2024, 11 22, 15:09:45

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75762 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Re:Reiben Titanium skinelde
« Reply #475 Dátum: 2010, 12 13, 13:21:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ide már én is írok  ;)
Tudod hogy O2-es voltam én is és szerettem nagyon, de az SGS fényévekkel gyorsabb és nem fogy a ram, nincs fagyás, böngésző nem kockásodik pörgetésnél stb.
Röviden az a fránya kis droid jobban fut mint a windows és ha jobban belejövök ezt is ízekre lehet mókolni az igény szerint, de most is már jobban néz ki a témája mint az O2-é volt.
Ha a samu nem cseszte volna el az O2 ramkezelését szerintem sokan nem váltottak volna, de kicsit bosszantott hogy naponta SR-t kellett csinálni hogy ne faggyon le ha sok alkalmazást elindítok.
A Te tudásoddal az SGS-ből sokmindent ki lehetne hozni, lásd Anzo is nekiesett és egyre jobban halad  ;)

Ide meg már én is hozzászólok. :D
Az O2 gyári ROM-jai nudlik. Főzött ROM-mal (sajáttal) viszont nekem maximum akkor kell újraindítanom, ha valamit úgy eltolok, hogy megfagyasztom szegény kütyümet. A JH1 óta 2-3 hétig is elmegy SR nélkül és minden gyönyörűen fut rajta. Pedig azért használom rendesen (wifi, BT, net, iGO, fonálás, SMS, játék...). Az akkuja meg jobb, mint bármelyik eddigi telefonomé. 1 hétig lazán elvagyok vele, közepes használat mellett.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
« Reply #476 Dátum: 2010, 12 13, 16:59:45 »
Reiben kéne frissíteni a weatherupdatet, Lgt.snowshower van.. :D előre is köszi
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #477 Dátum: 2010, 12 14, 10:21:43 »
Annyi kérdés, hogy a beállításokba nem tudnál-e rakni egy Beállítások mentése/Visszatöltése menüpontot?
Ja, majd el felejtettem. Ha contact-ot adok hozzá, lehetne, hogy ne a telszámot dobja be a szövegnek, hanem a kontakt nevét?
A beállítások a CHeroClock pluginé, de végül is rakhatok oda egy ilyen menüt, mivel az egész cuccról készítesz mentést. Ok ez jó 5let, viszont a kivitelezésért 1-2 nap azért kell :)
Ugyan én nem nagyon használom kontakra a plugint, mert PhonEx-ezek és jobb, szebb a favorite menüje, de mindenképpen meglesem. Nagyon nem emléxem mscr fájlokra, sokkal inkább exe-re, amit buherálni kellene, de megpróbálkozok :ok:

...
Tudod hogy O2-es voltam én is és szerettem nagyon, de az SGS fényévekkel gyorsabb és nem fogy a ram, nincs fagyás, böngésző nem kockásodik pörgetésnél stb.
....
Ha a samu nem cseszte volna el az O2 ramkezelését szerintem sokan nem váltottak volna, de kicsit bosszantott hogy naponta SR-t kellett csinálni hogy ne faggyon le ha sok alkalmazást elindítok.
...
Egy szóval sem mondtam, hogy nem jobb az O2-nél. Lacusom olvass vissza. Én csupán azt mondtam, hogy nincs értelme váltani MOST (teljesen függetlenül márkára), mert minden telefon szinte 1ghz-s CPU-val jön és vagy droid 2.1 vagy wp7-el fogják dobálni... Nincs igazán nagy átütő erő és kimagasló teljesítménye egyik telónak sem. Pl. az SGS jobb a kijelzőben, de a mittomén az iPhone 4 jobb sebességben. Mondjuk akkor emeljük ki a HTC Scorpion telefont. Ott már 1,5ghz CPU, Droid 2.2, 4G stb... Tehát valami ilyesmire várnék és vennék még akkor is ha nincs nagyon elterjedve itt a 4G...
Étted már Lacusom? Szal nincs itt SGS szapulás.
Az O2-det meg Sense-el használtad, ami alapból nem a legjobb választás, viszont sajnos azzal egyetértek, hogy a Samukák rakhattak volna egy 100mb-al több memóriát a kütyübe...

Az O2 gyári ROM-jai nudlik. Főzött ROM-mal (sajáttal) viszont nekem maximum akkor kell újraindítanom, ha valamit úgy eltolok, hogy megfagyasztom szegény kütyümet. A JH1 óta 2-3 hétig is elmegy SR nélkül és minden gyönyörűen fut rajta…

Azért én vitába szállnék a gyári ROM-kal illetően, mert a JF5 óta, ami ugye JF phone-al jöttek mind szinte egytől-egyig teljesen használható ROM-k. JF5, JH1 – 21916, AIJH1 én ezeket próbáltam és mindegyikkel meg voltam elégedve  :p. A felületemmel egyik sem ment le 65-70mb alá 2 hét után sem… A JJ1-t még nem volt szerencsém kipróbálni.

Reiben kéne frissíteni a weatherupdatet, Lgt.snowshower van.. :D előre is köszi
A WeatherUpdate.mscr frissítve :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #478 Dátum: 2010, 12 14, 14:22:38 »
Frissítettem a cab-t. Amiket módosítottam:
- legújabb weatherupdate.mscr
- nagyobb JMLLauncher ikonok
- Beállításokban két új opció -> Beállítások mentése, Beállítások visszatöltése

A beállítások mentése a Storage Card\Titanium Backup mappában lesznek megtalálhatóak. Ez két registry fájlt és két JMLLauncher fájlt jelent.

Amennyiben a már meglévő skinbe akarjátok a beállítások mentése opciót, akkor töltsétek le a mellékletben található zip-t és másoljátok a két fájlt a Program Files\CHeroClock\-ba :ok:

Rapid:
A Contact-t lestem, de nem nagyon tudtam a JMLContacts.exe-t kibontani. Van erre a célra vmi jó kis progid? Gondolom ebben lenne, amit módosítani kellene... :hmm:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #479 Dátum: 2010, 12 14, 15:14:20 »
Rapid:
A Contact-t lestem, de nem nagyon tudtam a JMLContacts.exe-t kibontani. Van erre a célra vmi jó kis progid? Gondolom ebben lenne, amit módosítani kellene... :hmm:

Sajna azt így nem nagyon lehet. Akkor marad az átírogatás. :)
A többiért ezer köszike! Cserélem is le.

Sajna teljes telepítés nem ment, mert nem engedi leszedni, fel meg nem megy, mert rendszerengedély hiányom van. :) Ami volt, lecseréltem. Így csak az ikonok nem lettek nagyobbak.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #480 Dátum: 2010, 12 14, 18:03:42 »
Sajna azt így nem nagyon lehet. Akkor marad az átírogatás. :)
A többiért ezer köszike! Cserélem is le.

Sajna teljes telepítés nem ment, mert nem engedi leszedni, fel meg nem megy, mert rendszerengedély hiányom van. :) Ami volt, lecseréltem. Így csak az ikonok nem lettek nagyobbak.
A Contactokat még nem adom fel, mert biztos létezik olyan cucc amivel ki lehet bontani.

A telepítéssel kapcsolatban mi nem jó, mert nem értettem teljesen a mondatod :D.
Ha a programok eltávolításánál a titaniumomra böksz akkor le tudja uninstallállni szépen az eszközről a cuccokat. Viszont a te esetedben módosítottál a jmllauncheren, hogy ne legyen home stb...és ha felrakod újra a skinem akkor az SPlugins_480x800.cpr fájlban nekem ugye a home-s féle gomb kiosztás van.

Szal neked azt tanácsolnám, hogy csináld meg a jmllaunchert ahogyan szeretnéd (SPlugins_480x800.cpr-ket) és vmi cab editorral módosíts rajta és így telepítés után már az egyéni felület fogad. Egyébként most, hogy gondolkozok a jmllauncher.ini + pnx + reg ugyanúgy tárolja a kontaktok neveit is amire átírogattad őket, szal ha egyszer megcsinálod, a beállítások mentése révén többször már nem kell ha jól gondolom. :hmm:

Nem elérhető Bamba

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
« Reply #481 Dátum: 2010, 12 14, 18:25:30 »
Na épp erre írtam azt, hogy mi értelme megvenni egy SGS-t pl. ha pár hónapra rá O7-t akarsz? :hmm: Miért nem veszel most O7-t?
Azt írtam, hogy lehet. Majd meglátjuk mi lesz, de szerintem tovább fog tartani, mint amit írtam. android valamiért jobban bejön... Persze wm7-et még nem is probáltam! :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #482 Dátum: 2010, 12 15, 15:31:17 »
A Contactokat még nem adom fel, mert biztos létezik olyan cucc amivel ki lehet bontani.

A telepítéssel kapcsolatban mi nem jó, mert nem értettem teljesen a mondatod :D.

Annyi, hogy nem tudom eltávolítani, mert rögtön azt írja, hogy az eltávolítás sikertelen. A Titanium ki volt kapcsolva és volt SR is. Ha nincs eltávolítva, akkor meg nem lehet a másikat telepíteni, mert írja a rendszerengedély hiányt.

De mind1, mert írtam, hogy bemásoltam a változásokat, aztán annyi. :)

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
« Reply #483 Dátum: 2010, 12 20, 15:42:27 »
Reiben gratula a skinhez. Egy kérdésem lenne. Hogy a pékbe tudok ikon hozzárendelni a programokhoz/linkekhez ?
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #484 Dátum: 2010, 12 20, 16:48:24 »
Reiben gratula a skinhez. Egy kérdésem lenne. Hogy a pékbe tudok ikon hozzárendelni a programokhoz/linkekhez ?
Hibaüzenetet dob vagy csak szimplán nem megy?
Csak annyi egyébként, hogy keresel egy exe-t vagy lnk-t, majd ezek után keresel neki egy png fájlt, ami az ikonja lesz.

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
« Reply #485 Dátum: 2010, 12 20, 19:04:07 »
Hibaüzenetet dob vagy csak szimplán nem megy?
Csak annyi egyébként, hogy keresel egy exe-t vagy lnk-t, majd ezek után keresel neki egy png fájlt, ami az ikonja lesz.
Aha. Odáig eljutottam, csak azt vártam, hogy ajánl. Akkor keresek magamnak. THX
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető Sermi

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: HTC 7 Trophy
  • PDA ROM: 7.10.7740.16
« Reply #486 Dátum: 2010, 12 20, 20:27:29 »
Rapid NXXIJJ1 Naked rom mellett feltettem a Titanium skint és az S2U2-t. Mióta utóbbit feltettem nem indul a Titanium felület csak nagy feketeség van (leszámítva a fenti startmenü sort). :(
S2U2-ben kellene vajon átállítanom valamit vagy ez a két program nem fér meg egymás mellett?
Mes que un club! Think Different! The power of Dreams! (Ek4 Ferio - B16A2)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #487 Dátum: 2010, 12 20, 21:34:57 »
Rapid NXXIJJ1 Naked rom mellett feltettem a Titanium skint és az S2U2-t. Mióta utóbbit feltettem nem indul a Titanium felület csak nagy feketeség van (leszámítva a fenti startmenü sort). :(
S2U2-ben kellene vajon átállítanom valamit vagy ez a két program nem fér meg egymás mellett?
Nem tudom sajnos, mivel a két program teljesen megfér egymás mellett. Korábban én is ezzel a kombóval használtam (Rapid naked ROM + S2U2) és most jelenleg Rapid mester is így használja, szal nálad lehet valami gubanc. Hogy micsoda azt sajna innen, látatlanból nem tudom megmondani...

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #488 Dátum: 2010, 12 21, 14:17:09 »
Sziasztok!

Az természetes ha "enyhén ködös" az időjárás és be van kapcsolva a teljes képernyős időjárás akkor a háttérben az óra felétől a képernyő legaljáig csak szürke átlátszó kép van? a többinél minden oké ha esős akkor esőcseppes ha napos akkor a nap van a háttérben csak ha köd van akkor ilyen fura... azt hittem hogy itt köd lesz de csak az átlátszó szürke csík..

Ha feltelepítem az új cab-ot amiben benne vannak az új beállítások és azok a nagyítások akkor elvesznek az eddigi beállításaim? pl az 5oldalas gyors indító menü beállításaim?
Ha igen akkor még nem teszem fel majd csak ha lesz időm romot cserélni majd csak utána..

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #489 Dátum: 2010, 12 21, 15:16:04 »
Sziasztok!

Az természetes ha "enyhén ködös" az időjárás és be van kapcsolva a teljes képernyős időjárás akkor a háttérben az óra felétől a képernyő legaljáig csak szürke átlátszó kép van? a többinél minden oké ha esős akkor esőcseppes ha napos akkor a nap van a háttérben csak ha köd van akkor ilyen fura... azt hittem hogy itt köd lesz de csak az átlátszó szürke csík..

Ha feltelepítem az új cab-ot amiben benne vannak az új beállítások és azok a nagyítások akkor elvesznek az eddigi beállításaim? pl az 5oldalas gyors indító menü beállításaim?
Ha igen akkor még nem teszem fel majd csak ha lesz időm romot cserélni majd csak utána..
1.) A ködös napszakoknak több verziója is van. Van talajmenti köd, enyhén ködös, ködös és úgy tudom mind 1 képet használ. Mivel nem akartam az egész képernyőt elhomályosítani, így a talajmenti köd maradt válaszul. Szerintem abszolút nem 1 szürke csíkot látsz, hanem sokkal inkább szemcsés kinézetű képet. Szal max annyit tehetsz, hogy a png-t átszerkeszted a magad ízlésére :ok:

2.) Ha feltelepíted el fog veszni minden. Viszont lementheted az alábbi módon:

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #490 Dátum: 2010, 12 21, 15:39:08 »
1.) A ködös napszakoknak több verziója is van. Van talajmenti köd, enyhén ködös, ködös és úgy tudom mind 1 képet használ. Mivel nem akartam az egész képernyőt elhomályosítani, így a talajmenti köd maradt válaszul. Szerintem abszolút nem 1 szürke csíkot látsz, hanem sokkal inkább szemcsés kinézetű képet. Szal max annyit tehetsz, hogy a png-t átszerkeszted a magad ízlésére :ok:

2.) Ha feltelepíted el fog veszni minden. Viszont lementheted az alábbi módon:

1,Nem sértésnek szántam csak azt hittem h nálam van valami gebasz! :( De rendben van minden nagyon köszönöm a választ!

2, Nagyon köszi így fogom akkor csinálni :)

Nem elérhető At3sz

• PDA: Samsung omnia 2 i8000
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #491 Dátum: 2010, 12 22, 14:23:15 »
sziasztok!

Felraktam, kipróbáltam és nagyon állat  :ok: Csak sajna van 1-2 gondom. Nem vagyok nagy telefon guru, valszeg megint csak én bénázok. Amikor alul a felfele nyilat felnyitom, egy kis házikó ikon jön fel meg 4 üres +! Ez gondolom vagy gyors menü lehet, vagy könyvjelző, de nekem sajna nem működik. Elszáll hibaüzenettel méghozzá: JMLPanel.exe Tudtok ebbe segíteni?  :ima:
Illetve, nem tom hogy a képeken mintha a névnapokat írná ki (Szabina, Szabrina), nekem ott nem jelez semmit. Lehet hogy az csak feljegyzés ott és csak én gondolom a névnapokat?! :P
És néztem a frissítés is: "WeatherUpdate.mscr" ezt hogy kell elindítani, vagy hova kell bemásolnom?
Előre is köszi.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #492 Dátum: 2010, 12 22, 19:51:46 »
sziasztok!

Felraktam, kipróbáltam és nagyon állat  :ok: Csak sajna van 1-2 gondom. Nem vagyok nagy telefon guru, valszeg megint csak én bénázok. Amikor alul a felfele nyilat felnyitom, egy kis házikó ikon jön fel meg 4 üres +! Ez gondolom vagy gyors menü lehet, vagy könyvjelző, de nekem sajna nem működik. Elszáll hibaüzenettel méghozzá: JMLPanel.exe Tudtok ebbe segíteni?  :ima:
Illetve, nem tom hogy a képeken mintha a névnapokat írná ki (Szabina, Szabrina), nekem ott nem jelez semmit. Lehet hogy az csak feljegyzés ott és csak én gondolom a névnapokat?! :P
És néztem a frissítés is: "WeatherUpdate.mscr" ezt hogy kell elindítani, vagy hova kell bemásolnom?
Előre is köszi.
Látogass el a You are not allowed to view links. Register or Login-ra és olvasd át a kérdések menüpontot!
Ott választ kapsz több kérdésedre is.

Amennyiben most töltötted le a skint, akkor nem kell a weatherupdate.mscr fájllal foglalkoznod. Ha korábban, akkor a program files\cheroclock\-ba kell a fájlt bemásolni és felülírni a régit.

Nem elérhető At3sz

• PDA: Samsung omnia 2 i8000
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #493 Dátum: 2010, 12 22, 20:21:50 »
Látogass el a You are not allowed to view links. Register or Login-ra és olvasd át a kérdések menüpontot!
Ott választ kapsz több kérdésedre is.

Amennyiben most töltötted le a skint, akkor nem kell a weatherupdate.mscr fájllal foglalkoznod. Ha korábban, akkor a program files\cheroclock\-ba kell a fájlt bemásolni és felülírni a régit.

Köszi, meg is van minden.  :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #494 Dátum: 2010, 12 22, 20:34:21 »
Köszi, meg is van minden.  :ok:
Akkó eee ööm é bódottá va :D

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
« Reply #495 Dátum: 2010, 12 23, 11:21:00 »
Főnök úr!
Az a skinecske vajon működik a SzoggyariJI1_28236_Smooth.nb0 -val?

Ha igen akkor mennyire illetve miképpen lehet kicsit testreszabni? Nekem az "elejére" nem kellene például a RAM és ROM, helyette az SPB Time ébresztő izéje kellene. Valamint az emil meg a hangposta helyett a WiFi illetve a BT ki/be kapcsolásra volna szükségem.

dankesün, vödörszén ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #496 Dátum: 2010, 12 23, 11:58:38 »
Főnök úr!
Az a skinecske vajon működik a SzoggyariJI1_28236_Smooth.nb0 -val?

Ha igen akkor mennyire illetve miképpen lehet kicsit testreszabni? Nekem az "elejére" nem kellene például a RAM és ROM, helyette az SPB Time ébresztő izéje kellene. Valamint az emil meg a hangposta helyett a WiFi illetve a BT ki/be kapcsolásra volna szükségem.

dankesün, vödörszén ;)
Hali!

1.) Működik a skin 6.5.xx-en is, vagyis elméletileg mennie kell :).
2.) Az általad felsorolt dolgok persze megoldhatóak, de erre nincs végképp időm és energiám összehozni, mert nem két perc lenne. Ha szeretnéd te magad is összerakhatod, de persze a titanium működésének utána kéne olvasnod.
Viszont az SPB Time nem úgy jelenne meg mint ha normál raknád ki a todayre, hanem max egy icont tudnál kirakni és azzal indítani a progit.

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #497 Dátum: 2010, 12 23, 12:37:34 »
Hali!

1.) Működik a skin 6.5.xx-en is, vagyis elméletileg mennie kell :).
2.) Az általad felsorolt dolgok persze megoldhatóak, de erre nincs végképp időm és energiám összehozni, mert nem két perc lenne. Ha szeretnéd te magad is összerakhatod, de persze a titanium működésének utána kéne olvasnod.
Viszont az SPB Time nem úgy jelenne meg mint ha normál raknád ki a todayre, hanem max egy icont tudnál kirakni és azzal indítani a progit.

Kössz, akkor majd kipróbálom azt hiszem ;)

Nem is arra gondoltam, hogy Te csináld meg :) csak azt gondoltam, hogy egyszerűbben is meg lehet oldani.
Nem is tudom miért nincs valami olyan sz*r ezekhez a windózos mobilokhoz mint amik vannak pc-n a stardock-tól.
Az inzulin miatt jó lenne ha látnám, hogy mennyi idő van még a következőig és ez ha a Mobile Shell van fent akkor látható.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #498 Dátum: 2010, 12 23, 13:57:02 »
Kössz, akkor majd kipróbálom azt hiszem ;)

Nem is arra gondoltam, hogy Te csináld meg :) csak azt gondoltam, hogy egyszerűbben is meg lehet oldani.
Nem is tudom miért nincs valami olyan sz*r ezekhez a windózos mobilokhoz mint amik vannak pc-n a stardock-tól.
Az inzulin miatt jó lenne ha látnám, hogy mennyi idő van még a következőig és ez ha a Mobile Shell van fent akkor látható.
You are not allowed to view links. Register or Login -> ezzel kapcsolgathatod a wifit és BT-t
You are not allowed to view links. Register or Login -> ezzel pedig kirakhatod a képen látható módon az SPB Time-t

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #499 Dátum: 2010, 12 23, 15:12:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login -> ezzel kapcsolgathatod a wifit és BT-t
You are not allowed to view links. Register or Login -> ezzel pedig kirakhatod a képen látható módon az SPB Time-t

:ok: