Hölgyek és urak!
Nem tudom, hogy hogyan vagytok vele, mert fantasztikus kis telefon ez, de ez az akumulátor egy nagy fos! Erre azért kitalálhatna valamit a Samsung! Ma reggel, mint mindíg 03:30 h-kor keltem fel , majd azonnal rádobtam a 3G-t acuccra, hogy megkapjam a maileket! Beértem a munkahelyemre reggel 05:00 h-ra, majd bementem az irodámba és telefonáltam hármat! Reggeg 8 h-kor, így 86 % volt a telefonban. Borasztó! Szeretem ezt a telefont pedig volt már mindenféle telefonom és kezdem is megszokni az Androidos rendszert, de ha egyszer elcsereberélem, akkor az az aksi miatt lesz! Ne legyen olyan mint az iPhone 6 + amit 3-4 naponta kellett tölteni, de olyan se, hogy ha kicsit komolyabban használnám akkor félnaponta töltenem kellene. Egyébként pont ezért vettem 2 db gyári Samsung vezeték nélküli töltőt...........hogy csak rátegyem a tányérra és töltse,de úgy gondolom, hogy ez még sincs rendben! Ti hogy vagytok ezzel??? Üdv! Tamás
Nyugodj meg, nekem is iszonyatosan merül. Akinek ez a telefon kibír 3-4 napot, az nem tudom mit (nem) csinál vele. Egyszerűen el sem tudom hinni.
Az iPhone 6 tény hogy jobban bírta nekem is. Van töltőm otthon, kocsiban, munkahelyen. Ráadásul én vettem ilyet: You are not allowed to view links.
Register or
Login.
Nem reklámnak szántam, de iszonyat jó:
- nincs többé kitört micro USB csatlakozó, hiszen nagyobb feszítés hatására leold a mágnes
- egyszerű csatlakoztathatóság
- töltés és adatkapcsolat egyszerre
- nem koszolódik a micro USB aljzat
- széleskörű kompatibilitás (micro USB-s mobiltelefon, tablet, digitális kamera, navigációs eszköz, MP3/MP4 lejátszók, stb…)