(Amíg ezt kiegészítésként írtam az előzőbe, lejárt a korlát és nem tudtam belementeni, ezért kerül új HSZ-be, bocs érte)
Egyebek:Írtam az SE ügyfélszolgálatnak, hogy honnan tudnám megszerezni a beállításokat, ha a készülék a szolgáltatótól nem tudja letölteni?
Be kellene fáradnom a szolgáltatóhoz, hogy ott beállítsák. Erre nem fog sor kerülni, mert beállítom, ha majd nagyon szükség lesz rá, de ez akkor is gáz szerintem. Mert ugye mi lesz majd azokkal, akiknek szolgáltatós verzióban is ez lesz a gond? Ha pedig már forgalmazza a Voda, akkor elvárható lenne, hogy az adott készülékhez biztosítják ezeket az adatokat. Vicces, mert OTA sms-kóddal csak annyit kaptam első körben, hogy rögzítették a kérésemet és 48 órán belül válaszolnak, majd tegnap visszajött egy üzenet, hogy "Az Ön készülékére a beállításokat nem tudjuk elküldeni. Kérjük látogasson el honlapunkra vagy fáradjon be az egyik üzletünkbe." (A végét nem pontosan idéztem, de ez a lényeg).
A honlapjukon csa támogatásnál az SE honlapjára irányítanak át, ahol csak annyi van leírva, hogy melyik menüben mit kell megnyomni, hogy a beállításokat a készülék le tudja tölteni, illetve hogy ha így sem megy, akkor fáradjak be a szolgáltatóhoz...
Minden út tehát a szolgáltatóhoz vezet, még ha WC-re mész, akkor is...
A másik nagy fájdalmam, hogy a GMail-ben kapom ugye az értesítést az új hozzászólásokról. Ezeket 1 üzenethez hasonló módon jeleníti meg a GMail app, és ha kiválasztom az utolsót, akkor a linket nem engedi használni, gyakorlatilag látszik kb az első 1/3-a, de nem lehet rá kattintani, csak a legeslegelső üzenetre, mely gyakorlatilag az adott témában válaszként kapott legelső üzenetre mutat. Így ha mondjuk 2 oldallal korábban kaptad az első választ, viszont a legújabb válasz már ettől két oldallal előrébb van, akkor oda kell szkrollozni, illeve be kell újra tölteni az új oldalt, ami szerintem felesleges idő és adatforgalom pazarlás. De most már azon is gondolkozom, hogy én vagyok a hülye.