Árukínálat bővítés és akció a ConCorde-nál

Szerző:

concorde_logoTöbb ezer darabos termékbővítést hajtott végre régi partnerünk és a találkozói tombolák lelkes támogatója a ConCorde Elektronikai kft., akik saját brandjük alatt forgalmazott tesztkészülékeikkel is rendszeresen meglepnek minket. Most a mobiltelefon tartozékaik választékát bővítették ki több mint 6000 féle új termékkel. Ehhez kapcsolódóan jelentős kedvezményt is nyújtanak a PDA Fan Club olvasói és fórumozó részére az akció ideje alatt, vagyis 2016. március 30-ig.

.

.

Egyedi kedvezménnyel társul a ConCorde árukínálat bővítése a PFC tagjai részére. Az eddig is szép számú választható termék, most további 6000 GSM tartozékkal bővült.

De a lényeg!

.

Azok, akik a PDA Fan Club-ról vásárolnak – vagyis olvasóink és fórumozóink – és beírják a megjegyzésbe, hogy PDA013, a termékek megvásárlásánál a végösszegéből 15% kedvezményt kapnak .

.

akcio
Az akció 2016. március 30-ig érvényes.

.

A félreértések elkerülése végett megismétlem, hogy a kedvezmény csak a GSM tartozékokra vonatkozik, de természetesen a webáruház kínálatából minden más is megvásárolható az egyébként is barátságos árakon.

Köszönjük a lehetőséget a ConCorde vezetésének!

 

Vélemény, hozzászólás?