0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ilyen ráragasztott matrica? Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
Nem jól látod. Ez nem matrica. Ilyen van a tiéden is, ha csak nem clone a tiéd.
:-)Tudom már miért "más". Eddig csak fekete Samuim voltak. Ezeken nem látszik a fekete széle a feliratnak.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
Telefon nagykerből (Bravophone Kft) vettem és nem az elsőt mind kártyafüggetlen volt és eddig javították szó nélkül. Most meg ez a kib.... telekom bejelentkezéssel kezd a telefon. De hol lehet megnézni hogy független-e tudja valaki?
Nekem arany van de nekem sincsvfekete széle a feliratnak...
Arany az enyém is telekomtól vettem és ilyen a feliratom nekem is... lehet ez is változik esetleg gyártási "generációknál" ahogy telik az idő...
hogy ezek nem tudnak egy szériát egységesen legyártani.. hihetetlen..
Így felizgatni egy embert mint engem ma... kedd óta szervizben a teló. Kaptam cserének valami galaxy ace-t de ezt mindennek nevezném csak telefonnak nem vagyis annak egyedül jó. Tegnap hívott a samsungos hölgyemény hogy visszaérkezett a szervizből a készülékem hétfőn megkapom maradhat e a munkahelyem a kézbesítési cím hétfőre. Mondom persze... erre ma reggel 7:15 kor kapom az smst az MPL-től (postafutár) hogy várhatóan a csomagot szombati napon kézbesítik nah mondom lol... dolgoznak is mert láttam mples futár kocsit. Természetesen nem érkezett meg nyomon követni lehet a csomagot neten de abból semmi egyértelmű nem derül ki. Hétvégén az ügyfélszolgálatukat nem lehet hívni(nem hiszem hogy ne lenne bent egy két diszpécser aki azért irányítja a futáraikat és lehetne érdeklődni a csomagról vagy legalább a futár számát megszerezni mert persze az sincs feltüntetve sehol... -.- szóval nagyon úgy néz ki marad hétfőig ez a szutyok... legalább nem küldtek volna ilyen smst pedig még bent is voltam ma alapból a melóhelyen 4-ig...
Sziasztok!A *#0*# tesztmenü már nem működik a 6.0.1ben?Ui.: nekem jött ma egy frissítés. Igy már müködik a teszt menü
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginSziasztok! Valaki találkozott már ilyen akkumulátor használattal? Nekem soknak tűnik a Google-szolgáltatások 44 százaléka. Ráadásul elég gyorsan merül az akkumulátor.
Elég magas az érték. Indítsd újra a telót. Lehet, beragadt a progi a memóriába. Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
hello! Kb, 1,5 hónapja lettem tulaja s6 edge nek. Tetszik meg minden de az üzemidő gyengébb mint az s5 nek, bár azért kibir egy napot de az S5 talán kettőt is kibírt az én használatom mellett. Normális ez az érték?
Teljesen... ez kb minden tesztben is szerepelt annó hogy az s6 nem lett üzemidő bajnok.. vagyis az s5-höz képest ...visszament s4 s3 szintre... ha jobban neki fekszek sajnos van hogy már munkaidőben töltőre kell raknom .. pedig nem játszok rajta...
Úgy vettem észre hogy qhd kijelző zabálja nagyon az aksit.
10122 szerintetek mi lehet?
Kijelzoidod mennyi?Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről
Helló,most nyárom szeretném cserélni a jelenlegi telefonom. Kérdésem az lenne,ha megérné 1-1.5 év után kiadni pénzt az edge-re Melegszik,laggol merűl? Valami komolyabb problémája van? Tapatalkkal küldve az én HTC Desire 510 eszközömről