A HUAWEI WATCH GT 3 Pro lett a 2022-2023-as év legjobb okosórája az EISA szerint

Szerző:

A Huawei idén tavasszal debütáló okosórája, a WATCH GT 3 Pro elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat. A zsűri a prémium kialakítás mellett méltatta a készülék gazdag, változatos funkcióit, valamint kijelzőjét is. A Huawei okosórái ezzel már a harmadik egymást követő évben érdemelték ki az elismerést.

 

 

Az EISA minden évben listát állít össze a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. Idén hat kategóriában a legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül szavazással választotta ki a szövetség közgyűlése az egyes kategóriák győzteseit. A HUAWEI WATCH GT 3 Pro-val a gyártó idén harmadszor nyerte el a rangos díjat az okosórák kategóriájában.

Igazi klasszikus, rengeteg funkcióval

A szervezet szakértői értékelése a HUAWEI WATCH GT 3 Pro-t a gyártó eddigi legkifinomultabb okosórájaként említi. A zsűri méltatta a készülék titán burkolatból, kerámia hátlapból és zafírüveg előlapból álló klasszikus órákat idéző – és egyúttal prémium minőségű – kialakítását, valamint dicséretet kapott az élénk, színes AMOLED kijelző is. Ezenfelül elismerésben részesült az okosóra operációs rendszere és a nagy mennyiségű alkalmazás, valamint funkció, beleértve a véroxigénszint-figyelést, a stressztesztet, a vízállóságot és a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamot.

A készülék már bemutatását követően számos neves nemzetközi szakmai médium elismerését vívta ki, többek között olyan szaklapokét, mint a Tech Advisor, az Android Headlines és a Phone Arena. A szakmédiumok a készüléket a viselhető eszközök terén kiemelkedőnek ítélték, és dicsérték többek között vonzó, prémium kialakítását, jelentősen továbbfejlesztett szoftverét, kiváló minőségű kijelzőjét, valamint gazdag és változatos funkcióit, továbbá méltatták HarmonyOS Bluetooth-kínálatát, a Szabadmerülés módot és a vezeték nélküli töltési lehetőséget.

„Rendkívül megtisztelő, hogy az EISA a HUAWEI WATCH GT 3 Pro-nak ítélte oda idén a legjobb okosóra díjat, különösen azért, mert ez már a harmadik egymást követő év, amikor egy Huawei készülék érdemelte ki az elismerést” – nyilatkozta Kevin Ho, a Huawei Fogyasztói Üzletágának operatív igazgatója. – „A Huawei régóta elkötelezte magát amellett, hogy a technológiát a mindennapi életminőség javítására és egyszerűsítésére használja. A rengeteg egészségkövető- és fitnesz funkcióval a HUAWEI WATCH GT 3 Pro tökéletes példája ennek a törekvésnek.”

Csúcskategóriás készülék, prémium minőség

A HUAWEI WATCH GT sorozatának legújabb képviselője, a HUAWEI WATCH GT 3 Pro klasszikus órákat idézi, kialakítása a kiváló minőséget és az esztétikát ötvözi. Az elődjeinél hosszabb akkumulátor-élettartammal és a legutóbbi generációnál harminc százalékkal gyorsabb töltési idővel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zavartalanul nyomon követhessék egyes egészségügyi értékeiket. A prémium minőségű, titán vagy kerámia változatban elérhető okosóra száznál is több edzésmóddal, EKG-funkcióval (a funkció a folyamatban lévő hatósági engedélyeztetés követően lesz elérhető Európában)[1], intelligens pulzusszám-figyelővel, valamint HUAWEI TruSleep 2.0 alváskövetővel rendelkezik, így tökéletes edzőtárs és egyben személyi asszisztens lehet a mindennapokban. A WATCH GT 3 Pro sokféle okoseszközzel párosítható, beleértve a további Huawei termékeket, valamint iOS és Android telefonokat.

[1] Az EKG applikáció információi csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatóak klinikai diagnózishoz. Jelenleg még zajlik az EKG funkció európai egészségügyi hatósági engedélyeztetése.

Vélemény, hozzászólás?