2024, 11 28, 09:07:22

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153681 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gelehed

• PFC Fan
    • Hobbyrendeles - Ajándékbolt
  • PDA: Galaxy S6 Edge +
  • PDA ROM: 6.0.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #975 Dátum: 2016, 03 26, 10:49:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az "Edge panelek"-re nyomizz rá! :D

Rányomiznák, csak nincs olyan  ;) az edge +-nál lehet hogy valami nem stimmel?
frissítés előtt ott volt és be is tudtam állítani

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #976 Dátum: 2016, 03 26, 10:52:20 »
Rányomiznák, csak nincs olyan  ;) az edge +-nál lehet hogy valami nem stimmel?
frissítés előtt ott volt és be is tudtam állítani
Az enyém is Edge plus! Nálam tökéletes! Melyik rom van fent? Bár eddig is tökéletes volt.. bármelyikkel.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Gelehed

• PFC Fan
« Reply #977 Dátum: 2016, 03 26, 10:55:56 »
Az enyém is Edge plus! Nálam tökéletes! Melyik rom van fent? Bár eddig is tökéletes volt.. bármelyikkel.

gyári, ma hagytam hogy frissüljön, igen most látom, az edge panel bekapcsoló gomb hiányzik

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #978 Dátum: 2016, 03 26, 11:14:08 »
gyári, ma hagytam hogy frissüljön, igen most látom, az edge panel bekapcsoló gomb hiányzik

Szerintem vagy csinálj egy gyári visszaállítást, előtte ments el mindent a SmartSwitch progival. Ha akkor sem jön helyre akkor Odinnal tegyél fel egy új romot!

Nem elérhető Gelehed

• PFC Fan
« Reply #979 Dátum: 2016, 03 26, 11:17:13 »
Szerintem vagy csinálj egy gyári visszaállítást, előtte ments el mindent a SmartSwitch progival. Ha akkor sem jön helyre akkor Odinnal tegyél fel egy új romot!

miért ne pont nálam csinálja ezt  :D, rendben megpróbálom, köszi

Nem elérhető hojo456

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
« Reply #980 Dátum: 2016, 03 26, 12:29:10 »
Direkt kipróbáltam, nálam tökéletesen működik. A Package disabler pro teljesen jól megy. Én vettem anno egy témát és csak ezzel a módszerrel megy, de az is tökéletes.

Íme kettő képernyőmentés. Nekem nem él a téma kényszerleállítás lehetősége.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #981 Dátum: 2016, 03 26, 14:43:21 »

Íme kettő képernyőmentés. Nekem nem él a téma kényszerleállítás lehetősége.

Nekem ilyen nincs is! Nekem csak olyan van, hogy Téma áruház. Azt kell letiltani a pd pro progival. Utána megy minden rendesen.

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #982 Dátum: 2016, 03 26, 18:14:01 »
Nekem ilyen nincs is! Nekem csak olyan van, hogy Téma áruház. Azt kell letiltani a pd pro progival. Utána megy minden rendesen.
Az első kép a telefon menüje. 5.1.1 alatt ki lehetett kapcsolni a témát. Hétfőn felteszem ide azt a témát amire gondolok.

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #983 Dátum: 2016, 03 27, 15:41:18 »
Érdekes dolog. Vonaton utaztam. Egy roma férfi és egy nő gyerekkel, kb 3 éves lehetett. A gyermek is nyomogatta a 270 ezres telefont. A telefon lemerült, majd újra indult. Most jött a probléma: nem tudtak belépni, a férfi nem emlékezett a pin kódra. Állítólag "még sohaseem kapcsoltam ki" . A nő írt az anyjának, hátha ő tudja. Elég érdekes dolgok ezek. Ahogy kinéztek, feltettem magamban a kérdést: "miből telt nekik erre?".A sorok között olvasva szerintem kiderül, hogy mire is gondoltam.
Ami még probléma az ilyen készülékeknél: Hiába az ujjlenyomat védelem, egy factory resettel ki lehet ütni. Sajnos :(
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #984 Dátum: 2016, 03 27, 16:44:41 »
Érdekes dolog. Vonaton utaztam. Egy roma férfi és egy nő gyerekkel, kb 3 éves lehetett. A gyermek is nyomogatta a 270 ezres telefont. A telefon lemerült, majd újra indult. Most jött a probléma: nem tudtak belépni, a férfi nem emlékezett a pin kódra. Állítólag "még sohaseem kapcsoltam ki" . A nő írt az anyjának, hátha ő tudja. Elég érdekes dolgok ezek. Ahogy kinéztek, feltettem magamban a kérdést: "miből telt nekik erre?".A sorok között olvasva szerintem kiderül, hogy mire is gondoltam.
Ami még probléma az ilyen készülékeknél: Hiába az ujjlenyomat védelem, egy factory resettel ki lehet ütni. Sajnos :(

De letiltatni még tudod nem?

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
« Reply #985 Dátum: 2016, 03 27, 17:15:29 »
De letiltatni még tudod nem?
Igen. A letiltás mint lehetőség, adott. De, ne kerüljön rá sor.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #986 Dátum: 2016, 03 27, 19:05:31 »
Igen. A letiltás mint lehetőség, adott. De, ne kerüljön rá sor.
biztonsági beállításoknál tudod tiltani az ilyet,:) samsungnál legalábbis. Bekapcsolod ha újra rakod a romot vagy factoryt tolsz ugye jön az első lépések rész.. nah ha ezt bakapcsolod akkor fog kérni egy olyat hogy samsung fiókba való bejelentkezés mert a készülék zárolva van. És addig nem tud tovább lépni amíg a  samsung fiókod jelszavát nem tudja. a Készülék innetől csak akkor lesz használható ha nem gyári szoftver rak rá ami manapság ha s6ra van egyáltalán a cm pl.
Zárképernyő és védelem-mobilmegkeresése. itt már kéri a saimsung fiókot vagy az ujjlenyomatot és itt van hogy újra aktivlás tiltása opció ezt bekapcsolva factory vagy odinos újra telepítés után a telefon kéri aktiválásnál a samsung fiókot és jelszót és addig nem tudsz tovább haladni amíg ezt nem adod meg:)

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
« Reply #987 Dátum: 2016, 03 27, 23:11:00 »
biztonsági beállításoknál tudod tiltani az ilyet,:) samsungnál legalábbis. Bekapcsolod ha újra rakod a romot vagy factoryt tolsz ugye jön az első lépések rész.. nah ha ezt bakapcsolod akkor fog kérni egy olyat hogy samsung fiókba való bejelentkezés mert a készülék zárolva van. És addig nem tud tovább lépni amíg a  samsung fiókod jelszavát nem tudja. a Készülék innetől csak akkor lesz használható ha nem gyári szoftver rak rá ami manapság ha s6ra van egyáltalán a cm pl.
Zárképernyő és védelem-mobilmegkeresése. itt már kéri a saimsung fiókot vagy az ujjlenyomatot és itt van hogy újra aktivlás tiltása opció ezt bekapcsolva factory vagy odinos újra telepítés után a telefon kéri aktiválásnál a samsung fiókot és jelszót és addig nem tudsz tovább haladni amíg ezt nem adod meg:)
Köszi. Ez hasznos infó volt. :)

Nem elérhető Gelehed

• PFC Fan
« Reply #988 Dátum: 2016, 03 28, 09:03:22 »

A visszaállítás elég volt, visszajött az edge panel

köszi

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #989 Dátum: 2016, 03 28, 12:27:33 »
Itt vannak a témák amiről beszéltem. Ha beállítom őket s letiltom a témaáruházat,
a téma sajnos ettől függetlenül visszavált az eredetire kb. 75mp múlva.
A témák megvásárlására nincs lehetőség országunkban.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #990 Dátum: 2016, 03 28, 14:38:30 »
Itt vannak a témák amiről beszéltem. Ha beállítom őket s letiltom a témaáruházat,
a téma sajnos ettől függetlenül visszavált az eredetire kb. 75mp múlva.
A témák megvásárlására nincs lehetőség országunkban.

Oké! Értem. Most a telefonodon a 6.0.1 van? Ha igen akkor a PackageDisabler Pro (megvásárolt verzió!) programban tiltsd le a "Téma áruház" -at. Valószínű minden újraindításnál le kell tiltanod újra. Utána tudod használni a kiválasztott témát. Van megoldás a különböző pénzes témák megvásárlására. Ahhoz pedig kell egy TunnelBear nevű kis progi. A telefont kikapcs, utána simkártya nélkül elindítod. Törlöd a "téma áruház" adatait, majd elindítod a TunnelBeart. Átmész valamelyik olyan országba ahol lehet témákat vásárolni. Én Usa-ba szoktam. Elindítod a témákat és a letöltésnél máris megjelennek a fizetős témák is.
Én mindkét módszerrel vettem már témát. A fizetős helyen kifizettem az XDA-ról pedig "Eladios themes"-ből szemeztem és vettem. Az Eladios, az is csak a Package Disabler Pro-val működik.

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #991 Dátum: 2016, 03 28, 19:15:04 »
Oké! Értem. Most a telefonodon a 6.0.1 van? Ha igen akkor a PackageDisabler Pro (megvásárolt verzió!) programban tiltsd le a "Téma áruház" -at. Valószínű minden újraindításnál le kell tiltanod újra. Utána tudod használni a kiválasztott témát. Van megoldás a különböző pénzes témák megvásárlására. Ahhoz pedig kell egy TunnelBear nevű kis progi. A telefont kikapcs, utána simkártya nélkül elindítod. Törlöd a "téma áruház" adatait, majd elindítod a TunnelBeart. Átmész valamelyik olyan országba ahol lehet témákat vásárolni. Én Usa-ba szoktam. Elindítod a témákat és a letöltésnél máris megjelennek a fizetős témák is.
Én mindkét módszerrel vettem már témát. A fizetős helyen kifizettem az XDA-ról pedig "Eladios themes"-ből szemeztem és vettem. Az Eladios, az is csak a Package Disabler Pro-val működik.
Igen 6.0.1 van rajta. Ha először letiltom akkor nem tudom kiválasztani a témaáruházba letöltött témát. Ha a témabeállítás után tiltom le az áruházat akkor pedig visszavált egy idő után alapra mint írtam már.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #992 Dátum: 2016, 03 28, 20:21:46 »
Igen 6.0.1 van rajta. Ha először letiltom akkor nem tudom kiválasztani a témaáruházba letöltött témát. Ha a témabeállítás után tiltom le az áruházat akkor pedig visszavált egy idő után alapra mint írtam már.

Sorry! Igazad van! Tényleg bekrepált! Nekem is visszavált egy idő után. Majd utánanézek hátha van valamilyen megoldás! :D Megy leskelődni az XDA-ra! :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #993 Dátum: 2016, 03 28, 22:58:28 »
Sorry! Igazad van! Tényleg bekrepált! Nekem is visszavált egy idő után. Majd utánanézek hátha van valamilyen megoldás! :D Megy leskelődni az XDA-ra! :D
No szóval! Kinyomoztam! Én Eladios-tól vettem témát és tőle kértem segítséget, hogy mi a baj.
Küldött egy .xml fájlt amit a Package Disabler programba kell importálni. ..és elküldött még egy linket ahonnan le tudom tölteni a frissített témát is. A package disabler progi az xml fájl importálása után egy csomó mást is bepipál, hogy mit tiltson le, de nekem azok kellenek ezért csak a téma és a témaáruház sort hagytam bepipálva.
Szóval! Ha gondolod azt az xml fájlt el tudom küldeni. Jelezd üzenetben, hogy kell-e.
Most már tökéletesen működik tényleg! :D

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #994 Dátum: 2016, 03 31, 15:37:24 »
No szóval! Kinyomoztam! Én Eladios-tól vettem témát és tőle kértem segítséget, hogy mi a baj.
Küldött egy .xml fájlt amit a Package Disabler programba kell importálni. ..és elküldött még egy linket ahonnan le tudom tölteni a frissített témát is. A package disabler progi az xml fájl importálása után egy csomó mást is bepipál, hogy mit tiltson le, de nekem azok kellenek ezért csak a téma és a témaáruház sort hagytam bepipálva.
Szóval! Ha gondolod azt az xml fájlt el tudom küldeni. Jelezd üzenetben, hogy kell-e.
Most már tökéletesen működik tényleg! :D

Én igényt tartanék az xml fájlra, mert már enyém sem műxik :(

Előre is köszi.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #995 Dátum: 2016, 03 31, 15:45:20 »
Én igényt tartanék az xml fájlra, mert már enyém sem műxik :(

Előre is köszi.
Aki jelzi, hogy kell neki és küld egy email címet annak szívesen elküldöm! :D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #996 Dátum: 2016, 04 05, 10:31:03 »
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hátha volt már tapasztaltotok hasonlóva.
Az edge-ről szeretnék a gyári email appból elküldeni egy emailt amihez csatolok egy 8MB-s fotót, és nem tudom elküldeni, mert azt irja, hogy a küldés sikertelen, mert túl nagy a méret. Gépről ugyan erről az email címről outlookban küldöm akkor minden további nélkül sikeresen el is küldi. Ebből arra gondolok, hogy szerver oldali gond nem lehet. Ez egy céges levelezős cím/szerver ott az üzemeltetők azt mondták hogy szerveroldallról semmi akadálya nincs a küldésnek, vélhetően a telefonon nem jó valami beállítás.
Van esetleg valami ötletetek?

Updata:
Ha wifire vagyok csatlakoztatva, akkor ugyan tovább gondolkodik rajta de úgy sem küldi el.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #997 Dátum: 2016, 04 05, 20:33:52 »
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hátha volt már tapasztaltotok hasonlóva.
Az edge-ről szeretnék a gyári email appból elküldeni egy emailt amihez csatolok egy 8MB-s fotót, és nem tudom elküldeni, mert azt irja, hogy a küldés sikertelen, mert túl nagy a méret. Gépről ugyan erről az email címről outlookban küldöm akkor minden további nélkül sikeresen el is küldi. Ebből arra gondolok, hogy szerver oldali gond nem lehet. Ez egy céges levelezős cím/szerver ott az üzemeltetők azt mondták hogy szerveroldallról semmi akadálya nincs a küldésnek, vélhetően a telefonon nem jó valami beállítás.
Van esetleg valami ötletetek?

Updata:
Ha wifire vagyok csatlakoztatva, akkor ugyan tovább gondolkodik rajta de úgy sem küldi el.
gondolom a mobilos appban van file méret korlát... próbáld meg hogy böngészőből nyitod meg a mail címedet ott írod meg és csatolod...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #998 Dátum: 2016, 04 05, 20:45:43 »
gondolom a mobilos appban van file méret korlát... próbáld meg hogy böngészőből nyitod meg a mail címedet ott írod meg és csatolod...

Há a gyári email appot használom, és az lenne a legjobb ha abból menne a dolog, mert macerás lenne mindig böngészőből szüttyögni.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #999 Dátum: 2016, 04 06, 10:48:34 »
Bár nem S6 edge-em van, de kipróbáltam, Note 4-ről átmegy 15 mega is (gmailre küldtem) a Gmail appal.