Probalj mar meg keresni 3 eves beszelgetesekben Skypeon, Viberen, Hangoutson. Elarulom lehetetlen. WhatsAppon 20 masodperc alatt megtalalom amit keresek akar 2-3 eves beszelgetesi listaban. Minden heten legalabb ket-harom olyan alkalmat tudnek felsorolni amikor vissza kell keresnem valamit egy-egy beszelgetesben. Aztan ott van az end to end titkositas is, a sallang es reklam mentesseg. Ez csak par pelda ami mind mind a zold alkalmazas mellett szol. Arrol, hogy a barati kor, ismerosok, kollegak, csalad nem hasznalja csak mi tehetunk senki mas.
Na látod erre sosem volt szükségem. A régi beszélgetéseket törlöm, mert nem kellenek. Na és nekem a pár hónaposak is régiek, nemhogy a 3 évesek.
Minek tartsam meg azokat? Szóval még mindig nem vagyok meggyőzve. Egyébként ha ott lennének azok az emberek, akikkel Viberen szoktunk egymásnak írni, akkor azt használnám, nekem mindegy melyik programban írok. A matricák, játékok meg nem érdekelnek, egyiket sem használom.
Mondtam korábban, már pár embernek, hogy próbáljuk ki, határozott nem volt a válasz. A jelenlegit már megszokta, működik, nem érdekli egy újabb, másik...
A Skype sajnos telepítve van nagyjából 2 ember miatt, mert mást nem tudnak használni. Nem nagyon használom, mégis ott van néha a nagyobb fogyasztók között. A családban meg van akinek nincs okostelefonja, a laptopjára a viber programot azért sikerült beüzemelni, működik és ez a lényeg.