Üdv mindenkinek!
Én az asszonynak vettem egy X10 mini-t, mondván hogy használjuk ki a családon belül a több androidos készülék előnyeit (közös naptár, azonnali GTalk, Google Latitude, stb.). T-Mobiltól lett beszerezve.
Rögtön ráugrottam, a Desire után mennyire nagy a különbség és hát nagy is, meg nem is. A SE saját felületet csinált erre a gépre, ami jó, mert egyszerű mezei halandók is tudják normál telefonként kezelni. Viszont ott a market, ahonnan minden nem képernyőfelbontás specifikus program leszedhető. Szóval van egy könnyen kezelhető felülete, de ott van mögötte az android, minden tudásával. Ami nagyon furcsa, az az, hogy a SE-os felületen egy oldalra (a kis kijelző miatt) csak egy widget-et lehet kitenni. Ez olyankor nem praktikus, amikor a widget csak egy ikonból áll, mert ilyenkor az oldal közepén furcsán néz ki az egy kis árva ikon.
Felraktam a Navigon-t, találtam progit ami kezeli a vaku ledjét mint zseblámpa, szóval eddig szépen mentek a progik ezen a kis kijelzőn is.
Majd figyelni fogom ezt a topic-ot is, próbálok figyelni, meg segíteni ha valami kérdés van. (Mondjuk ezt a készüléket - a Desire-al ellentétben - valószínűleg nem fogom szétroot-olni).