Nahát, ez érdekes. Elolvastam a linket, mert engem nagyon érdekel, főleg mivel azt vettem észre, hogy a "lassan megtelik a memória" figyelmeztetés miatt nem tölti le a gmail app a leveleimet. Reggel wifin néztem és semmi. Létezhet ez, hogy emiatt nem tölti le?
Amit eddig kivettem az xda-s leírásból az annyi, hogy kell egy full wipe, tehát teljesen vissza kell tenni gyárira az egész cuccot, gyakorlatilag újra kell rá húzni a 2.1 frissítést (ez szerintem jobban kitakarítja, mintha csak beállítások visszaállítását csinálnám meg). Ezt követően sz.gépen a memkártyát kell partícionálni. 1 partíció szabvány windows, 1 partíció meg linux. Utána le kell futtatni a z4root-ot, mert ez a legegyszerűbb root cucc 2.1-es minikre meg mini prokra.
Ez után kell az app2sd programot meghatározott helyre felmásolni, adb-vel terminálból le kell futtatni egy szkriptet és már kész is! Ezen felül pedig a root explorerben ki lehet törölni a szükségtelen gyári programokat a /system/app könyvtárból, melyről készítettek egy safe list-et. Ennyi!
Nem tudom, hogy ér-e annyit az egész?!? 2GB-s kártyával meg nem is nagyon hiszem, hogy nekiugrok. Max most törlök valamit, aztán ha nagy hiányzik, lehet, hogy megcsinálom.