Annyi kérdés, hogy a beállításokba nem tudnál-e rakni egy Beállítások mentése/Visszatöltése menüpontot?
Ja, majd el felejtettem. Ha contact-ot adok hozzá, lehetne, hogy ne a telszámot dobja be a szövegnek, hanem a kontakt nevét?
A beállítások a CHeroClock pluginé, de végül is rakhatok oda egy ilyen menüt, mivel az egész cuccról készítesz mentést. Ok ez jó 5let, viszont a kivitelezésért 1-2 nap azért kell
Ugyan én nem nagyon használom kontakra a plugint, mert PhonEx-ezek és jobb, szebb a favorite menüje, de mindenképpen meglesem. Nagyon nem emléxem mscr fájlokra, sokkal inkább exe-re, amit buherálni kellene, de megpróbálkozok
...
Tudod hogy O2-es voltam én is és szerettem nagyon, de az SGS fényévekkel gyorsabb és nem fogy a ram, nincs fagyás, böngésző nem kockásodik pörgetésnél stb.
....
Ha a samu nem cseszte volna el az O2 ramkezelését szerintem sokan nem váltottak volna, de kicsit bosszantott hogy naponta SR-t kellett csinálni hogy ne faggyon le ha sok alkalmazást elindítok.
...
Egy szóval sem mondtam, hogy nem jobb az O2-nél. Lacusom olvass vissza. Én csupán azt mondtam, hogy nincs értelme váltani MOST (teljesen függetlenül márkára), mert minden telefon szinte 1ghz-s CPU-val jön és vagy droid 2.1 vagy wp7-el fogják dobálni... Nincs igazán nagy átütő erő és kimagasló teljesítménye egyik telónak sem. Pl. az SGS jobb a kijelzőben, de a mittomén az iPhone 4 jobb sebességben. Mondjuk akkor emeljük ki a HTC Scorpion telefont. Ott már
1,5ghz CPU,
Droid 2.2,
4G stb... Tehát valami ilyesmire várnék és vennék még akkor is ha nincs nagyon elterjedve itt a 4G...
Étted már Lacusom? Szal nincs itt SGS szapulás.
Az O2-det meg Sense-el használtad, ami alapból nem a legjobb választás, viszont sajnos azzal egyetértek, hogy a Samukák rakhattak volna egy 100mb-al több memóriát a kütyübe...
…
Az O2 gyári ROM-jai nudlik. Főzött ROM-mal (sajáttal) viszont nekem maximum akkor kell újraindítanom, ha valamit úgy eltolok, hogy megfagyasztom szegény kütyümet. A JH1 óta 2-3 hétig is elmegy SR nélkül és minden gyönyörűen fut rajta…
Azért én vitába szállnék a gyári ROM-kal illetően, mert a JF5 óta, ami ugye JF phone-al jöttek mind szinte egytől-egyig teljesen használható ROM-k. JF5, JH1 – 21916, AIJH1 én ezeket próbáltam és mindegyikkel meg voltam elégedve
. A felületemmel egyik sem ment le 65-70mb alá 2 hét után sem… A JJ1-t még nem volt szerencsém kipróbálni.
Reiben kéne frissíteni a weatherupdatet, Lgt.snowshower van.. előre is köszi
A WeatherUpdate.mscr frissítve