Magyarországon is bemutatkoztak a Huawei legújabb okoseszközei

Szerző:

Több új okoseszközt is bemutatott Magyarországon a Huawei, köztük legújabb zászlóshajó okostelefonját, a HUAWEI Mate 50 Pro-t. A készüléket vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik.  Most debütált hazánkban a nova sorozat legújabb képviselője, a HUAWEI nova 10 okostelefon is, amely stílusos dizájnnal, és úttörő, 60 MP-es előlapi kamerával, valamint SuperCharge gyorstöltéssel érkezik. A vállalat továbbá, bemutatta legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, a HUAWEI FreeBuds SE-t is.

 

 

 

HUAWEI Mate 50 Pro – zászlóshajó okostelefon úttörő kamera technológiával
A Magyarországon most bemutatott HUAWEI Mate 50 Pro az ikonikus Mate sorozat legújabb innovációja, és egyúttal a gyártó történetének legerősebb zászlóshajó készüléke. A Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás, valamint a stílusos és rendkívül tartós kialakítás tekintetében egyaránt. A HUAWEI Mate 50 Pro-t egy 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelték fel, valamint tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás fontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. Az Ultra Aperture kamera f/1.4 – f/4.0 között állítható rekesznyílása az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve közel tökéletesre állítja a fényerőt, a fény- és árnyékrészleteket, valamint a hideg-meleg kontrasztot. Az intelligens rekesznyílás Auto módban az automatikusan azonosított fotótémához és fényképezési forgatókönyvhöz igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását.


Az új Mate 50 Pro-val kivételes minőségű portrék készíthetők tökéletes bőrtónussal, textúrával és gyönyörű bokeh-effektussal. A készülékkel továbbá lenyűgöző és élénk tájképeket, éles előterű és természetesen elmosódott hátterű csodálatos makrófelvételeket, valamint a fejlett éjszakai üzemmódnak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett vagy akár koromsötétben is kiváló minőségű fotókat lehet készíteni. A készülék megőrizte a Mate sorozat ikonikus formáját, ugyanakkor HUAWEI Mate 50 Pro elsőként kapta meg az elegáns, lépcsős mintázatú, dombornyomott dizájnt. A Huawei új zászlóshajója az IP68 besorolású , így akár hat méteres mélységig vízálló, és megállja a helyét a nedves és poros környezetben is. A zászlóshajó okostelefon olyan fejlett technológiával dolgozik, amely jelentősen növeli a teljesítményt. Az EMUI 13 operációs rendszer, amely a Mate 50 Pro okostelefonnal debütál, egyérintéses navigációval egyszerűsíti a mindennapi használatot.

HUAWEI nova 10 – stílusos kialakítás, 60 MP-es előlapi kamera
A Huawei bemutatta az elegáns és stílusos nova sorozatú okostelefonok új képviselőjét is. A HUAWEI nova 10 rendkívül keskeny és pehelysúlyú, mindössze 6,88 mm és 168 g. Ez az első okostelefon, amely szakítva a mobilfotózás korábbi trendjével, úttörő módon 60 MP-es ultraszéles látószögű, 4K videó rögzítésére is képes előlapi kamerával büszkélkedhet, így egészen kiváló szelfik készíthetők vele.

A készülék 50 MP-es hátlapi kamerával, elődjénél fejlettebb képfeldolgozással, nagy képernyő-frissítési gyakorisággal és a gyorstöltési lehetőséggel is rendelkezik. A hátlapi kamera a Huawei zászlóshajó készülékeinek RYYB színszűrő-tömbjét alkalmazza, a készülék azonnali autofókusz módja pedig ideális fényképezési eredményeket kínál, valamint lehetővé teszi az AI Pillanatfelvétel funkciót, hogy minden emlék és pillanat könnyen rögzíthető legyen.

A HUAWEI nova 10 66 W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel rendelkezik, így a telefon mindössze harmincöt perc alatt teljesen feltölthető.

HUAWEI FreeBuds SE – kristálytiszta hangzás, akár 24 órás üzemidővel
Most debütált az egyedi kialakítású, légies viseletet biztosító HUAWEI FreeBuds SE vezeték nélküli fülhallgató is, amely finoman illeszkedik a külső fül körvonalaihoz ezáltal csökkenti a hallójáratra nehezedő nyomást.

A HUAWEI FreeBuds SE nagy kapacitású akkumulátorral, kompakt méretű házban érkezik, és egyetlen töltéssel akár 24 óra zenelejátszást tesz lehetővé. A 10 mm-es hangszóró magas hangnyomásszintjének köszönhetően részletgazdag, stúdióminőséget megközelítő akusztikus élményt nyújt. Az okoseszköz IPX4 csepp-, víz- és porállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A HUAWEI nova 10 Csillagezüst és Csillagfekete színekben lesz kapható 2022. október 1-től többek között a Magyar Telekom, a Media Markt, az Euronics kínálatában és az eMAG webáruházában, a Yettel és a Vodafone forgalmazásában pedig Csillagfekete színben lesz elérhető. A készülék ajánlott fogyasztói ára: 239.990 Ft + ÁFA

A Mate 50 Pro okostelefon hazánkban várhatóan november elejétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói árát a későbbiekben közli a gyártó.

A Freebuds SE vezetéknélküli fülhallgató már kapható hazánkban többek között a Telekom, a Yettel és a Huawei viszonteladó partnereinél, ajánlott fogyasztói ára 25.990 Ft + ÁFA

 

 

Vélemény, hozzászólás?