2024, 11 24, 23:57:27

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153480 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • G+
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2016, 01 31, 10:51:15 »
Sziasztok!  :)

Segítségre szeretnék kérni. Cimborám - kollégám ilyen masinát hajt. No root, no hack, full gyári minden.
Független, minta-márka boltban vette, 200ért.
Átlagostól jobban vigyáz rá, törölgeti, tokban tartja stb...
Most az előlapi kamerával kapcsolatban van baja. Nem működik.
A hibáról csináltam pár képet, itt lehet megtekinteni.
A közeli képen, lehet látni, "párás"? a kamera lencse.

You are not allowed to view links. Register or Login

Kérdéseim:

- volt esetleg valakinek hasonló baja a masinával?
- a szervizben hogyan állnak a földi halandóhoz?
- amennyiben nem egyedi eset, lenne-e olyan tanácsotok, amivel esetleg ki lehetne küszöbölni ezt a hibát?

Köszönöm előre is a válaszokat, üdv.
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #826 Dátum: 2016, 01 31, 11:00:52 »
Sziasztok!  :)

Segítségre szeretnék kérni. Cimborám - kollégám ilyen masinát hajt. No root, no hack, full gyári minden.
Független, minta-márka boltban vette, 200ért.
Átlagostól jobban vigyáz rá, törölgeti, tokban tartja stb...
Most az előlapi kamerával kapcsolatban van baja. Nem működik.
A hibáról csináltam pár képet, itt lehet megtekinteni.
A közeli képen, lehet látni, "párás"? a kamera lencse.

Kérdéseim:

- volt esetleg valakinek hasonló baja a masinával?
- a szervizben hogyan állnak a földi halandóhoz?
- amennyiben nem egyedi eset, lenne-e olyan tanácsotok, amivel esetleg ki lehetne küszöbölni ezt a hibát?

Köszönöm előre is a válaszokat, üdv.

Szia! A szervizeléssel semmi gond nincs. Ha regisztrálva van a készülék a Samsung oldalán (amit egyszerűen megtehetsz, ha még nem tettétek volna meg) akkor lehet kérni , hogy postafutár jöjjön érte, nem kell vinni sehova és haza is hozza a kijavított készüléket.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #827 Dátum: 2016, 01 31, 11:03:55 »
Szia! A szervizeléssel semmi gond nincs. Ha regisztrálva van a készülék a Samsung oldalán (amit egyszerűen megtehetsz, ha még nem tettétek volna meg) akkor lehet kérni , hogy postafutár jöjjön érte, nem kell vinni sehova és haza is hozza a kijavított készüléket.
Köszönöm!
Biztos hogy nem regisztrálta.
Esteleg, ha tudnál egy linket csatolni, megköszönöm.
A srácot a régi Huawei P6-on, rendszerfrissítésre sem bírtam rábeszélni, annyira antitalentum ezekhez a dolgokhoz... ;)

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI MT7-L09-el

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #828 Dátum: 2016, 01 31, 11:15:49 »
Köszönöm!
Biztos hogy nem regisztrálta.
Esteleg, ha tudnál egy linket csatolni, megköszönöm.
A srácot a régi Huawei P6-on, rendszerfrissítésre sem bírtam rábeszélni, annyira antitalentum ezekhez a dolgokhoz... ;)

Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login

Prémium assistance igénylés (ingyenes) Ezen a menü ponton kell kérni a postafutárt.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #829 Dátum: 2016, 01 31, 11:16:14 »
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
:ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #830 Dátum: 2016, 02 01, 08:59:21 »
Nekem szeringem haldoklik az ujjlenyomat olvasom. Marha nehezen olvas be... mar 20x-ra tanitom ujra minden szogbol felterkepztetem az ujjaimat de marha nehezen olvass be vagy be se akarja... valszeg szerviz lesz...

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #831 Dátum: 2016, 02 01, 10:11:16 »
Nekem szeringem haldoklik az ujjlenyomat olvasom. Marha nehezen olvas be... mar 20x-ra tanitom ujra minden szogbol felterkepztetem az ujjaimat de marha nehezen olvass be vagy be se akarja... valszeg szerviz lesz...

Nem hangzik jól.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #832 Dátum: 2016, 02 07, 21:07:26 »
Kaptam egy 925F készüléket. A kijelző bal felső sarkában egy pici negyed körív mindig fekete (kb 2-3mm sugárban). Ajándéklónak tudom, de azért megkérdezem, ez a gyári tervezett állapota?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #833 Dátum: 2016, 02 07, 21:36:44 »
Kaptam egy 925F készüléket. A kijelző bal felső sarkában egy pici negyed körív mindig fekete (kb 2-3mm sugárban). Ajándéklónak tudom, de azért megkérdezem, ez a gyári tervezett állapota?
Nem... miert is lenne az...:)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #834 Dátum: 2016, 02 08, 08:23:29 »

szia!

Én is láttam már ilyen készüléket, és azon kijelző csere után jött ez elő... Pólus samsung szervizbe cserélték a kijelzőt, uh még azt se lehet mondani hogy barbárkodás lett volna.. bár érdekes volt a sztori mert amikor szóltak, hogy mehetek akkor odavittem és kiderült hogy a samu rossz kijelzőt küldött mert edge+hoz küldte... és kb fél óra mulva hirtelen lett egy kijelző... uh nekem gyanus, hogy egy jó munkatárs alibabáról rendelt tartalék kijelzője került bele ésss hát ez az eredmény.. szívem szerint visszavinném, de céges készülék és főnököm azt mondta, hogy neki igy is jó.

Nem elérhető lgeza

« Reply #835 Dátum: 2016, 02 08, 08:39:20 »
Nem... miert is lenne az...:)

Hát ez az, a felbontásnál sem írják, hogy 2560x1440 - kisnegyedkörszelet.... Érdekes készülék, ATO-s, osztrák, elvileg zsír új, de már 5-ször volt töltve Phone INFO szerint. Nem túl zavaró, lehet, hogy jobban zavar az 1 hónapos huza-vona a javítással.

Nem elérhető lgeza

« Reply #836 Dátum: 2016, 02 08, 08:41:50 »
szia!

Én is láttam már ilyen készüléket, és azon kijelző csere után jött ez elő... Pólus samsung szervizbe cserélték a kijelzőt, uh még azt se lehet mondani hogy barbárkodás lett volna.. bár érdekes volt a sztori mert amikor szóltak, hogy mehetek akkor odavittem és kiderült hogy a samu rossz kijelzőt küldött mert edge+hoz küldte... és kb fél óra mulva hirtelen lett egy kijelző... uh nekem gyanus, hogy egy jó munkatárs alibabáról rendelt tartalék kijelzője került bele ésss hát ez az eredmény.. szívem szerint visszavinném, de céges készülék és főnököm azt mondta, hogy neki igy is jó.
Köszönöm, lehet, hogy nekem is így lesz jó, legalább bátrabban ROM-olok. Nálam kell a root jog, mert van egy banki programom, amit csak bankban tudok éleszteni, ha valami gebasz van, így inkább TB...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #837 Dátum: 2016, 02 08, 14:58:31 »
Hát ez az, a felbontásnál sem írják, hogy 2560x1440 - kisnegyedkörszelet.... Érdekes készülék, ATO-s, osztrák, elvileg zsír új, de már 5-ször volt töltve Phone INFO szerint. Nem túl zavaró, lehet, hogy jobban zavar az 1 hónapos huza-vona a javítással.

hát nyilván gondolom, mikor leesik a szalagról némi töltési bekapcsolási teszteken keresztül megy. Nem kell egyébként egy hónapot várni. beviszed a samu szervizbe ott megnézik, hogy él e rá a garancia, ha igen akkor megrendelik az alaktrészt és kb 1 hét mulva hívnak hogy viheted (mondjuk ez megbeszélés tárgya, de rugalamasak voltak velem, uh gondolom hogy másokkal is azok :) )

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #838 Dátum: 2016, 02 13, 16:47:26 »
Már oly rég óta meg akartam kérdezni de mindig elfelejtettem, most megint eszembe jutott. Ez a második edgrm, az első kék volt ez pedig arany. Az érdekesség illetve a kérdés lényege, hogy az normális e hogy a régi kéknek jégfehér volt alul a két érintő gomb az aranynak pedig sárgás. Nem hinném hogy a készülék szine befilyásolja, mert haveromnak is arany van és neki jégfehér. Nálatok ez higy alakul? Vagy tudtok esetleg valami összefüggést vagy egyszerűen ahogy leeeik a szallagról? :)

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #839 Dátum: 2016, 02 13, 18:20:09 »
Nem sok választ el attól, hogy földhöz b…..am ezt a qrva telefont. Az, hogy az indukciós töltővel régóta nem lehet tölteni, beletörődtem, még abba is, hogy hol van gyors töltés hol nincs, csak sima.
Amikor rádugom az USB kábelt, néha olyan forró a telefon USB aljzata és környéke valamint a vezeték vége, hogy nem lehet hozzá érni. De nem jövök rá mikor mit miért csinál. A gyors töltés és melegedés természetesen nincs összefüggésben - úgy gondolom – mert egyszerre is jelentkezik a két probléma meg egymástól külön külön is.
Azt, hogy nem lehet beállítani hogy otthon ne kérje az újlenyomatot már csak hab a tortán.
De én vagyok idióta, hogy ragaszkodok a Samsunghoz, hiszen gond volt a töltéssel az S3-nál is szarakodott a szoftver az S4-nél is.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #840 Dátum: 2016, 02 13, 18:52:34 »
Nem sok választ el attól, hogy földhöz b…..am ezt a qrva telefont. Az, hogy az indukciós töltővel régóta nem lehet tölteni, beletörődtem, még abba is, hogy hol van gyors töltés hol nincs, csak sima.
Amikor rádugom az USB kábelt, néha olyan forró a telefon USB aljzata és környéke valamint a vezeték vége, hogy nem lehet hozzá érni. De nem jövök rá mikor mit miért csinál. A gyors töltés és melegedés természetesen nincs összefüggésben - úgy gondolom – mert egyszerre is jelentkezik a két probléma meg egymástól külön külön is.
Azt, hogy nem lehet beállítani hogy otthon ne kérje az újlenyomatot már csak hab a tortán.
De én vagyok idióta, hogy ragaszkodok a Samsunghoz, hiszen gond volt a töltéssel az S3-nál is szarakodott a szoftver az S4-nél is.

Dobd be a szervizbe, pik pakk megcsinálják. Ne szenvedj tovább.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #841 Dátum: 2016, 02 13, 19:00:50 »
Dobd be a szervizbe, pik pakk megcsinálják. Ne szenvedj tovább.

Az a baj, hogy hiába lakom megyeszékhelyen, a legközelebbi szerviz is 100-130km van tőlem. Addig nem is volt gond amíg házhoz jöttek - azaz probléma mert egy ilyen kategóriájú telefon azért néha néha legyen jó - de most elviszik és majd egy két hét múlva visszakapom és ki tudja milyen alkatrészt tesznek bele. Nem bízok bennük.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #842 Dátum: 2016, 02 13, 19:21:58 »
Az a baj, hogy hiába lakom megyeszékhelyen, a legközelebbi szerviz is 100-130km van tőlem. Addig nem is volt gond amíg házhoz jöttek - azaz probléma mert egy ilyen kategóriájú telefon azért néha néha legyen jó - de most elviszik és majd egy két hét múlva visszakapom és ki tudja milyen alkatrészt tesznek bele. Nem bízok bennük.

Most így, hogy nem tudod rendesen használni jó? Milyen alkatrész tennének bele?  Gyárit.
Szerintem van futár az S6 hoz.
Kérhetsz cserekészüléket a javítás idejére.
Tapasztalat. 3 nap múlva újra a kezemben volt megjavítva.
Ui. olyan cégnél dolgozom akivel a készülékeket eljuttatják a szervizbe. Nagyon komolyoan veszik a hibátlan, pontos szállítást. A szerelés sem lehet rosszabb.

flowering tree

• Vendég
« Reply #843 Dátum: 2016, 02 13, 22:29:01 »
Nem volna szabad melegedni,az enyém csak picit melegszik.A forró nem normális állapot.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #844 Dátum: 2016, 02 13, 22:44:01 »
Nem volna szabad melegedni,az enyém csak picit melegszik.A forró nem normális állapot.

Ez a baj, hogy így van. De majd behal teljesen aztán cserélik, de hát mit is várok tavaly októberi kártyafüggetlen 64gb telótól. >:(

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #845 Dátum: 2016, 02 13, 23:35:21 »
Ez a baj, hogy így van. De majd behal teljesen aztán cserélik, de hát mit is várok tavaly októberi kártyafüggetlen 64gb telótól. >:(

Nincs túl jó véleményed. :)
Ha nem tojik be meg 5 hónapig, akkor szenvedsz vele tovább?
Add le javításra!
Tudom kicsit olyan mint a fogorvos, nem szívesen megy oda az ember, de amikor jön kifelé akkor már örül.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
« Reply #846 Dátum: 2016, 02 14, 07:34:06 »
Nincs túl jó véleményed. :)
Ha nem tojik be meg 5 hónapig, akkor szenvedsz vele tovább?
Add le javításra!
Tudom kicsit olyan mint a fogorvos, nem szívesen megy oda az ember, de amikor jön kifelé akkor már örül.

A hasonlat tetszik.
Az a baj, hogy napközben igen sokat használom (email net) a telefont Ők meg ki tudja milyen szar cserekészüléket küldenek.

Volt már valakinek hasonló gondja a telefonnal?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #847 Dátum: 2016, 02 14, 09:09:11 »

A hasonlat tetszik.
Az a baj, hogy napközben igen sokat használom (email net) a telefont Ők meg ki tudja milyen szar cserekészüléket küldenek.

Volt már valakinek hasonló gondja a telefonnal?

Kollégám is hasonló helyzetben volt.
Leadta, cserélték benne aksit, usb csatit, alaplapot. Azóta madarat lehet vele fogatni. Elötte meg szídta hetekig a Samut. Ő nem kért csere telót. 5 nap alatt megvolt az egész.

Gondolom kezd uncsi lenni, hogy próbállak a szerviz felé terelni, de hidd el jó lesz.
Emilezni meg akármilyen f@s készülék képes. De közel hasonló tudásút fogsz kapni.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #848 Dátum: 2016, 02 14, 11:20:32 »
Nos... jon a futar... elviszi masnap a szervizben van 3. Nap megcsinaljak 4 nap vissza a futarnak 5. Nap visszahozza neked a futar nem ket het. Nem bizol bennuk? Konyorgom nem egy sufni gsmbe viszik valamelyik perui indian soron... ezzel az erovel tok mindegy milyen telefont veszel ott se fogsz bizni a szervizben mert lekell adni?:D ha bevinned szervizbe 130km szemelyesen ott szerinted megcsinaljak rogton.. ott is varsz 4-5 napot. Szoval az enyem volt szervizben reszletes szervizlapot kapsz rola mit csinaltak a keszulekkel mit nem... az alkatresz cserenel az adott alkatresz gyari szamat es egyedi kodjat is rairjak igy barmikor visszalehet keresni. Szoval innentol nem veszel semmit mert ki tudja mit csinalnak vele a szervizben.. elarulom beviszed egy samsung kozpontba ahol "szerviz " van, onnan is megy a telemaxba ha alkatreszt kell cserelni, helyszinen csak szoftvercsere van:)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #849 Dátum: 2016, 02 14, 12:05:57 »
Már oly rég óta meg akartam kérdezni de mindig elfelejtettem, most megint eszembe jutott. Ez a második edgrm, az első kék volt ez pedig arany. Az érdekesség illetve a kérdés lényege, hogy az normális e hogy a régi kéknek jégfehér volt alul a két érintő gomb az aranynak pedig sárgás. Nem hinném hogy a készülék szine befilyásolja, mert haveromnak is arany van és neki jégfehér. Nálatok ez higy alakul? Vagy tudtok esetleg valami összefüggést vagy egyszerűen ahogy leeeik a szallagról? :)

Tudom higy ez nem rgy eget verő dolog, de erre nincs esetleg valakinek valami magyarázata? A tiéteken sárgás vagy hidegfehér az érintőgomb? :)