2024, 11 24, 11:25:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153462 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ricsii

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Htc
  • PDA ROM: Desire 510
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #1050 Dátum: 2016, 05 01, 18:49:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én iphone 6ról váltottam. Nem bántam meg. Igazából ez már hozza azt a gyorsaságot és lagg mentességet mi t az iphone.
Azt mondták sokan,hogy mégis iPhone jobb lene mivel jobb kamera,szoft és utolsó sorban a kinézet.
Eddig mindenkitől,samsung használoktól azt hallottam hogy a samsung azaz a touchwizz nagyon rossz...
Gondoltam meg kérdem.

Tapatalkkal küldve az én HTC Desire 510 eszközömről

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #1051 Dátum: 2016, 05 01, 19:41:51 »
Azt mondták sokan,hogy mégis iPhone jobb lene mivel jobb kamera,szoft és utolsó sorban a kinézet.
Eddig mindenkitől,samsung használoktól azt hallottam hogy a samsung azaz a touchwizz nagyon rossz...
Gondoltam meg kérdem.

Nos akkor. Kamera legalább olyan jó, de sokak szerint és a tesztek szerint is a Samsung jobb. A szoft, mivel teljesen más nehéz összehasonlítani, de megsúgom, ha eddig Androidos voltál, nem fog tetszeni az IOS fapadossága. (saját tapasztalat) A kinézet meg izlés dolga. A tw-vel pedig semmi gondom. Nem a 20000 forintos Samsunghoz kell viszonyítani az Iphone-t, hanem a felsőkategóriához.

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1052 Dátum: 2016, 05 01, 20:21:18 »
Nos akkor. Kamera legalább olyan jó, de sokak szerint és a tesztek szerint is a Samsung jobb. A szoft, mivel teljesen más nehéz összehasonlítani, de megsúgom, ha eddig Androidos voltál, nem fog tetszeni az IOS fapadossága. (saját tapasztalat) A kinézet meg izlés dolga. A tw-vel pedig semmi gondom. Nem a 20000 forintos Samsunghoz kell viszonyítani az Iphone-t, hanem a felsőkategóriához.
Személy szerint jobban tetszik a samsung kamerája. Semmi féle képpen nem akarok iPhone-t,már csak azért mert 16GB-azaz 64GB van belőle. Nekem meg bőven elég a 32GB amit a samsung nyújt.
Tehát akkor megéri az S6 Edge? Nincs semmi probléma vele?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1053 Dátum: 2016, 05 02, 02:48:08 »
Személy szerint jobban tetszik a samsung kamerája. Semmi féle képpen nem akarok iPhone-t,már csak azért mert 16GB-azaz 64GB van belőle. Nekem meg bőven elég a 32GB amit a samsung nyújt.
Tehát akkor megéri az S6 Edge? Nincs semmi probléma vele?

Ki az az idiota aki szerint jobban nez ki a szeles kijelzo kavaju tenyleges szappantarto forma (amit anno az ajfonistak hude szidtak az s3nal most megis megcsinaltak.) mint az s6 edge meg ha a simanal jobban nez ki azt mondom oke... nah de nah azert az edge merfoldekkel veri kulsoben... foleg a smaragd zold es az arany... masreszrol gondold at az ajfont... csak ajfonnal komunikal.. se kekfogon se sehol nem nagyon tudsz se fogadni se kuldeni mas szoftveru telefonra meg csak zenet se... (ugye ez a draga apple zartsag:)). Kameraban foleg miota megkaptuk a zarido allitast is zongorazni lehet a ket cucc kozott a kulonbseget... ajfon is veri magat a minden kep mozog mostantol dologra.. samsung miota tudja? Tan s4ota... Jo en tulzottan android fanatistanak tunok de nem... hamarabb vennek ujra symbiant is mint ajfont...

Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #1054 Dátum: 2016, 05 02, 04:55:23 »
Ki az az idiota aki szerint jobban nez ki a szeles kijelzo kavaju tenyleges szappantarto forma (amit anno az ajfonistak hude szidtak az s3nal most megis megcsinaltak.) mint az s6 edge meg ha a simanal jobban nez ki azt mondom oke... nah de nah azert az edge merfoldekkel veri kulsoben... foleg a smaragd zold es az arany... masreszrol gondold at az ajfont... csak ajfonnal komunikal.. se kekfogon se sehol nem nagyon tudsz se fogadni se kuldeni mas szoftveru telefonra meg csak zenet se... (ugye ez a draga apple zartsag:)). Kameraban foleg miota megkaptuk a zarido allitast is zongorazni lehet a ket cucc kozott a kulonbseget... ajfon is veri magat a minden kep mozog mostantol dologra.. samsung miota tudja? Tan s4ota... Jo en tulzottan android fanatistanak tunok de nem... hamarabb vennek ujra symbiant is mint ajfont...

Szívemből szóltál.  :ok:

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #1055 Dátum: 2016, 05 02, 06:10:58 »

:ok:
Fergi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #1056 Dátum: 2016, 05 02, 13:57:27 »
Egyszeruen nem hiszem el... most vagy az en ujjamon valtozik a borreteg 24 orankent ennyit vagy nem tudom. Miota 6.0 van 24 orankent egyszeruen mintha elfelejtene az ujjlenyomatomat... marha nehezen veszi be.. ket hete volt szervizben akkor csereltek homegombot is es elotte is ezt csinalta. Direkt megneztem tegnap beallitottam ujra pontban fel 2kor... eddig  censored a volt... eljott a fel 2 es megint jatsza hogy nem ismeri fel... valszeg az en ujjaimmal lesz a galiba.. :D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #1057 Dátum: 2016, 05 03, 16:11:26 »
Egyszeruen nem hiszem el... most vagy az en ujjamon valtozik a borreteg 24 orankent ennyit vagy nem tudom. Miota 6.0 van 24 orankent egyszeruen mintha elfelejtene az ujjlenyomatomat... marha nehezen veszi be.. ket hete volt szervizben akkor csereltek homegombot is es elotte is ezt csinalta. Direkt megneztem tegnap beallitottam ujra pontban fel 2kor... eddig  censored a volt... eljott a fel 2 es megint jatsza hogy nem ismeri fel... valszeg az en ujjaimmal lesz a galiba.. :D

Gyanús mert nálam minden ok :)

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1058 Dátum: 2016, 05 06, 07:54:17 »
Fiuk,mivel a hangszoro lent van a telefon aljan nem tompintja a hangot amikor zsebben van?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #1059 Dátum: 2016, 05 06, 08:18:54 »
Fiuk,mivel a hangszoro lent van a telefon aljan nem tompintja a hangot amikor zsebben van?

Tedd be fejjel lefelé...

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1060 Dátum: 2016, 05 06, 09:06:04 »

Igazabol szamomra oly mind1... miota anno a sony xperia 1-l bevezettem magam az "okostelefonok" vilagaba azota nem hallom utcan zsebben a csorgest max a rezgest veszem eszre... de sot inkabb ez azota van miota sok szolamu csengohangok vannak... rezgo motor se az ami anno a 3310-ben volt hogy leszalad az asztalrol ha nem figyelsz...:D

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1061 Dátum: 2016, 05 06, 15:37:03 »

Igaz, hogy nem vagyok fiú, de egy alternatívát én is javasolok! :D Vegyél hozzá egy órát és az jelzi ha kapás van :D Akár hívás, email, sms stb :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1062 Dátum: 2016, 05 06, 15:38:36 »
Értem,viszont azért a mostani HTC-m eléggé hangos és lazán meghallom az utcán.
Lehetséges az óra szóba jöhet. :D

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1063 Dátum: 2016, 05 06, 15:39:12 »
Igaz, hogy nem vagyok fiú, de egy alternatívát én is javasolok! :D Vegyél hozzá egy órát és az jelzi ha kapás van :D Akár hívás, email, sms stb :D
Áhh,nem gondoltam volna hogy nők is szerepelnek ebben a topicban. :D

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1064 Dátum: 2016, 05 06, 15:41:00 »
Áhh,nem gondoltam volna hogy nők is szerepelnek ebben a topicban. :D

Kisebbségben vagyunk, de azért vagyunk páran :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1065 Dátum: 2016, 05 09, 22:05:18 »
noh tényleg valami az én ujjaimmal lehetett és nem az olvasóval... valszeg cserélem a bőröm mint a kígyók és gyorsabban kopott és bezavart... az elmúlt napokban tökéletesen működik...

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1066 Dátum: 2016, 05 20, 16:44:29 »
noh tényleg valami az én ujjaimmal lehetett és nem az olvasóval... valszeg cserélem a bőröm mint a kígyók és gyorsabban kopott és bezavart... az elmúlt napokban tökéletesen működik...
Csak is az lehet,ma próbáltam egy S6 Edge  készüléket és az ujlenyómat olvasó valami elképesztő. Alig raktam rá az ujjam és már is bedobta a home-t.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1067 Dátum: 2016, 05 20, 18:02:06 »
Csak is az lehet,ma próbáltam egy S6 Edge  készüléket és az ujlenyómat olvasó valami elképesztő. Alig raktam rá az ujjam és már is bedobta a home-t.
Valszeg az én ujjaim hámlásával lehetett a gond most mar visszatert a regi állapot pikk pakk megvan bármelyik.

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #1068 Dátum: 2016, 05 21, 01:05:30 »
Valszeg az én ujjaim hámlásával lehetett a gond most mar visszatert a regi állapot pikk pakk megvan bármelyik.

Milyen munkát végzel? Esetleg nehéz fizikai munka? Építkezésen dolgozol? Mert az bizony kikezdheti az ujjakat.
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1069 Dátum: 2016, 05 21, 03:10:50 »
Milyen munkát végzel? Esetleg nehéz fizikai munka? Építkezésen dolgozol? Mert az bizony kikezdheti az ujjakat.
jah nem.. van valami bőrcsere reakció az ujjaimon minden tavasszal meg ősz vége felé...  valszeg valami allergia lehet.. de csak ilyenkor jön ki .. csak nem hittem volna hogy ilyen hatással lehet szegény telóra..:D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1070 Dátum: 2016, 05 21, 05:02:27 »
jah nem.. van valami bőrcsere reakció az ujjaimon minden tavasszal meg ősz vége felé...  valszeg valami allergia lehet.. de csak ilyenkor jön ki .. csak nem hittem volna hogy ilyen hatással lehet szegény telóra..:D
Nálam is szórakozott az újjammal,de már napokkal ezelőtt kezdte.Azután elkezdett hámlani az újjam,de mára már minden rendben van.Megint gyorsan és tökéletesen üzemel.

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #1071 Dátum: 2016, 05 22, 09:44:03 »
Nekem is jött most egy 254 mb-s frissítés.. Hát aki nem tette fel az ne is tegye szerintem.. :) nekem azóta villog a kijelzőm, mint ha másodpercenként 10szer akarná szabályozni a fényerőt és nem is csak a fényerőt hanem a képernyő módon is váltogat, mert adptív megjelenítésre van állítva ami ugye a színhőmérsékletet is szabályozza.. nah ez most mindent szabályoz ész nélkül.. :(

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1072 Dátum: 2016, 05 22, 17:09:53 »
Fiuk,foliát lehet rá rakni? Pontosabban edzett üveg foliát? Vagy nem lehetséges? Nem másért de azért egy kisebb mennyiségben szeretnék valami karcolás elleni "cuccot" pakoljak rá.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1073 Dátum: 2016, 05 22, 18:40:37 »
Fiuk,foliát lehet rá rakni? Pontosabban edzett üveg foliát? Vagy nem lehetséges? Nem másért de azért egy kisebb mennyiségben szeretnék valami karcolás elleni "cuccot" pakoljak rá.
Van van pontosan illeszkedő is és természetesen hajlított... huh nem jut eszembe e cég neve valami s betűs de sok típushoz gyárt ...

Nem elérhető Ricsii

• PFC Fan
« Reply #1074 Dátum: 2016, 05 22, 22:27:39 »
Van van pontosan illeszkedő is és természetesen hajlított... huh nem jut eszembe e cég neve valami s betűs de sok típushoz gyárt ...
Akkor eltünt az a nevezetes nem ragadó üveg folia,ami csak a szélére ragadt rá?