Szia reiben!
már többen céloztak, arra, hogy szeretnének az ikonokkal vagy a színekkel variálni.
Ahol a színek nem a monoton szürkeséget tükröznék. Ezzel senkit megbántani nem szeretnék ízlések és pofonok.
A skint nem úgy alkottam meg, hogy amik bele kerültek png-k (hátterek, ikonok stb...), hogy csak azokat lehessen használni. Teljesen egyénre szabott felületeket lehet készíteni így, ha már megvan az alap működése az egésznek. Én akármilye skint szedtem le, az összes telepített cucc után első dolgom volt egy PS-t nyitni és saját magam ízlésére szabni. Ezért van annyi jó Today screenshot, mert mindenkinek más-más az ízlés világa. Csak egy kis kreativitás kell hozzá... Azt nem várhatja el mindenki, hogy egy olyan felülettel jön elő bárki is, aki mindenkinek tetszik is
Ha nekem írtad, ha nem akkor sem sértődtem meg csak leírtam a véleményem. Mellesleg a szaros PFC szerver miatt esküszöm nem jövök ide többet...........................és nem hiszem el, hogy 2-3 hónap alatt egy domain átirányítást és egy ftp szervert ne lehessen elintézni.... Ez csak kamu duma...