2024, 11 28, 18:37:25

Szerző Téma: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés  (Megtekintve 151237 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2010, 11 15, 10:43:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudnátok mondani Mini-re egy olyan progit amit ha arcal lefelé teszek az asztalra lenémítja?
Rémlik, hogy valamit kipróbáltam de nem jut eszembe a neve  :hmm:
flip2silent vagy shake2mutecall
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #476 Dátum: 2010, 11 15, 11:15:11 »
flip2silent vagy shake2mutecall
Köszönöm szépen!  O->-
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #477 Dátum: 2010, 11 16, 12:58:45 »
Azt meg tudja vki mondani, hová írjak kérdező vagy reklamáló levelet a t-nek a k.frissítés miatt???
... várni, csak várni, mindig csak várni, lassan a tokjában rozsdál a PDA ... :'(
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
« Reply #478 Dátum: 2010, 11 16, 22:35:25 »
Jo estet kivanok!

Ez lesz az elso hsz a kicsikerol! Az ekezeteket nem eroltetnem ha nem gond!

A 2.1 frissiteshez par tanacs, illetve tapasztalat:

- a keszulek csak a marketbol jelenleg meg letoltheto 'z4root' programmal rootolhato. Az app telepitese utan, illetve inditasa elott az 'USB Debug' vagy 'USB-Hibakereses' opciot engedelyezni kell a beallitasok/alkalmazasok/fejlesztes menupont alatt. ha inditaskor nincsen bekapcsolva az sem baj, ugyis szolni fog, mert anelkul nem csinal semmit. Ha elindult, akkor a 'root' gombra kattintva gyorsan teszi a dolgat, felteszi a superjuzert majd ujrainditja a PDA-t.
- SDK-s adb-vel a gyarilag telepitett, de erdemben hasznalhatatlan programok (pl.: rollercoaster) nem tavolithatoak el az 'rm -r (programnev).apk' paranccsal a rootolas ellenere sem, 'read-only file system' uzenettel ter vissza. Sikerult azonban 'R/W' modban Root Explorerrel eltavolitani amit kellett.
- ShootMe es egyeb screen capture programok nem mennek.
- Nalam a Picasa webalbumba toreno feltoltes nem megy. Olyan, mintha valami hibas valtozo miatt egy vegtelenitett cikluskent mindig csak a google fiokba toreno bejelentkezest csinalna meg, viszont az adatok megadasa utan sem tolti fel a kepet. Tobbszor probaltam, mindig ugyanez volt.
- TiaDalma emlitett egy appot, aminek segitsegevel lehet programokat SD kartyara atteni es onnan futtatni oket. Ez sem megy.
- Elso inditas utan, illetve azota sem sikerult a beepitett szolgaltatoi mms es internetes beallitasokat letolto kis okossagnak letoltenie es beallitani a keszuleket. Celszeru tehat frissites elott a meglevo papmetereket eltenni, kesobb jol johet...

Egyelore mas nem jut eszembe, ha valami megis, akkor jelentkezem!
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #479 Dátum: 2010, 11 17, 09:23:31 »
Azt meg tudja vki mondani, hová írjak kérdező vagy reklamáló levelet a t-nek a k.frissítés miatt???
... várni, csak várni, mindig csak várni, lassan a tokjában rozsdál a PDA ... :'(
Találtál valami infót? :D
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #480 Dátum: 2010, 11 17, 10:12:04 »
Jelentem alássan írtam nekik. Bár nem vagyok T-Mobile-os, de ennek ellenére megtettem! ;D

A levelet a válasszal együtt le fogom közölni a fórum hasábjain...

J.

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #481 Dátum: 2010, 11 17, 10:32:32 »
Még nem jött semmi válasz, viszont a céges címre kaptam egy mailt az SE-től, mely erre a linkre vezet:

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #482 Dátum: 2010, 11 17, 13:15:45 »
Találtál valami infót? :D
Dehogy.  :(
De én is írtam nekik közben  :ima:
Köszi elfLordnak is....  O->-

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #483 Dátum: 2010, 11 17, 13:17:27 »
Még nem jött semmi válasz, viszont a céges címre kaptam egy mailt az SE-től, mely erre a linkre vezet:

Ez aranyos a SE-tól meg minden, de attól tartok nem vagyunk előrébb  :(

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #484 Dátum: 2010, 11 17, 13:26:59 »
A 2.1 frissiteshez par tanacs, illetve tapasztalat:
...
Egyelore mas nem jut eszembe, ha valami megis, akkor jelentkezem!

Szuper az infó-sztárda ;), köszönjük! És még a többit is várjuk  :ok:

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #485 Dátum: 2010, 11 17, 14:05:18 »
Trémobilék még mindig nem írtak semmit sem. Szerintem keresik azt a szerencsétlent, aki érdemben tud egyáltalán valamit mondtani erre a frissítés témára, meg gondolom azért égnek is egy kicsit...

Akaratomon kívül ugyan, de csináltam tegnap egy kisebb kísérletet (utólag jöttem rá az eredmény tükrében, hogy mire is volt jó ez az egész).

Tehát:

Feleségem készülékén fent maradt az ATF és nem is szóltam neki, hogy programok használata után, bizonyos időközönként a nem ignore-olt appokat zárogassa be. Megtette (érdekes, máskor nem szokta azt csinálni, amit mondtam).

Annyit tudni kell az eredmény előtt, hogy a két készüléket előző nap egyszerre, ugyanannyi időre és kb ugyanannyi maradék töltéssel tettem fel a töltőre.

Este hazamentem munkából, nekiálltam az ATF irtásának, egyebeknek mindkettőn. Ez után wifin lovagoltattam a két készüléket, ugyanazt csináltam mindkettőn (marketből appokat tettem el, ugyanazt, egyszerre).
Mikor befejeztem az egészet, akkor az ATF-fel gyilkolászott készülék és a nem gyilkolászott között 7% akkutöltöttség különbség volt.

Felhasználása tehát wifin ugyanaz volt, napközben amit meg telefonáltunk azt egymással beszéltük, tehát arra is lehet mondani, hogy egyforma használat.

Nem laboratúriumi mérés volt, csak egy egyszerű észrevétel. Lehet, hogy valamit nem vettem figyelembe, de egyfajta infónak azért jó, még ha nem 7% a valós hanem csak mondjuk 5.

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #486 Dátum: 2010, 11 17, 14:21:20 »
(Amíg ezt kiegészítésként írtam az előzőbe, lejárt a korlát és nem tudtam belementeni, ezért kerül új HSZ-be, bocs érte)

Egyebek:

Írtam az SE ügyfélszolgálatnak, hogy honnan tudnám megszerezni a beállításokat, ha a készülék a szolgáltatótól nem tudja letölteni?
Be kellene fáradnom a szolgáltatóhoz, hogy ott beállítsák. Erre nem fog sor kerülni, mert beállítom, ha majd nagyon szükség lesz rá, de ez akkor is gáz szerintem. Mert ugye mi lesz majd azokkal, akiknek szolgáltatós verzióban is ez lesz a gond? Ha pedig már forgalmazza a Voda, akkor elvárható lenne, hogy az adott készülékhez biztosítják ezeket az adatokat. Vicces, mert OTA sms-kóddal csak annyit kaptam első körben, hogy rögzítették a kérésemet és 48 órán belül válaszolnak, majd tegnap visszajött egy üzenet, hogy "Az Ön készülékére a beállításokat nem tudjuk elküldeni. Kérjük látogasson el honlapunkra vagy fáradjon be az egyik üzletünkbe." (A végét nem pontosan idéztem, de ez a lényeg).
A honlapjukon csa támogatásnál az SE honlapjára irányítanak át, ahol csak annyi van leírva, hogy melyik menüben mit kell megnyomni, hogy a beállításokat a készülék le tudja tölteni, illetve hogy ha így sem megy, akkor fáradjak be a szolgáltatóhoz...
Minden út tehát a szolgáltatóhoz vezet, még ha WC-re mész, akkor is... ;D

A másik nagy fájdalmam, hogy a GMail-ben kapom ugye az értesítést az új hozzászólásokról. Ezeket 1 üzenethez hasonló módon jeleníti meg a GMail app, és ha kiválasztom az utolsót, akkor a linket nem engedi használni, gyakorlatilag látszik kb az első 1/3-a, de nem lehet rá kattintani, csak a legeslegelső üzenetre, mely gyakorlatilag az adott témában válaszként kapott legelső üzenetre mutat. Így ha mondjuk 2 oldallal korábban kaptad az első választ, viszont a legújabb válasz már ettől két oldallal előrébb van, akkor oda kell szkrollozni, illeve be kell újra tölteni az új oldalt, ami szerintem felesleges idő és adatforgalom pazarlás. De most már azon is gondolkozom, hogy én vagyok a hülye.  :-X

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #487 Dátum: 2010, 11 17, 14:32:16 »

Este hazamentem munkából, nekiálltam az ATF irtásának, egyebeknek mindkettőn. Ez után wifin lovagoltattam a két készüléket, ugyanazt csináltam mindkettőn (marketből appokat tettem el, ugyanazt, egyszerre).
Mikor befejeztem az egészet, akkor az ATF-fel gyilkolászott készülék és a nem gyilkolászott között 7% akkutöltöttség különbség volt.

Melyik javára?
Tényleg háromszor elolvastam, de írd le nekem szőkenősen kérlek, mert nem értem  :oops: :(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #488 Dátum: 2010, 11 17, 14:40:14 »
Melyik javára?
Tényleg háromszor elolvastam, de írd le nekem szőkenősen kérlek, mert nem értem  :oops: :(

Ja, igen. Ez kimaradt. Amit nem gyilkolgattam egész nap (tehát az enyém) 7%-kal több töltéssel rendelkezett a nap végére, mint a feleségemé, akivel gyilkoltattam az appokat.

Lehet, hogy egy direkt erre a célra kihegyezett "kísérletnél" nem mutatna ennyit, vagy éppen egyáltalán nem mutatna semmit sem a mérés. Ezt csak érdekességképpen írtam le.
Azért gondoltam, hogy talán fontos lehet, mert ugye a task killeres válaszokban amiket kaptam volt az egyikben az a link, mely szerint ha bezár az ember mindig mindent, akkor újraindításkor többet eszik a gép, mivel a processzornak többet kell dolgozni ahhoz képest, mintha csak mondjuk a memóriából kellene előkapni az egyébként háttérben szinte nulla procihasználattal futó appot. És szerintem gyorsabb is így a masina, ha nincs minden fél órában manuál vagy automata módban bezárogatva rajta minden...

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #489 Dátum: 2010, 11 18, 20:51:20 »
Ezt tudtátok???  :shock:

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #490 Dátum: 2010, 11 18, 21:09:30 »
Páromnak nagyon bejönne a Mini Pro, de nekem vannak kérdések :)

Akkuidő a legfontosabb kérdéskör. Szóval, Pro esetében jobb az akkuidő, mint a Mini-ben? A 2.1-gyel javult az akkuidő is? Egy napot kibír normál használat mellett? A Pro-ban cserélhető az akku?
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #491 Dátum: 2010, 11 18, 21:13:15 »
Páromnak nagyon bejönne a Mini Pro, de nekem vannak kérdések :)

Akkuidő a legfontosabb kérdéskör. Szóval, Pro esetében jobb az akkuidő, mint a Mini-ben? A 2.1-gyel javult az akkuidő is? Egy napot kibír normál használat mellett? A Pro-ban cserélhető az akku?
Erre majd elfLord kolléga bővebben, nekik Pro van a Családban, kettő is :) A 2.1-ről is Ő tud majd nyilatkozni, mert a függőkre nincs Itthon frissítés ... szégyenletes :(
Annyit viszont tudok mondani, a Proban cserélhető az aksi  :ok:
Hát az általános használat??? ... max. egy nap.... na joó, lehet 1,5  ;)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #492 Dátum: 2010, 11 18, 23:12:37 »
Erre majd elfLord kolléga bővebben, nekik Pro van a Családban, kettő is :) A 2.1-ről is Ő tud majd nyilatkozni, mert a függőkre nincs Itthon frissítés ... szégyenletes :(
Annyit viszont tudok mondani, a Proban cserélhető az aksi  :ok:
Hát az általános használat??? ... max. egy nap.... na joó, lehet 1,5  ;)

Tiszteletem!

Akku idő szempontjából 1.6vs2.1 témában nem tudok nyilatkozni, lévén, hogy nem sokáig volt 1.6 a gépeinken. Szerdán vettük, pénteken vagy szombaton pedig már fent is volt az új.
Tippeket tudok adni, hogy hol lehet megvenni, mi gyári kártyafüggetlen verzióban vettük, viszont szerintem szürkeimportos, ezért tudtuk frissíteni őket.
Általános "nemhasználat" esetében annyit tudok mondani, hogy tegnap reggelre virradó éjjel egész végig töltőn volt. Tegnap meg ma nem sokat használtam, bár volt kis wifi, játék. Ma kicsivel több játék és több wifi, rengeteg szinkronizálás, GPS meg hasonlók. Most van a gép 44%-on, közben pedig még mindig wifin lóg.
Tegnap reggel óta beszéltem is rajta, bár nem sokat. SMS jött pár, mobilnetem nincs, tehát azzal nem merítettem, a fényerő pedig a minimumon volt/van.
Ha aktívabban használjátok, akkor szerintem 1 nap, de kevesebb tudással és szimplán zenehallgatással a SE P1i is kifulladt 1 nap alatt, sőt, volt, hogy a 8 órás munkaidőt nem tudtam végig mp3-azni.
A 2.1 jó, bár vannak dolgok amik máshogy, vagy éppen egyáltalán nem mennek 2.1 alatt. Sokáig nem volt fent az 1.6 és érdemben igazából a 2.1 után kezdtem el foglalkozni a mini pro-val, így nem mondom, hogy visszasírom a korábbi verziót. Ami van, az nekem jó. iPhone 2G-t cseréltem mini pro-ra és egyáltalán nem bántam meg.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #493 Dátum: 2010, 11 18, 23:22:21 »
Tiszteletem!

Köszi :)

Igazából puhatolózás megy még csak. A vásárlást megoldom, Angliában élek, jóáron biztos tudnék szerezni, de egyelőre még nem aktuális. Megnyugtattál az akkuidő miatt, bár akkor lennék igazán nyugodt, ha folyamatos mobilnetes szinkron is bejátszana a "mérésbe". Ha esetleg van még Pro-s, ne fogja vissza magát, de majd én is jobban beleások a témába.
Itt a T-mobile-nak van olyan az itteni "Domino" csomaghoz, hogy 20 fontért fél évig korlátlan (1GB aztán visszakorlátoznak) net van. Mivel a T összeállt itt az Orange-dzsal, ezért konkrétan a legnagyobb hálózattal rendelkeznek, tehát lefedettség van :) Csak azért mondtam, hogy irígykedjetek :D Nekem a Spicám folyton szinkronizál, 5 e-mail van beállítva Imap-pal. A Spicának eleve nagyon jó az akkuideje, és nekem nap végére kb. 60%-on van. De a párom nem ennyire extrém eset, szóval lehet, hogy mégis megérné a Pro. Főleg, hogy cserélhető az akku :)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #494 Dátum: 2010, 11 18, 23:32:24 »
Köszi :)

Igazából puhatolózás megy még csak. A vásárlást megoldom, Angliában élek, jóáron biztos tudnék szerezni, de egyelőre még nem aktuális. Megnyugtattál az akkuidő miatt, bár akkor lennék igazán nyugodt, ha folyamatos mobilnetes szinkron is bejátszana a "mérésbe". Ha esetleg van még Pro-s, ne fogja vissza magát, de majd én is jobban beleások a témába.
Itt a T-mobile-nak van olyan az itteni "Domino" csomaghoz, hogy 20 fontért fél évig korlátlan (1GB aztán visszakorlátoznak) net van. Mivel a T összeállt itt az Orange-dzsal, ezért konkrétan a legnagyobb hálózattal rendelkeznek, tehát lefedettség van :) Csak azért mondtam, hogy irígykedjetek :D Nekem a Spicám folyton szinkronizál, 5 e-mail van beállítva Imap-pal. A Spicának eleve nagyon jó az akkuideje, és nekem nap végére kb. 60%-on van. De a párom nem ennyire extrém eset, szóval lehet, hogy mégis megérné a Pro. Főleg, hogy cserélhető az akku :)

Szeptember 16-án jöttem haza South Croydon-ból melóhiány (jobban mondva nem akartak bejelenteni) meg a két gyerekem hiánya miatt. Akkoriban 199 font volt a sima mini az t-mobile-nál és ezeket a "domino" jellegű feltöltéses akciós szuperügyfélorientált csomagokat ismerem. Ott ugye 20 font feltöltés mellé általában 500 mega net meg hasonló mennyiségű sms jár, ezen felül meg az összeget le is lehet beszélni. Átszámolva 6400 Ft körüli összeg volt akkor, viszont a 20 font ott nekem 4 órányi órabérem volt. Ami meg azért nem mindegy, főleg azért a szolgáltatásért, amit adnak érte cserébe. Itthon egy vodás 3000 Ft-os feltöltéshez max 100 sms vagy 100 hétvégi perc jár, net az meg egyáltalán nem. Szóval erről ennyit! Mázlid van, hogy kint vagy/kint lehetsz. Ahogy lesz lehetőségem, szerintem én is pattanok vissza, mert ez itt nem állapot...
Ja, a szifon 4 áráról nem is beszélve: 495 font kártyásan a 16GB az O2-nél, az apple shop-ban meg 499 függetlenül. Még ha átszámolom is megéri, nem úgy mint itthon, és itt nem az árkülönbségre, hanem a fizetések és az ár közötti arányra gondolok...

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #495 Dátum: 2010, 11 18, 23:59:54 »
Szeptember 16-án jöttem haza South Croydon-ból ...
Ja, hasonló a helyzet, nagyon élvezhető itt az ügyfélorientált szemlélet. Én fél éve vagyok kint, most vettem kocsit 1 havi spórolt pénzemből (a biztosítás és társai persze nincsenek benne). Ugyanaz a kocsi Mo-on 5x annyiba kerül. De konkrétan. És nem viszonyítva valamihez, hanem egyszerűen átszámítva a pénzt.
Ja, nem egyszerű sokszor a helyzet, remélem összejön, hogy vissza tudtok jönni, akkor már családostól. :ok:
Én délebbre vagyok, lent a tengerpartnál. Itt az a jó, hogy ha van normális munkád, akkor hagynak élni, futja mindenre.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #496 Dátum: 2010, 11 19, 07:56:34 »
Nos megérkezett a T válasza:
"
A levelében megjelölt készüléktípushoz a 2.1-es verziószámú operációs rendszer várhatóan 2010. november végén jelenik meg. A frissítéseket az alábbi linkre kattintva figyelemmel kísérheti:

"

Miért vagyok én állandóan szkeptikus, vajon....  :hmm:

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #497 Dátum: 2010, 11 19, 09:17:00 »
Nos megérkezett a T válasza:
"
A levelében megjelölt készüléktípushoz a 2.1-es verziószámú operációs rendszer várhatóan 2010. november végén jelenik meg. A frissítéseket az alábbi linkre kattintva figyelemmel kísérheti:

"

Miért vagyok én állandóan szkeptikus, vajon....  :hmm:

Na azért ennyire nem kell ám elkeseredni...
Annak ellenére, hogy nekem frissítve van, vannak olyan dolgok, amiket nem tudok használni, viszont az 1.6-on még lehet.

Ilyen ugye a memóriakártyára történő programok telepítése, a ShootMe, hogy csak párat említsek. Arról nem beszélve, hogy a szolgáltatói beállításokat továbbra sem tudja letölteni, mindig hibát ír ki. Viszont a beállítások (ahogy tegnap véletlenül észrevettem) megtörténtek. Már csak az a baj velük, hogy bármit csináltam, egyszerűen nem tud kapcsolódni. Akárhogy módosítom a beállításokat, akkor sem.
Neked legalább megy a mobilnet, én nekem most még napijeggyel sem üzemel. Ez meg szerintem gáz...

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #498 Dátum: 2010, 11 19, 09:32:27 »
Na azért ennyire nem kell ám elkeseredni...
Annak ellenére, hogy nekem frissítve van, vannak olyan dolgok, amiket nem tudok használni, viszont az 1.6-on még lehet.

Ilyen ugye a memóriakártyára történő programok telepítése, a ShootMe, hogy csak párat említsek. Arról nem beszélve, hogy a szolgáltatói beállításokat továbbra sem tudja letölteni, mindig hibát ír ki. Viszont a beállítások (ahogy tegnap véletlenül észrevettem) megtörténtek. Már csak az a baj velük, hogy bármit csináltam, egyszerűen nem tud kapcsolódni. Akárhogy módosítom a beállításokat, akkor sem.
Neked legalább megy a mobilnet, én nekem most még napijeggyel sem üzemel. Ez meg szerintem gáz...
Neeem, olvastam minden rosszat amit írtál, nem is vagyok végülis nagyon oda, csak bosszant na...  :hmm:
Szerintem a mobilnet nem up függő, hanem szolgáltató függő... Nem értem miért nem tudnak segíteni Neked a szolgáltatódnál.... :(
Más országban ki ::P nák az ügyfél popsiját, csak ne reklamáljon  :)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #499 Dátum: 2010, 11 19, 09:36:32 »
Neeem, olvastam minden rosszat amit írtál, nem is vagyok végülis nagyon oda, csak bosszant na...  :hmm:
Szerintem a mobilnet nem up függő, hanem szolgáltató függő... Nem értem miért nem tudnak segíteni Neked a szolgáltatódnál.... :(
Más országban ki ::P nák az ügyfél popsiját, csak ne reklamáljon  :)

Megint megrendeltem a szolgáltatást, megint megnéztem a beállításokat, de az opera mini továbbra sem tud kapcsolódni, meg gyakorlatilag semmi sem.

Remélem összejön a céges kártya mobilnetestől a telenortól, mert akkor talán nem lesz ilyen gond. Mindegy, lehet, hogy felhívom az ügyfélszolgálatot.

Sajnos azért nem tud az ügyfélszolgálat személyesen segíteni, mert nem megyek el. Ennek meg az az oka, hogy a voda 9-17-ig van nyitva, én meg 8:30-tól 17-ig. Szóval mikor jövök, akkor nincsenek nyitva, mikor megyek, akkor meg már nincsenek.
Mindegy, majdcsak lesz valami. Megkérdezem őket telefonon, lesz ami lesz.

Vicces, mert nekem a trémobil nem válaszolt. Pedig egy nagyon kedves levelet írtam nekik:

"Tisztelt T-Mobile Ügyfélszolgálat!

Magyarország egyik meghatározó, PDA-t és mobiltelefonokat használó, internetes felhasználói közösség tagjaként és a közösség érdekében szeretnék érdeklődni Önöktől.

Közösségünk több tagja rendelkezik T-Mobile kártyás vagy előfizetéses konstrukcióban vásárolt, a SonyEricsson Xperia családjába tartozó X10 mini vagy X10 mini pro készülékkel, melyeken jelenleg az Android operációs rendszer 1.6-os változata fut. Ezen felhasználók legnagyobb sajnálatára a T-Mobile-nál vásárolt és ez által szolgáltatófüggő készülékeikre a SonyEricsson által hivatalosan kiadott 2.1-es Android rendszer frissítés a mai napig nem érhető el, mely a készülékek frissítését követően azok kibővített használatának és használhatóságának lehetőségétől fosztja meg az adott felhasználókat.

Fájó pont ez számunkra azért is, mert a Magyarországon függetlenül megvásárolható készülékekre a frissítés már elérhető.

Kérem, hogy fentiek tekintetében tájékoztatni szíveskedjenek, hogy az Önök által forgalmazott készülékekre a frissítés mikor válik elérhetővé!

Közösségünk nevében köszönettel és tisztelettel:

Farkas Jenő"

Csak a közösségért tettem, de semmi... Ennyit róluk ilyen szempontból!