Ilyen lesz a jövő mobiltelefonja?

Szerző:

samsung_healthRövid időn belül nagy változások várhatók a különféle miniatürizált eszközök és a mobiltelefonok megjelenésében és ezek széleskörű együttes használatában. Erről is beszélt Young Sohn úr, a Samsumg fejlesztési irányának egyik meghatározó vezetője a MobileBeat 2013 mai megnyitóján tartott beszédében San Franciscóban. Az előadás közben vetített videón látható telefonra csak azt tudom mondani: Ide vele!!!

A videón egy a Samsung által előrevetített otthoni „egészségügyi laborvizsgálatot” láthatunk, melyhez egy egész kicsi diagnosztikai szenzort használnak és a vele együttműködő okostelefon a teszt eredményét villámgyorsan kiértékeli és továbbítja az orvosnak.

Sohn úr szerint az egészségügy területén is nagyon fontos az innováció és a Samsung pedig mindig élen járt a gyártók között a fejlesztésekben.

A konferencián mindössze a termékek 10 %-a tartozik a hordozható eszközök közé, de Sohn szerint ez a szám meredeken emelkedni fog és a számítástechnika bele lesz szőve a ruháinkba és ott lesz mindenkinek a szemüvegében, órájában és egyéb más eszközeiben.

Visszatérve a telefonra; nekem tetszik ez az aktuális alkalmazáshoz alakítható méretű és formájú telefon. Remélem Galaxy S5 már ilyen lesz!

1 hozzászólás a cikkhez

  1. Zagor szerint:

    Bár a szoftveres része mintha inkább a régi xperia design-re épülne. 😛
    (tudom-tudom.. koncepció..) 😀

Vélemény, hozzászólás?