Én gyakorlatilag teljesen ráköltöztem, mivel az iPhone-okat már eladtuk. Viszont az a gáz, hogy ilyen formában azért már egy kicsit bánom a váltást. Az iPhone-nal nem volt ilyen gondom, főleg mivel a 2G-s verzióra az 3.1.3-as frissítést követően már nem jelent meg semmilyen frissítés. A programokat frissítettem, már amelyik ingyenes volt, mivel a többit nem lehetett iTunes-on keresztül.
Azért idegesít ez az egész, mert ugyanazokkal a programokkal és beállításokkal láttam el a saját és a feleségem készülékét azért, hogy ha valami nem menne neki, akkor tudjam, hogy mit hogyan kell neki mondani, vagy hogy éppen mit hol keressen.
Most ott tartunk, hogy az enyémben 50 MB szabad hely van, az övében meg csak 30, mivel hiába törlöm ki a gyárilag telepített programok közül a törölhetőeket, egy kikapcs-bekapcs tuán minden újra fent van.
Érdekes volt a frissítése is a készülékének, mivel egy komplett 130 MB-s frissítést töltött le. Szóval azért szerintem rendesen belenyúltak.
Öröm az ürömben, hogy most már legalább automatikusan letölti az ő készüléke is az MMS és mobilnet beállításokat. Igaz, hogy a mobilnet azokkal a beállításokkal nem megy, az MMS-t meg egyébként sem próbáltuk, de legalább ennyit előre haladtunk. A véleményem az, hogy inkább maradt volna automatikus letöltés nélkül, de root-olható verzióban.
Most melózok, ha hazamegyek, akkor szerintem adok mindkettőnek egy komplett újratelepítést root nélkül az enyémre is. Kiválogattam a tényleg szükséges programokat és ha csak a gyári cuccokat törlöm (vagy csak elrejtem esetleg a LP-val), akkor is elég a hely, ami marad, de legalább nem kell vergődnöm, ha majd nekem is megjön a frissítés.
Ennyit még nem szívtam telefonnal...
Mindegy, majdcsak lesz valahogy. Legalább az app2sd részen már nem kell gondolkodni, aztán egyszer csak lesz 2.2 mifelénk is...