Olyan érdekeseket írsz
Eddig ilyet nem tapasztaltam, de az lehet az oka, hogy dugig vagyok tárhellyel
A Nexuson meg nem volt sose ilyen problémám, bár azon alig van hely... de én nem szoktam hagyni hosszútávon egyiken sem, hogy ezt a "tárhely-kevésesdit" kint hagyja...
Amíg a 2G-d van, lehet köss magaddal kompromisszumokat, ha nem akarsz hetente reinstallni Bár a végére belejössz és kisujjból kirázod...
Viszont mint eredendően szifonos, félek túl sokat vártál és csalódásba torkollasz, de azért remélem végül mégsem
ColorNote-ranem tudok mit mondani, sosem használtam.
Elébb egy ProfileManager nevű cuccost linkeltem be, az sem lehet rossz , de köszönjük a többi ötletet is!
Olyan sok mindent mondjuk nem tettem fel, csak ezeket:
- Beautiful widget, battery indicator, documents 2 go, navigon, jetvd, angry birds, fruit ninja kaka, air control, jewels, paper toss, live holdem, imdb, nimbuzz, pingchat, opera mini, google sky, dropbox, appbrain, netcounter, sms counter, sms backup, root explorer, es file explorer, watchdog lite, z4root, superuser, appinstaller, myphoneEx, smooth calendar.
Ezek közül párat frissítettem, illetve a gyári progik közül is volt pár, ami frissült.
Letöröltem a kamasutra progit meg a gmaps frissítést, utána elhallgatott!
Viszont akkor is gáz, hogy egyszerűen hiába lenne benne 8GB-s kártya, akkor is meg van kötve a kezem. iPhone-ban azt tetszett, hogy a felsoroltakon kívül (már amelyiknek volt iPhone-os változata) volt még fent kb ennyi játék. És soha nem nyekergett, és a telítődéses figyelmeztetés miatt sem történt olyan, hogy mailt vagy sms-t nem tudtam volna fogadni. Ott szimplán azért nem tudtam, mert a semmitől képes volt újraindulni.
Ha ezt veszem figyelembe, akkor előrelépés, mert itt még ilyen, meg fagyások meg hasonlók még nem történtek... De ez így akkor is gáz.
Lehet, hogy megpróbálom azt az sd-kártyás témát. Max bukok egy 8GB-s kártyát. De legalább tudom, hogy megy-e egyáltalán, vagy sem. Bár igazából nincs kedvem újrahúzni megint az egészet...