Sziasztok!
Mérgemben megpróbáltam ma reggel a céges gépemen megcsinálni a kicsikét. Ugyanaz a tapasztalat. Nem talál számára szoftvert (mintha hiányozna az adatbázisból a szerverükön), illetve közli, hogy a legfrissebb van fent és nem enged semmit sem csinálni.
Felhívtam az SE ügyfélszolgálatot. Nem jutottunk előrébb. Azt javasolta a kedves női hang, hogy a blogs.sonyericsson.com oldalon figyeljem, hogy mikor válik az én készülékemre is elérhetővé ez a frissítés, és akkor majd engedi.
Ezt az után mondta, hogy közöltem vele, hogy szerintem azért nem tudom most megcsinálni, mivel törölték a legutolsó szoftvert, hogy az újra lehessen már csak visszaállítani a készüléket. Ez viszont meg azért gáz, mert most ugye semmilyen formában sem tudom "javítani" a kicsikét. Az meg külön vicces lenne, ha olyat csináltam volna vele, ami miatt tényleg odalenne, viszont nem tudnám megcsinálni, mivel nem tudok javítani.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ne frissítsen senki, mert akkor ugrik a root és jelenleg nem találtam rá megoldást, hogy hogyan lehetne. A z4root egyébként is eltűnt a Marketből....
Mindegy, használom így, aztán majdcsak lesz valahogy...
Bocs a dupla-képért az előző HSZ-ben, kicsit kiakadt a gép és rányomtam mégegyszer!