üdv.
Keddtől én is tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek. Vivaz Promat cserélem le rá, anno még egy HP Ipaq-m volt ami Win Mob.-os volt. Remélem azért ez szebben fog kinézni, mert az kb olyan volt mint a számítógépen most egy Win 95.
Lenne pár kérdésem:
-Frissíteni ugyanúgy kell mint anno a Hp pda-n? ( Mem kártyára felmásolni a fájlt és arról automatikusan feltelepül minden?)
-Letöltöttem egy ilyet: Kies_2.2.0.12014_18_7.exe Ezzel csak a gyári hivatalos romokat lehet feltennia főzöttet nem?
-Mi a különbség a Rapid, Naked, Sense ROM-ok közt?
-Melyiket érdemes jelenleg feltenni, ami stabil, kevés memóriát eszik, szép fényképeket lehet vele készíteni, és a legfrissebb?
-Láttam , hogy külön írkáljátok a verziókat , pl.: pda: nxxjg5/ csc: xehjg5/ telefon: xxjf1 Amit felraktom custom romokat azokban mindben benne van az összeshez(pda/phone/csc) a frissités?
egyelőre ennyi lenne. Köszönöm a választ!
Szervusz!
1, kinézet (ha a készenléti állapotra gondolsz) lehet több fajta: Sense, Touchflo 3D, Samsung, Samsung widgetplus, windows mobile... (Bár minnél csicsásabb valami annál lassabb)
2,Frissítés a Kies-sel nem ajánlott, helyette Octans-t használunk, amivel lehet mind gyári mind főzött ROM-ot felpakolni az O2-re (használata előtt nézd át a szóbanforgó topic-ot).
3, Rapid - a ROM-ok szakácsa
, jó ROM-ok, gyorsak van elég sok szabad hely valamint a RAM mennyiség is megfelelő.
Naked - Nincs semmi csicsa benne, ezért gyors mivel több RAM marad szabadon, valamint a fontosabb programok megtalálhatóak benne.
Sense - Sok a csicsa, kevesebb RAM.
4, Ha magyarul szeretnéd használni, akkor mindenképpen a JJ1-es ROM-ot ajánlom (JG5-ös CSC-vel), ez 6.5-ös winmo
Ha lehet angol is akkor pedig a JI1-et is kipróbálhatod ami winmo 6.5.3-as
Mindkét ROM gyors, stabil, kevés memóriát eszik valamint az aksiidő is jó velük.
5, Ha főzött ROM-ot raksz fel előtte fel kell tenned ugyanannak a ROM-nak a gyári verzióját is.
A gyári és a főzött ROM között csak a kiterjesztés a Különbség, (gyári MST-végződésű, a főzött pedig nb0)
frissítéskor ha gyárit frissítesz akkor betallózod az Octans-ba a CSC-t, Movinand-ot és a Phone-t. => érdemes lementened a my storage tartalmát, mert törli róla az adatokat!!!
Ha pedig főzöttet frissítesz akkor az Octans-ba betallózod a CSC-t, PDA-t és a Phone-t.
remélem segít valamit