Sziasztok!
Idáig iPhone 6-om volt, degondoltam kipróbálom a Samsung S6 Edge telefont.
egyelőre nem bántam meg, de van 2 dolog amire sehogy sem tudok rájönni, ezért segítséget kérek tőletek.
1) az alap kijelzőre beállítottam az újlenyomatos feloldást, ami működik is, de amint felismeri az újjamat, azonnal átvált a másik képernyőre. A teszteken láttam, hogy a kezdő képernyőből simán egy húzással elérik a telefont és a fényképezőt. Nos, nekem ez nem megy, mert mivel le van zárva, újjlenyomattal, így ha feloldom akkor azonnal átvált egy másik képre.
2) a másik az Edge képernyő. Rámegyek a partnerjelzésre a széleken.....bekapcsolom, de amikor a Fontos partnereket akarom kiválasztani, akkor összesen csak 4 db névjegy látható a Névjegyzékemben, pedig van 290 db névjegyem!
Nem értem, hogy van ez! A telefonkövben benne vannak a számaim, de ahogy rámegyek az előbb említett funkcióra, akkor már csak 4 db számot lát a telefon!
Remélrem érhetően sikerült leírnom a problémámat.....illetve kérlek benneteket, hogy aki tud az segítsen nekem, mert jó kis telefon és nem akarok csalódni benne! üDV ! Tamás