2024, 12 18, 22:37:55

Szerző Téma: LG G4 - Custom romok, kernelek  (Megtekintve 80802 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
Re: LG G4 - Custom romok, kernelek
« Reply #125 Dátum: 2016, 04 19, 09:53:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy haragudnank mar? Ezert vagyunk a forumon:-)
Leginkább mert olyan dolgokkal rondítom össze a fórumot, amik alapvető dolgok.... hát már ezer éve csinálok root,stb. és mégis ilyeneket elkövetek.... Szörnyű  :( /pedig a G.Nexus One-al még nem volt ilyen egyszerű minden... /

Ésss, fent van a 4.1 Genisys :) !!!! Szuppper és köszönöm!  O->- Remélem a hü**e screen-lock bajom sem jön elő  :ok:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #126 Dátum: 2016, 04 19, 10:08:08 »
Leginkább mert olyan dolgokkal rondítom össze a fórumot, amik alapvető dolgok.... hát már ezer éve csinálok root,stb. és mégis ilyeneket elkövetek.... Szörnyű  :( /pedig a G.Nexus One-al még nem volt ilyen egyszerű minden... /

Ésss, fent van a 4.1 Genisys :) !!!! Szuppper és köszönöm!  O->- Remélem a hü**e screen-lock bajom sem jön elő  :ok:
Meghogy a Nexust nem egyszeru hackelni? Annal egyszerubb vas nem is letezik:-)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #127 Dátum: 2016, 04 19, 10:10:44 »
Meghogy a Nexust nem egyszeru hackelni? Annal egyszerubb vas nem is letezik:-)
2009-2010-ről beszéljünk .... Nem a mai tudással... (ami nálam meg/el/agyon-kopott...)  :D

Genisys 4.1 tökéletes, semmi hiba nem volt telepítésnél se a beállításoknál! Csodás!!  :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #128 Dátum: 2016, 04 19, 11:31:32 »
2009-2010-ről beszéljünk .... Nem a mai tudással... (ami nálam meg/el/agyon-kopott...)  :D

Genisys 4.1 tökéletes, semmi hiba nem volt telepítésnél se a beállításoknál! Csodás!!  :ok:
Jah oke. En csak a 4-tol kezdve lettem Nexusista:-)

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq x995bt
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Resurrection Remix 5.8.2 [09.04.2017]
« Reply #129 Dátum: 2016, 04 19, 12:33:05 »
Javaslat talán akad. Néztem a képet, de nem tudom melyik TWRP van a készülékeden. Nekem minden rendben van, ilyennel nem találkoztam.
3.0.0.0 át használok. Eddig semmi baj nem volt vele. Egyik pillanatról a másikra nem hajlandó se törölni se flashelni. Mindenre ezt írja ki hogy nem tudja leválasztani a kötetet.Valahogy egy full törlést kellene csinálni. Esetleg újrarakni a twrp-t. Csak azt hittem valaki nálam okosabb tudja, ha esetleg valamilyen beállítás megváltoztatásával meg lehet oldani a problémát.

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről

I'll be back!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #130 Dátum: 2016, 04 19, 16:42:09 »
Hogy haragudnank mar? Ezert vagyunk a forumon:-) A lenyeg, hogy sikerult es mar friss a recoveryd.
+1!  :ok:

Leginkább mert olyan dolgokkal rondítom össze a fórumot, amik alapvető dolgok....
Ezért van, kezitcsókolom.  ;) További jó romolgatást  O->-
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #131 Dátum: 2016, 04 19, 16:51:03 »
Dehogynem minden valasstas kerdese. Azt kell mondani a munkatarsaknak, hogy holnaptol ezen lehet elerni es kesz. Ha kerdezik, hogy miert? Reggelig lehet sorolni az erveket a WhatsApp mellett.

Ha csak bootolni akarsz TWRP-be akkor: fastboot boot twrp-3.0.2-0-h815.img
Ha be is akarod flashelni akkor: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-h815.img
Termeszetesen nyitott bootloader meglete szukseges es az img filet abba a mappaba masolni ahol a platform-tools van.

Nekem még mindig semmi bajom a Viberrel, hibátlanul működik, semmivel sem rosszabb, mint a WhatsApp. A WhatsApp is biztos jó, feltelepítettem, alig van ott valaki az ismerőseim közül. Fogad már el, ha mások mást használnak, neked sem mondja senki, hogy térj át másra a Whatsappról. Legfeljebb akkor tegyél ajánlatot, ha valaki megkér rá, mert a jelenlegivel baja van. ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #132 Dátum: 2016, 04 19, 16:53:23 »
3.0.0.0 át használok. Eddig semmi baj nem volt vele. Egyik pillanatról a másikra nem hajlandó se törölni se flashelni. Mindenre ezt írja ki hogy nem tudja leválasztani a kötetet.Valahogy egy full törlést kellene csinálni. Esetleg újrarakni a twrp-t. Csak azt hittem valaki nálam okosabb tudja, ha esetleg valamilyen beállítás megváltoztatásával meg lehet oldani a problémát.

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről

Neked is és TiaDalma-nak is javaslom az adb-s recovery telepítést. Egyszerű, gyors. Csak amikor végzett, az akkut kell kivenni, majd az ismert power és hangerő gombokkal kell belépni. Nálam csak így volt jó.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #133 Dátum: 2016, 04 19, 16:54:38 »
Akkora barom vagyok .... vagy szamár iáiáiá...  :oops: A recovery parancsot simán kihagytam közüle... ó bakter ...  :angyal: Tudtam, hoyg vmit nem jól csinálok, csak nem voltam bizonyos, de Ti mindig segítetek!  :oops: (ne haragudjatok!)

Jaaa.... :D
Sebaj, ennyi legyen a legnagyobb problémád életedben. :)

Helyesss! Működnie kell! Én még beleraktam az Xposed-t is, meg pár finomságot, meg a dpi-t csökkentettem 550-re. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #134 Dátum: 2016, 04 19, 17:08:58 »
Nekem még mindig semmi bajom a Viberrel, hibátlanul működik, semmivel sem rosszabb, mint a WhatsApp. A WhatsApp is biztos jó, feltelepítettem, alig van ott valaki az ismerőseim közül. Fogad már el, ha mások mást használnak, neked sem mondja senki, hogy térj át másra a Whatsappról. Legfeljebb akkor tegyél ajánlatot, ha valaki megkér rá, mert a jelenlegivel baja van. ;)
Probalj mar meg keresni 3 eves beszelgetesekben Skypeon, Viberen, Hangoutson. Elarulom lehetetlen. WhatsAppon 20 masodperc alatt megtalalom amit keresek akar 2-3 eves beszelgetesi listaban. Minden heten legalabb ket-harom olyan alkalmat tudnek felsorolni amikor vissza kell keresnem valamit egy-egy beszelgetesben. Aztan ott van az end to end titkositas is, a sallang es reklam mentesseg. Ez csak par pelda ami mind mind a zold alkalmazas mellett szol. Arrol, hogy a barati kor, ismerosok, kollegak, csalad nem hasznalja csak mi tehetunk senki mas.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #135 Dátum: 2016, 04 19, 19:44:46 »
Probalj mar meg keresni 3 eves beszelgetesekben Skypeon, Viberen, Hangoutson. Elarulom lehetetlen. WhatsAppon 20 masodperc alatt megtalalom amit keresek akar 2-3 eves beszelgetesi listaban. Minden heten legalabb ket-harom olyan alkalmat tudnek felsorolni amikor vissza kell keresnem valamit egy-egy beszelgetesben. Aztan ott van az end to end titkositas is, a sallang es reklam mentesseg. Ez csak par pelda ami mind mind a zold alkalmazas mellett szol. Arrol, hogy a barati kor, ismerosok, kollegak, csalad nem hasznalja csak mi tehetunk senki mas.

Na látod erre sosem volt szükségem. A régi beszélgetéseket törlöm, mert nem kellenek. Na és nekem a pár hónaposak is régiek, nemhogy a 3 évesek. :D Minek tartsam meg azokat? Szóval még mindig nem vagyok meggyőzve. Egyébként ha ott lennének azok az emberek, akikkel Viberen szoktunk egymásnak írni, akkor azt használnám, nekem mindegy melyik programban írok. A matricák, játékok meg nem érdekelnek, egyiket sem használom. :)
Mondtam korábban, már pár embernek, hogy próbáljuk ki, határozott nem volt a válasz. A jelenlegit már megszokta, működik, nem érdekli egy újabb, másik...
A Skype sajnos telepítve van nagyjából 2 ember miatt, mert mást nem tudnak használni. Nem nagyon használom, mégis ott van néha a nagyobb fogyasztók között. A családban meg van akinek nincs okostelefonja, a laptopjára a viber programot azért sikerült beüzemelni, működik és ez a lényeg.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #136 Dátum: 2016, 04 19, 19:50:54 »
Na látod erre sosem volt szükségem. A régi beszélgetéseket törlöm, mert nem kellenek. Na és nekem a pár hónaposak is régiek, nemhogy a 3 évesek. :D Minek tartsam meg azokat? Szóval még mindig nem vagyok meggyőzve. Egyébként ha ott lennének azok az emberek, akikkel Viberen szoktunk egymásnak írni, akkor azt használnám, nekem mindegy melyik programban írok. A matricák, játékok meg nem érdekelnek, egyiket sem használom. :)
Mondtam korábban, már pár embernek, hogy próbáljuk ki, határozott nem volt a válasz. A jelenlegit már megszokta, működik, nem érdekli egy újabb, másik...
A Skype sajnos telepítve van nagyjából 2 ember miatt, mert mást nem tudnak használni. Nem nagyon használom, mégis ott van néha a nagyobb fogyasztók között. A családban meg van akinek nincs okostelefonja, a laptopjára a viber programot azért sikerült beüzemelni, működik és ez a lényeg.
Jaj nehogy mar ezert essetek egymasnak ??!! :O Plane itt...
Nekem minden kollegam es rokomom viber-ezik, egy osztrak rokonom van aki WhatsUp-ol, igy azt is hasznalom, de sajnos a viber a gyakoribb... Meg a h.faccse messenger, de en nem faccsezom egyeb okok miatt... Most ujkent egy Telegram nevu app-ot ajanlottak, az is egesz joo... Mindenre nyitott vagyok, de az elvarasok iranyaba meghajlom...
Ja es a BB messenger sem volt rossz BB Z10-esen ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #137 Dátum: 2016, 04 19, 20:08:01 »
Jaj nehogy mar ezert essetek egymasnak ??!! :O Plane itt...
Nekem minden kollegam es rokomom viber-ezik, egy osztrak rokonom van aki WhatsUp-ol, igy azt is hasznalom, de sajnos a viber a gyakoribb... Meg a h.faccse messenger, de en nem faccsezom egyeb okok miatt... Most ujkent egy Telegram nevu app-ot ajanlottak, az is egesz joo... Mindenre nyitott vagyok, de az elvarasok iranyaba meghajlom...
Ja es a BB messenger sem volt rossz BB Z10-esen ;)

Részemről nincs itt semmi egymásnak esés, csupán leírtam az álláspontom. Nekem teljesen mindegy melyik üzenetküldőt használjuk, messze nem képezik az életem középpontját. Persze jó lenne, ha csak egy lenne, de nem így van. Beszélni csak nagyon ritkán szoktam akármelyiken, inkább írás, kép küldés van.
Hogy megy a Genisys 4.1? Belaktad már? Minden rendben?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #138 Dátum: 2016, 04 19, 20:40:15 »
A kereses funkcio csak egy erv a sok kozul. Azert tartom meg a beszelgeteseket, mert ertekesek szamomra. Legutobb pl egy funyiro alkatreszeket is arusito weboldalra kerestem ra amit egy baratomnak kuldtem tavaly nyaron. Multheten szuksegem volt ra. Annyit irtam be a keresobe, hogy: funyiro. Asszem a harmadik vagy negyedik talalatnal volt a link amit kerestem. A kereses nem volt tobb 20 masodpercnel. Irtad, hogy nem erdekelnek a jatekok meg matricak. Na azok engem sem. Nem is szeretem az ilyen felesleges sallangokat. Szerencsere a zold alkalmazas ezektol teljes mertekben mentes. Hianyossag volt eddig a PC-s kliens. Nem teljes erteku ugyan a WhatsApp web, de irkalni lehet rajta es nem kell telepiteni. Ugyanugy ott lesznek a telefonodon is amiket weben irtal. Ez nagyon hasznos lehet, mert cegeknel nem engednek alltalaban telepiteni. Annyi eszuk meg mar nincs a rendszergazdaknak (tisztelet a kivetelnek), hogy a weboldalt tiltsak. A Google Drive backup/restore szinten nagyon hasznos. Nem kell a Whatsapp mappat rangatni telefonrol a gepre egy-egy full gyalu vagy uj telefonra valo atkoltozesnel. Vegul, de nem utolso sorban a hanghivasok messzemenoen a legjobb minosegu. Ezt olyan baratomtol tudom aki hasznal meg ezen kivul Signal-t, Viber-t, Skype-ot meg egy valami masikat is ami fizetos csak nem jut eszembe most a neve. Ezek mind pozitiv ervek az alkalmazas mellett akar hasznalja barki is a felsorolt feature-oket akar nem.

Ezzel szemben a Viber felhasznalok tobbsege mit tufnak felhozni az alkalmazas mellett? Ha' aze' hasznalom, mer' ezen van fent mndenki! Na ez az ami nem erv! Nem az alkalmazast minositi. Komolyan mondom beleirhatna a Rakuten a changelogjaba ezt a mondatot:-D

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #139 Dátum: 2016, 04 19, 21:28:05 »
....
Hogy megy a Genisys 4.1? Belaktad már? Minden rendben?
Szupergyors... Most mintha gyorsabban is merülne a megszokottnál, dee talán én nyúzom agyon :D
Ez a sok testreszabhatóság, meg a 3.7-es Genisys Theme szintén roppant szimpi...
CM függô voltam, de úgy tûnik mintha a kapkodásban lemaradtak volna...
De nem adom fel azt sem, hogy kipróbáljam...
Most a TWRP 3.0.2.0-ja van fent, hibátlan... Pár napja beszereztem egy 64GB-os SD-t a mentések és rom.zip-ek számára, így már avval is könnyebb...
Félem a dolgot, hogy a G4 fejlesztés elhalványul, de egyenlôre semmit nem bántam meg az unlock miatt :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #140 Dátum: 2016, 04 19, 22:13:19 »
Csak, hogy ne legyek annyira Viber ellenes. Itt van harom erv: You are not allowed to view links. Register or Login
Bar ez csak kapalozas, felzarkozas a WhatsApphoz.

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq x995bt
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Resurrection Remix 5.8.2 [09.04.2017]
« Reply #141 Dátum: 2016, 04 20, 15:14:17 »
adb-s fastboot-os telepítéssel feltettem a legújabb verziójú twrp-t. Sajnos az eredmény ugyanaz,nem enged törölni telepíteni.Mindenre azt írja ki hogy az eszköz foglalt.Sőt ha simán rádugod gépre és fájlkezelővel akarsz másolni azt sem engedi.Akkor is azt írja,hogy az eszköz foglalt.Olyan mintha read only jogosultságom lenne az egész filerendszer felett.Ez is csak velem fordulhat elő! >:( A viber vs. whatsapp elmélkedéshez visszatérve én mindkettőt használom. A viber néha megmakacsolja magát és nem hajlandó továbbítani a képeket.Ezért erre a másikat szoktam használni ezzel ilyen probléma soha nem volt.A whattsappnak pont ezen a készüléken van egy olyan idegesítő hibája,hogy villogtatja a ledet azután is hogy megnézted az üzenetet.Ezt romtól függetlenül tudja produkálni.A vibert el kell ismerni itt Magyarországon hatványokkal többen használják.
Ha vki jobban ért a linuxhoz mint én segítsen egy jó tanáccsal!
I'll be back!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #142 Dátum: 2016, 04 20, 15:28:23 »
adb-s fastboot-os telepítéssel feltettem a legújabb verziójú twrp-t. Sajnos az eredmény ugyanaz,nem enged törölni telepíteni.Mindenre azt írja ki hogy az eszköz foglalt.Sőt ha simán rádugod gépre és fájlkezelővel akarsz másolni azt sem engedi.Akkor is azt írja,hogy az eszköz foglalt.Olyan mintha read only jogosultságom lenne az egész filerendszer felett.Ez is csak velem fordulhat elő! >:( A viber vs. whatsapp elmélkedéshez visszatérve én mindkettőt használom. A viber néha megmakacsolja magát és nem hajlandó továbbítani a képeket.Ezért erre a másikat szoktam használni ezzel ilyen probléma soha nem volt.A whattsappnak pont ezen a készüléken van egy olyan idegesítő hibája,hogy villogtatja a ledet azután is hogy megnézted az üzenetet.Ezt romtól függetlenül tudja produkálni.A vibert el kell ismerni itt Magyarországon hatványokkal többen használják.
Ha vki jobban ért a linuxhoz mint én segítsen egy jó tanáccsal!

Akkor szerintem az LGUP-pal nyomj neki egy gyári romot teljes gyalulással, aztán kezdj újra mindent. Ja igen, egy dolog még eszembe jutott: ugye nincs bekapcsolva az telefon titkosítás a biztonság menüben?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #143 Dátum: 2016, 04 20, 15:32:29 »
Csak, hogy ne legyek annyira Viber ellenes. Itt van harom erv: You are not allowed to view links. Register or Login
Bar ez csak kapalozas, felzarkozas a WhatsApphoz.

Én nem vagyok egyik ellen sem, viszont senkit sem akarok megtéríteni. Igazából tökmindegy melyiken, csak el tudjuk érni egymást, lehessen képet, fájlt küldeni, írni, esetleg beszélni. A beszélgetés annyira nem fontos, korlátlan csomagban vagyok... Egyszer felhívom/felhívtam a figyelmet, aztán ha nincs rá reakció, vagy ellenkezik, akkor elfogadom. Nálam telepítve van a Viber, Hangouts, Messenger, Skype és WhatsApp. Valamelyiken csak elérnek/elérem akit kell... :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #144 Dátum: 2016, 04 20, 15:35:08 »
Szupergyors... Most mintha gyorsabban is merülne a megszokottnál, dee talán én nyúzom agyon :D
Ez a sok testreszabhatóság, meg a 3.7-es Genisys Theme szintén roppant szimpi...
CM függô voltam, de úgy tûnik mintha a kapkodásban lemaradtak volna...
De nem adom fel azt sem, hogy kipróbáljam...
Most a TWRP 3.0.2.0-ja van fent, hibátlan... Pár napja beszereztem egy 64GB-os SD-t a mentések és rom.zip-ek számára, így már avval is könnyebb...
Félem a dolgot, hogy a G4 fejlesztés elhalványul, de egyenlôre semmit nem bántam meg az unlock miatt :)

Jó lett az biztos, én a témát nem raktam fel. A CM meg nekem jelenleg két dolog miatt nem jó: az autóban az androidos fejegységemhez mint telefon nem csatlakozik, a fényképezés eredménye nagyítva apró piros zsizsikes a beépített programmal. Na meg persze azért a gyári dolgok néha jól jönnek, mint például a két ablakos mód, a lebegő appok.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #145 Dátum: 2016, 04 20, 17:33:06 »
Én nem vagyok egyik ellen sem, viszont senkit sem akarok megtéríteni. Igazából tökmindegy melyiken, csak el tudjuk érni egymást, lehessen képet, fájlt küldeni, írni, esetleg beszélni. A beszélgetés annyira nem fontos, korlátlan csomagban vagyok... Egyszer felhívom/felhívtam a figyelmet, aztán ha nincs rá reakció, vagy ellenkezik, akkor elfogadom. Nálam telepítve van a Viber, Hangouts, Messenger, Skype és WhatsApp. Valamelyiken csak elérnek/elérem akit kell... :D
Nem szeretnék belefolyni (nekem főleg nem illik offolni.. :D :D ) , csak egy tapasztalat: Én kettős user vagyok. Signal messenger a valóban privát, világ elől elrejteni kívánt tartalmakra. A többi csevegő közül azért kezdtem el a WhatsApp-ot, mert itt működik a mobilnettel való telefonálás, sehol máshol. ;) Tudtommal ez ma sincs másképp.
Signal pedig kopik, mert a fejlesztői kezetráztak Cukiék WhatsApp-jával, és most már ők is ugyanúgy titkosítanak.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #146 Dátum: 2016, 04 21, 11:25:40 »
...
...
Nos az akksi merülésről (Genisys 4.1 ugye). 
Tegnap 16h-kor feltöltöttem, kicsit aktívabban használtam és a7,5 óra múlva kinyúlt...
Ha megy a wifi vagy a net, valami - beállítás  :hmm: - rettenetesen szívja ...  :(
A Recy-ben jól emlékszem, hogy van battery reset vagy hasonló?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #147 Dátum: 2016, 04 21, 17:14:46 »
Nos az akksi merülésről (Genisys 4.1 ugye). 
Tegnap 16h-kor feltöltöttem, kicsit aktívabban használtam és a7,5 óra múlva kinyúlt...
Ha megy a wifi vagy a net, valami - beállítás  :hmm: - rettenetesen szívja ...  :(
A Recy-ben jól emlékszem, hogy van battery reset vagy hasonló?

Mit jelent az, hogy kicsit aktívabban? 4-5 óra képernyőidőt tud kb. Mennyi volt nálad 7,5 óra után? Gyanítom, hogy 4-5 óra körül... És mobilnettel mindig jobban merül, mint wifin, de itt a képernyő a legnagyobb fogyasztó.
Milyen programokat használsz? Melyek használják a netet folyamatosan?

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #148 Dátum: 2016, 04 21, 19:32:43 »
Mit jelent az, hogy kicsit aktívabban? 4-5 óra képernyőidőt tud kb. Mennyi volt nálad 7,5 óra után? Gyanítom, hogy 4-5 óra körül... És mobilnettel mindig jobban merül, mint wifin, de itt a képernyő a legnagyobb fogyasztó.
Milyen programokat használsz? Melyek használják a netet folyamatosan?
Oke, ha azt mondod ez rendben van, elfogadom...
Egyebkent mobilnetet nem hasznalok, mert ceges elofizetes es 50MB van rajta ( juppi :D ), de direkt screenshot-oltam, hogy tudjam hasonlirani...
Kepernyo hasznalat 2h48m es a legtobbet a Brain it On jatek ment rajta, net nelkul ugye...
Deeee ha ez igy ok, akkor nem okvetetlenkedem :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #149 Dátum: 2016, 04 21, 21:46:52 »
Oke, ha azt mondod ez rendben van, elfogadom...
Egyebkent mobilnetet nem hasznalok, mert ceges elofizetes es 50MB van rajta ( juppi :D ), de direkt screenshot-oltam, hogy tudjam hasonlirani...
Kepernyo hasznalat 2h48m es a legtobbet a Brain it On jatek ment rajta, net nelkul ugye...
Deeee ha ez igy ok, akkor nem okvetetlenkedem :)

A játékok jobban eszik az akkut általában. Különben meg nézzük meg pár nap múlva hogy alakul az üzemidő.