0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tudom higy ez nem rgy eget verő dolog, de erre nincs esetleg valakinek valami magyarázata? A tiéteken sárgás vagy hidegfehér az érintőgomb?
Talán éppen a beépítéskori készleten múlik. Még nem figyeltem meg, de ezután nézem a telókat. Itthon van 2 s6, egy note4. Mindhárom hófehér. Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
én is erre gondolok, de az a gyanus, hogy másik ilyen sárgásat még nem láttam senkinél.ilyen:.You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is ilyen színű.
Ez azért egy kicsit megnyugtató, hogy nem az enyém selejt, hanem valóban léteznek ilyen leddelkészülékek
Végre valami jó hír You are not allowed to view links. Register or LoginBár sammobile-on még mindig csak koreai 6 vannfent
Nem sok választ el attól, hogy földhöz b…..am ezt a qrva telefont. Az, hogy az indukciós töltővel régóta nem lehet tölteni, beletörődtem, még abba is, hogy hol van gyors töltés hol nincs, csak sima.Amikor rádugom az USB kábelt, néha olyan forró a telefon USB aljzata és környéke valamint a vezeték vége, hogy nem lehet hozzá érni. De nem jövök rá mikor mit miért csinál. A gyors töltés és melegedés természetesen nincs összefüggésben - úgy gondolom – mert egyszerre is jelentkezik a két probléma meg egymástól külön külön is.Azt, hogy nem lehet beállítani hogy otthon ne kérje az újlenyomatot már csak hab a tortán.De én vagyok idióta, hogy ragaszkodok a Samsunghoz, hiszen gond volt a töltéssel az S3-nál is szarakodott a szoftver az S4-nél is.
Csináltam egy faktory resetet és egyelőre úgy néz ki jó lett.Már csak abban kérnék segítséget hogy hol lehet beállítani hogyha picit hosszabban nyomom akkor egyből kiirja az ékezetes betűket. Most jelenleg mindegy hogy hosszabban vagy rovidebben nyomom akkor is az összes ékezetes karaktert kihozza.
UK voda már megkapta a 6.0.1-et ma.
Hm mennyi lehet a sallang benne. Szerintem lehet este feltolomTapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Nos ilyenkor üt meg a guta a pluszra még sehol semmi! Pedig én is szívesen kipróbálnám már. Ha felteszed feltétlenül számolj be róla!
hazaértem leültem a gép elé játszani teljesen kiment a fejemből.. most töltöm... ebből max holnap este lesz valami:D
Picit érdemes várnod, van már fent magyar Voda rom, és XEU is.
Én már reggel óta használom, picit másabb sok extra nincs, talán az alkalmazás engedélyek hasznosak lehetnek. Aksiidőre kíváncsi vagyok.
Saját TW launcher-rel lehet már körbe lapozni? Állítólag az oldalsávba is csináltak valami extra funkciót. Igaz?
Nem lehet körbe lapozni. Oldalsáv kb dupla akkora több mindent lehet kirakni.