2024, 11 22, 13:07:12

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75761 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Re:Reiben Titanium skinelde
« Reply #500 Dátum: 2010, 12 23, 21:17:24 »
Most raktam új ROM-ot és nyomkodom a beállítások visszatöltését, azt írja, hogy minden sikeres, de sehol semmi. :(

A CERegEditorral visszatöltöttem a Storage card\Titanium Backup-ban lévő reg-eket és most már rendben van. Sajna a contact-oknak a képei azok seholországban vannak. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #501 Dátum: 2010, 12 23, 22:08:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Most raktam új ROM-ot és nyomkodom a beállítások visszatöltését, azt írja, hogy minden sikeres, de sehol semmi. :(

A CERegEditorral visszatöltöttem a Storage card\Titanium Backup-ban lévő reg-eket és most már rendben van. Sajna a contact-oknak a képei azok seholországban vannak. :D
Jaaaaa vággooom ;). Készítettem annó egy alkalmazást SilentInstall, amit HR után feltelepít mindent és visszatölti a regeket stb. Hát a JJ1-l ez nem ment, szal kézzel kellett mindent megoldanom :hmm:.

Szal akkor majd utána nézek, mert kivették a JJ1-ből azt a dolgot, amivel mondjuk én telepítettem a cab-kat.
És meglesem majd a kontaktok visszatöltését is, de csak ünnepek után me nem vagyok otthon :p.

Addig is kitartást :ima:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #502 Dátum: 2010, 12 24, 10:24:40 »

Figyi! Melyik cab-t telepítetted fel? Ami már az oldalon kint van vagy a sajátodat? Azt nézd már meg légyszi, hogy a program files\cheroclock mappában van-e taskmgr.exe. Ezen keresztül inportálom a reg kulcsokat és lehet nálad ez hiányzik. Ha azt írja, hogy sikeres, akkor az azt jelenti, hogy storage card-n megvannak a fájlok viszont lehet a hiányzó taskmgr.exe miatt nem sikerül a visszatöltés.

Ez csak egy elmélet, ettől függetlenül teszek majd egy tesztet a JJ1-n is újból.

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #503 Dátum: 2010, 12 27, 12:56:32 »
Reiben mester!
Nincs valami png pack-od, hogy képeket tudjak rakni a gyorsmenühöz ? Nem találok normális png-ket sehol.  :'(
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #504 Dátum: 2010, 12 27, 18:06:42 »
Figyi! Melyik cab-t telepítetted fel? Ami már az oldalon kint van vagy a sajátodat? Azt nézd már meg légyszi, hogy a program files\cheroclock mappában van-e taskmgr.exe. Ezen keresztül inportálom a reg kulcsokat és lehet nálad ez hiányzik. Ha azt írja, hogy sikeres, akkor az azt jelenti, hogy storage card-n megvannak a fájlok viszont lehet a hiányzó taskmgr.exe miatt nem sikerül a visszatöltés.

Ez csak egy elmélet, ettől függetlenül teszek majd egy tesztet a JJ1-n is újból.

Azt raktam fel tegnap ROmcsere után, ami ide van feltöltve az 1. hsz-ba, de a helyzet ugyanaz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #505 Dátum: 2010, 12 28, 17:14:46 »
Azt raktam fel tegnap ROmcsere után, ami ide van feltöltve az 1. hsz-ba, de a helyzet ugyanaz.
Most egy másik felületen ügyködök és ez talán elhúzódik egy picit, de ha hozza az elvárásaimat, akkor szerintem használhatóbb és jobb lesz, mint a Titanium :p (bár nem akarom elhamarkodni)
Ezek után, megígérem meglesem ezt a mentés, visszatöltés dolgot :oops:

Nem elérhető embroi

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JRO03L 4.1.1 BETA 9
« Reply #506 Dátum: 2010, 12 28, 19:59:39 »
Szia Reiben!
Átállítottam az ébresztőt a Samusra. Azt meg lehet oldani, hogy ilyenkor is kijelezze, hogy az ébresztő be van kapcsolva?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #507 Dátum: 2010, 12 28, 20:02:29 »
Szia Reiben!
Átállítottam az ébresztőt a Samusra. Azt meg lehet oldani, hogy ilyenkor is kijelezze, hogy az ébresztő be van kapcsolva?
Igen, de sajna erre csak 2 nap múlva tok válaszolni, mert akkor lesz annyi időm, mivel utána kell néznem, hogy én mit állítottam és szerkesztettem át emiatt.

Nem elérhető embroi

« Reply #508 Dátum: 2010, 12 28, 20:04:03 »
Előre is kösz!

Nem elérhető f.janni

• PDA: GalaxyS5
  • PDA ROM: Lillipop 5.0 G900F XXU1BNL9
« Reply #509 Dátum: 2010, 12 29, 13:41:40 »
Sziasztok!
Feltettem sense rom után a naked JJ1-et a titanium skinnel és elsőre jók a tapasztalataim. Több memória, kevésbé fogy a memória és az akku, szép a felület és sokkal gyorsabb. Tulajdonképpen a Sensét is csak azért szerettem, mert informatív a főmenű és nagyon jó az időjárás kijelzés. Ezen túlmenően még a gyorshívást használtam, a többi funkciót nem. Így megörültem a titánium skinnek mert egy jóval kisebb és a processzort kevésbé terhelő alkalmazással reméltem elérni az eddigi funkciókat. Néhány problémám/kérdésem azonban lenne:
- nem frissül automatikusan az időjárás, mióta kézzel beállítottam azóta ugyanazt mutatja, tehát még a napszaknak megfelelően sem változik a kijelzés (nappal is a holdat mutatja). A sense-ben ez teljesen automatikus volt. Egyébként ha a frissítésre nyomok akkor aktualizálódik.
- jó volt a sense-ben hogy a helyet (települést) a cellainfóból vette és annak megfelelően aktualizálta a helyi időjárást, itt pedig elég bonyolultan, kódok megadásával és manuálisan lehet csak frissíteni (ha jól tudom).
- a naptár ikon nálam mindig 17-et mutat. Miért nem az aktuálisat mutatja ahogy a sense teszi?
- a négy alsó ikon jó dolog (értesítés a bejövő sms-ről stb) de jobb lenne ha feltűnőbben mutatná hogy érkezett be értesítés pl. piros számmal jelezné ki a bejövő üzenet számát. Nekem egyébként nem olyan a kijelzés mint a hsz1-ben lévő kép, tehát nem halvány (inaktív) a nullás ikon, mindegyik egyformán aktívnak (kontrasztosnak) tűnik.
- a gyorsindító ikonsorba én nem tudtam új program ikont felvenni. mi lehet a gond.
Előre is kösz a válaszokat.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #510 Dátum: 2010, 12 29, 19:08:15 »
...
- nem frissül automatikusan az időjárás, mióta kézzel beállítottam azóta ugyanazt mutatja, tehát még a napszaknak megfelelően sem változik a kijelzés (nappal is a holdat mutatja). A sense-ben ez teljesen automatikus volt. Egyébként ha a frissítésre nyomok akkor aktualizálódik.
- jó volt a sense-ben hogy a helyet (települést) a cellainfóból vette és annak megfelelően aktualizálta a helyi időjárást, itt pedig elég bonyolultan, kódok megadásával és manuálisan lehet csak frissíteni (ha jól tudom).
- a naptár ikon nálam mindig 17-et mutat. Miért nem az aktuálisat mutatja ahogy a sense teszi?
- a négy alsó ikon jó dolog (értesítés a bejövő sms-ről stb) de jobb lenne ha feltűnőbben mutatná hogy érkezett be értesítés pl. piros számmal jelezné ki a bejövő üzenet számát. Nekem egyébként nem olyan a kijelzés mint a hsz1-ben lévő kép, tehát nem halvány (inaktív) a nullás ikon, mindegyik egyformán aktívnak (kontrasztosnak) tűnik.
- a gyorsindító ikonsorba én nem tudtam új program ikont felvenni. mi lehet a gond.
Előre is kösz a válaszokat.
Kedves Janni!

1.) Az automatikus frissítés már kezdetek óta megoldott és 1 óránként frissül is. Max annyit megnézhetsz, hogy a startup mappában van-e Auto update weather.mscr vagy lnk fájl. De meglesem azért a te kedvedért a cab-an lévő mscr fájlt is.

2.) Rengeteg alkalmazás használja az accuweather.com-t az időjárás frissítése gyanánt. Ezek az alkalmazások közül van amelyik kér lokációs kódot, van amelyik nem. PL. meg lehet azt oldani, hogy beírod azt, hogy budapest és az erre elkészített mscr fájl, pedig átalakítja megfelelő szintaktikává, sőt továbbmenve gps kordináták alapján is lehetne azonosítani, de leprogramozod nekem?
Ez egy ilyen plugin és meg kell adni a kódot, persze azt hozzáteszem, semmi nehézség nincs benne...

3.) A naptár ikon azért nem mutatja az aktuális napot, mert a titaniumban a CAppointments pluginban nincs erre lehetőség és ez csak egy szimpla png, amely szimbolizálja a naptárat.

4.) Ha nem 0-t mutat a szám akkor már látod, hogy érkezett vmi notid. A piros szín pedig alapból nem ment volna a feketés színvilágú skinhez.
A kontrasztos képek azért nincsenek már meg, mert az exchanges levelek szinkronizációja alatt probléma volt vele és ez szenvedte kárul.

5.) Ez a kérdés kb. 1000-szer hangzott el itt a topikban és nem szeretném már leírni még egyszer. Van egy weblap, ahol megpróbálok minden kérdésre válaszolni és itt meg kell keresni az aktuális kérdésedre a választ. You are not allowed to view links. Register or Login

Végezetül a Sense után semmiképpen sem hasonlítsd a titaniumot össze vele, mert nincsenek egy súly csoportban. A Sense jóval profibb (sőt talán merem állítani a legprofibb UI) és komplexebb alkalmazás, ezért is foglal annyi helyet és foglal annyi memóriát, amennyit. A titanium egy teljesen alap felület, amely a pluginok nélkül szinte senki sem használna, így ez teszi valamelyest használhatóvá. Ennek a felületnek az előnye az egyszerűsége és kis igénye miatt lesz kedvelt. Ennél többet már nem biztos, hogy ki lehet hozni. Mellesleg pont ma volt téma egy-két titanium felület az általános topikban és ha az enyém nem tetszik, akkor próbáld ki azokat is :ok:

Nem elérhető f.janni

« Reply #511 Dátum: 2010, 12 29, 21:54:25 »
Kedves Janni!

1.) Az automatikus frissítés már kezdetek óta megoldott és 1 óránként frissül is. Max annyit megnézhetsz, hogy a startup mappában van-e Auto update weather.mscr vagy lnk fájl. De meglesem azért a te kedvedért a cab-an lévő mscr fájlt is.

2.) Rengeteg alkalmazás használja az accuweather.com-t az időjárás frissítése gyanánt. Ezek az alkalmazások közül van amelyik kér lokációs kódot, van amelyik nem. PL. meg lehet azt oldani, hogy beírod azt, hogy budapest és az erre elkészített mscr fájl, pedig átalakítja megfelelő szintaktikává, sőt továbbmenve gps kordináták alapján is lehetne azonosítani, de leprogramozod nekem?
Ez egy ilyen plugin és meg kell adni a kódot, persze azt hozzáteszem, semmi nehézség nincs benne...

3.) A naptár ikon azért nem mutatja az aktuális napot, mert a titaniumban a CAppointments pluginban nincs erre lehetőség és ez csak egy szimpla png, amely szimbolizálja a naptárat.

4.) Ha nem 0-t mutat a szám akkor már látod, hogy érkezett vmi notid. A piros szín pedig alapból nem ment volna a feketés színvilágú skinhez.
A kontrasztos képek azért nincsenek már meg, mert az exchanges levelek szinkronizációja alatt probléma volt vele és ez szenvedte kárul.

5.) Ez a kérdés kb. 1000-szer hangzott el itt a topikban és nem szeretném már leírni még egyszer. Van egy weblap, ahol megpróbálok minden kérdésre válaszolni és itt meg kell keresni az aktuális kérdésedre a választ. You are not allowed to view links. Register or Login

Végezetül a Sense után semmiképpen sem hasonlítsd a titaniumot össze vele, mert nincsenek egy súly csoportban. A Sense jóval profibb (sőt talán merem állítani a legprofibb UI) és komplexebb alkalmazás, ezért is foglal annyi helyet és foglal annyi memóriát, amennyit. A titanium egy teljesen alap felület, amely a pluginok nélkül szinte senki sem használna, így ez teszi valamelyest használhatóvá. Ennek a felületnek az előnye az egyszerűsége és kis igénye miatt lesz kedvelt. Ennél többet már nem biztos, hogy ki lehet hozni. Mellesleg pont ma volt téma egy-két titanium felület az általános topikban és ha az enyém nem tetszik, akkor próbáld ki azokat is :ok:

Kösz a kimerítő választ. Egyáltalán nem akartam leszólni amit csináltál, sőt nagyon tetszik, ezután ezt fogom használni. Csak kérdezni merészeltem néhány dolgot ami még jobban használhatóvá tenné.

Egyébként elkövettem azt a hibát hogy nem olvastam végig a 21 oldalt csak az utolsó hármat, ezért nem tudtam az 5. pontra a választ. Egyébként ez a linkelt oldalon sincs leírva egyértelműen, ott csak a hibára térsz ki. Engem az zavart meg hogy két lépésben kell linkelni, előbb a programot, aztán az ikont.

Az automatikus frissítés egyébként most sem megy pedig van a startup-ban Auto update weather.lnk . Mi lehet a gond?

A többit tudomásul vettem és bocs a kérdésekért.  :-X

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #512 Dátum: 2010, 12 30, 09:32:46 »
Szia Reiben!
Azt meg kellene nézned elsőként a registry-ben, hogy a következő bejegyzés alatt, milyen kulcs szerepel.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Clock\Alarm -> 1048577 (nekem ez a számsor, de nem tudom nálad az-e)

Amennyiben egyezik, akkor nincs más dolgod, csak a My Storage\Program Files\CHeroClock\Themes könyvtár megfelelő felületű mappákba bemásolod a zip-ben szereplő HeroClock.mscr fájlokat és felülírod. Ezek után jobb oldalt lent Beállítások, majd Felület választás és választ ki tetszés szerint a kívánt felületet.

Amennyiben eltér a registry kulcs az enyémtől, ezesetben át kell írkálnod a HeroClock.mscr fájlban a 2.sorban szereplő értéket:
AlarmOnOff=RegRead("HKCU","Software\Samsung\Clock\Alarm\1048577","Use")

Majd ezt követően ugyancsak bemásolgatni a fájlokat a megfelelő helyre és követni a fentebb leírt utasítást.
Remélem érthető voltam

Nem elérhető embroi

« Reply #513 Dátum: 2010, 12 30, 10:21:14 »
Azt meg kellene nézned elsőként a registry-ben, hogy a következő bejegyzés alatt, milyen kulcs szerepel.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Clock\Alarm -> 1048577 (nekem ez a számsor, de nem tudom nálad az-e)

Amennyiben egyezik, akkor nincs más dolgod, csak a My Storage\Program Files\CHeroClock\Themes könyvtár megfelelő felületű mappákba bemásolod a zip-ben szereplő HeroClock.mscr fájlokat és felülírod. Ezek után jobb oldalt lent Beállítások, majd Felület választás és választ ki tetszés szerint a kívánt felületet.

Amennyiben eltér a registry kulcs az enyémtől, ezesetben át kell írkálnod a HeroClock.mscr fájlban a 2.sorban szereplő értéket:

Majd ezt követően ugyancsak bemásolgatni a fájlokat a megfelelő helyre és követni a fentebb leírt utasítást.
Remélem érthető voltam
Köszi! müxik  :taps:
S2U2-nek milyen méretű  hívóképet kel berakni?

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #514 Dátum: 2010, 12 30, 10:30:51 »

Remélem érthető voltam

Ezt én is köszönöm nekem sem működöt de annyira engem nem zavart! De megcsináltam és m,ár a tökéletesnél is tökéletesebb lett!:D

Lenne 2 kérdésem Reiben mester hozzád hátha tudsz nekem segíteni!

1. S2U2-t meglehet valahogy oldani hogy ott is legyen teljes képernyőn időjárás? Úgy mint a titániumon! Láttam sok képet google-ben de nem találtam sehol olyat ahol levan irva vagy lelehet tölteni..

2. Quick Menü-t nem lehet valahogy átvariálni hogy scroll-os legyen ne pedig "több..." "több..."  "több..."  Nem rosz így sem megrt a 50mb ramomból csinált 75öt csak úgy még frankóbb lenne!

Előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető embroi

« Reply #515 Dátum: 2010, 12 30, 10:41:49 »
1. S2U2-t meglehet valahogy oldani hogy ott is legyen teljes képernyőn időjárás? Úgy mint a titániumon! Láttam sok képet google-ben de nem találtam sehol olyat ahol levan irva vagy lelehet tölteni..
Nézd meg ezt You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #516 Dátum: 2010, 12 30, 10:42:26 »
Ezt én is köszönöm nekem sem működöt de annyira engem nem zavart! De megcsináltam és m,ár a tökéletesnél is tökéletesebb lett!:D

Lenne 2 kérdésem Reiben mester hozzád hátha tudsz nekem segíteni!

2. Quick Menü-t nem lehet valahogy átvariálni hogy scroll-os legyen ne pedig "több..." "több..."  "több..."  Nem rosz így sem megrt a 50mb ramomból csinált 75öt csak úgy még frankóbb lenne!

Előre is köszönöm a választ!
1.) You are not allowed to view links. Register or Login
Meglehetősen bonyolultnak tűnik első olvasásra, de meg lehet oldani, mert anno nekem már volt, hogy időjárásnak megfelelőn cserélgetődtek a háttérképek, de annyira nem jött be. Én azt hiszem, hogy nem teljesen így oldottam meg ahogy a leírásban szerepel, de működik a dolog ha átolvasod megfelelően.

2.) A QuickMenu azt nem én készítettem és sajnos ebben nincs scroll lehetőség. Én annyit tettem, amivel több memóriát szabadítasz fel, hogy az eredeti start menü pár fájlját kinulláztam, ezáltal nem eszik annyi memet és a cab-ba beleraktam a fájlokat + QuickMenu-t.

Nem elérhető Serenity

« Reply #517 Dátum: 2010, 12 30, 10:52:42 »

2.) A QuickMenu azt nem én készítettem és sajnos ebben nincs scroll lehetőség. Én annyit tettem, amivel több memóriát szabadítasz fel, hogy az eredeti start menü pár fájlját kinulláztam, ezáltal nem eszik annyi memet és a cab-ba beleraktam a fájlokat + QuickMenu-t.

Tudom hogy nem te készítetted csak arra voltam kiváncsi hogy átlehet-e írni a programot hogy scroll-os legyen mert azért kicsit kényelmetlen hogy 3-4oldalllal tele lesz a képernyő...
De azért köszi! :) Már nagyon várom az új skint! ;) :ok:

Nem elérhető Serenity

« Reply #518 Dátum: 2010, 12 30, 12:22:59 »
Hát nem jött össze ez a S2U2 teljes képernyős időjárás! Valamit bénázok vagy nem tudom.. mindent úgy csináltam mégsem teljes képernyős... mind1 nem lényeg csak szép lett volna!

Amúgy így szerettem volna! :'( :oops:

Nem elérhető f.janni

« Reply #519 Dátum: 2010, 12 30, 19:50:17 »
Kedves Janni!

Tudna valaki küldeni egy .mscr fájlt mert lehet hogy az enyémmel gond van. Bent van a \Program Files\CHeroClock\ mappában és a .lnk a \Startup mappában és folyamatos adatkapcsolat mellett nem megy az automatikus frissítés.

Nem elérhető f.janni

« Reply #520 Dátum: 2011, 01 05, 23:09:37 »
Nincs ötlete valakinek, hogy miért nem megy az automatikus frissítés?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #521 Dátum: 2011, 01 06, 00:38:56 »
Nincs ötlete valakinek, hogy miért nem megy az automatikus frissítés?
Megnézem a cab-ban lévőt, bár kell kb 2 nap míg eljutok addig, de bemásolhatnád ide az auto weather update.mscr fájl tartalmát, ami a program files\cheroclockban van.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #522 Dátum: 2011, 01 06, 06:58:29 »
Megnézem a cab-ban lévőt, bár kell kb 2 nap míg eljutok addig, de bemásolhatnád ide az auto weather update.mscr fájl tartalmát, ami a program files\cheroclockban van.

Nekem ha bekapcsolva hagyom a WiFi-t, akkor olyan gyönyörűen frissül, hogy ihaj. :)

Nem elérhető f.janni

« Reply #523 Dátum: 2011, 01 06, 10:41:33 »

Ez az mscr fájl tartalma:
while(1)
  If(internetconnected("You are not allowed to view links. Register or Login"))
    runwait("\Program Files\CHeroClock\WeatherUpdate.mscr")
    While(internetconnected("You are not allowed to view links. Register or Login"))
      sleep(60*1000*60)
    EndWhile
  EndIf
  sleep(60*1000)
EndWhile

Ugyanez a fájl van a c:\windows\startup mappában
A hivatkozott linket meg tudom nyitni, és manuálisan simán megy a frissítés.
Mintha nem futna ez a script a háttérben
Folyamatos adatkapcsolatom van, az e-maileket fél óránként automatikusan tölti
Ja és és wifi alatt sem megy.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #524 Dátum: 2011, 01 06, 10:48:48 »
...
while(1)
  If(internetconnected("You are not allowed to view links. Register or Login"))
    runwait("\Program Files\CHeroClock\WeatherUpdate.mscr")
    While(internetconnected("You are not allowed to view links. Register or Login"))
      sleep(60*1000*60)
    EndWhile
  EndIf
  sleep(60*1000)
EndWhile
...
Az a "baj" ebben nem látok hibát. Azt próbáltad már, ha rádugod a PC-re a telód, hogy frissül-e automatikusan olyan 1 percen belül?

Meg tudod nézni, hogy a futó folyamatoknál bent vannak-e a mortscriptek?
3 mortscript fájlnak kéne futnia (mindet csak mortscript.exe-nek látod):
- heroclockért felelős
- automatikus időjárás frissítés
- memória státusz