2024, 11 25, 09:33:57

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153497 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2015, 09 11, 11:13:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bocsánat lenne még egy olyan "hülye" kérdése, mivel régóta ios-t használta. Hogy jelen állás alapján az androidnál érdemes bezárogatni az alkalmazásokat vagy már itt is fölösleges mert nem fut a háttérbe (arra gondolok hogy befagyasztja, de az alkalmazásváltóban ott marad) illetve hogy a wifi gps bluetooth mobil adatforgalamt mennyire érdemes kapcsolgatni? én az ioson nem nagyon kapcsolgattam ezeket, mert nem volt számottevően nagyobb az aksimerítés mikor mentek illetve mikor nem mentek.

Köszönöm a hasznos tanácsokat ! :)

Nem szoktam semmit kézzel kilőni. Mondjuk a WIFI-t az igen. De most kipróbálom, hogy azt sem lövöm ki. Nem hinném, hogy sok különbség lenne akuidőben.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #601 Dátum: 2015, 09 11, 11:22:57 »
nah ezek remek hírek :) köszönöm az infót :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #602 Dátum: 2015, 09 11, 11:38:56 »
Nem szoktam semmit kézzel kilőni. Mondjuk a WIFI-t az igen. De most kipróbálom, hogy azt sem lövöm ki. Nem hinném, hogy sok különbség lenne akuidőben.

Semmi kulonbseg nincs ha nem arra van csatlakozva

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
« Reply #603 Dátum: 2015, 09 11, 12:26:42 »
Hello !

S6 Edge tulajoktól kérdezném, hogy nektek mi lett az alapsáv info az új frissítés óta ?

Mert nekem ez: "G925FXXU2COH2" | 5.1.1 !

Egyezik nektek ?

Választ előre is köszi !

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #604 Dátum: 2015, 09 11, 12:39:10 »
Hello !

S6 Edge tulajoktól kérdezném, hogy nektek mi lett az alapsáv info az új frissítés óta ?

Mert nekem ez: "G925FXXU2COH2" | 5.1.1 !

Egyezik nektek ?

Választ előre is köszi !

Bocs, de még annyi, hogy gyári független a teló ! Érdekelne hogy nektek is ez -e az alapsáv verzió . . .
THX !

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #605 Dátum: 2015, 09 11, 13:27:53 »
Bocs, de még annyi, hogy gyári független a teló ! Érdekelne hogy nektek is ez -e az alapsáv verzió . . .
THX !
Az enyém Vodafonos és nekem is ugyanaz az verzió.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #606 Dátum: 2015, 09 11, 14:22:35 »
Az enyém Vodafonos és nekem is ugyanaz az verzió.

Szia !

A függetleneknek is az az alapsáv verzió amit írtam ? "G925FXXU2COH2"

Elvileg nem régen jött OTA -n a frissítés csak nem vettem észre, és azért akarok függetlennel is egyeztetni . .
Vki akinek független van dobja már be a fórumba hogy neki egyezik -e !

Thx !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #607 Dátum: 2015, 09 11, 15:57:30 »
Szia !

A függetleneknek is az az alapsáv verzió amit írtam ? "G925FXXU2COH2"

Elvileg nem régen jött OTA -n a frissítés csak nem vettem észre, és azért akarok függetlennel is egyeztetni . .
Vki akinek független van dobja már be a fórumba hogy neki egyezik -e !

Thx !
Samfirmwaren megtudod nezni mivolt az utolso magyar fuggetlen rom frissites ;) magentas vagyok amugy nalam is coh2

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #608 Dátum: 2015, 09 11, 16:01:07 »
Samfirmwaren megtudod nezni mivolt az utolso magyar fuggetlen rom frissites ;) magentas vagyok amugy nalam is coh2

Tegnap óta nem működik a sammobil letöltő oldal.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #609 Dátum: 2015, 09 11, 16:06:06 »

Hogy "magentas" vagy ? Bocs, de nem vagom ezt a szot !
Akkor neked is függetlened van, és ugyanez az alapsáv ?

Köszi előre is !

ui: Sorry hogy nem vágom mi az a magenta ;-)

Szerk: Amúgy már írtak másik fórumba, hogy ugyanaz nekik is, szal mind1 mostmár !
No problem ! ;-)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #610 Dátum: 2015, 09 11, 19:00:16 »
Hogy "magentas" vagy ? Bocs, de nem vagom ezt a szot !
Akkor neked is függetlened van, és ugyanez az alapsáv ?

Köszi előre is !

ui: Sorry hogy nem vágom mi az a magenta ;-)

Szerk: Amúgy már írtak másik fórumba, hogy ugyanaz nekik is, szal mind1 mostmár !
No problem ! ;-)
magenta=T(ré)-mobil

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #611 Dátum: 2015, 09 11, 21:16:23 »
Akkor valoszinu hogy fuggetlenre is van mar. Es beked is benne kell lennie akkor ennek az app valasztonak is :)

Igen,meg van nekem is az app választó.Még nemtudom hogy miket is rakjak oda,de majd kialakul.

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #612 Dátum: 2015, 09 12, 09:42:11 »
sziasztok!

az edge rész nem elérhető ha a készülék töltőn van? tegnap még ottvolt azóta elkezdtem a 12 órás töltést, és nincs ott oldalt a sáv amit ki lehetne húzni. Pedig be van kapcsolba :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #613 Dátum: 2015, 09 12, 10:21:48 »
sziasztok!

az edge rész nem elérhető ha a készülék töltőn van? tegnap még ottvolt azóta elkezdtem a 12 órás töltést, és nincs ott oldalt a sáv amit ki lehetne húzni. Pedig be van kapcsolba :)

update:

tegnap frissítettem valami edge kijelző programot, szerintem az okozhatta a galibát. újraindítás után megjavult :)

Nem elérhető szuribaba

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HTC Desire
« Reply #614 Dátum: 2015, 09 15, 21:49:36 »
Hölgyek és urak!
Nem tudom, hogy hogyan vagytok vele, mert fantasztikus kis telefon ez, de ez az akumulátor egy nagy fos! Erre azért kitalálhatna valamit a Samsung! Ma  reggel, mint mindíg 03:30 h-kor keltem fel , majd azonnal rádobtam  a 3G-t  acuccra, hogy megkapjam a maileket! Beértem a munkahelyemre reggel 05:00 h-ra, majd bementem az irodámba és telefonáltam hármat! Reggeg 8 h-kor, így 86 % volt a telefonban. Borasztó! Szeretem ezt a telefont pedig volt már mindenféle telefonom és kezdem is megszokni az Androidos rendszert, de ha egyszer elcsereberélem, akkor az az aksi miatt lesz! Ne legyen olyan mint az iPhone 6 + amit 3-4 naponta kellett tölteni, de olyan se, hogy ha kicsit komolyabban használnám akkor félnaponta töltenem kellene. Egyébként pont ezért vettem 2 db gyári Samsung vezeték nélküli töltőt...........hogy csak rátegyem a tányérra és töltse,de úgy gondolom, hogy ez még sincs rendben! Ti hogy vagytok ezzel??????   Üdv! Tamás

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #615 Dátum: 2015, 09 15, 22:50:56 »
Hölgyek és urak!
Nem tudom, hogy hogyan vagytok vele, mert fantasztikus kis telefon ez, de ez az akumulátor egy nagy fos! Erre azért kitalálhatna valamit a Samsung! Ma  reggel, mint mindíg 03:30 h-kor keltem fel , majd azonnal rádobtam  a 3G-t  acuccra, hogy megkapjam a maileket! Beértem a munkahelyemre reggel 05:00 h-ra, majd bementem az irodámba és telefonáltam hármat! Reggeg 8 h-kor, így 86 % volt a telefonban. Borasztó! Szeretem ezt a telefont pedig volt már mindenféle telefonom és kezdem is megszokni az Androidos rendszert, de ha egyszer elcsereberélem, akkor az az aksi miatt lesz! Ne legyen olyan mint az iPhone 6 + amit 3-4 naponta kellett tölteni, de olyan se, hogy ha kicsit komolyabban használnám akkor félnaponta töltenem kellene. Egyébként pont ezért vettem 2 db gyári Samsung vezeték nélküli töltőt...........hogy csak rátegyem a tányérra és töltse,de úgy gondolom, hogy ez még sincs rendben! Ti hogy vagytok ezzel??????   Üdv! Tamás
örülj neki hogy nem sima i6-d volt az ennyit se bír mint az edge... amúgy tény.. de érdekes nálam az akksi használat van amikor alig merül használat közbe.. majd hirtelen leesik 10%-ot. szerintem valami vagy a proci kezeléssel nincs rendben vagy alapjáraton a kijelző felbontás és a kis akksi kombó a hiba... ezzel ugye nem tudnak mit kezdeni... ha úgy használom ahogy te írtad hogy csak net van rajta reggel melóig zenét hallgatok, megnézem a  maileket, elolvasom a híreket óránként frissít az időjárás app és lényegében nem hozom túlzásba szóval nem megy fél óráig egyhuzamban a kijelző proci akkor kibírja a két napot.. de ha ráérek és leülök és nyomkodom olyan mintha huzamos használat mellett egyenesarányosságban az akksi használat is nőne... szóval nem fokozatoson merül ha nem egyre erőteljesebben és végig ugyan azt csinálom bámulom a böngészőt. Ezért is küldtem vissza anno a samsungnak hogy gyorsan merül, bemérték és a gyári adatoknak megfelelt.. az biztos hogy akksiban nem lett bajnok, az s5 ebben az egyben ezerszer jobb volt... nagyon rámentek erre a gyors töltésre annak a kárára hogy gyorsan merül is...:D amúgy ezen kívül én is nagyon szeretem eddigi legjobb samsung (ami nekem volt)  ... szerintem

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #616 Dátum: 2015, 09 16, 00:08:30 »
Nem tudja valaki esetleg hogy vannak már olyan főzöt romok amikben edge+ portok vannak annyit ír mind hogy az összes edge+ app portolva van. Nah most az a kérdés hogy ezekbe beletartozik a kamera app is? a rawmod és a záridő állítás miatt érdekelne... tudom hogy ezekkel elszáll a gari de viszket a tenyerem:D

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #617 Dátum: 2015, 09 16, 05:48:43 »
Hölgyek és urak!

Nekem sima s6 van, de annyira nem vészes a merülés. Én is tapasztaltam, hogy van amikor sokáig szinte semmit nem merül, máskor megy hamar lemegy 10%. De 3-4 napot így is kibír. Iphone 6+ van viszont a kollégámnak és dühöng, hogy sokszor egy napot sem bír az akksija.

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #618 Dátum: 2015, 09 16, 08:32:47 »
Nekem sima s6 van, de annyira nem vészes a merülés. Én is tapasztaltam, hogy van amikor sokáig szinte semmit nem merül, máskor megy hamar lemegy 10%. De 3-4 napot így is kibír. Iphone 6+ van viszont a kollégámnak és dühöng, hogy sokszor egy napot sem bír az akksija.
Nekem is sima S6 van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Nekem folyamatos a mobil net illetve a wifi is (nem kapcsolgarom). 2 mail cím szinkronizál folyamatosan, 1 rss több olda be van állítva benne,szintén szinkronizál folyamatosan, ezen kívül face, instafram, és szinte minden órába netezek meg nézem a jófogást + telefon. Ezek mellett reggel veszem le töltőről 6:30kor, és este mikor fekszem le kb 22:30- 23óra felé még 20-25 %- on van.
A note 3 sokkal jobb volt, viszont az S4-hez képest nagyon frankó! :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Koon

Nem elérhető taky1974

• hihi
  • PDA: Apple iPhone 6S
  • PDA ROM: 9.3
« Reply #619 Dátum: 2015, 09 16, 09:58:42 »
Hölgyek és urak!

Nyugodj meg, nekem is iszonyatosan merül. Akinek ez a telefon kibír 3-4 napot, az nem tudom mit (nem) csinál vele. Egyszerűen el sem tudom hinni.
Az iPhone 6 tény hogy jobban bírta nekem is. Van töltőm otthon, kocsiban, munkahelyen. Ráadásul én vettem ilyet: You are not allowed to view links. Register or Login.
Nem reklámnak szántam, de iszonyat jó:
- nincs többé kitört micro USB csatlakozó, hiszen nagyobb feszítés hatására leold a mágnes
- egyszerű csatlakoztathatóság
- töltés és adatkapcsolat egyszerre
- nem koszolódik a micro USB aljzat
- széleskörű kompatibilitás (micro USB-s mobiltelefon, tablet, digitális kamera, navigációs eszköz, MP3/MP4 lejátszók, stb…)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #620 Dátum: 2015, 09 16, 11:17:41 »
Sziasztok!

Én i6-ról váltottam, egyik kutya másik ugat.. mind a kettő egy napot bír ki.. de ez épp elég is szerintem. Csodát ne várjunk hiszen egy egy ilyen készülék többet tud mint az asztali pc-ink :) ezt a csatlakozót én is néztem már sőt támogattam is a znaps-ot (elvileg ők ötlötték ki) amiért várom, hogy megküldjék nekem is a kis csomagot, de sajnos ez csak novemberben lesz esedékes :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #621 Dátum: 2015, 09 16, 12:34:30 »
Nyugodj meg, nekem is iszonyatosan merül. Akinek ez a telefon kibír 3-4 napot, az nem tudom mit (nem) csinál vele. Egyszerűen el sem tudom hinni.
Az iPhone 6 tény hogy jobban bírta nekem is. Van töltőm otthon, kocsiban, munkahelyen. Ráadásul én vettem ilyet: You are not allowed to view links. Register or Login.
Nem reklámnak szántam, de iszonyat jó:
- nincs többé kitört micro USB csatlakozó, hiszen nagyobb feszítés hatására leold a mágnes
- egyszerű csatlakoztathatóság
- töltés és adatkapcsolat egyszerre
- nem koszolódik a micro USB aljzat
- széleskörű kompatibilitás (micro USB-s mobiltelefon, tablet, digitális kamera, navigációs eszköz, MP3/MP4 lejátszók, stb…)
Max az i6plusz birja jobban... haver i6jat lemeritettem multkor masfel ora alatt:DDD azert s6al a 4 4es fel ora kijelzo ido megvan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #622 Dátum: 2015, 09 16, 12:37:49 »
Sziasztok!

Én i6-ról váltottam, egyik kutya másik ugat.. mind a kettő egy napot bír ki.. de ez épp elég is szerintem. Csodát ne várjunk hiszen egy egy ilyen készülék többet tud mint az asztali pc-ink :) ezt a csatlakozót én is néztem már sőt támogattam is a znaps-ot (elvileg ők ötlötték ki) amiért várom, hogy megküldjék nekem is a kis csomagot, de sajnos ez csak novemberben lesz esedékes :(
Nono azert ne hasonlitsunk ossze egy mobil gput meg cput egy asztalival... a mostani mobilprocik 8 maggal is csak kb a a dual core pentiumok kornyeken jarnak teljesitemenyben esetleg egy gyengebb quad core... nem veletlen azse hogy egy atlag laptop akksirol erosebb terheles alatt 3-4 orat bir pedig joval bikabb akksi van benne.. es nem csak a kijelzoje eszik tobbet :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #623 Dátum: 2015, 09 16, 12:43:18 »
Nono azert ne hasonlitsunk ossze egy mobil gput meg cput egy asztalival... a mostani mobilprocik 8 maggal is csak kb a a dual core pentiumok kornyeken jarnak teljesitemenyben esetleg egy gyengebb quad core... nem veletlen azse hogy egy atlag laptop akksirol erosebb terheles alatt 3-4 orat bir pedig joval bikabb akksi van benne.. es nem csak a kijelzoje eszik tobbet :)

nyilván az összehasonlítást hasonló képp értettem :) De szerintem ha szétnézel egy átlag háztartásban kb ilyen paraméterekkel rendelkező pc-t találsz mint amit most leírtál :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #624 Dátum: 2015, 09 16, 13:06:28 »
nyilván az összehasonlítást hasonló képp értettem :) De szerintem ha szétnézel egy átlag háztartásban kb ilyen paraméterekkel rendelkező pc-t találsz mint amit most leírtál :)
Hat nem tudom.... ezek mar regiek 5-6-7 eves procik azert ha mas nem egy i3 mindehol van szerintem vagy az amd valamelyik fiatalabb variansa. Mondjuk errol inkabb nem beszelek a kornyezetemben eromuvek mukodnak mindenkinel :D