2024, 11 24, 14:08:49

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153467 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #1000 Dátum: 2016, 04 06, 12:49:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bár nem S6 edge-em van, de kipróbáltam, Note 4-ről átmegy 15 mega is (gmailre küldtem) a Gmail appal.

Gmaillel nekm sincs problémám, de ez a gyári email app és exchanges céges levelező szerver.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1001 Dátum: 2016, 04 06, 12:58:14 »
Gmaillel nekm sincs problémám, de ez a gyári email app és exchanges céges levelező szerver.
Ja, bocsi. Ott simán lehet méretkorlátozás, Párom is megszívta vele, bár a végkifejletre nem emlékszem.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1002 Dátum: 2016, 04 06, 15:40:44 »
Ja, bocsi. Ott simán lehet méretkorlátozás, Párom is megszívta vele, bár a végkifejletre nem emlékszem.

hát én már mindent átbújtam rajta és sehol nem találok ilyen korlát beállítást, attól félek csak én vagyok a béna :D

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1003 Dátum: 2016, 04 06, 15:52:34 »
hát én már mindent átbújtam rajta és sehol nem találok ilyen korlát beállítást, attól félek csak én vagyok a béna :D

Megpróbáltam én is küldeni a saját levelezőből nagy mellékletet. Nos simán elment. Egy dologra gondolok, hogy talán a fájl kiterjesztése miatt nem engedi küldeni. Már jártam úgy, hogy a kiterjesztés miatt vacakolt. Próbáld meg átnevezni a végét pl. jpg-re hátha.. :D Ja és 7 megás képet küldtem és simán elment a gyári levelezővel.
Bocsi! Most olvastam, hogy Te is fotót akartál küldeni! Nekem simán elment. .. Próbáld meg a gyári levelező adatait törölni és újra beállítani...
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1004 Dátum: 2016, 04 06, 17:29:06 »
Megpróbáltam én is küldeni a saját levelezőből nagy mellékletet. Nos simán elment. Egy dologra gondolok, hogy talán a fájl kiterjesztése miatt nem engedi küldeni. Már jártam úgy, hogy a kiterjesztés miatt vacakolt. Próbáld meg átnevezni a végét pl. jpg-re hátha.. :D Ja és 7 megás képet küldtem és simán elment a gyári levelezővel.
Bocsi! Most olvastam, hogy Te is fotót akartál küldeni! Nekem simán elment. .. Próbáld meg a gyári levelező adatait törölni és újra beállítani...

KÖszönöm a segítséget, igen én is ezt szeretném elérni, de így már végképp nem tudom mi lehet a hiba mert:
- Ha gépről küldöm akkor simán elmegy. Ebből arra következtetek, hogy igazat mondta, hogy 24 mb az email korlát a szerverünkön beállítva.
- Ha telefonról küldöm de nem a gyárin hanem egy gmail-en gmail appon keresztül akkor is simán elmegy, tehát nem lehet korlátozva a szolgáltató álltal sem.
- Ha viszont a gyári email appból a céges levelezésemmel akarom küldeni akkor próbálkozik majd kiirja, hogy a fájl túl nagy ezért sikertelen a küldés, akár wifin akár mobilneten vagyok... nem értem...
Szervert kizártam azzal hogy gépről vagy webfelületen telóról elmegy. Szolgáltatót kizártam azzal, hogy telóról elmegy mind webesen mind pedig gamil appal. És most a legrosszabb, hogy te kizártad a gyári appot mert neked sikerült elküldi a gyári appal.
Tanácstalan maradtam, hogy mi lehet a gond :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1005 Dátum: 2016, 04 07, 19:52:27 »
remek... egy éves a telefon. Tegnap este megjelent egy rózsaszín csík a képernyő közepén rám hozta a frászt... akkor egy újra indítás megoldotta... megnyugodtam azt hittem  a szoftver rakoncátlankodik. Noh ma 11 óra körül megjelent megint itt már nem oldotta meg egy újraindítást ahogy a pápa szokta megkezdtem az aggódást de használat közben elkezdett halványodni majd eltűnt. Pár óra múlva ismételten előjött most már sehogy sem akar eltűnni. Csináltam egy képernyőfotót, ugye átraktam gépre ugye így kiderül hogy szoftveres baki e vagy sem. Hát itt nem látszik úgy hogy valszeg a kijelzőm "haldoklik". Már kértem is a futárt hogy lehet jönni pluszba csatolom az adatkábelem is a gyárit mert annak is van némi bakija már. Lényeg a lényeg most áldom az eszem hogy mikor kijött a 6.0 terveztem a rootolást és a garancia vesztést ugye, most áldom a lustaságom és az eszem is utána hogy lebeszéltem magam róla...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1006 Dátum: 2016, 04 08, 09:09:11 »
remek... egy éves a telefon. Tegnap este megjelent egy rózsaszín csík a képernyő közepén rám hozta a frászt... akkor egy újra indítás megoldotta... megnyugodtam azt hittem  a szoftver rakoncátlankodik. Noh ma 11 óra körül megjelent megint itt már nem oldotta meg egy újraindítást ahogy a pápa szokta megkezdtem az aggódást de használat közben elkezdett halványodni majd eltűnt. Pár óra múlva ismételten előjött most már sehogy sem akar eltűnni. Csináltam egy képernyőfotót, ugye átraktam gépre ugye így kiderül hogy szoftveres baki e vagy sem. Hát itt nem látszik úgy hogy valszeg a kijelzőm "haldoklik". Már kértem is a futárt hogy lehet jönni pluszba csatolom az adatkábelem is a gyárit mert annak is van némi bakija már. Lényeg a lényeg most áldom az eszem hogy mikor kijött a 6.0 terveztem a rootolást és a garancia vesztést ugye, most áldom a lustaságom és az eszem is utána hogy lebeszéltem magam róla...
Egyre szebb ez a rozsaszin csikom :D mar nem tunik el :D es egyre eroteljesebb

Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #1007 Dátum: 2016, 04 08, 09:46:35 »
Egyre szebb ez a rozsaszin csikom :D mar nem tunik el :D es egyre eroteljesebb

Nagyon menő. :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1008 Dátum: 2016, 04 08, 11:38:33 »
Nagyon menő. :-)

Igen sukáros nagyon:D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1009 Dátum: 2016, 04 09, 17:58:09 »
Hát pénteken én is átestem egy gyorsszervizen a váci útón... megdöglött az alsó mikforonom... cserélték töltőajzattal együtt, gyorsan szépen megcsinálták.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #1010 Dátum: 2016, 04 11, 18:44:35 »
Sziasztok!

Segítsetek már légyszíves mert szétb... az ideg >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Múlthéten elküldtem lányom S4-esét mert úgy felmelegedett töltés közben hogy utána már az USB se lehetett bedugni.

A telefont kártyafüggetlenként vettem számlával hivatalosan, én bontottam fel. Erre most visszaküldték a telefont egy telekomos szoftverrel, mert szerintük ez egy szolgáltatótól vett készülék.
Hol tudom megnézni IMEI alapján, hogy a telefon független e?

Előre is köszönöm!!!!

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1011 Dátum: 2016, 04 11, 18:46:14 »
Sziasztok!

Segítsetek már légyszíves mert szétb... az ideg >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Múlthéten elküldtem lányom S4-esét mert úgy felmelegedett töltés közben hogy utána már az USB se lehetett bedugni.

A telefont kártyafüggetlenként vettem számlával hivatalosan, én bontottam fel. Erre most visszaküldték a telefont egy telekomos szoftverrel, mert szerintük ez egy szolgáltatótól vett készülék.
Hol tudom megnézni IMEI alapján, hogy a telefon független e?

Előre is köszönöm!!!!

az hogy telekomos szoftver van rajta az nem azt jelenti, hogy a készülék függő. Szerintem a legegyszerűbb ha kipróbálod egy másik szolgáltatótól származó kártyával.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #1012 Dátum: 2016, 04 11, 18:49:52 »
az hogy telekomos szoftver van rajta az nem azt jelenti, hogy a készülék függő. Szerintem a legegyszerűbb ha kipróbálod egy másik szolgáltatótól származó kártyával.

DEEE nem volt rajta azzal a szar Telekomos bizbassz jelenik meg rajta. Amúgy nem megy a telenoros sim-mel

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1013 Dátum: 2016, 04 11, 19:03:54 »
DEEE nem volt rajta azzal a szar Telekomos bizbassz jelenik meg rajta. Amúgy nem megy a telenoros sim-mel

Értem amit mondasz, de attól hogy telekomos rom van rajta attól még lehet független. Nah de ha a telenoros simkártyával nem megy akkor sajnos egyértelmű, hogy valamit elba.. a szervizbe. szerintem hívd fel a samsungot és erőssen panaszkodj, az sikerre szokott vezetni. Én a helyedbe még azt is ecsetelném nekik hogy milyen kellemetlenséggekkel jár az hogy most megint kiesik a készülék mivel kéred, hogy állítsák vissza az eredeti szoftveres, illetve függetlenségi állapotot.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #1014 Dátum: 2016, 04 11, 19:08:18 »
Értem amit mondasz, de attól hogy telekomos rom van rajta attól még lehet független. Nah de ha a telenoros simkártyával nem megy akkor sajnos egyértelmű, hogy valamit elba.. a szervizbe. szerintem hívd fel a samsungot és erőssen panaszkodj, az sikerre szokott vezetni. Én a helyedbe még azt is ecsetelném nekik hogy milyen kellemetlenséggekkel jár az hogy most megint kiesik a készülék mivel kéred, hogy állítsák vissza az eredeti szoftveres, illetve függetlenségi állapotot.

Ez megtörtént meg elmondtam hogy van 2 db s4 meg  egy s6 edge a családban (sőt látják is) szóval jó lenne ha figyelembe vennék azt is hogy nem az első prémiumkategóriás készüléket vettem. Leszarják.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1015 Dátum: 2016, 04 11, 19:15:00 »
Ez megtörtént meg elmondtam hogy van 2 db s4 meg  egy s6 edge a családban (sőt látják is) szóval jó lenne ha figyelembe vennék azt is hogy nem az első prémiumkategóriás készüléket vettem. Leszarják.

hát de ha te számlával tudod bizonyítani, hogy független készüléket vásároltál, ugye a számlán rajta van az imei szám is, akkor sok kétség nem lehet, hibáztak...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1016 Dátum: 2016, 04 11, 19:49:57 »
hol vetted ? mit jelent ez a hivatalos számla? ha nem samsung boltban vetted ha nem media markt euronics, stb egyéb ilyennel foglalkozó áruházban akár legyen tesco stb., akkor nem te lennél az első akiről hallok hogy ezekkel vigyázni kell... ismerősöm szintén s4 tescóban vette függetlenül magyar papírokkal, jött a szerviz, és ott kiderült hogy ukrán szolgáltatós a készülék és ugyan így ukrán rommal kapta vissza mint te plusz le is zárták a készüléket arra a szolgáltatóra :D Ebben számomra egy az érdekes... ugye ha hivatalosan szolgáltatónál stb függetleníted a telefont arról kapsz papírt és azzal együtt él tovább a garanciád, nah most ha erről ebben a boltban nem kapsz papírt csak a számlát és a garanciajegyet a samsungál vissza kéne jobb esetben hívniuk hogy mutasd be a papírt erről a függetlenítésről, ellenkező esetben mivel a függetlenítés garancia vesztéssel jár ha nem hivatalosan csinálják  ugrik a garanciád... akkor miért csinálják meg? másik ezért nem veszek "viszont" eladóktól főleg nem multiktól telefont mert a központi raktárban ki tudja épp mennyire van beszívva berúgva a raktáros kolléga és küldözgeti összevissza a cuccot... sajnos a samsung lehet oda fog elküldeni ahol vetted a készüléket.. ha az ő nyilvántartásuk szerint ez egy telekomos készülék imei és sorozatszám alapján több mint valószínű az is. Samsungtól kérj erről egy hivatalos szerviz papírt, vidd be oda ahol vetted a számláddal együtt és had pislogjanak... nyugodtan nyomj nekik egy fogyasztóvédelmet. A vevőnek mindig igaza van és nem a te dolgod bizonyítani azt hogy mit vettél ha nem az eladónak kell bizonyítani hogy ő azt adta el ami a számláján szerepel.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1017 Dátum: 2016, 04 11, 19:50:16 »
hát de ha te számlával tudod bizonyítani, hogy független készüléket vásároltál, ugye a számlán rajta van az imei szám is, akkor sok kétség nem lehet, hibáztak...
Hacsak nem sufni gsm és ott kóddal ügyesen függetlenítik. Még jó ha nem tiltják le, ha nem teljesen tiszta a származása. Egyébként én is bevittem a telómat a szervizbe az enyémet vodánál vettem, voda függő és még így is egy fél óráig leste, hogy eredeti-e. A fene tudja miket csinálnak mostanában.. :(

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #1018 Dátum: 2016, 04 11, 20:09:59 »
hol vetted ? mit jelent ez a hivatalos számla? ha nem samsung boltban vetted ha nem media markt euronics, stb egyéb ilyennel foglalkozó áruházban akár legyen tesco stb., akkor nem te lennél az első akiről hallok hogy ezekkel vigyázni kell... ismerősöm szintén s4 tescóban vette függetlenül magyar papírokkal, jött a szerviz, és ott kiderült hogy ukrán szolgáltatós a készülék és ugyan így ukrán rommal kapta vissza mint te plusz le is zárták a készüléket arra a szolgáltatóra :D Ebben számomra egy az érdekes... ugye ha hivatalosan szolgáltatónál stb függetleníted a telefont arról kapsz papírt és azzal együtt él tovább a garanciád, nah most ha erről ebben a boltban nem kapsz papírt csak a számlát és a garanciajegyet a samsungál vissza kéne jobb esetben hívniuk hogy mutasd be a papírt erről a függetlenítésről, ellenkező esetben mivel a függetlenítés garancia vesztéssel jár ha nem hivatalosan csinálják  ugrik a garanciád... akkor miért csinálják meg? másik ezért nem veszek "viszont" eladóktól főleg nem multiktól telefont mert a központi raktárban ki tudja épp mennyire van beszívva berúgva a raktáros kolléga és küldözgeti összevissza a cuccot... sajnos a samsung lehet oda fog elküldeni ahol vetted a készüléket.. ha az ő nyilvántartásuk szerint ez egy telekomos készülék imei és sorozatszám alapján több mint valószínű az is. Samsungtól kérj erről egy hivatalos szerviz papírt, vidd be oda ahol vetted a számláddal együtt és had pislogjanak... nyugodtan nyomj nekik egy fogyasztóvédelmet. A vevőnek mindig igaza van és nem a te dolgod bizonyítani azt hogy mit vettél ha nem az eladónak kell bizonyítani hogy ő azt adta el ami a számláján szerepel.

Telefon nagykerből (Bravophone Kft) vettem és nem az elsőt mind kártyafüggetlen volt és eddig javították szó nélkül. Most meg ez a kib.... telekom bejelentkezéssel kezd a telefon.

De hol lehet megnézni hogy független-e tudja valaki?

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1019 Dátum: 2016, 04 12, 06:14:55 »
Telefon nagykerből (Bravophone Kft) vettem és nem az elsőt mind kártyafüggetlen volt és eddig javították szó nélkül. Most meg ez a kib.... telekom bejelentkezéssel kezd a telefon.

Ha baravophone-s sajnos ők szoktak elkövetni hibákat... céges kapcsolatban állok velük, történtek már érdekes dolgok... de mentségülre szóljon azonnal javítják a hibát, uh szerintem kopogtass náluk és szépen mond el mi történt, tapasztalataim alapján rögtön kapsz rá megoldást.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1020 Dátum: 2016, 04 12, 06:32:11 »

Fuggetlensegeket a legegyszerubben ugy tudod hogy most beleraksz egy telenoros es vagy vodas stb kartyat es megnezed zarolva van e. Mondjuk ha szerviz elott se probaltad meg mas kartyaval hasznalni esetleg, pont csak telekomos volt benne mindig akkor lehet mar elotte is fuggo volt csak nem a telekomos rom volt rajta. Ez igy meg mar akkor csak azert erdekes miert volt lecserelve rajta a szoftver... amugy egy pelda en anno az elso sony xperiaval (meg wines volt szetcsusztathato palcikas)  telekomtol vettem fuggetlen volt , ugyan ez volt utana az s2vel is... mindegyiket rogton akkor vettem mikor a boltokba kerult. Ilyenrol mar hallodtunk hogy egyes szolgaltatoknak szant elso szerias elso polcos telefonok elofordulnak hogy fuggetlenek nincsenek zarolva, viszont ettol fuggetlen mivel a szolgaltatonak megy a telefon a samsungtol akkor az imei es sorozatszam alapjan a samsung rendszereben valoszinuleg fuggokent szerepel. Igy lehet meg ez a baki hogy a tied a telekomnak indult de aztan nem lett zarolva nem kerult ra a telekomos rom, igy ezt most a samsung megtette... szoval akarhonnan nezzuk meg mindig azt mondom oda vidd a panasszal ahol vetted...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1021 Dátum: 2016, 04 12, 15:51:24 »
Sziasztok!

Haverom vett egy s6 edget és egész furának tartam rajta a SAMSUNG feliratot. Valaki tapasztalt már ilyet?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1022 Dátum: 2016, 04 12, 16:04:35 »
Sziasztok!

Haverom vett egy s6 edget és egész furának tartam rajta a SAMSUNG feliratot. Valaki tapasztalt már ilyet?

Nem igazán gyári. De lehet, hogy csak cserés volt, és utángyártott. Hardveresen milyen?

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #1023 Dátum: 2016, 04 12, 16:31:36 »
Sziasztok!

Ezzel nincs semmi gáz. Az enyém is ilyen.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1024 Dátum: 2016, 04 12, 16:39:57 »
Ezzel nincs semmi gáz. Az enyém is ilyen.

Ilyen ráragasztott matrica? ::)