iPad mesekönyv karácsonyra – interaktív Hisztimesék

Szerző:

altA Sanoma Media Budapest már harmadik éve lepi meg a legkisebbeket karácsonyra új iPad mesekönyvvel. Idén a nagy sikerű Hisztimesék animált hangoskönyv változata kerülhet a fa alá. A Lolamesék három kiadása után most Berg Judit népszerű kötete, a Hisztimesék készült el multimédiás mesekönyv formájában, Ónodi Eszter tolmácsolásában. A két izgalmas interaktív játékkal kiegészített animált mese és hangoskönyv ideális ajándék: szórakoztat és tanít egyszerre.

 

Gévai Csilla illusztrációi megelevenednek, a két interaktív játék pedig újra és újra érdekessé teszi az applikációt a legkisebbeknek: az évszakok és a megfelelő ruházat összekapcsolásában segít az egyik, odafigyelést és ügyességet kíván a másik. Az alkalmazásban egy szülőknek szóló, bátorító „igaz mese” is hallható Ördög Nóra előadásában.

 

alt

 

Hisztimesék iPad mesekönyv címszavakban:

  • Animált mese
  • Hangoskönyv Ónodi Eszter és Ördög Nóra előadásában
  • Két interaktív játék

 

alt

 

A Hisztimesék megvásárolható az AppStore-ban: https://itunes.apple.com/hu/app/hisztimesek/id586590221

 altalt

A Hisztimesék megjelenése mellett most 2012. december 30-ig a Lolamesék Paracsidom kertészet és Jövős-menős karácsony iPad mesekönyvek is 60%-os karácsonyi kedvezménnyel 0,89€-ért tölthetők le az App Store-ból.

 

image001

1 hozzászólás a cikkhez

  1. […] Babóca már az ötödik iPad-mesekönyv: D. Tóth Kriszta nagy sikerű Lolamesék-sorozata mellett Berg Judit Hisztimesék című gyerekkönyve is elérhető interaktív, animált, játékkal kiegészített hangoskönyv […]

Vélemény, hozzászólás?