...
- nem frissül automatikusan az időjárás, mióta kézzel beállítottam azóta ugyanazt mutatja, tehát még a napszaknak megfelelően sem változik a kijelzés (nappal is a holdat mutatja). A sense-ben ez teljesen automatikus volt. Egyébként ha a frissítésre nyomok akkor aktualizálódik.
- jó volt a sense-ben hogy a helyet (települést) a cellainfóból vette és annak megfelelően aktualizálta a helyi időjárást, itt pedig elég bonyolultan, kódok megadásával és manuálisan lehet csak frissíteni (ha jól tudom).
- a naptár ikon nálam mindig 17-et mutat. Miért nem az aktuálisat mutatja ahogy a sense teszi?
- a négy alsó ikon jó dolog (értesítés a bejövő sms-ről stb) de jobb lenne ha feltűnőbben mutatná hogy érkezett be értesítés pl. piros számmal jelezné ki a bejövő üzenet számát. Nekem egyébként nem olyan a kijelzés mint a hsz1-ben lévő kép, tehát nem halvány (inaktív) a nullás ikon, mindegyik egyformán aktívnak (kontrasztosnak) tűnik.
- a gyorsindító ikonsorba én nem tudtam új program ikont felvenni. mi lehet a gond.
Előre is kösz a válaszokat.
Kedves Janni!
1.) Az automatikus frissítés már kezdetek óta megoldott és 1 óránként frissül is. Max annyit megnézhetsz, hogy a startup mappában van-e Auto update weather.mscr vagy lnk fájl. De meglesem azért a te kedvedért a cab-an lévő mscr fájlt is.
2.) Rengeteg alkalmazás használja az accuweather.com-t az időjárás frissítése gyanánt. Ezek az alkalmazások közül van amelyik kér lokációs kódot, van amelyik nem. PL. meg lehet azt oldani, hogy beírod azt, hogy budapest és az erre elkészített mscr fájl, pedig átalakítja megfelelő szintaktikává, sőt továbbmenve gps kordináták alapján is lehetne azonosítani, de leprogramozod nekem?
Ez egy ilyen plugin és meg kell adni a kódot, persze azt hozzáteszem, semmi nehézség nincs benne...
3.) A naptár ikon azért nem mutatja az aktuális napot, mert a titaniumban a CAppointments pluginban nincs erre lehetőség és ez csak egy szimpla png, amely szimbolizálja a naptárat.
4.) Ha nem 0-t mutat a szám akkor már látod, hogy érkezett vmi notid. A piros szín pedig alapból nem ment volna a feketés színvilágú skinhez.
A kontrasztos képek azért nincsenek már meg, mert az exchanges levelek szinkronizációja alatt probléma volt vele és ez szenvedte kárul.
5.) Ez a kérdés kb. 1000-szer hangzott el itt a topikban és nem szeretném már leírni még egyszer. Van egy weblap, ahol megpróbálok minden kérdésre válaszolni és itt meg kell keresni az aktuális kérdésedre a választ. You are not allowed to view links.
Register or
LoginVégezetül a Sense után semmiképpen sem hasonlítsd a titaniumot össze vele, mert nincsenek egy súly csoportban. A Sense jóval profibb (sőt talán merem állítani a legprofibb UI) és komplexebb alkalmazás, ezért is foglal annyi helyet és foglal annyi memóriát, amennyit. A titanium egy teljesen alap felület, amely a pluginok nélkül szinte senki sem használna, így ez teszi valamelyest használhatóvá. Ennek a felületnek az előnye az egyszerűsége és kis igénye miatt lesz kedvelt. Ennél többet már nem biztos, hogy ki lehet hozni. Mellesleg pont ma volt téma egy-két titanium felület az általános topikban és ha az enyém nem tetszik, akkor próbáld ki azokat is