Üdv Nektek Drága barátaim, mielőtt ki***nám az egészet a p**ba, legyetek szívesek elmogyórózni nehány dolgot.
1. Hogy tudom kikapcsolni a rendszerhangokat? Mit zajong?
Asszony morog és igaza van.
2. Szoggyari_JI1_23569 rom gyors, nem zabálja a memet, nem szopja az akksit, DE NEM MEGY az excel!!! Pedig kellene. Eddig ez volt (volna) a legjobb rom de enélkül nem tudom használni.
3. A Gyári romok és Rapid romjai (a Naked is) csak a bluetooth-al estére 10% és nem is pofáztam sokat rajta. Nem megy el szundiba a kijelző, állandóan világít, viszont billzár magától kioldódik, ellenben az IGO leblokkol egy idő után. MIÉRT?
4. Hangerőszabályzás! Most komolyan minden processz leáll mert hangerőt szabályoztam?? Mi ez szokol rádió?
5. Mi az a "Takarmány rss", mi az a "Telefonkönyvét"?
6. Hogy lehet az elforgatást kiírtani? Minek forog ha nem akarom? Leteszem az asztalra és elfordul? megnéznék egy fejjel lefelé készített képet és nem tudom mert elfordul? Nyomom a tapit és villan akkor csináljon is valamit ne kelljen már kétszer nyomni. Végigpróbáltam nehány configot, de nem jöttek be. 6.1 Szoggyari_JI1_23569 volt a legígéretesebb de hát az excel!
Jelenleg 6.5 21926PFCJJ1 XEHJG5 I8000XXJJ1 és csak szopja az akksit és lassú!
Ez tényleg normális, h egy ilyen drága cucc csak vérnyomásnövelőnek jó? Hú de felb***am az agyamat
Köszi ha válaszra méltattok...Tényleg ne kelljen már kib***ni az ablakon.....
Úgy látszik öregszem:(
Kovácsdezső