2024, 11 22, 09:20:43

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75757 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető f.janni

• PDA: GalaxyS5
  • PDA ROM: Lillipop 5.0 G900F XXU1BNL9
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #525 Dátum: 2011, 01 06, 12:35:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az a "baj" ebben nem látok hibát. Azt próbáltad már, ha rádugod a PC-re a telód, hogy frissül-e automatikusan olyan 1 percen belül?

Meg tudod nézni, hogy a futó folyamatoknál bent vannak-e a mortscriptek?
3 mortscript fájlnak kéne futnia (mindet csak mortscript.exe-nek látod):
- heroclockért felelős
- automatikus időjárás frissítés
- memória státusz

Amikor újraindítottam, utána első alkalommal amikor wifi-re jelentkeztem, akkor frissitett, szerintem ugyanez lenne a kábellel is. Azóta folyamatosan wifi-n vagyok, most már 15 perce kábelen is de nincs frissítés, 10:46-ot ír.
Egyébként hol tudom megnézni a mortscriptek futását mert a feladatkezelőben nem látni?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #526 Dátum: 2011, 01 06, 13:22:30 »
Amikor újraindítottam, utána első alkalommal amikor wifi-re jelentkeztem, akkor frissitett, szerintem ugyanez lenne a kábellel is. Azóta folyamatosan wifi-n vagyok, most már 15 perce kábelen is de nincs frissítés, 10:46-ot ír.
Egyébként hol tudom megnézni a mortscriptek futását mert a feladatkezelőben nem látni?
Menj a Program files\CHeroClock mappába és elvileg van ott egy taskmgr.exe. Ezzel meg tudod nézni

Szerk.: most próbáltam ki az automatikus frissítést az új rlToday skinemen, ami full karakterről-karakterre ugyanazt tartalmazza és itt is működik minden gond nélkül :hmm:

Nem elérhető f.janni

« Reply #527 Dátum: 2011, 01 06, 23:08:43 »
Menj a Program files\CHeroClock mappába és elvileg van ott egy taskmgr.exe. Ezzel meg tudod nézni

Szerk.: most próbáltam ki az automatikus frissítést az új rlToday skinemen, ami full karakterről-karakterre ugyanazt tartalmazza és itt is működik minden gond nélkül :hmm:

Ez érdekes, mindhárom fut, 148/136/76 kb a méretük.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #528 Dátum: 2011, 01 07, 01:26:03 »
Ez érdekes, mindhárom fut, 148/136/76 kb a méretük.
Ezért nem értem, mert eddig szerintem azért szinte mindenkinek működött a frissítés és még akkor is frissít ha nincs neted és rákapcsolod a PC-re.

Nekem nincs wifi-m és net sincs a telómon, így csak a PC-s kommunikációs frissítésben tudok tippeket adni. De ez is megy minden gond nélkül.
Állítgattál vmit a hálózati beállításokban vagy bárhol?

Nem elérhető f.janni

« Reply #529 Dátum: 2011, 01 08, 11:39:48 »
Ezért nem értem, mert eddig szerintem azért szinte mindenkinek működött a frissítés és még akkor is frissít ha nincs neted és rákapcsolod a PC-re.

Nekem nincs wifi-m és net sincs a telómon, így csak a PC-s kommunikációs frissítésben tudok tippeket adni. De ez is megy minden gond nélkül.
Állítgattál vmit a hálózati beállításokban vagy bárhol?

Nem állítottam semmit ami ezt érintheti. Újratelepítettem a skin-t de ugyanaz, semmilyen hálózatban nem megy az automatikus frissítés, még kábellel sem. Arra gondoltam hogy kiveszem a .mscr fájlban a feltétel vizsgálatot mivel úgyis mindig a neten vagyok, de ezzel a win notepad-al inkább nem teszem. Meg egyébként is ha másnál működik akkor valami más gond van. Teljes rommal használod, vagy a Rapid féle könnyítettel? A ram ami a fotókon látszik az 1.hsz-ben extrém sok, nálam ez HR után kb. az első 10 másodpercben van, utána lemegy 72-re. Mondjuk két nap folyamatos használat után se megy le 50 alá ami azért a Sensével 20 alatt szokott lenni és nem is ment az Igo. Ezzel pedig vígan, úgyhogy én nagyon meg vagyok ezzel a skinnel elégedve csak az a fránya automatikus frissítés menne.
Most már más ötletem nincs, újrarakom a romot és utána ezt a skint.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #530 Dátum: 2011, 01 08, 12:59:28 »
Nem állítottam semmit ami ezt érintheti. Újratelepítettem a skin-t de ugyanaz, semmilyen hálózatban nem megy az automatikus frissítés, még kábellel sem. Arra gondoltam hogy kiveszem a .mscr fájlban a feltétel vizsgálatot mivel úgyis mindig a neten vagyok, de ezzel a win notepad-al inkább nem teszem. Meg egyébként is ha másnál működik akkor valami más gond van. Teljes rommal használod, vagy a Rapid féle könnyítettel? A ram ami a fotókon látszik az 1.hsz-ben extrém sok, nálam ez HR után kb. az első 10 másodpercben van, utána lemegy 72-re. Mondjuk két nap folyamatos használat után se megy le 50 alá ami azért a Sensével 20 alatt szokott lenni és nem is ment az Igo. Ezzel pedig vígan, úgyhogy én nagyon meg vagyok ezzel a skinnel elégedve csak az a fránya automatikus frissítés menne.
Most már más ötletem nincs, újrarakom a romot és utána ezt a skint.
Használtam gyári ROM-kon is a skint és most Rapid JJ1 12mb pp 21916-s csupasza van fent. A frissítés itt is ugyanúgy működött ahogyan az korábban is.
Most jelenleg nem használom a titaniumot, mert más today felületen ügyködök és már azt sem tudom mi van vele :)

A szabad memóriával kapcsolatban én a flashelés után több mindent le szoktam tiltani egy .reg fájllal és a beépített start menüt sem használom.
Ha letiltod a beépített samsung tárcsázó skint és a start menüt, ez a két együttes már kb +15-20mb-al örvendez meg.

Megpróbálhatod az újraflasht, de utána ha kész és teljesen felállt a rendszer, tolj egy HR-t is. Főzött ROM-nál mindig nyomok egy HR-t flash után, hogy rendbe rakja a dolgokat. Mellesleg a modacon, xdan is millióan így cselekednek főzött ROM-k esetében

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #531 Dátum: 2011, 01 08, 19:00:19 »
Használtam gyári ROM-kon is a skint és most Rapid JJ1 12mb pp 21916-s csupasza van fent. A frissítés itt is ugyanúgy működött ahogyan az korábban is.
Most jelenleg nem használom a titaniumot, mert más today felületen ügyködök és már azt sem tudom mi van vele :)

Én jelenleg gyári ROM-mal használom már kb 1.5hónapja és tökéletesen működik! Nincs mobil netem, szal csak wifin szoktam naponta frissíteni! és mindig automatikusan frisíti magát! Nekem még soha sem volt vele semmi problémám! Egyedül az óra szokot néha ugrálni de az bug de az is egy skin újraindítás után megszűnik!

Már alig várom az új skint Reiben! Kitartás biztos az is ilyen szuper lesz!!! :taps: :D ;) :ok:

Nem elérhető borisz0

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Slim-4.3.build.2.2
« Reply #532 Dátum: 2011, 01 08, 19:44:57 »
reiben, nem dobsz fel pár új képet a készülő csodáról?  :D
Hadd izguljunk együtt!  :shock:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #533 Dátum: 2011, 01 08, 21:02:26 »
Reiben kolléga. Frissíteni kellene a cuccost, mert a jelenlegi időjárás "A Shower". :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #534 Dátum: 2011, 01 08, 22:03:47 »
Reiben kolléga. Frissíteni kellene a cuccost, mert a jelenlegi időjárás "A Shower". :D
Nehogy aszond, h azt írja ki h "A Shower" :D. Komolyan?

Nem elérhető Steve850

• Navigáció / Navigation: S5 G901F
  • PDA: Samsung S5
  • PDA ROM: [XXU1ANK5] SimpleGX ROM v1.1.1
« Reply #535 Dátum: 2011, 01 08, 23:32:29 »
Reiben Mester!

Sasoltad már a TouchLockPro 2.12.8*as progit? Azelőtt S2U2-őt használtam, de bosszantott a nagy memória használata. A TouchLockPro a készítő szerint 38Kb-ot használ. A samu saját taskm. 452Kb-ot, a Task Managger 3.1-es progi 10Kb-mutat! Az persze érdekes, hogy miből adódik a különbség, de az mindenesetre látható, hogy nagyon kevés a memória használata. (CPU <1%) A LightSensor, a G-Sensor, és a Proximity sensor-t is jól használja. Például a megfelelő kombinációval, tokban nem világít a hívás alatt feleslegesen, de kivéve azonnal használható.... stb. HTC G Sensor Emu, és Samsung SDK szükséges a használatához. Rendesen paraméterezhető! Kíváncsi vagyok a véleményedre! Azért az új Today-t ne hátráltassa ez a dolog!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #536 Dátum: 2011, 01 09, 08:27:52 »
Nehogy aszond, h azt írja ki h "A Shower" :D. Komolyan?

De. :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #537 Dátum: 2011, 01 09, 11:27:28 »
De. :)
Ha szó szerint fordítottam volna akkor azt írtam volna A Shower-e, hogy A Zuhanyzó :), de inkább Zápor lett :D
Frissítettem az 1.hsz-ben lévő weatherupdate.mscr-t

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #538 Dátum: 2011, 01 09, 11:37:44 »
Reiben Mester!

Sasoltad már a TouchLockPro 2.12.8*as progit? Azelőtt S2U2-őt használtam, de bosszantott a nagy memória használata. A TouchLockPro a készítő szerint 38Kb-ot használ. A samu saját taskm. 452Kb-ot, a Task Managger 3.1-es progi 10Kb-mutat! Az persze érdekes, hogy miből adódik a különbség, de az mindenesetre látható, hogy nagyon kevés a memória használata. (CPU <1%) A LightSensor, a G-Sensor, és a Proximity sensor-t is jól használja. Például a megfelelő kombinációval, tokban nem világít a hívás alatt feleslegesen, de kivéve azonnal használható.... stb. HTC G Sensor Emu, és Samsung SDK szükséges a használatához. Rendesen paraméterezhető! Kíváncsi vagyok a véleményedre! Azért az új Today-t ne hátráltassa ez a dolog!
Mindenképpen megnézem, mert én azon az elven vagyok a lock progikhoz, h feleslegesen használnak el annyi memóriát amennyit a "nagyok"...
Ráadásul ahogy a videókon is néztem ez a hardver gombokat is lockolja :), az pedig egy jó pont

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #539 Dátum: 2011, 01 09, 12:33:57 »
A kép csak illusztráció, mert még több dolgot is le kell még programozni. Ami van a today-n:
- teljes képernyős időjárás megjelenés
- időjárás ikonra kattintva -> frissítés
- naptár ikon az aktuális hónapot és napot mutatja
- ébresztő mutatása (ha bekapcsolt akkor időpont + ikon)
- mai névnapos(ok) megjelenítése
- találkozók, feladatok megjelenítése
- sms, email, nem fogadott hívás
- home, sms, programok (iPhoneToday), weather, beállítások tab-k

Nem elérhető Serenity

« Reply #540 Dátum: 2011, 01 09, 13:55:34 »
A kép csak illusztráció, mert még több dolgot is le kell még programozni. Ami van a today-n:
- teljes képernyős időjárás megjelenés
- időjárás ikonra kattintva -> frissítés
- naptár ikon az aktuális hónapot és napot mutatja
- ébresztő mutatása (ha bekapcsolt akkor időpont + ikon)
- mai névnapos(ok) megjelenítése
- találkozók, feladatok megjelenítése
- sms, email, nem fogadott hívás
- home, sms, programok (iPhoneToday), weather, beállítások tab-k

Gratula!! Már nagyon várom.. :taps: Majd lehet az órákat váltogatni? Lesznek analoóg, digitális órák? Mik még a tervek?;) :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #541 Dátum: 2011, 01 09, 16:18:37 »
Gratula!! Már nagyon várom.. :taps: Majd lehet az órákat váltogatni? Lesznek analoóg, digitális órák? Mik még a tervek?;) :ok:
Analóg órával mindenképpen megbirkózok, aztán elválik mi lesz belőle. Itt nem lesz 6 különböző felület, mert nem akarok 20mb-s cab-t, így csupán 2 felület lesz. 1 digitális és 1 analóg. A többit max a user testre szabja. Viszont a teljes háttérképes időjárást szerintem ebből a skinből kiveszem, mert már így is teli van a today és néha a kevesebb több :)

Amint korábban írtam már egy dolog nem tetszik az egészben, az az, hogy elég lassan váltogatja a cucc a tab-kat, de majd megpróbálok okosítani valamit.  :p

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #542 Dátum: 2011, 01 10, 12:41:22 »
Készítettem a taskoknak és a találkozóknak egy újabb opciót és valahogy így fog kinézni.

Ez pedig a programok tab iPhoneToday-el.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #543 Dátum: 2011, 01 10, 16:23:45 »
Reiben Mester!

Valóban jó progi ez a TouchLockPro... Méltó egy lock program királyának :). Semmi mást nem lehet vele kezdeni, "csupán" zárni a telefont (hardver gombokat is) és felébreszteni. Nincsennek notifik, nem mutat más lock háttérképet, nincs csúszkás megoldás, de a gsensoros és a lightsensoros megoldás nagyon ott van.

Beállítottam, hogy a taskbaron ne az órát és az akkut mutassa, hanem az aktuális memória állapotát, de lehetne még variálni. Viszont be kell ám konfigolni rendesen.

Amit észrevettem még az az, h először nem ment a Gsensor de ha feltelepítettem a Samus SDK 2.2-t akkor beindult. Mindezt csak azért nem értettem, mert benne van a Rapid féle ROM-ban :hmm:

Na mind1, egy szó mint száz, végleg marad a lock a telómon és köszönöm, h megosztottad ezt velünk :ok:.

Nem elérhető Steve850

« Reply #544 Dátum: 2011, 01 11, 12:19:21 »
Valóban jó progi ez a TouchLockPro... Méltó egy lock program királyának :). ..... Viszont be kell ám konfigolni rendesen.
Na mind1, egy szó mint száz, végleg marad a lock a telómon és köszönöm, h megosztottad ezt velünk :ok:.

PÜ-ben nem tudtam a beállítási képeket mellékelni, ezért ide teszem. Még kettő a következőben....

Nem elérhető Steve850

« Reply #545 Dátum: 2011, 01 11, 12:20:35 »
Az igért két oldal!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #546 Dátum: 2011, 01 11, 12:40:04 »
Az igért két oldal!
A Telephone API fülön a Lock When Incoming opció a bejövő hívás alatti lockolást jelenti? Azt nem tudtam még beállítani (persze keveset konfigolgattam), h ne legyen lock ha hívnak, vagyis akkor unlockoljon. Viszont ha már a proximity és a light sensor be van pipálva akkor gondolom automatikusan kiold a kütyü ha kiveszem a zsebemből.

A proximity sensorban ugye az a jó, ha húzod ki a zsebedből, tokból a kütyüt csak ezután old ki, viszont ekkor már fényt is kap, szal a proximity sensor + light sensor beállítás gyakorlatilag szinte ugyanaz nem?

Egyébként én még csak a gsensoros beállítással állítgattam, de tényleg merem állítani, hogy a lock progik közül valóban nálam is első helyre került :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #547 Dátum: 2011, 01 11, 12:47:10 »
Elkészül lassan az SMS tab is, amivel a legtöbbet szenvedtem programozást illetően :). Remélem már nincs benne több hiba. Az sms tab, csupán az SMS-k olvasására van, így nincs mód a "válasz erre" opcióra. Amennyiben a Home-n kapunk egy sms értesítést, az ikonra kattintva az SMS tab fog bejönni, majd ha a levélszerű cuccra kattintunk indítja a jInbox.exe-t, ami a beérkező sms-k megjelenítésére szolgál és innen már indíthatjuk is az üzenetünket.

Nem elérhető Serenity

« Reply #548 Dátum: 2011, 01 11, 13:14:41 »
Elkészül lassan az SMS tab is, amivel a legtöbbet szenvedtem programozást illetően :). Remélem már nincs benne több hiba. Az sms tab, csupán az SMS-k olvasására van, így nincs mód a "válasz erre" opcióra. Amennyiben a Home-n kapunk egy sms értesítést, az ikonra kattintva az SMS tab fog bejönni, majd ha a levélszerű cuccra kattintunk indítja a jInbox.exe-t, ami a beérkező sms-k megjelenítésére szolgál és innen már indíthatjuk is az üzenetünket.

Úúúúúú!!!!! :D :D :taps: :ok: Ne már.. ez komoly... a nyilakkal lehet majd lapozni vagy úgy is hogy húzzuk az újjunkkal?  ;)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #549 Dátum: 2011, 01 11, 13:22:03 »
Akarooooooooom!!!!!  :D :taps: :ok: