2024, 11 22, 07:33:09

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75756 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Steve850

• Navigáció / Navigation: S5 G901F
  • PDA: Samsung S5
  • PDA ROM: [XXU1ANK5] SimpleGX ROM v1.1.1
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #550 Dátum: 2011, 01 11, 13:35:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Telephone API fülön a Lock When Incoming opció a bejövő hívás alatti lockolást jelenti? Azt nem tudtam még beállítani (persze keveset konfigolgattam), h ne legyen lock ha hívnak, vagyis akkor unlockoljon. Viszont ha már a proximity és a light sensor be van pipálva akkor gondolom automatikusan kiold a kütyü ha kiveszem a zsebemből.

A proximity sensorban ugye az a jó, ha húzod ki a zsebedből, tokból a kütyüt csak ezután old ki, viszont ekkor már fényt is kap, szal a proximity sensor + light sensor beállítás gyakorlatilag szinte ugyanaz nem?

Egyébként én még csak a gsensoros beállítással állítgattam, de tényleg merem állítani, hogy a lock progik közül valóban nálam is első helyre került :ok:

Azt tapasztaltam, hogy a Light szenzor automatikusan "csak" lock-olásra jó, mert ha híváskor nem kapcsol be a képernyő, akkor nem tud a fényszenzor sem oldani. Sötétebb helyeken még akkor sem! A Lock When Incoming-ot azért kapcsoltam be, hogy híváskor, amikor még csak kotorászom a kütyü után, ilyenkor a többi gomb ne éljen. Lehet, hogy más konfiguráció is jól műkszik, nem állítom, hogy minden variációt kipróbáltam. Ha többen használjuk majd, akkor talán kikristályosodik a legmegfelelőbb beállítás.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #551 Dátum: 2011, 01 11, 13:42:15 »
Úúúúúú!!!!! :D :D :taps: :ok: Ne már.. ez komoly... a nyilakkal lehet majd lapozni vagy úgy is hogy húzzuk az újjunkkal?  ;)
Én úgy tudom Mortscript-ben nincs mód a képernyőn való tapicskolás programozására és így ez kimarad. Max utána nézek még, hogy programozható-e, de nem hiszem. Ez csak egy szimpla alkalmazás, amely a registyből, telefonon lévő képekből össze tud rakni egy egész, használható cuccot.

Amennyiben komolyabb felületű dolgot és mindenféle tapicskolási vagy egyéb animált felületet szeretnétek, sajna azt nem mortscriptben kellene összehozni és nem is 1 emberes meló. Erre pedig már sok energiám, sem időm nincs. Úgyh ez egy egyszerű, több alkalmazásból összegyúrt kerek egész lesz, mindenféle humbukk nélkül :), csak sokat dob a design rajta :p

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #552 Dátum: 2011, 01 11, 13:44:02 »
Azt tapasztaltam, hogy a Light szenzor automatikusan "csak" lock-olásra jó, mert ha híváskor nem kapcsol be a képernyő, akkor nem tud a fényszenzor sem oldani. Sötétebb helyeken még akkor sem! A Lock When Incoming-ot azért kapcsoltam be, hogy híváskor, amikor még csak kotorászom a kütyü után, ilyenkor a többi gomb ne éljen. Lehet, hogy más konfiguráció is jól műkszik, nem állítom, hogy minden variációt kipróbáltam. Ha többen használjuk majd, akkor talán kikristályosodik a legmegfelelőbb beállítás.
Hát igen, nem kellett volna ennyi beállítási lehetőség, mert abból rengeteg van :D, viszont a proximity-nél hiába írom be, h !LOCKSCREEN a near-hez, nem lockolja a képernyőt :hmm:. Na mind1, úgyis használat alatt derülnek ki a megfelelő beállítási dolgok :ok:

Nem elérhető Steve850

« Reply #553 Dátum: 2011, 01 11, 13:46:13 »
Hát igen, nem kellett volna ennyi beállítási lehetőség, mert abból rengeteg van :D

Lehet, hogy ezért rettentek meg az emberek, és emiatt nem használják! Még a beállításoknál, kikapcsolt Proximity-nél ha közelítesz az első kamera felé, és működik a Proximity érzékelés, akkor a Proximity Sensor melleti "0" "1"-re vált. Ha ez nem megy , akkor a többi sem. Restart volt a registry buhera után?

Nem elérhető Steve850

« Reply #554 Dátum: 2011, 01 11, 14:06:24 »
Hát igen, nem kellett volna ennyi beállítási lehetőség, mert abból rengeteg van :D, viszont a proximity-nél hiába írom be, h !LOCKSCREEN a near-hez, nem lockolja a képernyőt :hmm:. Na mind1, úgyis használat alatt derülnek ki a megfelelő beállítási dolgok :ok:

Bocsika! Most vettem észre, hogy az utolsó beállítási kép lemaradt. Íme

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #555 Dátum: 2011, 01 11, 14:50:14 »

Én !SCREENOFF-ot írtam a Near-hez, ahogy Steve850 kolléga. Ilyenkor kinyomja a képernyőt és nem enged nyomkodni sem. Próbáltam böködni a gombokat ilyenkor, de nem csinált semmit. :)

Az Unlock Minimum Value nálatok mennyi a LightSensornál? Félek, hogy ha 1-en hagyom, ahogy gyárilag van, akkor egy kis fény beszűrődése és unlock-ol is. Vagy azt meg a proximitysensor nem engedi?

Bakker. Tényleg annyi a beállítás, hogy fúúú.

Steve850 kolléga meg most világosított fel, hogy a beállítások főlapján, felül ki kell választani a "8 Samsung SDK compatible" sort, mert akkor kezd el működni a fényérzékelő és a közelségérzékelő. :D

A Lock When Incoming-ot bekapcsoltam, de nem lockol bejövő híváskor. Simán le tudom nyomni a power gombbal, akár lefogom a fényérzékelőt és a közelségérzékelőt, akár nem. Mi lehet a gond?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #556 Dátum: 2011, 01 11, 15:26:43 »
Én !SCREENOFF-ot írtam a Near-hez, ahogy Steve850 kolléga. Ilyenkor kinyomja a képernyőt és nem enged nyomkodni sem. Próbáltam böködni a gombokat ilyenkor, de nem csinált semmit. :)

Az Unlock Minimum Value nálatok mennyi a LightSensornál? Félek, hogy ha 1-en hagyom, ahogy gyárilag van, akkor egy kis fény beszűrődése és unlock-ol is. Vagy azt meg a proximitysensor nem engedi?

Bakker. Tényleg annyi a beállítás, hogy fúúú.
Én lockolni akarom a kütyüt ha zsebre rakom, éppen ezért kellene a !LOCKSCREEN. Viszont ha screenoff-t írok akkor sem teszi a dolgát, csak az unlock működik. És hiába takargatom a proximity-t az értékek nem változnak.

Most pl. a light sensorral is így vagyok. Korábban ha a monitoromhoz vittem közelebb mindig írta a fényerősséget, de most meg sem mozdul.
Mind1 még állítgatom aztán lehet úgy lesz, h az unlock lesz a proximity és a gsensoros balra döntés a lock :). Egyébként is nagyon tetszik a gsensoros lockolás.

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #557 Dátum: 2011, 01 11, 15:33:33 »
Mind1 még állítgatom aztán lehet úgy lesz, h az unlock lesz a proximity és a gsensoros balra döntés a lock :). Egyébként is nagyon tetszik a gsensoros lockolás.

Nem zavarodik össze ha mondjuk egy képet akarsz elfordítani a gsenzorral és balra fordítod vagy a    
O2Compass-al vízmértékezel? Nem zár rá a lock? :hmm:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #558 Dátum: 2011, 01 11, 15:44:58 »
Nem zavarodik össze ha mondjuk egy képet akarsz elfordítani a gsenzorral és balra fordítod vagy a    
Nagy valószínűséggel tartom, h lezár ha használod a Compass-t, de nekem sosem volt rá szükségem :), mármint a progira. Ha vízi mértéket kell használnom akkor semmiképpen sem a telómat használnám, az iránytű meg számomra felesleges, mert nem akarok eltévedni sehol sem :D

Mellesleg a lock-t be tudod állítani mindenféle gsensor-s lehetőséggel pl. jobbra döntöd a telód és egészen balra kell visszadöntened h lockoljon. Vagy arccal lefelé tartod a telót és egészen a hátára kell fordítanod ha lockolni szeretnél. Szal van ezer beállítási lehetőség.
Jelenleg úgy állítottam be, h ha jobbra fordítom a telót lockol, ha kiszedem a zsebemből akkor pedig 3mp múlva feléled :).

Kuvva jó kis progi :D

Nem elérhető Serenity

« Reply #559 Dátum: 2011, 01 11, 15:51:39 »
Nagy valószínűséggel tartom, h lezár ha használod a Compass-t, de nekem sosem volt rá szükségem :), mármint a progira. Ha vízi mértéket kell használnom akkor semmiképpen sem a telómat használnám, az iránytű meg számomra felesleges, mert nem akarok eltévedni sehol sem :D

Mellesleg a lock-t be tudod állítani mindenféle gsensor-s lehetőséggel pl. jobbra döntöd a telód és egészen balra kell visszadöntened h lockoljon. Vagy arccal lefelé tartod a telót és egészen a hátára kell fordítanod ha lockolni szeretnél. Szal van ezer beállítási lehetőség.
Jelenleg úgy állítottam be, h ha jobbra fordítom a telót lockol, ha kiszedem a zsebemből akkor pedig 3mp múlva feléled :).

Kuvva jó kis progi :D

Persze.. ez nyílván, csak példának írtam a O2Compass! :D
Jól hangzik... Leszedem és kipróbálom! :ok: :taps:

Nem elérhető Steve850

« Reply #560 Dátum: 2011, 01 11, 15:58:33 »

Nem, mert mozdulat sorra reagál és nem statikus irányra. 
Fontos!
A beállításokban a felső részen ellenőrizni kell a "8 Samsung SDK compatible" beállítást!!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #561 Dátum: 2011, 01 11, 16:08:23 »
Én lockolni akarom a kütyüt ha zsebre rakom, éppen ezért kellene a !LOCKSCREEN. Viszont ha screenoff-t írok akkor sem teszi a dolgát, csak az unlock működik. És hiába takargatom a proximity-t az értékek nem változnak.

Most pl. a light sensorral is így vagyok. Korábban ha a monitoromhoz vittem közelebb mindig írta a fényerősséget, de most meg sem mozdul.

Most próbáltam ki a proximity-re lockscreen-t és gond nélkül megy. Eltakarom lezárja, elengedem feloldja. :) A lightsensort kikapcsoltam. ha balra döntöm, majd vissza, akkor zár. Ha pofával le, majd vissza, akkor felold, de a proximity használata ezt teljesen feleslegessé teszi. :)

Valamint így megy az is, hogy míg ki nem halászom a tokjából, addig nem tudom lenyomni/felvenni a hívást. :D Szerintem a 6.5.3 miatt nem megy a lock when incoming.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #562 Dátum: 2011, 01 11, 16:16:04 »
Most próbáltam ki a proximity-re lockscreen-t és gond nélkül megy. Eltakarom lezárja, elengedem feloldja. :) A lightsensort kikapcsoltam. ha balra döntöm, majd vissza, akkor zár. Ha pofával le, majd vissza, akkor felold, de a proximity használata ezt teljesen feleslegessé teszi. :)

Valamint így megy az is, hogy míg ki nem halászom a tokjából, addig nem tudom lenyomni/felvenni a hívást. :D Szerintem a 6.5.3 miatt nem megy a lock when incoming.
Igen, azért kérdeztem korábban, hogy a két beállítási lehetőség (light sensor és proximity) "gyakorlatilag" ugyanaz, így én is kikapcsoltam már anno a light beállításait.

Ha a proximity jól működik akkor meg a gsensor is feleslegessé válik, szal belövöm én ezt úgyis, mert addig úgysem hagy nyugodni a dolog :).

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #563 Dátum: 2011, 01 11, 16:38:09 »
Igen, azért kérdeztem korábban, hogy a két beállítási lehetőség (light sensor és proximity) "gyakorlatilag" ugyanaz, így én is kikapcsoltam már anno a light beállításait.

Ha a proximity jól működik akkor meg a gsensor is feleslegessé válik, szal belövöm én ezt úgyis, mert addig úgysem hagy nyugodni a dolog :).

Egy dolgot hiányolok, hogy nincs lehetőség a beállítások elmentésére. :) Elég sokáig tart beállítani a progit. Nekem még tovább is, mint egy flashelés után az egész kütyüt. :D Nézegettem. Elvileg mindent a registry-ben tárol, szóval arról érdemes mentést csinálni flashelés esetére.

Viszont én a GSensor részt nem írnám le ilyen könnyen, mivel programot is lehet vele indíttatni. Én pl. beállítottam a 323-ra (balra döntés), hogy kapcsolja ki-be a WiFi-t.  :ok:

Nem elérhető Steve850

« Reply #564 Dátum: 2011, 01 11, 19:43:30 »
Egy dolgot hiányolok, hogy nincs lehetőség a beállítások elmentésére. :) Elég sokáig tart beállítani a progit. Nekem még tovább is, mint egy flashelés után az egész kütyüt. :D Nézegettem. Elvileg mindent a registry-ben tárol, szóval arról érdemes mentést csinálni flashelés esetére.

Viszont én a GSensor részt nem írnám le ilyen könnyen, mivel programot is lehet vele indíttatni. Én pl. beállítottam a 323-ra (balra döntés), hogy kapcsolja ki-be a WiFi-t.  :ok:

Na már látom kezdetek ráérezni az ízére!! A képes beállítás sor nem azt jelenti, hogy mindenképpen csak úgy lehet használni, csak inkább példának szántam. Eddig egy problémám volt csak vele,bár lehet, hogy az is kezelhető lenne, hogy a Proximity működése után már nem működött a Shake and Save progi. Hibajelzéssel szállt ki. Más progit használok helyette. A beállítások elmentését én is nagyon hiányolom!!!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #565 Dátum: 2011, 01 11, 21:03:47 »
Na már látom kezdetek ráérezni az ízére!! A képes beállítás sor nem azt jelenti, hogy mindenképpen csak úgy lehet használni, csak inkább példának szántam. Eddig egy problémám volt csak vele,bár lehet, hogy az is kezelhető lenne, hogy a Proximity működése után már nem működött a Shake and Save progi. Hibajelzéssel szállt ki. Más progit használok helyette. A beállítások elmentését én is nagyon hiányolom!!!
Azé csak ilyenen ne akadjatok ki :). Bármilyen registry-s progival tudtok exportálni. Azt 1 kattintással meg importálni, szal ez azért nem olyan vészes ám.

Én is ezt csinálom flash után... Van egy allinone.reg fájlom ahol a fontos kulcsok exportálva vannak és amikor beimportálom a reg fájlt, nyomok egy SR-t, azt be van állítva a kütyü... De ha nagyon kell megpróbálom megcsinálni egy ikonra kattintással az exportálás-importálást... Nem nagy dolog...

Nem elérhető Serenity

« Reply #566 Dátum: 2011, 01 12, 15:59:23 »
Hello!
Nem tudod/ tudjátok hogya: HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Clock\Alarm -> 1048577 Use kulcsot beállítom, hogy a Titániumon kijelezze az ébresztést a samsung ébresztő óránál is, működik is.. de soft reset után mindig visszaállítódik 0ra és akkor nem jelzi... Nem tudja valaki hogy miért van ez? :(

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #567 Dátum: 2011, 01 12, 17:40:42 »
Hello!
Nem tudod/ tudjátok hogya: HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Clock\Alarm -> 1048577 Use kulcsot beállítom, hogy a Titániumon kijelezze az ébresztést a samsung ébresztő óránál is, működik is.. de soft reset után mindig visszaállítódik 0ra és akkor nem jelzi... Nem tudja valaki hogy miért van ez? :(
Mi áll vissza 0-ra? Registryben a Use kulcs?

Nem elérhető Serenity

« Reply #568 Dátum: 2011, 01 12, 18:00:21 »
Mi áll vissza 0-ra? Registryben a Use kulcs?

Igen az! belállítottam 1re akkor megjeleni az ébresztés jelző kis ikon vagy felirat de egy soft reset utánn visszaáll 0-ra

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #569 Dátum: 2011, 01 12, 20:06:45 »
Igen az! belállítottam 1re akkor megjeleni az ébresztés jelző kis ikon vagy felirat de egy soft reset utánn visszaáll 0-ra
Hát figyi, nekem SR után is kijelzi a today-m az ébresztést. Bár nem titaniumozok, de nem áll vissza a registry kulcs 0-ra :hmm: és úgy tudom nálam nem volt ilyen jellegű probléma :hmm:

Nem elérhető Serenity

« Reply #570 Dátum: 2011, 01 12, 20:24:28 »
Hát figyi, nekem SR után is kijelzi a today-m az ébresztést. Bár nem titaniumozok, de nem áll vissza a registry kulcs 0-ra :hmm: és úgy tudom nálam nem volt ilyen jellegű probléma :hmm:

Hát nálam valamiért furi! :hmm: Eleinte jó volt mikor beállítottam meg amiket mondtál bemásoltam a CHeroClock mappába... utána ment is egy darabig minden rendesen...

Mindegy, eddig is megvoltam nélküle h nem jelezte ki, ez után is megleszek... :ok: azért köszi! :oops: ;)

Nem elérhető loituma69

• Navigáció / Navigation: WayteQ X960BT HD, Wayte X-tab 50, Nexus 7,
  • PDA: HTC Incredible S-->Xperia Neo-->Xperia Arc-->LG Optimus 4X HD fehér
  • PDA ROM: Android 4.0.3 - 4.1.2
« Reply #571 Dátum: 2011, 01 15, 12:32:40 »
HI Reiben!
kb mikorra várható az új skin?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #572 Dátum: 2011, 01 15, 13:15:44 »
HI Reiben!
kb mikorra várható az új skin?
Még pofozgatom. Nagyjából most rakom össze a cab-t, de van egy-két olyan dolog, amit ki szeretnék küszöbölni, mint pl. a tabok közötti váltás során fellépő látható villanás, ami roppant bosszant >:(

Egyébként nagyjából készen van, de még az analóg órát is meglesem és úgy lesz kerek a dolog :)

Nem elérhető loituma69

• Navigáció / Navigation: WayteQ X960BT HD, Wayte X-tab 50, Nexus 7,
  • PDA: HTC Incredible S-->Xperia Neo-->Xperia Arc-->LG Optimus 4X HD fehér
  • PDA ROM: Android 4.0.3 - 4.1.2
« Reply #573 Dátum: 2011, 01 15, 13:23:14 »
Nagyon várom, csak ezért nem cseréltem romot, mert ez is egy nagy változás lesz!  :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #574 Dátum: 2011, 01 15, 13:46:18 »
Nagyon várom, csak ezért nem cseréltem romot, mert ez is egy nagy változás lesz!  :ok:
A ROM frissítés ne tartson vissza, mert a felületet bármilyen ROM-ra rápakolhatod. Szal csak nyugodtan :p