Nem ertem az embereket akik kinlodnak az Xposed frameworkel. Kokany szar az egesz ugy ahogy van. Egyszer probaltam ki egy ket modult, de azt is csak azert, hogy kipipalhassam ez is meg volt. Normalis custom ROM kell amiben minden festure benne van amit hasznalni akarsz. Mondjuk konnyen beszel az aki Nexus vonalon mozog:-)
Hihetetlen fazon vagy...
Fikázáson kívül van más gondolat is ami kiesik belőled? De most komolyan. Már kissé unalmas amit művelsz néha. Szar ez, szar az. Fikázol más fórumot is mert ott is szarok vannak, miközben ott nem látok ilyen hozzászólást, mint amiket tőled már elég sokszor láttam. Nem unod még? Fogadd már el, hogy eltérőek az igények, szokások, ízlések. Elég egyszer leírnod, ha valami szerinted és neked nem tetszik és hogy miért. Aztán majd mindenki rájön egyszer, ha az a valami tényleg rossz neki is.
Na és hogy az általad egyszer ki tudja mikor kipróbált, szerinted kókány szar Xposed-ra is írjak: nagyon is jó találmány, gyárilag benne kellene lennie a rendszerben akár a Gravitboxxal együtt. Az autóban a teljes képernyős (idióta volt aki ezt kitalálta) fekvő billentyűzetet normál nézetűre tudtam vele állítani, így minden más is látok.
A G4-en meg haszálom a G4 You are not allowed to view links.
Register or
Login-ot (You are not allowed to view links.
Register or
Login), amivel elég részletes beállítási lehetőségek sorát kapjuk hasonlóan a Gravityboxhoz. Pár dolog, ami eszembejut, de az oldalon minden le van írva: ezzel én középre raktam az órát, a lehúzott redőnyön az óra mellett látszik az ébresztés ideje is, levettem az akku ikont, elég nekem az xx% érték, bekapcsoltam a telefonbeszélgetés rögzítést (ami bluetoothon is gyönyörűen felvesz mindent), kikapcsoltam a kamera hangokat, a navbar-on 5 helyett 7 funkciót raktam ki köztük a normál menüt is és párnak a különböző érintésmódját átvariáltam, a recent apps képernyőre alulra ki van rakva a memória használat, bővített újraindítás (pl.mindjárt a recoverybe), stb.