Igen odaaig igazad van hogy adatforgalmat igenyel... azt megkapja wifin ugyanugy net mint a mobilnet tehat ugyan ugy adatforgalom mint a monilnetes adatforgalom, az mms is lejon wifin de attol hogy elfogy a mobilnet meg nem azt jelenti hogy nincs;) korlatozzak csak azaz a letoltesi sebesseged csokken tehat az mms igy is lejonne csak lassabban ... :DDD bocs ezen a wifi nem adatforgalom dolgon most kacagtam egyett teny hogy ha nincs a wifin internet megosztva akkor hiaba probalkoztok de akkor mi ertelme a wifinek..
Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Szia !
Értem mit mondassz, de az MMS, az nemjön le wifivel ! Ahhoz mobil internet kell, csak azzal lehet letölteni. Igen, tudom hogy csak lassítás van, nem szűnik meg, nem kapcsolják ki, és nem kerül + pénzbe, csak lekorlátozzák a sebességet a mobilnetél !
Azt meg rosszul értetted szeritnem, én is tudom hogy a wifi is adatforgalom, de én a sima 3G - 4G -re mondtam, arra gondoltam . .
Tehát mégegyszer: Az MMS tartalmát ( ha pl küldenek egy képet ), azt csak a mobil nettel tudod letölteni, vagyis a telefon azzal tölti le !
Elnézést kérek, nem akarlak kioktatni, csak írom hogy ez így van, wifivel nem lehet MMS -t fogadni ! ;-)
Tesóm telefonjára nem tudta leszedni, mert már lekorlátozták a sebességet, és nem tölti le, azt írja ( Nem sikerült letölteni a multimédiás üzenet mellékletét. ) próbálja újra.
Ha eljön a forduló és megint kap adatot, akkor szerintem le kell töltse !
Ennyi lenne !