Na örülök, hogy jó lett. Nekem nem rémlik ilyen kérdés...
Láttam, hogy kijött a 4.2, de még nem néztem meg mi a változás. Most megnézem.
Amikor "szűzen" felrakod a TWRP-t akkor teszi fel rögtön a kérdést, hogy megtartod-e csak olvashatónak a rendszer partíciót. Még figyelmeztet is nagyon kedvesen, hogy ha nem akkor a TWRP nem tudja megakadályozni, hogy módosítva legyen.Ezzel még nem is lenne gond,mert mondjuk az 5 éves fiam játszik a telefonommal biztosan nem fog téglát csinálni belőle.Na de van ott egy olyan opció,hogy "többet ne jelenjen meg ez a képernyő" ha ezt kipipálod és a rendszerpartíciót read onlyvá tetted, akkor SEHOGY nem tudod visszacsinálni!Amikor formázni,telepíteni akarsz csak egy "sikertelen" üzenettel küld el melegebb éghajlatra.Azért megkérdezném a programozókat,hogy erre mi szükség?Szerintük mi a fenének tölt le az ember módosított recoveryt ha nem azért,hogy alternatív romokat rakjon fel?Ha már van benne ilyen védelem, miért nem lehet vmi pin kóddal vagy retinaszkennelés után ezt feloldani?Összefoglalva aki véletlenül kipipálja, annak a javítás módja: LGUP teljes gyalulás vmelyik MM rom felrakása,TWRP felrakás ADB,Fastboot kombóval.Majd a kiválasztott szimpatikus rom flash.
A genisys 4.2-vel szerintem próbálnak egy G5-ös készüléket a kezünkbe adni a fejlesztők.Új ikonkészlet,megváltoztatott menük.Nekem tetszik.Viszont xposed nincsen benne romban és nem is tudtam telepíteni azt írja,hogy arm64-es processzort nem támogatja a telepítő.Ez azért érdekes mert a 3.8ban alapból benne volt, és azóta nem cseréltem processzort ;)Erre van vkinek javaslata?