2024, 11 25, 11:41:12

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153499 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2015, 09 04, 08:52:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
es mely hálózatról?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Szerintem megfogjak es egy az egybe letiltjak.. de szerintem a szerzodesed apro betus reszeben benne. lesz... de van egy olyan erzesem hogy kompletten letiltjak minden honnan imei alapjan :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #576 Dátum: 2015, 09 04, 09:12:48 »
es mely hálózatról?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ha részlete vetted, tuti tiltják. Ha egyben fizeted elég csak felmondanod a szerződést.

Csak nekem furcsa, hogy eleve nem is szándékozik valaki kifizetni egy általa kedvezményesen elhozott (használt) készüléket?

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #577 Dátum: 2015, 09 04, 17:26:24 »
Ha részlete vetted, tuti tiltják. Ha egyben fizeted elég csak felmondanod a szerződést.

Csak nekem furcsa, hogy eleve nem is szándékozik valaki kifizetni egy általa kedvezményesen elhozott (használt) készüléket?

Régebben nagy biznisz volt ez, mert a Vodafone sokáig nem tiltotta még az 1 Ft-ért elhozott cuccokat sem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #578 Dátum: 2015, 09 04, 18:13:30 »

Akarhonnan nezed gyort kamatmentes hitel... elhozod lo..t se kernek toled .. eladod majd nem fizeted.. mi tortenik? Bar listara raknak a szolgaltatonal es kesz..:D o meg gondolom kitalalta hogy kihozza ugyis a upc kartyafuggetlent ad belerakja a sajat kartyajat azt nem fizeti es kesz..:D

Nem elérhető szuribaba

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HTC Desire
« Reply #579 Dátum: 2015, 09 05, 21:05:21 »
Sziasztok! Olyan programot-alkalmazást keresek Androidra ami mindent visszaállít, ha valamit elbénázok! Tehát pl a mappákba szedett cuccaimat is elmanti és úgy teszi vissza. Amit alapból felkínál mentést az ugyanis elment sok mindent, de ahogy az imént írtam a pl mappákba szedett dolgokat, vagy pl a témákat nem....azokat újra le kell tölteni, de ilyen a Handy Safe is! Sok időmbe telt ameddig oda beirkáltam mindent, most meg hiába volt memntésem....baszhattam, mert kitörölt belőle mindent.....tehát kezdhatem újra az egészet! Szóval ez a gyári mentési-visszaállítási dolog elégge kaki módon lett megcsinálva-kitalálva! nem! Tehát a kérdésem az csupán hogy létezik e olyan alkalmazás-program ami mindent ugyan úgy rak vissza, ahogy az régen is vol. Üdv.........éselőre is köszi a választ! Tamás

Nem elérhető Norbrecht

• PDA: SAMSUNG GALAXY S6 Edge
« Reply #580 Dátum: 2015, 09 06, 11:31:50 »
Sziasztok!
S6 edge problémám a következő:
Fénykép készítésénél ha bármilyen mozgás, vagy csak kis bemozdulás van, elmosódik a kép.
Így mozgásban lévő dolgokat nem tudok fényképezni vele, mert semmi értelme.....
Ötlet valakinek?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #581 Dátum: 2015, 09 06, 12:25:28 »
Sziasztok!
S6 edge problémám a következő:
Fénykép készítésénél ha bármilyen mozgás, vagy csak kis bemozdulás van, elmosódik a kép.
Így mozgásban lévő dolgokat nem tudok fényképezni vele, mert semmi értelme.....
Ötlet valakinek?

Mindenhol, vagy csak kevés fényben (beltér)?
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Norbrecht

« Reply #582 Dátum: 2015, 09 06, 16:17:22 »
Mindenhol, vagy csak kevés fényben (beltér)?

Mindenhol. Beltér vagy este fotózott mozgásban lévő dolgok......katasztrófális, használhatatlan....
Nappal, természetes fénynél jobb, de mozgásoknál itt is van elmosódás...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #583 Dátum: 2015, 09 06, 17:01:36 »
Mindenhol. Beltér vagy este fotózott mozgásban lévő dolgok......katasztrófális, használhatatlan....
Nappal, természetes fénynél jobb, de mozgásoknál itt is van elmosódás...

Letölthető hozzá a sport mód, avval is próbáld meg. Kifejezetten gyors mozgásokra tervezve.

Nem elérhető Norbrecht

« Reply #584 Dátum: 2015, 09 06, 17:19:22 »
Letölthető hozzá a sport mód, avval is próbáld meg. Kifejezetten gyors mozgásokra tervezve.
Már az összes módot letöltöttem hozzá... Igaz, ha gyorsan kell fényképezni, és nem állítgatok semmit,
mindig az automata mód indul el, lehet ez lesz a gond..

Nem elérhető taky1974

• hihi
  • PDA: Apple iPhone 6S
  • PDA ROM: 9.3
« Reply #585 Dátum: 2015, 09 09, 09:32:10 »
Sziasztok!
Ez a bug (?) már 100 éve benne van az androidba de azt hittem már meg van oldva. Szóval a névjegyzéknél beállítom a rendezési elvet (Vezetéknév, Keresztnév) ez jó. Ellenben ha hívnak, vagy én hívok, akkor megfordítja a nevet. Nem befolyásolja a működést, de kicsit zavaró. Leginkább az, hogy nem értem miért van így.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #586 Dátum: 2015, 09 09, 14:06:53 »
Sziasztok!
Pénteken váltottam iPhone 6-ról S6 Edge-re. Eddig semmi probléma vele, még tetszik, bár nem vagyok nagy Android fan.
Mivel Mac OS X-em van, néhány dologba beleütköztem és most csak azért írom le, ha valaki vált vagy váltani fog, akkor tudja. Nos a költöztető (Samsung Smart Switch) nem működik sem gépről, sem a telefonról (iCloud beolvasással, bár ezt nem is nagyon tudom hogyan tenné). OTG kábeles megoldás nem játszott (ezt nem is értem, mert ha már eladtam a készülékemet, hogyan kötném össze az S6-tal).
OS X-en az Android fájlkezelő nem működik, nem látja a készüléket. :D
A szinkronizálást végül simán megcsináltam a Smart Switch alkalmazással, tehát névjegyek és egyebek megvannak.
Viszont ha valaki jó alkalmazást akar az ilyenekre, akkor az AirDroid fantasztikus. Gyakorlatilag mindent tud ami egy OS X-et használónak kell. Hibátlan és magyar.
Összességében eddig kellemes csalódás (az utolsó Androidos készülékem HTC ONE volt).
Szia! Én nagyon szivesen venném ha egy privátba leirnád az összes eddigi tapasztalatod, mert én is most gondolkodom rajta hogy lecserélem az iphone 6ot egy sgs6edge-re :)
Ha megengeditek, akkor folyamatosan írnám le a tapasztalatomat, hátha tényleg érdekel valakit. :)

Nem elérhető taky1974

• hihi
  • PDA: Apple iPhone 6S
  • PDA ROM: 9.3
« Reply #587 Dátum: 2015, 09 09, 14:47:33 »
Szia! Én nagyon szivesen venném ha egy privátba leirnád az összes eddigi tapasztalatod, mert én is most gondolkodom rajta hogy lecserélem az iphone 6ot egy sgs6edge-re :)
Ha megengeditek, akkor folyamatosan írnám le a tapasztalatomat, hátha tényleg érdekel valakit. :)

Dobtam Neked privit. :)

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #588 Dátum: 2015, 09 09, 16:05:07 »

Kinek mi a velemenye melyiket valasztaná Not 4 edge vagy galaxy s6 edge+.

Nem tudom melyik mellett döntsek vagy egyáltalán eladjam e az s6 edge-t most jóáron megvennék a 2 hónapos telomat.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #589 Dátum: 2015, 09 09, 20:20:04 »
Kinek mi a velemenye melyiket valasztaná Not 4 edge vagy galaxy s6 edge+.

Nem tudom melyik mellett döntsek vagy egyáltalán eladjam e az s6 edge-t most jóáron megvennék a 2 hónapos telomat.

Mivel a méretük hasonló, szerintem az edge+.
Ha a toll számít, akkor note edge.
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #590 Dátum: 2015, 09 10, 09:04:36 »
Mivel a méretük hasonló, szerintem az edge+.
Ha a toll számít, akkor note edge.
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
Azert a note edge lehajlitott kijelzojet jobban ki lehet hasznalni mint az edge+on .. ez csak jol nez ki ott azert van nemi ertelmes funkcioi is.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #591 Dátum: 2015, 09 10, 22:24:40 »
Sziasztok!

Holnap elméletileg megérkezik hozzám is az edge :) addig is szeretnék tőletek kérdezni egy olyat, hogy az edge kijelző úgymond csak a kedvenc kontaktoknak jó, vagy van már esetleg (akár alternatív megoldás) megoldás hogy egy-egy alkalmazást vagy más hasznos dolgot oda tegyünk?

Köszi:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #592 Dátum: 2015, 09 10, 22:42:24 »

Sziasztok!

Holnap elméletileg megérkezik hozzám is az edge :) addig is szeretnék tőletek kérdezni egy olyat, hogy az edge kijelző úgymond csak a kedvenc kontaktoknak jó, vagy van már esetleg (akár alternatív megoldás) megoldás hogy egy-egy alkalmazást vagy más hasznos dolgot oda tegyünk?

Az uj romokban mar kirakhatsz kedvenc alkalmazasokat is... van ejjeli ora van kikapcsolt allapotban infoscreen stb ide zenelejatszonak a kezelojet es stbket betudsz tenni... sok minden nincs... annyira nem is mervado ez a lehajlitas hogy hasznalhato legyen komolyabban barmire is.. csak jol nez ki... ezt a kontaktot is akar egy sima telefon is tudna... sot szerinte van ilyen alkalmazas playen is van...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #593 Dátum: 2015, 09 11, 05:13:52 »

Az uj romokban mar kirakhatsz kedvenc alkalmazasokat is... van ejjeli ora van kikapcsolt allapotban infoscreen stb ide zenelejatszonak a kezelojet es stbket betudsz tenni... sok minden nincs... annyira nem is mervado ez a lehajlitas hogy hasznalhato legyen komolyabban barmire is.. csak jol nez ki... ezt a kontaktot is akar egy sima telefon is tudna... sot szerinte van ilyen alkalmazas playen is van...

igazából engem a váltás az ios világából maga a desig, és az edge kijelző rejtelemei késztetett :) Az új romok alatt mit értesz? gyári romok vagy custom romokban? nem nagyon akarok még belenyúlni, mert utoljára kb 3-4 éve volt andoridos telefonom (sg S, htc Sensation) azokat mondjuk minden nap telepítgettem, mindent kipróbáltam :) Ahhoz képest változott a menete egyébként? gondolok itt az odin használatra stb? vagy nagyjából ugyan az? :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #594 Dátum: 2015, 09 11, 06:55:47 »
igazából engem a váltás az ios világából maga a desig, és az edge kijelző rejtelemei késztetett :) Az új romok alatt mit értesz? gyári romok vagy custom romokban? nem nagyon akarok még belenyúlni, mert utoljára kb 3-4 éve volt andoridos telefonom (sg S, htc Sensation) azokat mondjuk minden nap telepítgettem, mindent kipróbáltam :) Ahhoz képest változott a menete egyébként? gondolok itt az odin használatra stb? vagy nagyjából ugyan az? :)

Az uj gyari frissitesben belevan rakva.. az edge kijelzo beallitasai kozott megtalalod... nekem is a heten jott a fuggetlenre nem tudom jott e ... vodara es magentara mar megerkezett ez a frissites

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #595 Dátum: 2015, 09 11, 08:13:34 »
Az uj gyari frissitesben belevan rakva.. az edge kijelzo beallitasai kozott megtalalod... nekem is a heten jott a fuggetlenre nem tudom jott e ... vodara es magentara mar megerkezett ez a frissites

remélem hamarosan készhez veszem, és már tesztelem is :) Köszi!:)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #596 Dátum: 2015, 09 11, 08:23:29 »

Az enyém Telenoros és kb 1 hónapja volt már egy 256 mb-s frissítésem.Most ismét van egy ugyan ekkora frissítésem.

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #597 Dátum: 2015, 09 11, 09:36:54 »
Az enyém Telenoros és kb 1 hónapja volt már egy 256 mb-s frissítésem.Most ismét van egy ugyan ekkora frissítésem.

Enyimé GalaxyS6E
Akkor valoszinu hogy fuggetlenre is van mar. Es beked is benne kell lennie akkor ennek az app valasztonak is :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #598 Dátum: 2015, 09 11, 10:22:25 »
Bocsánat lenne még egy olyan "hülye" kérdése, mivel régóta ios-t használta. Hogy jelen állás alapján az androidnál érdemes bezárogatni az alkalmazásokat vagy már itt is fölösleges mert nem fut a háttérbe (arra gondolok hogy befagyasztja, de az alkalmazásváltóban ott marad) illetve hogy a wifi gps bluetooth mobil adatforgalamt mennyire érdemes kapcsolgatni? én az ioson nem nagyon kapcsolgattam ezeket, mert nem volt számottevően nagyobb az aksimerítés mikor mentek illetve mikor nem mentek.

Köszönöm a hasznos tanácsokat ! :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #599 Dátum: 2015, 09 11, 11:13:01 »
Bocsánat lenne még egy olyan "hülye" kérdése, mivel régóta ios-t használta. Hogy jelen állás alapján az androidnál érdemes bezárogatni az alkalmazásokat vagy már itt is fölösleges mert nem fut a háttérbe (arra gondolok hogy befagyasztja, de az alkalmazásváltóban ott marad) illetve hogy a wifi gps bluetooth mobil adatforgalamt mennyire érdemes kapcsolgatni? én az ioson nem nagyon kapcsolgattam ezeket, mert nem volt számottevően nagyobb az aksimerítés mikor mentek illetve mikor nem mentek.

Köszönöm a hasznos tanácsokat ! :)
Nos az appokat bezarogatja ha ugy erzi kell ezert van az hogy az appvaktobol ha regebben hasznaltat nyit ujra akkor lathatoan ujra tolti. Szoval nem kell zarogatni megoldja a mostani frissites ota mar nagyon tuti annyi ujra toltesem sincs mint eddig volt.. a wifi es egyebeket sem szoktam kapcsolgatni ha nincs rajuk csatlakozva semmi nem fogyasztanak neha a wifi ujra  ezi a halozatokat de ennyi a gpst is csak akkor hasznalja ha a ( google helyelozmenyeket kikapcsoltad) valamelyik pl idojaras az alapjan frissit.