0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
mi lelete a samsungot?? most néztem, hogy nekem 03.03.-án jött egy újabb 1.8GB-s frissítés... noh az az érdekesség ebbe, hogy már februárba is jött egy 2gb-s 6.0.1 most meg ráfrissítenek még egy 1.8GB-t... Nem is értem..
Mar tobb verzio van a 6.0 bol... mivel elso szeriak lehetnek hibak amiket rogton javitanak.. amig nem forr ki egy szoftver surun szokott jonni frissites...Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Szerintetek ez az s7 fele game tools es game launcher lesz nekunk is? Vagy talan majd portoljak?Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Már portolták. Komplett s7 Rom is át van portolva már.
Sziasztok!Van egy gyárilag független galaxy S6 edge-em, amire elvileg már kijött az android 6-os frissítés, viszont se a telefonon nem talál újabb frissítést és sem a számítógéppel összekötve sem.Mi lehet a probléma szerintetek?Köszi:Galaxy22
Ez alapján?G925FOJV3COJ1
A play áruházból le tudod tölteni a pohone info nevezetű kis appot, az ki fogja neked írni a csc-kódodat. Ezt áruld el itt
Azt írja, hogy Vietnámban készült és MTZ a kódja
hát passzolom, nem találok ilyen csc- kódot :STalán Zambia lehet a google szerint. 925F a típusa a telefonodnak?
Azt írja még, hogy CSc ország: Zambia
Megvan. A sammobile Unknowként hozza, de nincs még rá 6-os android frissítés:You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem jobban jársz ha előveszed a jó öreg Odint, és saját hatáskörben megoldod, mert Zambiába mire elér a frissítés.. :S
Megtörtént tegnap....