Első tapasztalatok alapján letisztultabb.. az edge képernyőnek több funkciója van... szerintem a többsége értelmes is. Sok változás nincs.. fényképezőnél raw és normális zár idő állítás (végre) . Kicsit minden változott az alap témában nem hiszem hogy más témánál ezt az ember észrevenné nagyon... egyelőre ennyi holnap jön az akksi idő teszt stb... ennek az alkalmazás engedélyeknek nem tudom mi értelme azt hittem valami root féle dolog lesz.. de ehelyett most az is megkérdezi hogy használhatja e a társhelyet ami eddig nem tette... azért így ez kicsit idegesítő nekem plusz jó pár tapival több...
Ezt ha egyszer beállítod utána már nem lesz több plusz tapi, cserébe kíméli az aksit, mert azálltal hogy valaminek nem emgedélyezel valami így az nem is indít el fölösleges háttérfolyamatot.
Viszont bele lehet kavarodni, pl beállítottam a heti ébresztőt majd meg akartam változtatni az ébresztő hangját és közölte hogy engedélyezzem hogy hozzáférjen a tárhelyhez, nohde amikor azt akarom engedélyezni akkor meg sikít hogy valami képernyőfedvényt vagy mi a szart kapcsoljak ki...
Egyszóval jó lesz az csak bele kell jönni hogy mi miért. És ha ez megvan akkor spórolsz az aksiva és a memóriával is, hogy kiküszöbölöd a fölös háttérfolyamatokat.