Én már a Titanium skineddel is nagyon elégedett vagyok. 85-90MB szabad memó és nem megy 70 alá. Ha ezzel több lesz, akkor tuti váltok. És nem mellékesen jól is néz ki.
Ja, amúgy már kérdezni akartam, hogy a leendő felületből vagy a Titanium-ból nem akarsz angol változatot csinálni? Szerintem a Modacón imádnák. Még némi sör is kijöhetne belőle.
A Titaniumból nem hiszem, hisz elég rég nyúltam már hozzá és lehet, hogy már a működését sem látnám át
. Na jó azért nem ennyire tragikus a helyzet, de Őt nem bántom. Mellesleg abból ott a GChris féle titanium, amit a modacon is publikáltak és szeretik is.
A mostanit még meglátom, mert meghallgatom a visszajelzéseket, javaslatokat és ha van érdemi hsz, amin pl. lehetne változtatni akkor azt megoldom és akkor max. meglátom. Angolosítani nem lenne nehéz egyébként, mert kiszedem az mscr fájlomból azt az If szerkezetet, amely magyarítva küldi registrybe a cuccokat és máris angol a cucc
. Persze ezek után még van mit fordítani, de nem nagy munka.
Engem sokkal inkább ez a tab váltás bosszant. Találtam egy 3D alt tab nevezetű cuccot, ami szépen forgatja is a képernyőt, de qvga-s sajna és nem fejlesztették tovább. .NET-ben pedig nem fogok új felületet fabrikálni, így el kell viselnem sajna