Na most az van, hogy...!
Lementettem a beállításokat, mindent vissza állított csak az ikonok képeinek az útvonalát nem! Mi lehet a gond?
Próbáltam manuálisan de a phm registry editor-ban az importálás nem megy... valamiért folyton sötét az import gomb.. nem tudok ráklikkelni...
Nem értem..
Esetleg tud valaki segíteni?
Most néztem rá és megjavult valahogy vissza jöttek az ikonok képei... Basszus pedig már 1órája szenvedek ezzel a rohadt phm registry editor-ral Lehet csak idő kellet neki? Mindegy.. de még mindig nem tudom hogy hogy kell benne importálni!?
Mivel nagyon sokat buheráltam a registry-ben én jobbnak láttam, ha ezt nem telefonon teszem, mert sokkal kényelmetlenebb, így nekem olyan programom van, amit PC-re installálok és így kommunikál a pda registry-vel. Ez egy ingyenesen letölthető cucc, melynek a neve talán
CeRegEditor, bár ebben nem vagyok most 100% biztos, mert már rég használtam. (itt lehet importálni, exportálni és jóval könnyebb dolgod van a módosításokkal)
A telemón is van egy, de csak végszükség esetén ha gyorsba kellene a módosítás vagy vmit ki akarok próbálni és ezt a taskmanager 3.3-ból érem el, amelynek van beépített registry progija.
A titaniumba épített rendszer mentés és visszaállítás nem biztos, hogy 100% működik, mert gyorsan összedobtam és bár teszteltem és működött is, de lehet van vele gond. Mivel sajnos már nem titaniumozok, így ha módosítanék rajta nem tudnám tesztelni sem
Pl azt észrevettem, hogy a JJ1-n nem működött egy-két saját kezűleg írt mscr fájlom, amivel automatikusan telepítem a programjaimat, ami JF5-n, JH1-n, AIJH1-s ROM-n még ment... Szal lehetnek furcsaságok