Megkérdezhetném, hogy milyen frissítésről van szó?
Várható vmi a 2.1 update1-re?
Ez egy 2.1 update-1 utáni "frissítés". Gyakorlatilag a build-szám változik, és ezzel együtt még az, hogy az új build-re már nem működik a z4root progi, illetve semmilyen egyéb módon sem lehet root-olni a PDA-t a frissítés után.
Gyakorlatban egy 120-130 MB-s frissítést szed le a SEUS, viszont a telepítés után minden korábbi beállítás és app megmarad, csak a root bukik. Ez személyes tapasztalat, viszont nem jelenti azt, hogy mindenkinél így megy. Lehet, hogy valakinek lezúzza a dolgait, ezért nem árt a biztonsági frissítés előtte. Ha a root-ot érdemben használod, akkor felejtős a frissítés.
Én most csak azért teszem fel (bukva a root lehetőségét), mert rootolva nagyon sok "szemetet" leszedtem a Root Explorer-rel. Többszöri softreset után sem működik úgy, ahogyan szeretném sok helyen. Eddig sem a SEUS-ban, sem a PCC-ben nem jött fel a javítás lehetősége, gondolom azért, mert frissítették a build számot az én CDF kódomhoz tartozó 2.1 szoftverben, tehát javítani nem tudtam. Csak a javítás lehetősége miatt teszem fel.
A root hiányozni fog, mivel nagyon sok szemetet tudtam vele törölni (wisepilot, roadsync, emanual, pccompanion, cagoldrush, rollercoaster és hasonlók), ezzel is helyet szabadítva fel... Most majd az utólag telepített progikat szelektálom, ugyanis ha csipog, hogy kevés a tárhely, akkor sem sms-t nem fogad, sem emailt nem szinkronizál... Ez van...
2.2 sajna nem lesz, így nem tudom, hogy mi lesz a mini prom jövője. Max másodtelefonként megmarad... Helyette Android vonalon talán az SGS, ha pedig minden kötél szakad, akkor valamelyik újabb iPhone (GS vagy 4G lesz, de az már csak akkor, ha kint leszek Angliában (iPhone 2G-ről váltottam a MP-ra).