0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Még annyi segítségre volna szükségem, hogy a kalibráláson nem akar tovább menni. A nyelv átváltott magyarra, és amikor kalibrálnám, folyamatosan elölről kezdi, pedig már gyagy hússzor újracsináltam.
Na megjött a pda...PDA: I8000NXXIL3CSC: I8000TMHIL3Telefon: I8000BOIL1Kell valami frissítenem, mielőtt a Rapid JJ1 naked-et felteszem? KIES azt irja az eszköz nem támogatott a szoftverfrissitéshez.
Nos ez így jó? You are not allowed to view links. Register or LoginEzután mehet a rapid jj1? Simán Octans-ba PDA-hoz elég a .nb0? Jól csináltam mindent ezen? Igy akkor minden friss pda-n?
Szia. Próbáld meg ezt:Csinalj a pcn egy ures txt fajlt, nevezd at welcome.not-ra es masold a my storage, vagy az sd card gyokerere.(idézet:Patience)
Szia. Ezen már túl vagyok, kipróbáltam, nem jött be. tegnap hoztam haza, érintő cserén volt. Egyből rom cserét csináltam, feltettem a JJ1 gyárit, majd pedig a JJ1 senset. Újraindítás után bemásoltam a welcome.not txt-t, de akkor sem lép tovább a kalibráláson.
Szia. Megnyitottam egy jegyzettömböt, átneveztem welcome.not-ra, lementettem, majd bemásoltam a my storage gyökerébe, txt kiterjesztéssel. Én legalábbis így értelmeztem a leírást. Lehet, hogy welcome néven, és not kiterjesztéssel kellett volna?
Nos a hiba nekem is ugyan az. A tapi csúszik kb. 3 mm-t. Ha alatta bökdösöm a plusznak 3 mm-el akkor hamarabb végzek a képernyő kalibrálással. (ez sajna úgymond normál használat alatt is észrevehető, a csúszás) Rendeltem én is érintőpanelt (digitízert), de kicsit parázok, hogy nem azzal lesz a baj. De akkor mivel?
Véleményem szerint 99% h a digitizer.. de nem vagyok szerelő, csak amiket olvastam már korábban azokból gondolom.. meg józan paraszti ésszel Mi más okozná ezt a jelenséget?
üdvKis segítségek kellenének. kellene valami egyszerűbb Taskbar ... Ez a Rapidos nem teszik nekem, a gyári fekete fehér kellene vagy valami egyszerűbb mint ami most van...Kamera hangot hogy kapcsoljam ki? Valami program van a Wifi.hez olyasmi mint a wifi radar ami folyamatosan keresi a hotspot-okat. iGO-n kívűl lehet valami más navigációt is rárakni? ksözi
Köszi a minősítést, bocsi, hogy nincs józan paraszti eszem 99%-ban. Úgy legyen, hogy csere és kafa, de ha nem majd visszajövök és megkérdezlek még egyszer. Üdv.
Szia A kamera némítást itt megtalálod a linkemben.. You are not allowed to view links. Register or LoginMeg nézz be ide hátha találsz valamit ami kell neked. You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv !Olyan kérdésem lenne,hogy az igo parancsikonját hogy tudom kitenni az asztalra,hogy onnan induljon és ne a storage cardról ?Köszönöm
Ezt nem minősítésnek szántam félre ne értsd! Ez a saját véleményem! Ismétlem nem vagyok hozzá értő de az érintésért a digitizer felelős és ha jól értelmezem amit írtál, hogy ha egy ponton megérinted akkor 3mm-errel arrébb érzékel.. ebből következtettem ki hogy a digitizer a hibás!Bocsánat ha megbántottalak, csak szegíteni akartam!
\windows\Start Menü\Programok\-ba csinálj parancsikont, és utána megtalálod, és már bárhova ki lehet tenni.
Leírnád picit bővebben ha megkérlek ?Köszi előre is
Telepíts fel egy total commandert navigálj vele az igo könyvtárába ahol az exe van és csinlj belöle egy parancs ikont és azt helyezd át a windowst/startmenü/programok mappába! utána megfog jelenni astart menüben! De ugye ha jól értem te viszont a today-re szeretnéd kitenni! Azt nem felt3tlenül lehet mindegyikre kitenni! Melyik felületett használod? Pl Reiben Titanium felületére ki lehet tenni az alsó sávra! SPB Mobile Shellnél is aszem ki lehet tenni!
üdvOlyan kérdésem lenne hogy ehhez a ROM-hoz ( SzoggyariJJ1_21916.nb0 ) , kell a csc-t is az octans-ba feltenni?Mert én így raktam fel: You are not allowed to view links. Register or LoginTehát elég csak a Movinand vagy kell a csc is?