuk az android 4.0-val mit raknak le az asztalra ;)
Akkor halkan megsúgom, mindent amit amerikaiként árulnak a "húzottszemüek" gyártanak és azok meg lassan felvásárolják tőlük azokat a termékeket.
Nemhiába van válság a szép nagy amerikában.
Ahogy írja a jóslat, jön a sárga veszedelem ;) :D :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #135 Dátum: 2011, 10 30, 18:02:52 »
Akkor halkan megsúgom, mindent amit amerikaiként árulnak a "húzottszemüek" gyártanak és azok meg lassan felvásárolják tőlük azokat a termékeket.
Nemhiába van válság a szép nagy amerikában.
Ahogy írja a jóslat, jön a sárga veszedelem ;) :D :D
Nem unatkozol? Rakj már fel egy MIUI-t és kezdj neki a témázgatásnak :ima:

Lacus_

• Vendég
« Reply #136 Dátum: 2011, 10 30, 18:06:48 »
Nem unatkozol? Rakj már fel egy MIUI-t és kezdj neki a témázgatásnak :ima:
Dehogy unatkozom, vacsora, fürdetés, fektetés ;) :D :D :D

Nem elérhető joe357

• Navigáció / Navigation: i900 / i9100
  • PDA: i900 / i9100
  • PDA ROM: i900xxhi1/xdhi1 / i9100xwke2
« Reply #137 Dátum: 2011, 10 30, 19:31:15 »
Macika:

"Te ott voltál és láttad??? Vagy igazi egy apple-hívő nem kérdőjelezi meg egy másik apple-hívő jóóóóól elfogult igazmondását? :D"

Hát ezek szerint egy bírósági tárgyalásról csakis Apple hívők tudósítanak :D

" az elejéről készített fotóról "

A két készülék lett felmutatva, nem fotó.

"Azon kívül az ügyvéd az ügyvéd, a Samsung alkalmazottai meg Samsung-alkalmazottak. Nem hiszem, hogy egy ügyvédnek feladata lenne megkülönböztetni bármit bármitől."

Az adott ügyvéd a Samsung alkalmazásában áll és elsődleges feladata éppen arról meggyőzni a bíróságot, hogy a két eszköz nem keverhető össze.

"Ez is egy epizód az apple szánalmas vergődéséből, amivel nevetségessé teszi magát a gondolkodni képes emberek előtt..."

Én inkább a Samsung szánalmas vergődésének látom, tekintve, hogy mindenhol veszít és az ellen pereit mindenhol ejtik.

"Az Apple által egységnyi idő alatt értékesített ÖSSZES mobiltelefonját kell összehasonlítani a Samsung által, ugyanannyi idő alatt értékesített mobiltelefonnal. Akkor jön ki a tényleges eladási szám."

Ok, nézzük az elmúlt 2 hetet? :D :D

"Tessék nekem gyorsan megmondani, ki is alkalmazott ilyen technológiát legelőször???"

Három tengelyű gyorsulás érzékelőt az Apple-n kívül még senki nem használt tudtommal (ha jól tudom azóta se nagyon van ilyen hardver más eszközben).

"A kapacitív kijelzőt pedig csak a hozzád hasonlók gondolják Apple-találmánynak."

Senki nem mondta, hogy ők találták fel, csupán Ők használták először smartphone-ban.

--

De visszatérve a téves elképzelésedhez, hogy az iPhone csak egy állomás a mobil fejlődésben. Egy kérdést engedj meg.
Hogy lehetséges, hogy a kor összes PDA-s operációs rendszere mára már kihalt, vagy kihalóban van és csak az maradt fent és képes eredményt felmutatni, amelyik az iPhone-t másolta (Android)?
Ha csak egy lépcső lett volna és nem fordulópont, akkor ma még létezne Windows Mobile, PalmOS és a Symbian is eredményes rendszer lenne, hisz nem kellett volna, hogy hatással legyen rájuk az iPhone, hisz az semmit korszakalkotót nem jelentett ugyebár. Vagy lehet, hogy tévedsz és ismét csak nem látsz ki a szemellenző mögül? ;)

az egész annyira lényegtelen az iphon nem pda soha nem is volt az. amig a samutol vesz minden kütyüjébe belsőt valamint a volt cégvezető lenyilatkozza hogy a legnagyobb tolvajok ők. és lehetne sorolni nem volt nyilt bluetooth wifi mms csak hogy fizesd az adatforgalmat. a szabadalmaik nem sajátok hanem grjvadász cégekkel szereztették.......... de a legjobb hogy haverom összes adatát kontaktját törölte az ios5 frissítés persze csinál a progi biztonsági mentést csak ezt amint felment az új optenszer felül is írja a szűz rendszerével. akinek telefon kell drágán az csak vegye

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #138 Dátum: 2011, 10 30, 20:46:28 »

az egész annyira lényegtelen az iphon nem pda soha nem is volt az. amig a samutol vesz minden kütyüjébe belsőt valamint a volt cégvezető lenyilatkozza hogy a legnagyobb tolvajok ők. és lehetne sorolni nem volt nyilt bluetooth wifi mms csak hogy fizesd az adatforgalmat. a szabadalmaik nem sajátok hanem grjvadász cégekkel szereztették.......... de a legjobb hogy haverom összes adatát kontaktját törölte az ios5 frissítés persze csinál a progi biztonsági mentést csak ezt amint felment az új optenszer felül is írja a szűz rendszerével. akinek telefon kell drágán az csak vegye
Az iOS5-re átállásnál sokaknak elszállt mindenük, ismert a gond.
Valamit elrontottak. Van ilyen.

Az viszont meglehetős BUTA aroganciáról tesz tanúbizonyságot, hogy úgy perelik a Samsungot, hogy közben a Samsung gyártja nekik a telefonjaik lelkét...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #139 Dátum: 2011, 10 30, 21:01:55 »
de a legjobb hogy haverom összes adatát kontaktját törölte az ios5 frissítés
Én a google címtárban tartom a névjegyeket, onnan még az Iphone-ra is vissza tudnám pakolni, ha lenne olyanom, de nincs, viszont az Ipad2-re is onnan szinkronizáltam őket.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető joe357

• Navigáció / Navigation: i900 / i9100
  • PDA: i900 / i9100
  • PDA ROM: i900xxhi1/xdhi1 / i9100xwke2
Re: Re: Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #140 Dátum: 2011, 10 30, 22:15:34 »
Én a google címtárban tartom a névjegyeket, onnan még az Iphone-ra is vissza tudnám pakolni, ha lenne olyanom, de nincs, viszont az Ipad2-re is onnan szinkronizáltam őket.

a poén hogy akart egy gmail fiókot csinálni egy 4röl de nem sikerült. fél óra múlva megcsinálta pc-n
jó ez a szifon

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Deeper

• PDA: Galaxy S4 - i9505
  • PDA ROM: 4.2.2 (UBMF8)
« Reply #141 Dátum: 2011, 11 01, 15:56:14 »
Akkoszabadagazda...

Segítek  ;) A mobilarena.hu -n Everman, a beszeljukmac.com -on Ulkesh néven találkozhatsz Mordon munkásságának nyomaival.  :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #142 Dátum: 2011, 11 01, 17:04:39 »
Segítek  ;) A mobilarena.hu -n Everman, a beszeljukmac.com -on Ulkesh néven találkozhatsz Mordon munkásságának nyomaival.  :D

Wáááá.
Ulkesh nevű szerencsétlenség az Sg-n is szerepelt sokat...
Bár ott őkelme csak másodtroll szintet tudja tartani, háháhá

Ez a minden fórumon más névvel szereplés olyan tudathasadásos dolog?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #143 Dátum: 2011, 11 02, 11:19:49 »
Gyerekek, de most komolyan.
Mi értelme egy ilyen fórumnak?
Vagy kidühöngőnek szántátok???

:)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #144 Dátum: 2011, 11 02, 11:57:23 »
Gyerekek, de most komolyan.
Mi értelme egy ilyen fórumnak?
Vagy kidühöngőnek szántátok???

:)

Én nagyon kellemesen derülök az egészen, hogy ennyi nagyon komolyan hozzáértő személy ( nem gúnyból írtam), milyen szinten tudnak egymásra cáfolgatni.... :)

Beszéltem 7végén egy sráccal, kint él Németországba és iphone 4-ről váltott s2-re.  Összefoglalva annyit mondott, hogy jobb az s2.
Azt tette hozzá ami nagy igazság ebben a topicban:   " az átlag emberek Apple-t vesznek ( a márkahű vásárlók, akiknek nem számít, hogy mit tud, mire képes, akik divat miatt veszik, csak 1 a lényeg: APPLE) , de akik már kicsit jobban értenek a telefonokhoz, akiknek nem mindegy az ár-tudás kategória: S2-öt vesznek.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #145 Dátum: 2011, 11 02, 12:08:27 »
Én nagyon kellemesen derülök az egészen, hogy ennyi nagyon komolyan hozzáértő személy ( nem gúnyból írtam), milyen szinten tudnak egymásra cáfolgatni.... :)

Beszéltem 7végén egy sráccal, kint él Németországba és iphone 4-ről váltott s2-re.  Összefoglalva annyit mondott, hogy jobb az s2.
Azt tette hozzá ami nagy igazság ebben a topicban:   " az átlag emberek Apple-t vesznek ( a márkahű vásárlók, akiknek nem számít, hogy mit tud, mire képes, akik divat miatt veszik, csak 1 a lényeg: APPLE) , de akik már kicsit jobban értenek a telefonokhoz, akiknek nem mindegy az ár-tudás kategória: S2-öt vesznek.

Off

No, ha ezt elolvassa netán a többi okostelefongyártó, akkor sokan közölük máris átállnak kisszék készítésére!
Ezek szerint csak ez a két okostelefon használható, pontosabban ezek közül is csak az egyik?!
A többi már nem is létezik, hiszen a "futottak még" kategóriába sem tartoznak...  :D

On
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #146 Dátum: 2011, 11 02, 12:14:25 »

Off

No, ha ezt elolvassa netán a többi okostelefongyártó, akkor sokan közölük máris átállnak kisszék készítésére!
Ezek szerint csak ez a két okostelefon használható, pontosabban ezek közül is csak az egyik?!
A többi már nem is létezik, hiszen a "futottak még" kategóriába sem tartoznak...  :D

On
:D :taps: :taps:

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #147 Dátum: 2011, 11 02, 12:19:14 »
Ez egy állati jó parttalan vita. Én szeretem olvasgatni és jókat derülni rajta.
A két készülék másra való, más réteget, más igényt szolgál ki. Kb mint a kilométeróra és a toronyóra. :)
Van egy kedves jordán főnököm. Ő pl azért vesz Ipad2-t, mert Jordániában annak van jobb szervizhálózata, azt ismerik az emberek, azt tudja majd eladni, ha megunta. Pedig szíve szerint Tab 10.1-et venne. Ez is egy szempont. 

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #148 Dátum: 2011, 11 02, 12:25:15 »

Off
...A többi már nem is létezik, hiszen a "futottak még" kategóriába sem tartoznak...  :D

On
:taps: Na látod erre nem goldoltam, hogy még a nem iPhone/SGS tulajokat is felbőszíti a fórum  :D
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #149 Dátum: 2011, 11 02, 13:20:08 »
:taps: Na látod erre nem goldoltam, hogy még a nem iPhone/SGS tulajokat is felbőszíti a fórum  :D
Pedig olyan egyszerű a megoldás! Akit már a téma fevetése is irritálja, ...  ;)