Hát igen, nem kellett volna ennyi beállítási lehetőség, mert abból rengeteg van , viszont a proximity-nél hiába írom be, h !LOCKSCREEN a near-hez, nem lockolja a képernyőt . Na mind1, úgyis használat alatt derülnek ki a megfelelő beállítási dolgok
Én !SCREENOFF-ot írtam a Near-hez, ahogy Steve850 kolléga. Ilyenkor kinyomja a képernyőt és nem enged nyomkodni sem. Próbáltam böködni a gombokat ilyenkor, de nem csinált semmit.
Az Unlock Minimum Value nálatok mennyi a LightSensornál? Félek, hogy ha 1-en hagyom, ahogy gyárilag van, akkor egy kis fény beszűrődése és unlock-ol is. Vagy azt meg a proximitysensor nem engedi?
Bakker. Tényleg annyi a beállítás, hogy fúúú.
Steve850 kolléga meg most világosított fel, hogy a beállítások főlapján, felül ki kell választani a "8 Samsung SDK compatible" sort, mert akkor kezd el működni a fényérzékelő és a közelségérzékelő.
Azt tapasztaltam, hogy a Light szenzor automatikusan "csak" lock-olásra jó, mert ha híváskor nem kapcsol be a képernyő, akkor nem tud a fényszenzor sem oldani. Sötétebb helyeken még akkor sem! A Lock When Incoming-ot azért kapcsoltam be, hogy híváskor, amikor még csak kotorászom a kütyü után, ilyenkor a többi gomb ne éljen. Lehet, hogy más konfiguráció is jól műkszik, nem állítom, hogy minden variációt kipróbáltam. Ha többen használjuk majd, akkor talán kikristályosodik a legmegfelelőbb beállítás.
A Lock When Incoming-ot bekapcsoltam, de nem lockol bejövő híváskor. Simán le tudom nyomni a power gombbal, akár lefogom a fényérzékelőt és a közelségérzékelőt, akár nem. Mi lehet a gond?