2024, 11 22, 19:06:26

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75769 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #450 Dátum: 2010, 12 02, 19:16:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:) :D
Ugyanúgy a shortcut-os cucc, hogy az a Home gomb nagyon nem kéne oda, mert fölösleges és anélkül 5 ikon lehetne laponként.
A home gombos cuccot meg tom oldani és majd privibe leírom, hogyan tudod megcsinálni.

Egyébként csak azért készítettem el így, mert a skin Sense minta alapján készült ott pedig te is tudod van Home gomb :).
A szerepe itt az, hogy bármelyik oldalon vagy is ha rátapicskolsz a home-ra, az első oldalra visz vissza.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #451 Dátum: 2010, 12 02, 19:27:07 »
Egyébként már a kezdetek óta keresek egy olyan kezelőfelületet, ami informatív, azt csinálja, amit akarok és mellé még gyors is. Jelenleg ez nagyon bejön. A napi használat lesz a vízválasztó... :)

Anno gondolkodtam rajta, hogy írok egyet, de az nem egy emberes feladat, meg nem is vagyok olyan kreatív. :D

A Sense-es ROM-ra raktam fel amúgy, ki/be kapcsolója meg mind2-nek van, szóval mikor akarok, cserélek.  :taps:

Ja, jut eszembe: Ha komplette belőttem magamnak a cuccost, akkor van mód a beállítások lementésére, majd visszatöltésére, esetleges ROM csere után?

Öööö... izé... A Titanium ki/be ikon nem megy.  Nem szóltam. Csöndben olvasok... :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #452 Dátum: 2010, 12 03, 09:24:13 »
Egyébként már a kezdetek óta keresek egy olyan kezelőfelületet, ami informatív, azt csinálja, amit akarok és mellé még gyors is. Jelenleg ez nagyon bejön. A napi használat lesz a vízválasztó... :)

Anno gondolkodtam rajta, hogy írok egyet, de az nem egy emberes feladat, meg nem is vagyok olyan kreatív. :D

A Sense-es ROM-ra raktam fel amúgy, ki/be kapcsolója meg mind2-nek van, szóval mikor akarok, cserélek.  :taps:

Ja, jut eszembe: Ha komplette belőttem magamnak a cuccost, akkor van mód a beállítások lementésére, majd visszatöltésére, esetleges ROM csere után?

Öööö... izé... A Titanium ki/be ikon nem megy.  Nem szóltam. Csöndben olvasok... :D
Ha kompletten belőtted a cuccost akkor a következőket kell tenned:
- másold ki a program files\jmllauncher\JMLLauncher.ini-t (ez tárolja a programokhoz társított ikonok elérési útját)
- másold ki a program files\jmllauncher\JMLLauncher.pnx-t (ez tárolja a programok .exe vagy .lnk elérési útját)
- exportáld egy registry progival a következő kulcsokat
1.) HKLM\Software\Microsoft\CHome\JMLLauncher\
2.) HKLM\Software\Microsoft\CHome\CHeroClock\Settings\

HR után csak vissza másolod a két fájlt, majd importálod a registry bejegyzéseket :ok:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #453 Dátum: 2010, 12 03, 11:54:28 »
- másold ki a program files\jmllauncher\JMLLauncher.ini-t (ez tárolja a programokhoz társított ikonok elérési útját)
- másold ki a program files\jmllauncher\JMLLauncher.pnx-t (ez tárolja a programok .exe vagy .lnk elérési útját)

HR után csak vissza másolod a két fájlt, majd importálod a registry bejegyzéseket :ok:

Tank jú veri a macskát! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #454 Dátum: 2010, 12 03, 12:14:18 »
Tank jú veri a macskát! :)
Nincs mit ;). Egyébként ha beválik, sztem jobban jársz a csupasz ROM-dal, mint egy Sense ki/be kapcsolóval :ok:. Bár ezt nem hiszem, hogy ecsetelnem kéne pont neked :)

Lacus_

• Vendég
« Reply #455 Dátum: 2010, 12 03, 13:53:30 »
Nincs mit ;). Egyébként ha beválik, sztem jobban jársz a csupasz ROM-dal, mint egy Sense ki/be kapcsolóval :ok:. Bár ezt nem hiszem, hogy ecsetelnem kéne pont neked :)
Csak nem Te tanítod RapidMestert ??? ;) :D
Vagy öregszik és felejt már ??? :D :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #456 Dátum: 2010, 12 03, 14:28:29 »
Csak nem Te tanítod RapidMestert ??? ;) :D
Vagy öregszik és felejt már ??? :D :D
Pedig én vagyok az öregebb :D. Csak egy javaslat volt na...de úgyis tudja :D

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
Re:Reiben Titanium skinelde
« Reply #457 Dátum: 2010, 12 07, 14:42:06 »
Hello Reiben! :)

Múltkor mikor a naptár megváltoztatásáról beszéltünk az általános beszélgetés fórumban, akkora láma voltam mert csak az "egész nap" menüt néztem meg a másik kettőt nem("holnap: egész nap", "új találkozó") ma viszont kellet egy új találkozót bejegyeznem és feltűnt a probléma, a registry-ben legutóbb ugye a HKLM/Software/Microsoft/Shell/Rai/:MSCALENDAR-ba az 1es kulcsot \windows\tcalendar.exe /week módosítottam de így mind a három menüre ugyan az jön be tehát az "Ütemezés" és azon belül a hónap!
Nem tudsz rá valami megoldást hogy mind a három menüre a megfelelő samsungos funkció jöjjön elő? :ima: :oops: :oops: :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #458 Dátum: 2010, 12 08, 09:12:12 »
Hello Reiben! :)

Múltkor mikor a naptár megváltoztatásáról beszéltünk az általános beszélgetés fórumban, akkora láma voltam mert csak az "egész nap" menüt néztem meg a másik kettőt nem("holnap: egész nap", "új találkozó") ma viszont kellet egy új találkozót bejegyeznem és feltűnt a probléma, a registry-ben legutóbb ugye a HKLM/Software/Microsoft/Shell/Rai/:MSCALENDAR-ba az 1es kulcsot \windows\tcalendar.exe /week módosítottam de így mind a három menüre ugyan az jön be tehát az "Ütemezés" és azon belül a hónap!
Nem tudsz rá valami megoldást hogy mind a három menüre a megfelelő samsungos funkció jöjjön elő? :ima: :oops: :oops: :)
Sajnos nem! A CAppointments plugins egy olyan cucc, ami már alapból rendelkezésre áll, tehát nem én telepítettem külön. Ennek a működését sajnos nem tudom variálni. Az én általam telepített és módosított pluginok úgy szerepelnek a registryben, hogy külön tudod módosítani minden oldalát, de a fenti kérdést a CAppointments pluginnal nem tudod kivitelezni. Csak egyetlen kulcsot adhatsz hozzá és akkor eldöntheted neked melyik a legfontosabb az összes közül.

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #459 Dátum: 2010, 12 08, 11:00:57 »
Sajnos nem! A CAppointments plugins egy olyan cucc, ami már alapból rendelkezésre áll, tehát nem én telepítettem külön. Ennek a működését sajnos nem tudom variálni. Az én általam telepített és módosított pluginok úgy szerepelnek a registryben, hogy külön tudod módosítani minden oldalát, de a fenti kérdést a CAppointments pluginnal nem tudod kivitelezni. Csak egyetlen kulcsot adhatsz hozzá és akkor eldöntheted neked melyik a legfontosabb az összes közül.

Köszönöm az érthető választ! :) Nem gond! Jó lesz így is, hogy az egész hónap jön elő! Eddig is ott választottam ki hogy melyik naphoz kerüljön a bejegyzés! :D :ok: Csak gondoltam megkérdem hátha meglehet oldani! :oops: :) ;)

Nem elérhető Bamba

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
« Reply #460 Dátum: 2010, 12 11, 20:04:27 »
Jó skin volt nagyon, még egyszer utoljára grat hozzá!!
"Sajnos" lecserélem GS-re, remélem, még találkozni fogok a programjaiddal, csak már GS-n! ;)
(Akit érdekel az O2-m, írjon PÜ-t!)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #461 Dátum: 2010, 12 12, 07:11:29 »
Jó skin volt nagyon, még egyszer utoljára grat hozzá!!
"Sajnos" lecserélem GS-re, remélem, még találkozni fogok a programjaiddal, csak már GS-n! ;)
(Akit érdekel az O2-m, írjon PÜ-t!)
Nem fogok átpártolni az SGS-re, mert nincs értelme. A mai piacon rengeteg 1ghz-n futó telefon működik és semmi előrelépés nincs, max annyi, hogy más-más op.rendszerek futnak rajtuk. (WP7-t most kizárnám)

Ha megnézel egy HTC HD2-t, ami nem egy mai gyerek és összehasonlítod az SGS-l nincs lényegi különbség és a HD2-n még választhatsz is az op.rendszerek közül. Mellesleg az ismerőseim lefuttattak vmi teszt progit egy HTC Desire és egy Samsung SGS-n és messze a Desire hozta megdöbbenésre a legmagasabb eredményeket...

Az SGS semmi más csak egy divat telefon és lehet megsértődik egy-két ember ezen, de ez így van..

Ezt a hozzászólást Erdoke írta és teljesen egyet értek vele:
Idézet
A rendszer maga kifejezetten jó szerintem (WP7), csak még pofozni kell rajta pár adagot. HD2-ről eleve akkor érdemes váltani, ha hardveresen is van előrelépés. Amit én célul tűztem ki magam elé:
- Még jobb SoC (magasabb teljesítmény és/vagy alacsonyabb fogyasztás).
- Jobb kijelző (minimum Super LCD).
- HDMI kimenet és/vagy DLNA.
Ezek nélkül nem akarok váltani.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Acro S
« Reply #462 Dátum: 2010, 12 12, 11:28:44 »
Nem fogok átpártolni az SGS-re, mert nincs értelme. A mai piacon rengeteg 1ghz-n futó telefon működik és semmi előrelépés nincs, max annyi, hogy más-más op.rendszerek futnak rajtuk. (WP7-t most kizárnám)

Ha megnézel egy HTC HD2-t, ami nem egy mai gyerek és összehasonlítod az SGS-l nincs lényegi különbség és a HD2-n még választhatsz is az op.rendszerek közül. Mellesleg az ismerőseim lefuttattak vmi teszt progit egy HTC Desire és egy Samsung SGS-n és messze a Desire hozta megdöbbenésre a legmagasabb eredményeket...

Az SGS semmi más csak egy divat telefon és lehet megsértődik egy-két ember ezen, de ez így van..

Ezt a hozzászólást Erdoke írta és teljesen egyet értek vele:
Egyetértek maximálisan. Cserélhettem volna az elmúlt hónapokban sgs-re, desire-ra, tegnap épp lett volna ultra jó áron n8. mardt az o2.
Nem használok szkájpot, emesent.
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #463 Dátum: 2010, 12 12, 11:37:43 »
Mellesleg az ismerőseim lefuttattak vmi teszt progit egy HTC Desire és egy Samsung SGS-n és messze a Desire hozta megdöbbenésre a legmagasabb eredményeket...

Gondolom a HTC-re írt Quadrant benchmark progival nézték :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
« Reply #464 Dátum: 2010, 12 12, 14:59:41 »
Szia reiben! időjárás: Lgt.snowshower     pontosan így írja :):)
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető ko_la

• Navigáció / Navigation: IGO8.3.4.117940
  • PDA: I8000
  • PDA ROM: PDA:RAPIDJJ1, CSC:JG1,Telefon:JJ1
« Reply #465 Dátum: 2010, 12 12, 15:09:41 »
Szia Reiben!

Légyszíves segíteni abban, hogy a titanium alsó ikonjait hogyan tudom baállítani.(Sajna a kereső nálam mindig errort ír ki)

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
« Reply #466 Dátum: 2010, 12 12, 15:22:42 »
Szia Reiben!

Légyszíves segíteni abban, hogy a titanium alsó ikonjait hogyan tudom baállítani.(Sajna a kereső nálam mindig errort ír ki)
Szia én nem reiben vagyok de ha énis jó vagyok akkor szívesen leírom hogy kell :D

Rányomsz a +ra lennt aztán Program (.exe,.link) aztán kikeresed a program .exe-jét a Storage Cardon vagy a My Storage-n és rányomsz a .exe-ra újra felugrik majd ez az ablak akkor meg egy ikont kell választanod hozzá itt találsz jó kis packot: You are not allowed to view links. Register or Login  Remélem tudtam segíteni :)
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető ko_la

• Navigáció / Navigation: IGO8.3.4.117940
  • PDA: I8000
  • PDA ROM: PDA:RAPIDJJ1, CSC:JG1,Telefon:JJ1
« Reply #467 Dátum: 2010, 12 12, 15:35:19 »
Szia én nem reiben vagyok de ha énis jó vagyok akkor szívesen leírom hogy kell :D

Rányomsz a +ra lennt aztán Program (.exe,.link) aztán kikeresed a program .exe-jét a Storage Cardon vagy a My Storage-n és rányomsz a .exe-ra újra felugrik majd ez az ablak akkor meg egy ikont kell választanod hozzá itt találsz jó kis packot: You are not allowed to view links. Register or Login  Remélem tudtam segíteni :)

Szia laci1117 köszi a segítséget megnézem, hogy mire jutok vele.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #468 Dátum: 2010, 12 12, 18:49:37 »
Szia Reiben!

Ha hozzá akarok adni indító ikont, akkor a JMLPanex hibát ír ki, mit tegyek?

Amennyiben nincs kikapcsolva a Windows hibabejelentés, akkor sajnos hibát fog dobni.
Beállítások - Rendszer - Hibajelentés - Hibajelentés letiltása

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #469 Dátum: 2010, 12 12, 18:57:18 »
Gondolom a HTC-re írt Quadrant benchmark progival nézték :)
Tudom, hogy vérig sértettelek, mert te is SGS-s vagy, de nem volt szándékomban. A progin az SGS-s haverom vagizott, hogy hűde jó meg minden és mikor átküldte a Desire-re és ott is lefutott akkor mondta azt, hogy hát izé, hogy is van ez?

Amíg minden készüléket 1ghz-s CPU-al szerelnek és teljesen mind1, hogy android, apple vagy winmo van, szinte mind "egyazon" szinten van. Nem olyan rég olvastam egy tesztet, talán LG volt de nem vagyok benne biztos és sajnos európai piacra nem jön, mérföldekkel verte az SGS-t és az iPhone 4-et gyorsaságban, persze ebben nem is 1ghz-s szív dobogott. Szal én akkor is azt mondom, hogy nem érdemes most telefont venni....aztán mindenki eldönti úgyis saját maga. Ez az én szerény véleményem :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #470 Dátum: 2010, 12 12, 19:01:21 »
Tudom, hogy vérig sértettelek, mert te is SGS-s vagy, de nem volt szándékomban. A progin az SGS-s haverom vagizott, hogy hűde jó meg minden és mikor átküldte a Desire-re és ott is lefutott akkor mondta azt, hogy hát izé, hogy is van ez?

Amíg minden készüléket 1ghz-s CPU-al szerelnek és teljesen mind1, hogy android, apple vagy winmo van, szinte mind "egyazon" szinten van. Nem olyan rég olvastam egy tesztet, talán LG volt de nem vagyok benne biztos és sajnos európai piacra nem jön, mérföldekkel verte az SGS-t és az iPhone 4-et gyorsaságban, persze ebben nem is 1ghz-s szív dobogott. Szal én akkor is azt mondom, hogy nem érdemes most telefont venni....aztán mindenki eldönti úgyis saját maga. Ez az én szerény véleményem :)
Nem sértettél vérig, nem adom el az SGS-t mert a DHD-ről  3000 feletti benchmark képek keringenek a neten :)
Rengeteg helyen írták már ennek a programnak a hiányosságait. Nekem sokkal fontosabb a hangzás, a videólejátszás, a belső tárhely, az alapból külső tárhelyre telepíthetőség, a szebb és Desire-nél nagyobb ám DHD-nál kisebb kijelző, a kisebb súly, és szeretem a lökött samus programokat amik lassítják a telefonomat.
Nexus One-ról váltottam, ami Desire ikertestvére, és semmi pénzért nem cserélném vissza. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Bamba

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
« Reply #471 Dátum: 2010, 12 12, 23:18:00 »
Nem vitát akartam ezzel generálni. :) Csak írtam, hogy váltok SG-re... Aztán majd 2-3-4 hónap múlva meg lehet O7 lesz belőle, ki tudja, mi lesz addig. De most ez van jó áron, csak a futár lassú. :) Minden esetre semmi bajom nem volt az O2-el soha!!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #472 Dátum: 2010, 12 13, 06:22:21 »
Nem sértettél vérig, nem adom el az SGS-t mert a DHD-ről  3000 feletti benchmark képek keringenek a neten :)
Rengeteg helyen írták már ennek a programnak a hiányosságait. Nekem sokkal fontosabb a hangzás, a videólejátszás, a belső tárhely, az alapból külső tárhelyre telepíthetőség, a szebb és Desire-nél nagyobb ám DHD-nál kisebb kijelző, a kisebb súly, és szeretem a lökött samus programokat amik lassítják a telefonomat.
Nexus One-ról váltottam, ami Desire ikertestvére, és semmi pénzért nem cserélném vissza.
Félreértettél Pati kedves O->- Én nem szapultam az SGS-t :p, csupán annyit írtam Bambának, hogy nincs értelme váltani, vagyis én nem fogok. Egy szóval sem mondtam, hogy ez egy rossz telefon lenne. Tudom, hogy nagyon sokan meg vannak teljesen elégedve vele, de ha nekem váltanom kellene még várnék, mivel egy "kaptafára" készülnek a jelenlegi telefonok és csak az op.változik.

Nem vitát akartam ezzel generálni. :) Csak írtam, hogy váltok SG-re... Aztán majd 2-3-4 hónap múlva meg lehet O7 lesz belőle, ki tudja, mi lesz addig. De most ez van jó áron, csak a futár lassú. :) Minden esetre semmi bajom nem volt az O2-el soha!!
Na épp erre írtam azt, hogy mi értelme megvenni egy SGS-t pl. ha pár hónapra rá O7-t akarsz? :hmm: Miért nem veszel most O7-t?

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #473 Dátum: 2010, 12 13, 12:45:42 »

Most, hogy tesztelem a JJ1-et megcsináltam ezt a műveletet és műxik. :) THX!
Annyi kérdés, hogy a beállításokba nem tudnál-e rakni egy Beállítások mentése/Visszatöltése menüpontot?

Ja, majd el felejtettem. Ha contact-ot adok hozzá, lehetne, hogy ne a telszámot dobja be a szövegnek, hanem a kontakt nevét?

Lacus_

• Vendég
« Reply #474 Dátum: 2010, 12 13, 13:14:57 »

Ide már én is írok  ;)
Tudod hogy O2-es voltam én is és szerettem nagyon, de az SGS fényévekkel gyorsabb és nem fogy a ram, nincs fagyás, böngésző nem kockásodik pörgetésnél stb.
Röviden az a fránya kis droid jobban fut mint a windows és ha jobban belejövök ezt is ízekre lehet mókolni az igény szerint, de most is már jobban néz ki a témája mint az O2-é volt.
Ha a samu nem cseszte volna el az O2 ramkezelését szerintem sokan nem váltottak volna, de kicsit bosszantott hogy naponta SR-t kellett csinálni hogy ne faggyon le ha sok alkalmazást elindítok.
A Te tudásoddal az SGS-ből sokmindent ki lehetne hozni, lásd Anzo is nekiesett és egyre jobban halad  ;)