Holnap ingyen lesz a Hipernet a Telenorosoknak

Szerző:

KépkivágásOktóber 8-án a Telenor minden lakossági és üzleti havidíjas ügyfele ingyen használhatja a Hipernetet belföldön. Remek alkalom azoknak akik kíváncsiak rá, mik a szupergyors mobilinternet előnyei.

A Telenor – akár csak a többi szolgáltató – nagy hangsúlyt fektet a 4G hálózatának terjesztésére és fejlesztésére. Ennek eredményeképpen a 4G szolgáltatás lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére emelkedett az országban, a felhasználók adatforgalma pedig heti szinten a másfélszeresére – 400 terabájtra – emelkedett. Személyes tapasztalatként is megemlíteném, hogy ahol egy évvel ezelőtt még csak 3G hálózatot láttam telenor-os kártyával ott most kivillan a 4G – természetesen forgalmasabb helyszínekről beszélünk.

DSC09336

Az egy napon át tartó korlátlan Hipernet-használat azért is kerül bevezetésre, mert ezen a napon rendezik idén ötödjére a Telenor nagy személyes találkozást, amelynek keretén belül  a vállalat 400 dolgozója az ország 20 forgalmas pontján találkozik a meglévő és potenciális ügyfelekkel egyaránt. Ez azért fontos, mert a szolgáltató kiemelten fontosnak tartja az ügyfeleik közvetlen visszajelzését. Az egyre jobban különböző felhasználói igények megkövetelik a szolgáltatók rugalmasságát, amit nemes gesztusnak gondolok.

telenor

Azt meg pláne, hogy akik részt vesznek a telenor kvízen, egy 2GB nethasználatra feljogosító ráadásul másra is átruházható Hipernet adatjegyet kapnak. Akik pedig jól válaszolnak a kérdésekre, azok között egy Samsung Galaxy S6 edge okostelefont sorsolnak ki.

20131127_214352

Ha ez még nem lenne elég, ezen a létszámon felül további 200 telenoros kolléga keres fel országosan több iskolát is, hogy a Hipersuli program keretében beszélgessenek a biztonságos internethasználatról a gyerekekkel. Erre egyébként én is kíváncsi lennék.

Hisilicon K3

Az esemény a budapesti plázák mellett többek közt győri, szolnoki, szegedi, kecskeméti és debreceni bevásárlóközpontokban lesz. Ha nincs jobb programod … most már van! 😀

Vélemény, hozzászólás?