Megpróbáltam én is küldeni a saját levelezőből nagy mellékletet. Nos simán elment. Egy dologra gondolok, hogy talán a fájl kiterjesztése miatt nem engedi küldeni. Már jártam úgy, hogy a kiterjesztés miatt vacakolt. Próbáld meg átnevezni a végét pl. jpg-re hátha.. Ja és 7 megás képet küldtem és simán elment a gyári levelezővel.
Bocsi! Most olvastam, hogy Te is fotót akartál küldeni! Nekem simán elment. .. Próbáld meg a gyári levelező adatait törölni és újra beállítani...
KÖszönöm a segítséget, igen én is ezt szeretném elérni, de így már végképp nem tudom mi lehet a hiba mert:
- Ha gépről küldöm akkor simán elmegy. Ebből arra következtetek, hogy igazat mondta, hogy 24 mb az email korlát a szerverünkön beállítva.
- Ha telefonról küldöm de nem a gyárin hanem egy gmail-en gmail appon keresztül akkor is simán elmegy, tehát nem lehet korlátozva a szolgáltató álltal sem.
- Ha viszont a gyári email appból a céges levelezésemmel akarom küldeni akkor próbálkozik majd kiirja, hogy a fájl túl nagy ezért sikertelen a küldés, akár wifin akár mobilneten vagyok... nem értem...
Szervert kizártam azzal hogy gépről vagy webfelületen telóról elmegy. Szolgáltatót kizártam azzal, hogy telóról elmegy mind webesen mind pedig gamil appal. És most a legrosszabb, hogy te kizártad a gyári appot mert neked sikerült elküldi a gyári appal.
Tanácstalan maradtam, hogy mi lehet a gond