2024, 12 19, 00:57:36

Szerző Téma: LG G4 - Custom romok, kernelek  (Megtekintve 80809 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: LG G4 - Custom romok, kernelek
« Reply #175 Dátum: 2016, 04 27, 15:19:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Teljesen igazad van, de Magyarországon akkor is a vibert hype-olják vmiért. Tehát szükség van rá.
En szerencsere meg tudtam oldani par evvel ezelott, hogy ne legyen ra szuksegem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #176 Dátum: 2016, 04 27, 15:23:47 »
A 81-es Xposed jól működik vele, a 83-as nem. Ezt írták is az xda-n. Nálam ugyanolyan jól működik a 81-es a 4.2-n, mint a 4.1-en.
Nem ertem az embereket akik kinlodnak az Xposed frameworkel. Kokany szar az egesz ugy ahogy van. Egyszer probaltam ki egy ket modult, de azt is csak azert, hogy kipipalhassam ez is meg volt. Normalis custom ROM kell amiben minden festure benne van amit hasznalni akarsz. Mondjuk konnyen beszel az aki Nexus vonalon mozog:-)

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq x995bt
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Resurrection Remix 5.8.2 [09.04.2017]
« Reply #177 Dátum: 2016, 04 27, 15:32:59 »
Nem ertem az embereket akik kinlodnak az Xposed frameworkel. Kokany szar az egesz ugy ahogy van. Egyszer probaltam ki egy ket modult, de azt is csak azert, hogy kipipalhassam ez is meg volt. Normalis custom ROM kell amiben minden festure benne van amit hasznalni akarsz. Mondjuk konnyen beszel az aki Nexus vonalon mozog:-)
Hát akkor én egy meg nem értett ember vagyok! :DNekem a gravitybox miatt kellene,mert már  nagyon megszoktam egy-két beállítást. Meg mostmár csak azért is mert felidegesített, hogy nem tudom telepíteni, és kihívást jelent a probléma megoldása. Most feltettem az xda oldaláról letölthető 3.0-s alfa verziót,de azzal sem hajlandó működni.Frissebb verziót akar.
I'll be back!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #178 Dátum: 2016, 04 27, 15:52:01 »
Hát akkor én egy meg nem értett ember vagyok! :DNekem a gravitybox miatt kellene,mert már  nagyon megszoktam egy-két beállítást. Meg mostmár csak azért is mert felidegesített, hogy nem tudom telepíteni, és kihívást jelent a probléma megoldása. Most feltettem az xda oldaláról letölthető 3.0-s alfa verziót,de azzal sem hajlandó működni.Frissebb verziót akar.
Hallottam, lattam mar hirekben a Gravitybox-ot, de nem ismerem. Milyen beallitasok azok amiket hianyolsz?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #179 Dátum: 2016, 04 27, 16:19:26 »
Azt mondjátok meg, mi lehet az oka annak, ha mostmár minden alkalommal kifagy a telefonom?
Bedugtam a töltőt, kifagyott... Rányomtam egy appra, kifagyott...
Backup-al visszatettem a 4.1-es mentett rendszerem, de és az előbb az újonnan telepített 4.2 is fagyott. Tehát valami más oka lehet, de nem sejtem hogy mi...
Túlmelegedhet vagy mi a csuda ???  :hmm: :hmm:

Talán nem alaplap hibás... Mert még az is előfordulhat.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #180 Dátum: 2016, 04 27, 16:35:53 »
Mit értesz az alatt hogy 81 és 83as? Gondolom a verziószámát, de én csak olyat találok, hogy 2.7...Hol keressem? Vajon miért nincs benne,hiszen előzőben benne volt?(Ez csak hangos gondolkodás) :hmm:

Itt láthatod a letölthető zip-eket, amelyek közül nálam az xposed-v81-sdk23-arm64.zip lett telepítve recoveryben.
Ezt jelenleg az You are not allowed to view links. Register or Login telepítésével lehet telepíteni, illetve itt lehet a modulokat is letölteni, bekapcsolni, de ezt szerintem ismered.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #181 Dátum: 2016, 04 27, 16:53:08 »

Hihetetlen fazon vagy...  :hmm: Fikázáson kívül van más gondolat is ami kiesik belőled? De most komolyan. Már kissé unalmas amit művelsz néha. Szar ez, szar az. Fikázol más fórumot is mert ott is szarok vannak, miközben ott nem látok ilyen hozzászólást, mint amiket tőled már elég sokszor láttam. Nem unod még? Fogadd már el, hogy eltérőek az igények, szokások, ízlések. Elég egyszer leírnod, ha valami szerinted és neked nem tetszik és hogy miért. Aztán majd mindenki rájön egyszer, ha az a valami tényleg rossz neki is. ;)

Na és hogy az általad egyszer ki tudja mikor kipróbált, szerinted kókány szar Xposed-ra is írjak: nagyon is jó találmány, gyárilag benne kellene lennie a rendszerben akár a Gravitboxxal együtt. Az autóban a teljes képernyős (idióta volt aki ezt kitalálta) fekvő billentyűzetet normál nézetűre tudtam vele állítani, így minden más is látok.
A G4-en meg haszálom a G4 You are not allowed to view links. Register or Login-ot (You are not allowed to view links. Register or Login), amivel elég részletes beállítási lehetőségek sorát kapjuk hasonlóan a Gravityboxhoz. Pár dolog, ami eszembejut, de az oldalon minden le van írva: ezzel én középre raktam az órát, a lehúzott redőnyön az óra mellett látszik az ébresztés ideje is, levettem az akku ikont, elég nekem az xx% érték, bekapcsoltam a telefonbeszélgetés rögzítést (ami bluetoothon is gyönyörűen felvesz mindent), kikapcsoltam a kamera hangokat, a navbar-on 5 helyett 7 funkciót raktam ki köztük a normál menüt is és párnak a különböző érintésmódját átvariáltam, a recent apps képernyőre alulra ki van rakva a memória használat, bővített újraindítás (pl.mindjárt a recoverybe), stb.

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #182 Dátum: 2016, 04 27, 17:13:11 »
Hallottam, lattam mar hirekben a Gravitybox-ot, de nem ismerem. Milyen beallitasok azok amiket hianyolsz?
Az adatforgalom kijelzést, az akkumulátor töltöttség kijelzést nagy számra állítottam plussz egy állapotjelző csík jelzi a töltöttséget.Köszi Sharp az újabb segítséget,az általad leírt linkkel már működik az xposed, úgyhogy van nagy öröm és boldogság! :D :taps: :ok:
I'll be back!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #183 Dátum: 2016, 04 27, 17:13:22 »
Hihetetlen fazon vagy...  :hmm: Fikázáson kívül van más gondolat is ami kiesik belőled? De most komolyan. Már kissé unalmas amit művelsz néha. Szar ez, szar az. Fikázol más fórumot is mert ott is szarok vannak, miközben ott nem látok ilyen hozzászólást, mint amiket tőled már elég sokszor láttam. Nem unod még? Fogadd már el, hogy eltérőek az igények, szokások, ízlések. Elég egyszer leírnod, ha valami szerinted és neked nem tetszik és hogy miért. Aztán majd mindenki rájön egyszer, ha az a valami tényleg rossz neki is. ;)

Na és hogy az általad egyszer ki tudja mikor kipróbált, szerinted kókány szar Xposed-ra is írjak: nagyon is jó találmány, gyárilag benne kellene lennie a rendszerben akár a Gravitboxxal együtt. Az autóban a teljes képernyős (idióta volt aki ezt kitalálta) fekvő billentyűzetet normál nézetűre tudtam vele állítani, így minden más is látok.
A G4-en meg haszálom a G4 You are not allowed to view links. Register or Login-ot (You are not allowed to view links. Register or Login), amivel elég részletes beállítási lehetőségek sorát kapjuk hasonlóan a Gravityboxhoz. Pár dolog, ami eszembejut, de az oldalon minden le van írva: ezzel én középre raktam az órát, a lehúzott redőnyön az óra mellett látszik az ébresztés ideje is, levettem az akku ikont, elég nekem az xx% érték, bekapcsoltam a telefonbeszélgetés rögzítést (ami bluetoothon is gyönyörűen felvesz mindent), kikapcsoltam a kamera hangokat, a navbar-on 5 helyett 7 funkciót raktam ki köztük a normál menüt is és párnak a különböző érintésmódját átvariáltam, a recent apps képernyőre alulra ki van rakva a memória használat, bővített újraindítás (pl.mindjárt a recoverybe), stb.

Sharp te nem ismersz engem. Nem vagyok hihetetlen fazon es legyszives ne is minosits, mert en sem tettem rolad ezt sohasem. Kerdezd meg Tarsy-t, animoo-t, Nagydarab2-t, moco-t, hogy milyen "fazon" vagyok valojaban? Ok ismernek.

Ami szar azt meg is tudom indokolni, hogy miert az. Nem a levegobe beszelek. Az Xposed fw nem csak szerintem kokanyolas. Fejlesztesben jartas emberek allitjak, akik nalam sokkal tobbet ertenek a temahoz. Rengeteg hiba van amik elojonnek az installalasa utan, de elotte nem tapasztaltak.

Amket felsoroltal dolgokat egy Pure Nexus ROM pl alapbol tudja Nexus vonalon. A hivasrogzitesre meg tengernyi alkalmazas van jobbnal jobbak a Play-en. Olyan is ami bt-on keresztul is felveszi mindket oldal hangjat. Errol Nagydarab tudna regenyt irni. Neki a vesszoparipaja a ket oldali hivasrogzites blutyukon keresztul.

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #184 Dátum: 2016, 04 27, 17:57:00 »
Arra jó volt ez a szóváltás, hogy megtudtam a G4hez is tweaksbox! Idáig azt hittem csak a G2-3 hoz van.Alig páran követjük ezt a fórumot,kár lenne veszekedni!
I'll be back!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #185 Dátum: 2016, 04 27, 18:11:47 »
Arra jó volt ez a szóváltás, hogy megtudtam a G4hez is tweaksbox! Idáig azt hittem csak a G2-3 hoz van.Alig páran követjük ezt a fórumot,kár lenne veszekedni!
Teljes mertekben egyetertek +1.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #186 Dátum: 2016, 04 27, 18:16:16 »
Sharp te nem ismersz engem. Nem vagyok hihetetlen fazon es legyszives ne is minosits, mert en sem tettem rolad ezt sohasem. Kerdezd meg Tarsy-t, animoo-t, Nagydarab2-t, moco-t, hogy milyen "fazon" vagyok valojaban? Ok ismernek.

Ami szar azt meg is tudom indokolni, hogy miert az. Nem a levegobe beszelek. Az Xposed fw nem csak szerintem kokanyolas. Fejlesztesben jartas emberek allitjak, akik nalam sokkal tobbet ertenek a temahoz. Rengeteg hiba van amik elojonnek az installalasa utan, de elotte nem tapasztaltak.

Amket felsoroltal dolgokat egy Pure Nexus ROM pl alapbol tudja Nexus vonalon. A hivasrogzitesre meg tengernyi alkalmazas van jobbnal jobbak a Play-en. Olyan is ami bt-on keresztul is felveszi mindket oldal hangjat. Errol Nagydarab tudna regenyt irni. Neki a vesszoparipaja a ket oldali hivasrogzites blutyukon keresztul.

Le semmiképpen nem minősítelek, ha erre gondoltál. Eszemben sincs, mert valóban nem ismerlek az életben. Nem is gondoltam, hogy rossz ember lennél. Viszont néha amiket írsz számomra olykor picit túlzó, főleg hogy sokszor írod le ugyanazt. Nincs probléma, csak kikívánkozott belőlem és mint kissé szakmaibb érdeklődésűt érdekelnek a miértek is. Tudom, hogy vannak különböző hívásrögzítő programok, azonban ez a megoldás magán a tárcsázás utáni képernyőn aktiválható, kézre esik ha kell. Nekem automata nem kell.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #187 Dátum: 2016, 04 27, 18:17:25 »

Részemről nincs veszekedés, az másként néz ki. :)
És igen az itt is működik.

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #188 Dátum: 2016, 04 28, 08:23:50 »
Visszatérve az eredeti témánkhoz ....  :angyal:
Reggel, friss szem- :shock: -ekkel újra feltettem a Genisys 4.2-es romot full wipe meg format meg mindennel együtt, és így működik végre!
Nagyon örülnék, hogyha fejlesztenének az alkotók valamiféle upgrade módot ezeknek a romoknak, picit könnyebben megoldaná a frissítést... Tudom, tudom, nagyobb/kardinális váltásoknál ez nem megoldható, de mégis kedvelném ....
A statusbar egyébként meg egész elfogadhatóan testre szabható (akksi ikon, óra középre, stb.) a Genisys theme -el  :ok: (Persze annak, aki ezt a romot használja...)
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2016, 04 28, 19:08:43 »
Reggel, friss szem- :shock: -ekkel újra feltettem a Genisys 4.2-es romot full wipe meg format meg mindennel együtt, és így működik végre!
Nagyon örülnék, hogyha fejlesztenének az alkotók valamiféle upgrade módot ezeknek a romoknak, picit könnyebben megoldaná a frissítést... Tudom, tudom, nagyobb/kardinális váltásoknál ez nem megoldható, de mégis kedvelném ....
A statusbar egyébként meg egész elfogadhatóan testre szabható (akksi ikon, óra középre, stb.) a Genisys theme -el  :ok: (Persze annak, aki ezt a romot használja...)
Nah ennek örülök! Akkor ma már megérte felkelni! :ok:
I'll be back!

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #190 Dátum: 2016, 04 29, 10:43:21 »
Nah ennek örülök! Akkor ma már megérte felkelni! :ok:
Sajnos a lefagyás probléma ismét előjött, feltételezem egyedi probléma így visszatettem a gyári romot és elfelejtem a root/rom kérdéskört egy időre...  :( Másnak látszólag minden szuperál, be kell látnom, nálam negatívak a hullámok :(
Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek hozzá, mert a romok alapvetően nagyon jók, én még egy sörre valót is küldtem a Genisys bandának ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #191 Dátum: 2016, 04 29, 11:33:30 »
Sajnos a lefagyás probléma ismét előjött, feltételezem egyedi probléma így visszatettem a gyári romot és elfelejtem a root/rom kérdéskört egy időre...  :( Másnak látszólag minden szuperál, be kell látnom, nálam negatívak a hullámok :(
Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek hozzá, mert a romok alapvetően nagyon jók, én még egy sörre valót is küldtem a Genisys bandának ;)

Merre vagy az országban? Ha közel Szegedhez, akkor szívesen megnézem mit produkál a készüléked.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #192 Dátum: 2016, 05 02, 17:14:10 »
Merre vagy az országban? Ha közel Szegedhez, akkor szívesen megnézem mit produkál a készüléked.
Köszi szépen, de elég korlátozottan, Budapesten. Még most a munkám sem engedi, hogy kiszabaduljak a rettenetből... :( Ez egy ilyen időszak... De köszönöm a felajánlást!  :-*
Picit azt hiszem feladtam a rom dolgot egyelőre :-X Megértettem pl. a másik topikban írt azon "választ", hogy a sok rom nem ír mindent felül még format-nál vagy factory reset-nél sem, így összegabalyodhat...

ZOK

• Vendég
« Reply #193 Dátum: 2016, 05 03, 17:39:07 »

Feltettem,csak miattad (najó túlzok)  :) de símán megy wipe al. 3.7 ről.

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #194 Dátum: 2016, 05 04, 10:19:12 »

Nem értem az embereket akik nem értenek valamihez miért nem tesznek lakatot a szájukra....
Én pl használom a greenyfy,Youtube adaway,blured system UI,xled g4 tweakbox modulokat és haver semmi kókányság tökéletesen teszik a dolgukat....
Javaslom nem hirtelen felindulásból és szakamaiatlan kommenttelés mellőzését.HA kérdésed lenne xposed-el kapcsolatban segítek.Pont,hogy mi az hogy "normál"custom rom?
Pont a custom romok kókányoltak sok beteges szakács felesleges vizuális és szoftveres káoszuk miatt

Nem jobb magadnak építeni egy stock alapú rendszert?(Ha stockot akarsz természetesen nem CM és tsai.)
Manapság ez könyebb mint valaha hála az xposednek
Persze szükség lehet portokra nem kétlem én is használom most  a v10 kamera appját....

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2016, 05 04, 10:34:52 »
Nem értem az embereket akik nem értenek valamihez miért nem tesznek lakatot a szájukra....
Én pl használom a greenyfy,Youtube adaway,blured system UI,xled g4 tweakbox modulokat és haver semmi kókányság tökéletesen teszik a dolgukat....
Javaslom nem hirtelen felindulásból és szakamaiatlan kommenttelés mellőzését.HA kérdésed lenne xposed-el kapcsolatban segítek.Pont,hogy mi az hogy "normál"custom rom?
Pont a custom romok kókányoltak sok beteges szakács felesleges vizuális és szoftveres káoszuk miatt

Nem jobb magadnak építeni egy stock alapú rendszert?(Ha stockot akarsz természetesen nem CM és tsai.)
Manapság ez könyebb mint valaha hála az xposednek
Persze szükség lehet portokra nem kétlem én is használom most  a v10 kamera appját....
Ez a v10 kamera app engem érdekelne honnan és milyen módszerrel telepítetted? Esetleg van arra megoldás, hogy a hívást illetve az sms stb érkezését a vaku led villogással jelezze? Tudom millió+egy alkalmazás van az áruházban erre,de egy ilyen xposedos megoldás érdekelne!Köszi
I'll be back!

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #196 Dátum: 2016, 05 04, 11:21:22 »
Ez a v10 kamera app engem érdekelne honnan és milyen módszerrel telepítetted? Esetleg van arra megoldás, hogy a hívást illetve az sms stb érkezését a vaku led villogással jelezze? Tudom millió+egy alkalmazás van az áruházban erre,de egy ilyen xposedos megoldás érdekelne!Köszi
Közben az XDA fórumon megtaláltam a v10es kamera appot, feltettem van benne egy pár plussz funkció a g4eshez képest. Nekem elnyerte a tetszésem,ki is cseréltem.
I'll be back!

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #197 Dátum: 2016, 05 04, 11:35:47 »
Közben az XDA fórumon megtaláltam a v10es kamera appot, feltettem van benne egy pár plussz funkció a g4eshez képest. Nekem elnyerte a tetszésem,ki is cseréltem.
Viszont nem hajlandó az sd kártyára menteni...Azt írja tele van az sd pedig van vagy 20 giga szabadon. :( :shock:
I'll be back!

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
« Reply #198 Dátum: 2016, 05 04, 11:56:38 »
Viszont nem hajlandó az sd kártyára menteni...Azt írja tele van az sd pedig van vagy 20 giga szabadon. :( :shock:
Magamban beszélgetek,de nem azért így, hogy a hozzászólásaim számát növeljem. ;) Szóval azt írják az okosok,hogy system appként kell telepíteni és akkor hajlandó sd kártyára menteni.(persze ha jól értelmezem) De ezt hogy a viharba kell csinálni?
I'll be back!

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #199 Dátum: 2016, 05 04, 12:28:48 »
Feltettem,csak miattad (najó túlzok)  :) de símán megy wipe al. 3.7 ről.

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről
Ej de joó dolgom van itt  :angyal: :-*
Deee most komolyra fordítva, ez nagyon joó hír és köszönöm, hogy kipróbáltad!  :ok:
Így akkor bátrabban fogok nekifutni, majd ha sikerül visszapakolnom használhatóan a Genisys romot  :oops: