2024, 11 25, 02:52:42

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153484 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vik

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #775 Dátum: 2016, 01 08, 18:02:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még fólia sincs rajta. Egy bőr tokban tartom ha használom kiveszem belőle, tölteni is így szoktam.
Szerintem a szoftver szarakodik rajta, de mivel én ahol lakom ott nincs samsung service így csak elvitetni tudnám a samsunggal, az meg kb két hét mire visszakapom.
Nekem szilikon tok van rajta, és nincs gond.
Nem használsz valami " battery saver " programot?

Tapatalk-kal küldve az én SM-G928F-el

Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #776 Dátum: 2016, 01 08, 18:03:08 »
Nálam /78 jó kérdés, hogy mit jelenthet :)
fólia + szilikon tokban is tölt nálam a gyári vezetéknélküli töltö.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #777 Dátum: 2016, 01 08, 19:39:36 »
Kérnék egy kis segítséget. Ha beírom a tarcsazoba a *#06# akkor ugye kihozza a tel ime számát. Ezt kovetoen viszont nekem a /után 2 van. A tel nincs rootolva tekintettel arra hogy azt sem tudom hogy hogyan kell. Az eddigi telefonjaimnal S3 S4 mindig 1 volt a / után.

Illetve lenne meg egy olyan problémám is hogy ha a gyári  indukciós  (remelem igy hívják) töltővel töltöm nem mindig veszi a töltés. Ilyenkor bedugom az usb-t ugy tölti rendesen.
Nálam is 02 van.

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nagyg72

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5
« Reply #778 Dátum: 2016, 01 08, 19:48:52 »
Helló! Nekem edge+ van és azt vettem észre, hogy elfelejti a wifi jelszót, amikor kikapcsolom a telefon wifijét, majd utána visszakapcsolom. Mi a teendő?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #779 Dátum: 2016, 01 08, 22:06:58 »
Még fólia sincs rajta. Egy bőr tokban tartom ha használom kiveszem belőle, tölteni is így szoktam.
Szerintem a szoftver szarakodik rajta, de mivel én ahol lakom ott nincs samsung service így csak elvitetni tudnám a samsunggal, az meg kb két hét mire visszakapom.
Nekem is kijott erte a futar elvitte masnap beert a szervizbe 3. Nap javitottak 4.nap fogta a futar es hozta hazhoz. Ha szoftveresre gondra gyanakszol esetleg gyari visszaallitas?

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető Togo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Galaxy Note 3/Galaxy S6 edge plus
  • PDA ROM: melyiken mikor mi.
« Reply #780 Dátum: 2016, 01 09, 00:41:05 »
Kérnék egy kis segítséget. Ha beírom a tarcsazoba a *#06# akkor ugye kihozza a tel ime számát. Ezt kovetoen viszont nekem a /után 2 van. A tel nincs rootolva tekintettel arra hogy azt sem tudom hogy hogyan kell. Az eddigi telefonjaimnal S3 S4 mindig 1 volt a / után.

Nekem meg nem hoz ki semmit. Pörög egy kicsit, hogy USSD-kód futtatása, aztán azt irja ki, hogy UNKNOWN APPLICATION. T-s jószág, XEH-s gyári rommal, rootolatlan. Nem tudom miért csinálja ezt, de végül is meg vagyok nélküle.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #781 Dátum: 2016, 01 09, 07:46:08 »
Megvárom a 6.0 aztán akkor csinálok egy gyári helyreállítást vagy legalább is ez a cél. Tényleg van valami konkrétabb info a januárnál?
Nekem is kijott erte a futar elvitte masnap beert a szervizbe 3. Nap javitottak 4.nap fogta a futar es hozta hazhoz. Ha szoftveresre gondra gyanakszol esetleg gyari visszaallitas?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #782 Dátum: 2016, 01 09, 19:07:17 »
Megvárom a 6.0 aztán akkor csinálok egy gyári helyreállítást vagy legalább is ez a cél. Tényleg van valami konkrétabb info a januárnál?
Mar egy honapja fellehet rakni az angol betat ha valaki atalitotta xehrol btu ra a regio kodot... aztan a note 5 frissitesevel volt valami baki vagy bug mar nem tudom... ebbol itelve kesik... mondjuk az hogy januarban kijon x regiora legyen az majd angol vagy lengyel.. attol is fugg magyar regiora mikor jon aztan ha meg melle szolgaltatos is akkor meg aztan tenyleg lehet meg honapok kerdese mire megkapjuk. Mondjuk en valszeg nem varok majd vele odinnal felkuldom az elso eu regios 6.0-t majd... de emlekszem anno s4-nel az uj droidot a tmobilnal jo 5 honap kesessel kaptuk a magyar fuggetlenhez kepest...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #783 Dátum: 2016, 01 09, 19:08:00 »
Nekem meg nem hoz ki semmit. Pörög egy kicsit, hogy USSD-kód futtatása, aztán azt irja ki, hogy UNKNOWN APPLICATION. T-s jószág, XEH-s gyári rommal, rootolatlan. Nem tudom miért csinálja ezt, de végül is meg vagyok nélküle.
Mikor frissitetted utoljara volt egy rom verzio ami ezeket a kodokat nem engedte...

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #784 Dátum: 2016, 01 09, 19:31:13 »
Az enyém független így bízom a januárban :)
Mar egy honapja fellehet rakni az angol betat ha valaki atalitotta xehrol btu ra a regio kodot... aztan a note 5 frissitesevel volt valami baki vagy bug mar nem tudom... ebbol itelve kesik... mondjuk az hogy januarban kijon x regiora legyen az majd angol vagy lengyel.. attol is fugg magyar regiora mikor jon aztan ha meg melle szolgaltatos is akkor meg aztan tenyleg lehet meg honapok kerdese mire megkapjuk. Mondjuk en valszeg nem varok majd vele odinnal felkuldom az elso eu regios 6.0-t majd... de emlekszem anno s4-nel az uj droidot a tmobilnal jo 5 honap kesessel kaptuk a magyar fuggetlenhez kepest...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #785 Dátum: 2016, 01 09, 20:00:01 »
Az enyém független így bízom a januárban :)
magyar régió is szokott késni egy jó hónapot a többihez képest szóval ebben ne bizakodj ;)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #786 Dátum: 2016, 01 10, 10:27:09 »

Szia.
a régió kódot hol tudom megnézni? Illetve ha szeretném akkor átállítani? Illetve ez jár valamivel? Root vagy valami ilyesmi hátrány van ennek?
Köszi :)

Nem elérhető vik

« Reply #787 Dátum: 2016, 01 10, 12:00:37 »
Szia.
a régió kódot hol tudom megnézni? Illetve ha szeretném akkor átállítani? Illetve ez jár valamivel? Root vagy valami ilyesmi hátrány van ennek?
Ugrik a KNOX és a garancia.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #788 Dátum: 2016, 01 10, 12:29:20 »
Ugrik a KNOX és a garancia.

Uhh az nem jó :) köszi a gyors választ :) ha megnézem higy az enyém milyen attól is lesz valami gáz? Ha nem akkor azt hol miként lehet megnétni? (Kiváncsi természet vagyok :D )

Nem elérhető vik

« Reply #789 Dátum: 2016, 01 10, 12:51:51 »
Uhh az nem jó :) köszi a gyors választ :) ha megnézem higy az enyém milyen attól is lesz valami gáz? Ha nem akkor azt hol miként lehet megnétni? (Kiváncsi természet vagyok :D )
IMEI szám első kettő karakter.  Pl : 35 az magyar régió

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #790 Dátum: 2016, 01 10, 13:48:08 »
IMEI szám első kettő karakter.  Pl : 35 az magyar régió

Nekem 35el kezdődik, de gsm boltból vettem én bontottam ki, de a dobozon olasz garis logo van és voda gyári alkalmazások vannak rajta. Akkor ez hogy lehet? Függetlennek független a teló. Ki tudom ezt valahogy deríteni hogy mi a helyzet vele? Pl hogy akkor most magyar (xeh) rom van rajta? Vagy olasz vodás amire a gyári vodás appokból illetve az olasz garilogóról gobdolok a dobozon. A knoxom hogy ugrott e már esetleg (mert mókoltan adták el) vagy valami tipp hogy hogy tudom meg hogy akkor milyen is ez valójában? :)

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #791 Dátum: 2016, 01 10, 13:53:03 »
Nekem 35el kezdődik, de gsm boltból vettem én bontottam ki, de a dobozon olasz garis logo van és voda gyári alkalmazások vannak rajta. Akkor ez hogy lehet? Függetlennek független a teló. Ki tudom ezt valahogy deríteni hogy mi a helyzet vele? Pl hogy akkor most magyar (xeh) rom van rajta? Vagy olasz vodás amire a gyári vodás appokból illetve az olasz garilogóról gobdolok a dobozon. A knoxom hogy ugrott e már esetleg (mert mókoltan adták el) vagy valami tipp hogy hogy tudom meg hogy akkor milyen is ez valójában? :)

A "Phone info" app letölthető a play-ről. Ingyenes verzió is van és azzal mindent meg tudsz nézni a telefonodon lévő szoftvertől kezdve az éppen aktuális szoftververzióig, a KNOX állását, és azt is, hogy mikor milyen régióra adták ki stb. 
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #792 Dátum: 2016, 01 10, 14:01:17 »
A "Phone info" app letölthető a play-ről. Ingyenes verzió is van és azzal mindent meg tudsz nézni a telefonodon lévő szoftvertől kezdve az éppen aktuális szoftververzióig, a KNOX állását, és azt is, hogy mikor milyen régióra adták ki stb.

Köszi:)

Fel is dobtam 1-2 adat amit nem értek teljesen ezt  tisztába tennéd a fejembe?

Az eszköz típusa: zerolte ?
A Termék neve: zeroltexx ?
Konx 0X0 - Akkor ez elvileg jó :)
CSC kód mind a három sorban OMN
Az elérhető CSC kódoknál fel van sorolva 18 db de nincs közte az XEH
A CSC Ország az italy - ebből gondolom akkor hogy olasz
Mobilszolgáltató: Vodafone Hu - gondolom ez azt mutatja, hogy jelenleg milyen kártya van benne, mert függetlennek független a teló mert vitt másik kártyát is (android frissítés után is).

Akkör összefoglalva végülis ha jól értelmezem, a knox nem ugrott tehát garanciális, bár mindegy mert nem magyar hanem Olasz vodafonos, de mindezek mellett legalább független.
Jól értelmezem a dolgot? :)

Bocsi hogy sok "hülyeséget" kérdezek, de szeretnék most a végére jármi így 1 hónap után, hogy mit sikerült vennem :D
És nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #793 Dátum: 2016, 01 10, 14:12:38 »
Köszi:)

Fel is dobtam 1-2 adat amit nem értek teljesen ezt  tisztába tennéd a fejembe?

Az eszköz típusa: zerolte ?
A Termék neve: zeroltexx ?
Konx 0X0 - Akkor ez elvileg jó :)
CSC kód mind a három sorban OMN
Az elérhető CSC kódoknál fel van sorolva 18 db de nincs közte az XEH
A CSC Ország az italy - ebből gondolom akkor hogy olasz
Mobilszolgáltató: Vodafone Hu - gondolom ez azt mutatja, hogy jelenleg milyen kártya van benne, mert függetlennek független a teló mert vitt másik kártyát is (android frissítés után is).

Akkör összefoglalva végülis ha jól értelmezem, a knox nem ugrott tehát garanciális, bár mindegy mert nem magyar hanem Olasz vodafonos, de mindezek mellett legalább független.
Jól értelmezem a dolgot? :)

Bocsi hogy sok "hülyeséget" kérdezek, de szeretnék most a végére jármi így 1 hónap után, hogy mit sikerült vennem :D
És nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :)

Ezek az adatok mind jók. A KNOX ha 0x0 a lényeg, tehát él a garanciád. Az hogy milyen szoftver van rajta csak annyiban befolyásol, hogy nem fog OTA-n frissíteni, hiába jön ki magyar független rom. Szerintem odinnal majd ha nagyon zavar akkor tegyél fel egy magyar független romot. (szerintem várd meg a 6.0-át :D )
Az hogy a telefon olasz importból van az nem gáz, ha magyarországi gari papírod van a Samsung javítja. Bár ne legyen rá szükséged soha :D   Ha viszont kint vetted Olaszországban akkor itt Magyarországon nem biztos, hogy szóba fognak állni veled.
A lényeg, hogy megelégedéssel használd, hiszen egy nagyon szép és jó telefon :D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #794 Dátum: 2016, 01 10, 14:15:45 »
Ezek az adatok mind jók. A KNOX ha 0x0 a lényeg, tehát él a garanciád. Az hogy milyen szoftver van rajta csak annyiban befolyásol, hogy nem fog OTA-n frissíteni, hiába jön ki magyar független rom. Szerintem odinnal majd ha nagyon zavar akkor tegyél fel egy magyar független romot. (szerintem várd meg a 6.0-át :D )
Az hogy a telefon olasz importból van az nem gáz, ha magyarországi gari papírod van a Samsung javítja. Bár ne legyen rá szükséged soha :D   Ha viszont kint vetted Olaszországban akkor itt Magyarországon nem biztos, hogy szóba fognak állni veled.
A lényeg, hogy megelégedéssel használd, hiszen egy nagyon szép és jó telefon :D

Tehát akkor fogok frissítést kapni ha az olasz voda megkapja. (de ettől függetlenül, hogy lehet hogy mégis független a teló?)
Ha odinnal feltoltok rá egy magyar független XEH-s romot akkor a knox nem fog ugrani?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #795 Dátum: 2016, 01 10, 14:24:44 »
Tehát akkor fogok frissítést kapni ha az olasz voda megkapja. (de ettől függetlenül, hogy lehet hogy mégis független a teló?)
Ha odinnal feltoltok rá egy magyar független XEH-s romot akkor a knox nem fog ugrani?

Független úgy lehet, hogy van olaszországi piacra szánt telefon, mint ahogy van magyar piacra szánt független telefon, mindkettő használható olasz és magyar stb. simkártyával is. Ugyanígy az olasz piacra szánt független telefon használható bármelyik simmel. (Nos ez nem egészen van így, de itt Európában nagyjából igaz. Amerikában már bonyolultabb a helyzet, de ezt hagyjuk :D )
Tehát a lényeg, hogy van egy független telefonod. Ha felteszel rá odinnal egy magyar független (XEH) romot nem fogja bántani a KNOX-ot. A frissítés OTA-n viszont nagy valószínűséggel utána sem fog működni, de akkor is tudod frissíteni odinnal ha lesz frissebb rom. 

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #796 Dátum: 2016, 01 10, 14:30:38 »
Független úgy lehet, hogy van olaszországi piacra szánt telefon, mint ahogy van magyar piacra szánt független telefon, mindkettő használható olasz és magyar stb. simkártyával is. Ugyanígy az olasz piacra szánt független telefon használható bármelyik simmel. (Nos ez nem egészen van így, de itt Európában nagyjából igaz. Amerikában már bonyolultabb a helyzet, de ezt hagyjuk :D )
Tehát a lényeg, hogy van egy független telefonod. Ha felteszel rá odinnal egy magyar független (XEH) romot nem fogja bántani a KNOX-ot. A frissítés OTA-n viszont nagy valószínűséggel utána sem fog működni, de akkor is tudod frissíteni odinnal ha lesz frissebb rom.

de nekem jött frissítés mióta megvan OTA-n. Uh akkor jobban járok ha nem bántom és akkor továbbra is jönnek az OTA-s frissítések?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #797 Dátum: 2016, 01 10, 14:36:52 »
de nekem jött frissítés mióta megvan OTA-n. Uh akkor jobban járok ha nem bántom és akkor továbbra is jönnek az OTA-s frissítések?
Szerintem se piszkáld! Semmiben nem befolyásol, hogy most a rom mögötti három betű micsoda. A lényeg, hogy tökéletesen működik .. és egyébként sem vagyok biztos benne, hogy a magyar független romok hamarabb kijönnek mint az olasz vodás romok :D Tehát értelmetlen babrálni :D Gondolom az olaszok sem pakolják tele szeméttel a saját romjaikat. Ha meg esetleg mégis lenne benne olasz felesleges app. akkor azt le tudod tiltani root nélül is simán a "packages disabler" progival. (ennek nem tudom, hogy van-e ingyenes verziója én megvettem már régen és tök sok mindenre használható :D )

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #798 Dátum: 2016, 01 10, 14:40:56 »
Szerintem se piszkáld! Semmiben nem befolyásol, hogy most a rom mögötti három betű micsoda. A lényeg, hogy tökéletesen működik .. és egyébként sem vagyok biztos benne, hogy a magyar független romok hamarabb kijönnek mint az olasz vodás romok :D Tehát értelmetlen babrálni :D Gondolom az olaszok sem pakolják tele szeméttel a saját romjaikat. Ha meg esetleg mégis lenne benne olasz felesleges app. akkor azt le tudod tiltani root nélül is simán a "packages disabler" progival. (ennek nem tudom, hogy van-e ingyenes verziója én megvettem már régen és tök sok mindenre használható :D )

igazából nincs vele semmi bajom, semmi olasz marhaság nincs benne :) Csak próbáltam kibogozni, hogy mit is vettem valójában :) Ez segítségeddel sikerült is, amit nagyon köszönök :)
Egyetlen egy dolog amit nem értek, hogy elvileg ugye akkor ez Olasz Vodás, de itthon mégis megy minden szolgáltató simkártyájával simán :) noh mind1 a kényeg ugy is az hogy független legyen, ezek szerint valahogy mégis csak az.
És akkor a végeredmény ha jól értelmezem akkor azt tanácsolod, hogy maradjon minden ugyan így, és megkapom OTA-n a frissítést, mint eddig :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #799 Dátum: 2016, 01 10, 14:46:12 »
igazából nincs vele semmi bajom, semmi olasz marhaság nincs benne :) Csak próbáltam kibogozni, hogy mit is vettem valójában :) Ez segítségeddel sikerült is, amit nagyon köszönök :)
Egyetlen egy dolog amit nem értek, hogy elvileg ugye akkor ez Olasz Vodás, de itthon mégis megy minden szolgáltató simkártyájával simán :) noh mind1 a kényeg ugy is az hogy független legyen, ezek szerint valahogy mégis csak az.
És akkor a végeredmény ha jól értelmezem akkor azt tanácsolod, hogy maradjon minden ugyan így, és megkapom OTA-n a frissítést :)

Nem minden szolgáltató teszi a nála vásárolt telefonokat "hálózat függővé" lásd UPC Magyarország :D Ő is saját előfizetéssel árul hálózatfüggetlen telefonokat.
.. és igen. Azt javaslom, hogy hagyd rajta a mostani romot és szépen kapod OTA-n a frissítéseket. Hamarosan várható a 6.0 is, lehet, hogy hamarabb megkapod mint ha magyar régiókódos lennél :D